ای بابا
من هنوز نتونست پیداش کنم
و تو کفش موندم
Printable View
ای بابا
من هنوز نتونست پیداش کنم
و تو کفش موندم
اره جنگ واقعی نزدیکه !نقل قول:
من خریدم 8 تومان از ولیعصر کلا فقط به خاطر گرافیکش خریدم و اصلا کاری ور که در قبال کشورم کردن تایید نمیکنن کلا این آمریکایی ها و غربی ها از ضعفشون در مقابل ایرانه که میخوان اینجوری ایران رو تو اذهان مردم دنیا نشون بدن اینو همه تاریخ دادان میدونن که بی ادب ترین مردم دنیا انگلیسیها و نژاد آنگولساکسون هاهستند ولی تو این بازی ایرانی ها رو فحاش نشون میده و میخوان نشون بدن ایرانی ها وحشی هستند در صورتی که همین اروپا توسط بربرها همون اقوام وحشی فتح شد خداییش جوونای ارتش ما با ایمان ترین و بهترین سربازای دنیا هستند . یه نکته جالب تو بازی که واقعیت داشت اسلحه خیبر kh2002 ایران بود که دوست داشتم تجربش کنم البته ورژن نهاییش نبود . نکته دیگه اینه که به نظر من این تولید کنندگان بازی اطلاعات آخر الزمانی هم از نگاه شیعه داشتند که نشون میده ایرانی ها میان تو عراق چون تو روایات ما هم سپاه خراسانی برای مبارزه با غربی ها و سپاه سفیانی به کمک عراق میاد و اونجا درگیر میشن کلا بازی سیاسی بود فقط گرافیکش حال داد نه چیز دیگش زنده باد ایران هارتلند دنیا به قول بچه ها زیر مایین
من همین الان خریدم 3 تومن 3تا دی وی دی رایتی:31:
الان هم دارم کارت گرافیکمو اپدیت میکنم میگم نمیدونید چرا تو بازی صدا میپیچه؟!!!!!!!!!!!
چقدر بی تربیتن:27:
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
راستی چرا بی جنبه بازی در میارین همون طور که ما میریم تو خیابون میگیم مرگ بر امریکا باید منتظره همچین جوابی هم از سوی امریکا باشیم
من دیروز بعد از صبر 2 هفته ای برای نسخه ای ایکس باکسش دیگه نتونستم صبر کنم و رفتم و نسخه pc رو گرفتم و با گرافیک very low:31: در عرض 5-6 ساعت تمومش کردم...
گرافیکو نمیتونم نظر بدم چون با اخرین تنظیمات از پایین بازی کردم!!!:31:
صدا گزاریش عالی بود و گیم پلیش هم خوب بود ولی باگهای خیلی عجیبی تو بازی وجود داشت!!!
نمیدونم چرا میخواستن ایرانیها رو از نژاد عرب نشون بدن و جالبه من 90٪ تابلوهایی که تو ایران دیدم عربی نوشته بودن!!!:18:
خیلیهاشون هم حرف به حرف یا برعکس بود!!!
در کل فک نکنم بتونه mw3 رقابت بکنه!!!
باید نسخه ی ایکس باکسش رو هم گیر بیارم تا بتونم از گرافیک بازی لذت ببرم!!!
وعده ی دیدار:13 ابان!!!:31::27:
کسی شعاری برای این بازی نداره بریم تو خیابونا بگیم؟؟؟:21:
دوستان تو قم بازار کویتی ها کسی میفروشه ؟؟؟
ب نظر من ازین جور بازیا ضد کشورمون بسازن خیلیم خوفه، باعث میشه حداقل یه نمه تو کشور ب فکر صنعت بازی سازی بیفتن!
