لینک اصلی عکس های بالایی:
راستی بچه ها wiDi چیه؟کد:http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1332421033
توی بعضی از این مدل جدیدای الجی نوشته که widi رو ساپورت میکنه
Printable View
لینک اصلی عکس های بالایی:
راستی بچه ها wiDi چیه؟کد:http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1332421033
توی بعضی از این مدل جدیدای الجی نوشته که widi رو ساپورت میکنه
ﺖ ﺍﻝ ﺟﯽ ﯾﺎ ﮔﻠﺪﯾﺮﺍﻥ ﻣﺤﻠﯽ
ﺑﺮﺍﯼ ﺛﺒﺖ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ؟
.3ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﻨﺪ ﺗﺎ ﺭﻭﺵ ﻭﺻﻞ ﺷﺪﻥ
ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺑﻮﺳﯿﻠﻪ ﻣﻮﺩﻡADSLﺭﺍ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ
ﭼﻮﻥ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﺷﻤﺎﺭﻩDNSﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ
ﮐﻪ ﻣﺎ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﻢ ﭼﻪ ﻋﺪﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﮐﻨﯿﻢ
ﻣﻤﻨﻮﻥ
تشکرات
نخير نمي شهنقل قول:
تو دفترچه اش هم نوشته كه نمي شه
سلام به دوستان
اگر میشه بگید بین LW65100 و LW57000 کدام را انتخاب کنم ؟ تفاوت این دو چیست ؟ ممنون میشم سریع جواب بدید
سلام
من وقتی lw98000را با مودم معمولی به اینترنت پر سرعت وصل میکنم شماره DNS می خواهد این شماره را چی وارد کنم؟
سلام:40:نقل قول:
من یکی از دوستانم گفت که رم موبایلش رو با رم ریدر وصل کرده بوده به تی وی رم ریدرش سوخته :2:!!
نمیدونم راست میگفت یا نه..
یه فلش منم سوزوند .کلا استفاده نشه بهتره
سلام علیکمنقل قول:
تفاوت اصلیش در هرتز پنل هاشونه
57000: پنل 100 هرتز
65100: پنل 200 هرتز
برای کاربر عدی شاید تفاوت زیادی نباشه
تفاوت این هرتز در فرم های سریع مثل فوتبال و گیم های سریع خودشو با سایه نشون میده که هر چی این پنل هرتز بیشتری داشته باشه این نمود کمتر یا هیچ میشه
تو سایت خود گلدیران هم وقتی مقایسه میکنی علاوه بر مورد فوق به ترتیب مورد نداشتن وداشتن کنترل جادویی برای این دومدل ذکر شده ، که این مورد در جشنواره فرقی نداشت و هر دو مدل این کنترل جادویی رو داشتند..
]
مورد بعدی هم که قیمتشون هست در اینج مثلا 42 300 هزار تومان با هم تفاوت دارند ..
درمورد زدن رم ریدر برای من که مشکل نداشت و به راحتی کار می کنه
خودم یک سوال داشتم اینکه آیا میشه دانگل کنترل جادویی رو به پورت دوم usb متصل کرد ( چون نصابه که اومد برای من تلوزیون رو نصب کنه گفت به ما گفتن که اگر این کار رو بکنیم دانگلش میسوزه )
سلام این فیلم هایی ساید باید سایدی که در سایت 3dbaz به فروش می رسد 3 بعدی اصل است یا 2 بعدی به 3 بعدی
این همه میگن 3 بعدی 3بعدی همین کجا میاد بیرون فقط فیلم برجسته میکنه اونایی که میاد بیرون برای تبلیغات 2 3 دقیقه ای فیلمی که دیدم آواتار بود با حجم 13G
سلام
امکان عوض کردن فونت تله تکست توی 98000 وجود داره؟
ممنون:11:
سلام از کدوم سایت میتونم فیلم یا کلیپ سه بعدی که بشه با عینک های Cinema 3D ال جی رو دید دانلود کنم
علیکم السلام ،نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نمیدونه widi چیه؟:|
این تاپیک هم خوب بید :نقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان
نقل قول:
رفیق مگه قرار همیشه بیاد بیرون
دوستان انگار یه تکنولوژی جدید توی مدل های 2012 اومده که بهش میگن mci که مثل trumotion خودمونه ولی انگار توی پایین ترین مدل 3d واقعا 400 هرتز هست که خیلی عالیه
با سلام و تبریک سال نو و آرزوی سلامتی برای همه دوستان . من اخیرا تلویزیون 47lw65100 را خریدم همراه با سینما خانواده مدل LH-870HTS قصد دارم یکدستگاه بلوری تهیه کنم که بتواند تمام فرمتهای صوتی و تصویری را ساپورت کند لطفا راهنمائی کنید ضمنا درهنگام استفاده از کانالهای دیجیتال اطلاعات کانال در بالای تلویزیون خروف فارسی برعکس نشان داده می شود لطفا راهنمائی فرمائید. با سپاس
نقل قول:
رفیق خود tv خیلی از فرمت هارو ساپورت می کنه جز صدا های با کیفیت بالا این پیشنهاد منه.
