با سلام من با وارد شدن به منو مخفی ال سی دی سامسونگ مدلla32a450c جهت فعال کردن تصویر در تصویر متاسفانه الان هم تصویر بر عکس شده هم دکمه کانال ویدیو غیر فعال شده از دوستان خواهشمندم راهنمایم کنند در صورت امکان به ایمیلم ارسال کنین vanvany_kh
Printable View
با سلام من با وارد شدن به منو مخفی ال سی دی سامسونگ مدلla32a450c جهت فعال کردن تصویر در تصویر متاسفانه الان هم تصویر بر عکس شده هم دکمه کانال ویدیو غیر فعال شده از دوستان خواهشمندم راهنمایم کنند در صورت امکان به ایمیلم ارسال کنین vanvany_kh
دوست عزیزنقل قول:
شما در منوی مخفی چه چیزی را تغییر دادید.
من 40d7000 دارم، خودش ماهواره و وایرلس داخلی داره. پشتش هم جای CAM
چطور میشه تو خودش cccam رو فعال کرد و کانالهای کارتی رو دید؟
دوست عزیزنقل قول:
طبق مقررات سایت بحث در مورد ما-هو-اره ممنوع است.و شما برای اینکار باید مطابق کارهای که در ریسیور انجام می دهند عمل کنید .در گوگل جستجو کنید.
دوست عزیزنقل قول:
HOTEL MODE و HOTEL OPTION را از سرویس مخفی خاموش یعنی روی OFF بگذارید و یک بار FACTORY RESET کنید. و اگر خود تان هم می دانستید گدام آیتم دیگر را دست زدید و چه تغییری را انجام دادید بهتر می توانستیم شما را راهنمایی کنیم.
سلام
تلویزیون من D 5500
برای فعالسازی تیونر دیجیتال وارد منو سرویس شدم ولی فعال نشد
Factory Reset کردم الان دیگه آنالوگ هم نمی گیره..!:n27:
شدیدا به کمک شما نیاز دارم:n28:
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون شما مدلش ua40d5500 است تلویزیون شما دیجیتال دارد و می توانید از این روش فعال کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-IRAN انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخام آنالوگش فعال شه؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
وقتی که مراحل بالا را انجام دادید در هنگام جستجو کانال در منوی کانال می توانید هم آنالوگ وهم دیجیتال را انتخاب و جستجو کنید.
با ruSamsungTVCommunicator میشه فعالش کرد
ضمنا من
ttx group
ch table
PnP language
هم ندارم
دوست عزیزنقل قول:
این آیتمها را باکنترول مخصوص باید فعال کنید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
سلام اقای متین پور یه سوال داشتم!
از کجا میشه فهمید سی پی یو تی وی برای کدوم کمپانی هستش؟
دوست عزیزنقل قول:
شرکت سامسونگ الکترونیک یک تولید کننده از قطعات مانند باتری های لیتیوم یون، نیمه هادی ها، تراشه ها، حافظه های فلش و دستگاه های دیسک سخت را برای مشتریان از قبیل اپل، سونی، HTC و نوکیا می سازد و به همین منظور پردازنده هایش را برای خودش و شرکت های دیگر را می سازد.
سلام ممنون از توضیحات ولی معماری سی پی یو رو از دو شرکت بیشتر نمیگیرن:نقل قول:
1. arm
2.mstar
---------------------------------
درضمن میشه بگید اخرین ورژن فریمور UA40D6960MW چیه؟
ممنون
چون در سایت سام موجود نبود!
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران برای این مدل UA40D6960 و نام گذاری اصلی آن UA40D6600WM می باشد و برای دانلود فریمور تان به این سایت بروید.
ممنون از راهنمایی هاتون!
درضمن این همونه؟
درضمن ویرایش فعلی:
T-GASDAAC-1018.1,BT-G
الان یه مشکل برام پیش اومده اونم اینکه من قبلا ویجت سمی گو رو نصب داشتم ولی مشکلی پیش اومد خواستم پاکش کنم!
پاکش که کردم موقع نصب مجدد ارور میده که کاراکتر درست شناسایی نشد!!!
بنظرتون مشکل چیه؟
درضمن هیچ راهی نیستش که بشه از اپ های development بطور عادی استفاده کرد چون من هرکار کردم بعد از هربار ریبوت تمام اپ ها پاک میشن!!!
البته این راه رو پیشنهاد دادن ولی بنظرم یکم وقت گیره برای هر اپ!:
کد:https://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=20&t=3957&start=30
دوست عزیزنقل قول:
در همه موارد سعی کنید تاریخ و ساعت تلویزیون تان دقیق باشدبعد برای افزایش apps از این راه بروید.