دوستان بازی مولتی پلیر افلاین نداره؟
مثل بتلفیلد 2 نمیشه افلاین تو مپ هاش بازی کرد؟
دوستان جایی سراغ ندارن خرید اینترنتی کرد این بازی رو؟نسخه 360 با کاور و چاپ لیزری نوع عالی
من همیشه دوست داشتم تو این بازیای اول شخص وقتی پلایر داره سینه خیز میره رو زمین دستاشم تکون بخوره !
که خوشبختانه یکی به فکر ساخت همچین چیزی افتاد :31:
ولی اینا نمیساختن اینو بهتر بود !!
چون باعث شده سوتی های بازی زیاد بشه.
اول اینکه حرکت سینه خیزش زیاد طبیعی نیست و نسبت به حرکت کردن یه کم کند تره !
و دوم اینکه وقتی سینه خیز میری دستاش تکون میخوره ولی در همون حالت میتونی reload کنی و همینجوری که reload میکنی مثل مار بدون استفاده از دست میره جلو :31:
اینجا رو راحت میتونستن یه کاری کنن وقتی تو این حالت خشاب عوض میکنی نتونی تکون بخوری !
نمیدونم چرا به این جزئیات توجهی نمیشه.
یه سوتی دیگه م ... اینه که در همون حالت راست کلیک کنی که زوم میکنه واسه شلیک کردن ... توی همون حالت هم میشه مثل مار و بدون استفاده از دست این ور اون رفت :27:
خب یا نسازید، یا میسازید فکر همه چاشو بکنید :2:
به نظر من همون امتیاز 8.5 که گیم اسپات بهش داده کاملا حق این بازی بود ... نه بیشتر.:11:
منم خریدم ، ولی اصلا صدای حرف زدن سربازا فارسی نیست(مال ایکس باکسش فارسی حرف میزنن سربازا)
باید چیکار کنم تا سربازای دشمن فارسی حرف بزنن مثل نسخه ی ایکس باکسش ؟
منم الان طی 3 روز بازی روزی حدود 1 ساعتو نیم بازی رو تموم کردم که بسیار کوتاه بود .از نظر گرافیک خوب بود ولی اصلا به پای کرایسیس 1و2 نمیرسه به هیچ وجه.
دوست عزیز ممنوننقل قول:
بله ما سواد خارجمون اونقدر نیست که صحبتهای که تو بازی میشه رو بفهمیمنقل قول:
چندین پست قبل هم سوال کردم که چرا تو عراق ایرانی صحبت میکنن,اما کسی به ما جوابی نداد
وای وای
نقد میخواین این:
اینقدر قشنگه که اگه 10 بارم ببینین بازم قشنگی دارهکد:http://gameemag.ir/%d8%ac%d9%86%da%af-%d8%b4%da%a9%d8%b3%d8%aa-%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%87/
نقدی که گذاشتمو ببینید
متوجه میشید چرا عربی حرف نمیزنن
کلا خیلی چیزا رو متوجه میشید
باوووو ...من یه چیز دیگه دارم میگم شما یه چیز دیگه متوجه میشی!:دینقل قول:
عزیزان توطئه در کار نیست...
من نمیدونم چرا مملکت ما دچار توهم توطئه شده..
مگه تو بازی CALL OF DUTY اینقدر آلمان های نازی رو کشتیم ..یه آلمانی اومد انتقاد بکنه که مثلا بازی CALL OF DUTY ضد آلمانی هست ؟؟ یا مثلا ما توی GTA یک میلیون آدم آمریکایی میکشیم و له میکنیم و زیر میگریم ولی یکی اومد انتقاد کنه چرا مردم دنیا باید این بازی رو بخرن و آمریکایی ها رو بکشن ؟؟
این بازی هم فقط یه بازی کامپیوتری هست از یک شرکت خصوصی به نام EA ...چون ایران یکی از کشور های مهم استراتژیک خاورمیانه هست قسمت های از بازی در ایران و تهران و... هست و هیچ ربطی به ضد ایرانی بودن و از این مسخره بازی ها نداره..بازی های جنگی از سبک های کلیشه ای جنگ جهانی کشیدن بیرون و حالا میخوان با سبک تازه و امروزی بازی های جنگی بسازن که فروشش هم بالا میره..اینم دوباره میذارم گزارش بی بی سی فارسی از بازی BATTLEFIELD 3
کد:http://uploadfa.com/sdorrfbdwud6/www.hsleech.com_battlefield_16x9_hi.mp4
شما نقدی که گذاشتمو دیدی؟
آخه رفتی گزارش BBC رو گوش میدی؟
طرف فکر کرده کسی که داره گزارشو میبینیه خره
میگیه این بازی هیچ نکته و ربطی به سیاست و ایران نداره!!!!!
