نقل قول:
من اون فایلو ادیت کردم اما کلا بعدشو نگرفتم اگه منظورتون این بود که اون فایلو تو base بریزم البته تو یورو تراک این اررورو میده:
Printable View
نقل قول:
من اون فایلو ادیت کردم اما کلا بعدشو نگرفتم اگه منظورتون این بود که اون فایلو تو base بریزم البته تو یورو تراک این اررورو میده:
نه عزیز جان بع از همه کارها فایلی که با پسوند scs رو داری بریز تو مد یورو تراک2نقل قول:
سلام
ورژن 1.1.3 با کد اکتیو کار می کنه ؟
ممنون
نه میشه گفت کار میکنه نه میشه گفت کار نمیکنه ! اگر تا الان سر قضیه اکتیو کردن بازی مشکلی نداشتی فعلا بازی رو آپدیت نکن چون ممکنه مشکل اکتیو پیدا کنی .نقل قول:
سلطان جاده: VOLVO
750 hp
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رکورد سرعت با بار فعلا: 137!
ببینیم کسی میتونه بشکوندش؟؟؟ :31:
فقط و فقط MAN هیچکدام به گردش نمی رسند.نقل قول:
نقل قول:
رکورد من با بار 154
رکوردتو شکوندم
problem?
:sq_24:
ای وای ای هوااااااررررر
بازی منم مشکل اکتویر پیدا کرد
هر کاری میکنم کدا عمل نمیکنن
به من چن تا کد جدید بدیییییید:sq_19:
:18: ببخشید احیانا تو سرازیری بدون بار نبودی؟ آخه چه ماشینی 154 تا میره؟:23:.نقل قول:
این پلاگین خیلی عالیه واقعا جای تشکر داره ما تا حالا مجبور بودیم با dds converter تبدیل کنیم.نقل قول:
وولوو
توی جاده صاف هم بودم
:sq_24:
کوری چشم همتون با SCANIA تونستم163 تا برم:sq_2::sq_22:
لینک دانلود رو لطف میکنید؟
با نرم افزار DXTBmp هم میتونی فایل های DDS رو باز کنی و ویرایشش کنینقل قول:
چشم تمع کار را یا غناعت پر کند یا خاک گور.
با چند بار اورکلاک کردن کارت گرافیک 4670 512 Gddr3 تونستم رو حد اکثر تنظیمات 25 فریم بگیرم.باز اورکلاک کردم به قدری که تونستم 30 فریم بگیرم رفتم و رفتم 35 فریم رو هم رد کردم .برای رم های کارت یه هدسینگ دست ساز آلمینیومی ساختم فن gpu رو هم در آوردم یه فن با قطر 10 سانت با دور خیلی خیلی بالا گذاشتم اورکلاک و به 40 رسیدم و باز هم رفتم 43 و یه اورکلاک دیگه 46 و یه اورکلاک دیگه و تصویر برای هیچ وقت دیگه بالا نیومد.(تسلیت برای کارت گرافیک خودم) :sq_19:
ابراز همدردی منو بپذیر.....................میخوام یه 7770 بخرم .........نقل قول:
ممنون.ولی با این کارت میخوای حال کنیا.اما فکر پول برقش هستی؟؟؟؟؟ خیلی مصرفش بالاست.منم که pc همیشه 24 ساعته روشنه چون دانلودم میکنم نمیتونم از این کارتا بگیرم.:41:نقل قول:
کمک کنین من چه کنم؟
اکتیو بازیم پریده
چن تا کد بدید بزنم ببینم
کمکککککککککککککککککک
شما چه کار می کنی اینا که همشون 90 تا بیشتر نمیره چطوری باید قفل گیربکس برداشتنقل قول:
کوری چشم همتون با SCANIA تونستم163 تا برم:sq_2::sq_22:
آقا کرک سالم بازیو پیدا کردم ولی فایل رارش پسورد داره
کسی میدونه بشکنه قفلشو؟
فک نکنم کار راحتی باشه من نرم افزارش رو دارم ولی طول میکشه تا رمزش رو پیدا کنه.نقل قول:
مگه از اونجا که دانلود کرده بودین رمزشو نذاشته بودن؟ یکم بگردین شاید پیدا کردین!