اگه میخوای بلوری پلیر بخری که این دو مدل یعنی bd-660 و bd-670 هست تفاوت این دو فقط در وایرلس بودن یعنی اولی نداره ولی دومی داره وایرلس اول با کابل lan وصل میشه به نت.
حالا اگه نیازی به بلوری نداری چون حالا حالا ها دیسک بلوری توی ایران رواج پیدا نمی کنه میتونی این مدل dvd player رو بخری اطلاعاتش رو هم همین جا مینویسم:
DV-9570 PM
- اسکن پیشرفته تصویر
- قابلیت پخش Divx
- قابلیت ضبط از CD صوتی بر روی USB
- قابلیت USB Plus جهت پخش فیلم، موزیک و عکس
فرمت های قابل پخش:
Audio Track
DivX
DIVX HD
DVD
JPEG
MKV
MP3
VCD
WMA
سلام و خسته نباشید و تشکر از این همه مطلب مفید ...
اساتید یکی دو تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین :
- دیروز برای خرید BLU-RAY PLAYER LG BD-670 به جمهوری مراجعه کردم به سختی پیدا کردم ولی در پروسه تست یه چیزی بود که منو فعلا منصرف کرد . در منوی اصلی گزینه اسمارت نبود ( بر خلاف دموهای مشاهده شده در نت ) و همچنین فقط APP لود شده ACU WEATHER بود !!! و هیچ . به نظر شما چرا ؟؟؟
- آیا دوستان تجربه استفاده از سرویسهای با کمک پ____روکسی مثل CCPROXY یا ... برای استفاده از YOUTUBE , NETFILIX , FACEB..K و تعریف GATE WAY رو دارن ؟؟
پیشاپیش ممنون .
دوستان توی تاپیک کلیپ های 3d چند تا فیلم هم گذاشتم هر کس میخواد میتونه بره بگیره.
همشون مجازه
سلام دوستان من میخوام این مدل 42LW45000 بخرم از نظر شما دستگاه خوبی هست معایبش چی هست 3d خوب نشون میده
دوستان هر کسی داره نظر شو بگه قیمت جدیدیشم بگید
سلام دادا تنها تفاوت 660 و 670 همینه فقط ؟
من دیروز جمهوری بودم ، بهم گفت 660 ، 220 تومن عادیش ، فول آپشنش 250 . فرقش هم اینه که همه بلو ری ها رو پخش می کنه .
670 هم کسی نداشت . گفت فرقش فقط اینترنته 670 هست .
حالا همینه فقط ؟
بعدم اینکه اگه با کابل نوری بزنم به سینما خانگی ؛ مشکل تاخیر صدا که نداره ؟
ممنون میشم از آق مهدی و محمد رضا و سایرین کمکی کنن .
سلام دادا تنها تفاوت 660 و 670 همینه فقط ؟
من دیروز جمهوری بودم ، بهم گفت 660 ، 220 تومن عادیش ، فول آپشنش 250 . فرقش هم اینه که همه بلو ری ها رو پخش می کنه .