آخه این که دیگه این بازی به خاطر یه سری اهداف ساخته شده رو همه میدونن
از یه بچه هم بپرسی میدونه آمریکا بی دلیل پول خرج نمیکنه
اونم یه همچین پولی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مرحله که (ایران تهرانه) از بالای تپه برج میلاد هم معلومه ،جلوتر میای باز هم این پرچم عراق رو میبینی
نکنه بازم من اشتباه میکنم؟!!!
۱کی مارو توجیه کنه
نقل قول:
اصلا هدف شومی پشت ماجراست !! امریکا خون خواره :31: امریکا ... امریکا مرگ بر نیرنگ تو خون بتلفیلد بازان ایرانی میچکد از چنگ تو :16:اینجوری بهتون خوش میگزره ؟!:27:
+
بابا شماها که ایجوری توهم بزنید و به حرفا دامن بزنید دیگه از بالا دستیا چه انتظاری دارید !!:2:
+
این قسمت طرف صحبتم با شما نیست :20::
+
شما هم بسازید !! همین بازی سازان محترم مملکت ما هم در یک حرکت مثلا خود جوش اگه یکم میتونستن یه بازی در حد نسل ps2 بسازن :دی همش تو بازی ها داشتن به امریکا و بقیه حمله میکردن :27:.... همین اینجاست که میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده :20:
+
از همه جالب تر تحریم به اصصلاح خود جوش فروشنده ها هستش :18::31:که واقعا جالبه !! اون همه ترسوندن بد بخت هارو تا نفروشن !! اونوقت یه سری جاها میبینیم زدن در یک حرکت خود جاش تمام ایرانی ها و بازی کننده هاش بازی رو تحریم کردن تا نمیدونم چی چی رو ثابت کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
اخه مرد حسابی ( نوسینده ی یه مطلب مزخرف تو یه وب سایت :2:) فروش بازی کرک شده و یا همون دزدی و فروختن به ملت که دیگه این حرفارو داره !؟! هر وقت تونستیم فقط کمتر از یه درصد تو فروش بازی ها تاثیر داشته باشیم اونوقت این حرفو اجازه داری بزنی !
باز میگه آمریکا...!!!!نقل قول:
شما نقدی که گذاشتمو دیدی؟
آخه رفتی گزارش BBC رو گوش میدی؟
طرف فکر کرده کسی که داره گزارشو میبینیه خره
میگیه این بازی هیچ نکته و ربطی به سیاست و ایران نداره!!!!!
آخه این که دیگه این بازی به خاطر یه سری اهداف ساخته شده رو همه میدونن
از یه بچه هم بپرسی میدونه آمریکا بی دلیل پول خرج نمیکنه
اونم یه همچین پولی
حالا چون شرکت EA یه شرکت آمریکایی هست پس بودجه اش هم دولت آمریکا میده ؟؟؟
اصلا شما فکر کردی این بازی رو یک هفته ای ساختن ؟؟؟ این بازی رو 4 سال پیش کلید زده اند..
یعنی زمانی که حرف جنگ بین ایران و آمریکا فقط یک طنز مسخره بود..