این مد رو ببینید و از 90 تا بیشتر برین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست من فکر کنم سر کاریه برا من خیلی از این اتفاقا افتاده خود شرکت scs قراره کرکش و بده البته cd keyنقل قول:
کسی میدونه چرا با نصب این مد همه جا مشکی میشه ؟ راهی نداره ؟؟
بچه ها به نظر شما من میخوام رو آخرین تنظیمات بازی کنم این مشخصات سیستم منه به نظر شما کدومشو ارتقا بدم
cpu intel 5500
ram 4gb ddr3 1333
vga 2gb ddr3 gt 630
ممنون میشم راهنمایی کنید
با این مشخصات مگه وقتی میزاری روی آخرین تنظیمات بازم گیر میکنه؟نقل قول:
گشتم ولی توی فایلاش یه ردمی هست توی اون نوشته باید برید یه چیز دیگه رو دانلود کنی پسوردش داخل اونهنقل قول:
اون فایل هم دانلود نمیشه
رو ultra که میزارم خیلی سرعتش پایین میاد روون نیست مشکل نداره به نظر شما کدوم قطعشو عوض کنمنقل قول:
من سیستمم نصف اینه ولی روی ultra روون اجرا میشه
مارک مادر بورد و گرافیک و رمتو بگو تا بگم اشکال از چیه
راستی خواستی بری چیزی بخری قرار بزار ببرمت یجا همه چیزو با قیمت خیلی کمتر بت میده
همه چیش خوبه بازی معلوم نیست چشه!نقل قول:
سیستم من نصف مال شماست (RAM2 , CPU: AMD X2 250 ,VGA:1gb GeForce GT 220) رو آخر گرافیکش 20 فریم میده!
تو سیستم های پیشنهادی نوشته بود CPU AMD شاید با اون بهینه شده!
شاید هم نرم افزاری کم داره!
رم سیستمتون DDR 3 هست؟ چون به سرعت رم بالایی نیاز داره.
کسی از این ENB استفاده نکرده ؟؟
دوستان من این پلاک هارو میخوام تو بازی بزارم جای پلاک های خود بازی ولی این بازی مثل جرمن نیست فرق داره کسی میدونه چجوری اینارو جایگذین کنیم ؟؟
ممنون از راهنمایهاتون دوستان عزیز
motherboard asus p5g41t-mlx
رم دوتا 2گیگ باس 1333 جمعا 4 گیگ pny dheb 4890-b8a xp ddr3
گرافیک مارک west 2gb ddr3 gt630
cpu intel 5500 3ghz.2mb
ویندوز سون 64 بیتی
وقتی رو ultra قرار میدم ازتصویر آهسته نشون میده
درود
دوستان دیگه خسته شدم دارم دیوانه میشم :sq_5:
از دست این بازی هم میخوای سیو کنی کد میخواد باید بازی رو ببندی دوباره باز کنی:sq_3:
دست درد نکنه اما من اینمد ریختم بعد ازکمی بازی کردن موتور ماشین میسوزه؟نقل قول:
شما اگه cpu رو عوض کنی و حد اقل یه e5800 بندازی با این مشخصاتی که داری حد اقل رو ultra و فول اچ دی باید 35 تا 40 فریم بگیری.افت فریمتون برای cpu هستش.اگه مدل های متوسط به بالای cor 2 doual رو بگیرید بالای 40 فریم خواهید داشت. چون رم و کارت گرافیکت برای حد اکثر تنظیمات بازی هم بازم کافیه فقط cpu ضعیفهنقل قول:
روی لپ تاپ من هم فریم ریت کمی میده.نقل قول:
مشخصات:
پردازنده: Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 450 @ 2.40GHz
حافظه: 4.00 GB
کارت گرافیک: ATI Mobility Radeon HD 5730 1 GB
Windows 7 SP1 64 bit
واسه منم همین شکلی شده :( پچ هم نصب نکردم.نقل قول:
کارت گرافیک ایشون ضعیفه و دقیقا مشابه کارت گرافیک منه از لحاظ کارایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما نکته اینجاست که cpu من 3570k هستش که الان برای اکثر بازی های خوب به 100 نمیرسه اما توی این بازی افت فریم دارم حالا چکار کنیم؟
ویرایش : در مورد cpu پیشنهادی شما
اگر قصد خرید یا ارتقا یا... دیگه ای دارید برید و مشاوره تخصصی بگیرید
سلام به دوستان اگه ممکنه یکی نحوه تنظیم جوی استیک رو واسه این بازی توضیح بده فقط جهت 4 طرفه کار می کنه !
جالبن!نقل قول:
بعد از کمی زیرو رو کردن فایل بیس پیداشون کردم برای هر کشور یه نوع پلاک داره این آدرسشه ببینشون: Base [Euro 2]\material\ui\lp
نقل قول:
نشد من عکسو ریختم جای عکس اون یارو و سیو کردم . یه فایل scs ساختم و ریختم تو فولدر Documents\Euro Truck Simulator 2\mod ولی بازم همون عکس قبلیه میاد،در ضمن تو فوتوشاپ تو قسمت alpha chanel عکس خودم که جایگزین کردم چیزی نیست همش سفیده ،باید چیکار کنم؟