670 هم کسی نداشت . گفت فرقش فقط اینترنته 670 هست .
حالا همینه فقط ؟
بعدم اینکه اگه با کابل نوری بزنم به سینما خانگی ؛ مشکل تاخیر صدا که نداره ؟
ممنون میشم از آق مهدی و محمد رضا و سایرین کمکی کنن .
سلام یه سوال داشتم از خدمتتون من با بودجه 1.5 تا 2 بهترین تلویزیون cinema 3D سایز 40 چه مدلی میتونم بخرم ممنون میشم کمکم کنید
ســــلام علیــــکمنقل قول:
برای برند ال جی 2 مدل 42 LW57000 1650,000 va LW65100 1950,000
برند های دیگه هم قابل بررسی هستند
بالاخص نئو پلاسماهای پانا
به نظرم برای رسیدن به نتیجه بهتر تاپیک مجزا ایجاد کنید
سلام عزیزنقل قول:
660 یه مدل بیشتر نداریم
قیمتش هم 220 هست
670 هم خیلی کم هست بیخود دنبالش نگرد
فرقشونم همون وای فای هست
با کابل اپتیکال خیلی خوبه کیفیت صدا
بگیر خیالت راحت
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
میتونی lw 57000 یا lw 65100 در سایز 42 همینطور که دوستان گفتننقل قول:
کیفیت هر دو عالی هست
فقط اگر قصد خرید داری تا جشنواره تموم نشده اقدام کن
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
ببخشید جوایز جشنواره برای این دو مدل چیه؟نقل قول:
سلام دوستان من ميخام يه مص57000 42 بگيرم ميخاستم راهنمايي كنيد كه آيا مدل خوبي هست ؟
با توجه به اينكه پسيو هستش كيفيت 3d خوبه ؟وآيا حقيقت داره كه ميگن تي وي هاي كه تكنولوژي پسيو
دارن كيفيت 1080 نميدن و يه سوال ديگه كه حتما بايد با اين تي وي يك بلوري پلير هم بگيرم يا با فلش هم ميشه فيلم 3d ديد؟ممنون
نقل قول:
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
محمد راست میگه با کابل اپتیکال کیفیت صدا عالیه و چون نوری هست دیگه تاخییر نداره.
البته کابل خوب بخر که بتونه 5.1 کانال و کیفیت بالا رو انتقال بده چون بعضی از کابل ها استریو هستن
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
رفیق به احتمال یاد فول آپشنش کپی خور هارو پخش می کنه یعنی هکش کردن 30 تومن کشیدن روش.نقل قول:
اینرتنت نیست رفقی نحوه ی اتصالش هست.
اون با وایرلس و لن هست ولی 660 فقط لن هست
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
نقل قول:
رفیق یه زحمت بکشی یه سری به پست های قبلی بزنی راحت همه چیز دستگیرت میشه
ممنون دوست عزيز متاسفانه امروز شنيدم مهلت هدايا تموم شده نميدونم صير كنم يا الان اقدام به خريد كنم
منم دقیقا مشکل شما رو دارم رفتم iهمینو به من گفتن:41:نقل قول:
من امروز با نمايندگي صحبت كردم گفت احتمال داره باز اين هدايارو بذارن شما هم ميخواي 5700 بگيري؟
صبر کنید، بی هدایا اونم با این قیمت اصلا نمی ارزه،
2ماه دیگه جشنواره تابستونیشون شروع میشه، احتمالا مدلای 2012 هم از راه میرسن که کل سری Cinema 3d ال جی توی 2012 Full LED بهمراه Local Dimm شدن.
قیمتشونم البته یکمکی بیشتر شده ولی می ارزه.
یه سر به این تاپیک بزنید بد نیست.
بله منم بیشتر نظرم روی همین مدل و 8300x شارپهنقل قول:
با سلام آقا مهدی عزیز از پاسخگوئی شما دوست عزیز سپاسگزارم هرچه دنبال گزینه تشکر گشتم پیدا نکردم.