بعدشم به فرض بگیریم اینها میخوان افکار عمومی رو ببرن به سمت حمله به ایران..باید چیکار کنند ؟
باید یه بازی بسازند که بگن حمله به ایران به نفع مردم ایران هست و بدون کوچکترین تخریب و خرابی در مملکت.... مثلا حکومت ایران سقوط میکنه
ولی توی بازی Battlefield 3 دقیقا همه چیز بر عکس هست
به ایران حمله میشه و کل تهران بمباران میشه ..همه کشته میشن...این بدتر باعث میشه افکار عمومی ایران از جنگ بترسه و چه مخالف و چه موافق حاکمیت با هر گونه جنگ با ایران مخالفت خواهند کرد
دوستان بیاین بیرون از اینکه کی میخواد کی رو بکشه:31: بابا این بازی صداش اکوو میشه ایننو بگین چی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
یعنی این همه اساتید نمیدونن اکو صدا واسه چیه؟!!!!
تو یه مرحله هم موندم اونجا که سوار جتی از بالا باید بمب بزنی ولی نمیدونم باید کجارو بزنم :42:
کسی نمیدونه از اینجا چطوری میشه رد شد؟ اینجا گیر کردم. آیا ایراد از کرک بازی هست؟
معذت میخوام ولی نقدی مزخرف بیش نبودنقل قول:
این قسمتش واقعا خنده دار بود
plr=pjak:31::31::31::31::31:
این یارو منتقد واقعا ...خل تشریف داره
چهارتا قایق تند رو ایرانی نشان میده میگه خلیج فارس در دست ماست:2::31:
از ریشش و چفیش که معلومه:31::31:محتوای مخفی: .
خلاصه نقدی زیرکانه در جهت اهداف مزخرفی بود
حالا من نگفتم که همشو قبول کن
من گفتم چند بار ببین و روش فکر کن
حالا این طرف چقدر ریش و پشم داره دیگه به خودش مربوطه
چیکاره هم هست اینم به خودش مربوطه
مهم حرفهایی که میزنه و باید روش فکر کرد
اره ب نظر من plr منیه pjak نمیتونه بده ،گروه ازادی و مقاومت مردم چ ربطی ب پژاک داره!!!!؟؟؟نقل قول:
گیم پلی بازی ک عالی بود این میگه خسته کننده !
اگه ریشو چفیه نمیزاشت ادم میتونس باور کنه حرفاشو....
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
اما اون رنگ و سمتای چپ و راستش تامل برانگیزن!
رنگ ها به نظر من که معنیه دیگه ای میدن
خودتون خوب دقت کنین میفهمین
اما به نظر من
گرافیک=9.5
گیم پلی=8.2
صداگذاری=8
داستان=9
ارزش بازی=8.7
یه نکته اینه که ضعف اصلی بازی گرافیک بازی هست به طوری که کسایی که سیستم ضعیفی دارن بیشتر از لذت بردن از بازی رنج میبرن تو این مورد باید مثل کرایسیس 2 عمل میکردن که حتی رو ضعیف ترین سیستم هاهم خوب اجرا میشد
2-من تعجب میکنم بعضیا میگن داستان ضعیفه ببخشید ولی شما(منظورم کس خاصی نیست) که این حرف رو میزنی کلا از داستان بازی چیزی میفهمی؟ به نظر اینجور افراد حتما باید امریکا و روسیه درگیر شن تا داستان بازی به دلشون بچسبه(مثال:مدا اف هانر با اون داسنان خوبش همه میکن سطی و آبکی)
3- شخصیت پردازی خوب بود ولی در حد cod نبود
اصلا گوش به این نقد های مغرضانه ندید
اونم از سایت هایی مثل این یا فالس نیوز که وابسته به اینور هستن
البته منظورمم این نیست که اونور راست میگن و پسر پیغمبرن
اما اینور چون نمیتونن یک بازی در این سطح درست کنن که توش آمریکارو بد نشون بدن و بازیشونم فراگیر باشه مجبورن رو بیارن به این جور نقد های صد من یه جوجه (حتی یه غاز هم نمیشه :31: )
بشینید و بازی کنید و برادر های دینیه خودتونو تو بازی بکشین :31: باشد که رستگار شوید :31:
بچه ها یکی سیو بازی رو بده که Hard باز شده باشه
خیلی فوری
تا اونجایی که من میدونم اینا یه گروه تروریستن توی ایران و ربطی به مامورای دولتی و برادران دینی ما نداره !!نقل قول:
برادر های دینیه خودتونو تو بازی بکشین باشد که رستگار شوید
من که اصلا احساس نمیکنم دارم ایرانی میکشم !
دقیقا مثل بازی های دیگه هیچ تاثیری رو آدم نمیزاره !
الکی گندش میکنن نمیدونم چرا ! :13:
فحشاشون کاملا طبیعیه ... اولش یه عده اومده بودن اینجا میگفتن فحشای ناجور میده من گفتم حالا چی هست !!
دقیقا همون فحشایی که از زبون خودشون توی بازیا میاد اینجا ترجمه شده و فارسی میگن :31:
پ ن پ میخواستید بهشون تیر بزنید و اونام بگن "قربونت برم که بهم تیر زدی خیلی ممنونم" یا اینکه به جای فحش اسم خدا و پیغمبر رو زبونشون باشه بگن "خدا خودش ببخشدت .. خدا بزنه تو کمرت ..." !!!
خب صد در صد برای نشون دادن تنفر اونا از دشمن و میزان عصبانیتشون باید از فحش دادن و اینجور چیزا استفاده کنن دیگهههههه !
فحشاشونم دقیقا چیزاییه که تو بازی های دیگه مخصوصا GTA زیاد شنیدیم فقط اینجا فارسی میگن !
پس آمریکاییا بیان بگن RockStar خواسته آمریکایی هارو بد دهن جلوه بده ما باید جلوی این بازی رو بگیریم ... :44:
در battlefield 3 چه بر سر ایران آمد؟؟
داستان از اونجائی شروع میشه که
محتوای مخفی: اول و میانه داستان
دوستان من تو مرحله ی 4 گیر کردم نمی دونم باید چی رو بزنم(فرودگاه،هواپیما،باند) و چطور نشونه بگیرم که به خطا نره (هواپیما ها درست به جایی که میخوای شلیک نمیکنن.)
خواهشا اگه این مرحله رو رفتید بگید چطوری
موقعی که جت ها رو نشانه گرفتی نشانه رو روی جت ها نگه دار نزار نشانه بره طرف دیگه تا بهشون بخوره به همین راحتی :10:نقل قول:
من موندم تا این حد به جزییات توجه میکنن
اما تو فرانسه و عراق پلاک ماشین ها مال ایرانه(یعنی همشون تهران 54 هست)
فکر کنم یه همچین گزارشی رو آقا مجید گذشته بود :31:نقل قول:
وای این مرحله ش چقد خسته کننده بود :2:نقل قول:
دوستان من تو مرحله ی 4 گیر کردم نمی دونم باید چی رو بزنم(فرودگاه،هواپیما،باند) و چطور نشونه بگیرم که به خطا نره (هواپیما ها درست به جایی که میخوای شلیک نمیکنن.)
کدوم جزئیات :18:نقل قول:
من موندم تا این حد به جزییات توجه میکنن
اما تو فرانسه و عراق پلاک ماشین ها مال ایرانه(یعنی همشون تهران 54 هست)
کجا رو صندوق صدقه های ما نوشته "هدیه ای برای سالمندان" !! :27:
تشکر بابت لو دادن داستان بازی!نقل قول:
در هر صورت اون هم فرخ نیست فاروق درسته.
دیگه اونا روشون نشده حقیقت صندوقها رو بنویسن :دینقل قول:
کجا رو صندوق صدقه های ما نوشته "هدیه ای برای سالمندان" !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه ی من مولتی پلایر نداره و 11 گیگه !
واسه شماهام اینجوریه ؟