افزایش apps
برای افرایش apps نیازو به ورود به منو مخفی دارید خواهشا به دیگر تنظیمات کاری نداشته باشید فقط:
باید وارد sub option بشوید بعد که وارد شده اید گزینه ای به نام info link server type وجود دارد که بصورت پیش فرض روی operationg به معنای عامل تنظیم شده شما وقتی وارد این گزینه می شود دو گزینه دیگر وجود دراد به نام development به معنای توسعه و developming به معنای در حال توسعه . اگر گزینه اول باشد همون apps که دارید نمایش داده می شود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید apps شما زیاد می شود اگر گزینه در حال توسعه را انتخاب کنید apsss شمال خیلی خیلی زیاد می شود . انتخاب با شما خواهد بود کدام را انتخاب کنید . خواهشا به دیگر قستمها کاری نداشته باشید .
Info link country
و در ضمن آن فریموری که معرفی کردم آخرین فریمور موجود است
درسته ولی وقتی اینکارو هم میکنم بازم بعد از ریبوت تمام برنامه ها پاک میشن!!!
---------------------------------------
برای ویجت سمی گو چه پیشنهادی دارید؟
------------------------------------------------------
درضمن این لینکی که دادید با این فرق داره؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر ورژن شان با هم یکی باشد و MULTI LANGUAGE هم باشد هیچ فرقی باهم ندارند
در مورد ویجت سمی گو اگر قبلا امتحان کردید و راضی بودید مشگلی نیست ولی به نظر من اینها در خارج از ایران مخصوصا اروپا کاربردی تر است .اختیار باشماست
سلام!
ممنون از توضیحات!
الان یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینکه هر کار میکنم اپدیت رو نمیتونم نصب کنم!
میزنه فایلی برای ارتقا پیدا نشد!!!
مشکل چی هست بنظرتون!
درضمن اینطور که دیدم اپدیت کشور سنگاپور جدیدتره!ا(1025!)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیزنقل قول:
اگرروش ابدیت کردن را بلد هستید و آن را درست انجام می دهید ولی آبدیت انجام نمی شود به این عوامل بستگی دارد
1- یا ساعت و تاریخ تلویزیون تان درست نیست
2- برای جلو گیری از ارتقا دادن
آخرین نسخه سیستم عامل در دسترس است بیش از OTN، به طور کامل SamyGO بر روی مدل های سری D غیر فعال کنید.
(این قانون برای هر مجموعه ای دیگر نیز معتبر است، اما مهم تر برای D)
یکی از راه حل های - خاموش کردن پشتیبانی OTN در منوی سرویس می باشد. (گزینه زیر کنترل
(control-sub option-OTN-OTN support->off).
ممنون!
ممکنه اون تغییری که برای ست epg دادم (همونی که خودتون اموزششو گذاشتید!)
باعث این کار باشه؟
درضمن ورژن سنگاپور جدیدتر نیستش؟
ممنون
-------------------------------------------------------------------------------------
otn رو فعال کردم!
برا ویجت سمی هم باید بگم که:
اول که اسمارت هاب رو ریست فکتوری کردم بعدش هم با کلید exit کل تی وی رو غیر فعال کردم!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد مود development برای اپ های بیشتر باید بگم:
دوست عزیزنقل قول:
بله ورژن سنگاپور بالاتر است ولی ممکن است سازگار نباشد سایت امارات با ما سازگارتر است و اگر تاریخ تلویزیونتان صحیح باشد مشگلی از آن ندارید و باید منوی مخفی را همانطور که گفتم بررسی کنید.اگر (control-sub option-OTN-OTN support->off آن را on کنید
نقل قول:ممنون!
ممکنه اون تغییری که برای ست epg دادم (همونی که خودتون اموزششو گذاشتید!)باعث این کار باشه؟
ممنون
-------------------------------------------------------------------------------------
otn رو فعال کردم!
برا ویجت سمی هم باید بگم که:
اول که اسمارت هاب رو ریست فکتوری کردم بعدش هم با کلید exit کل تی وی رو غیر فعال کردم!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد مود development برای اپ های بیشتر باید بگم:
تمام مراحلی رو که گفتید چک کردم ولی بازم نشد!
راستی الان چک کردم دیدم تو منو مخفی
model رو زدهUA46D6600!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درصورتی که تی وی من 40 اینچه!!!!
دوست عزیزنقل قول:
پس حتما تلویزیون شما از نظر محتوای سیستم نیازی به آبدیت ندارد چون با تغییراتی که شما اعمال کردید نیاز های آن فعال و تامین شده است و هدف از آبدیت هم همین است.
با سلام دستگاه من es8880 هستش متاسفانه چند وقتی هستش به شکل کاملا اتفاقی و رندوم ...صحفه شطرنجی میشه یا یهو رنگ نارنجی و قرمز به شکل چهار خونه ، گاهی فقط مشکی ، گاهی صورتی و... بعدش هنگ میکنه و خود به خود ریست میشه تی وی ...در اون زمانی که قاطی کرده تی وی ممکنه ریست بشه درست کار کنه و اگه گزینه منو بزنی دوباره اینجوری هنگ کنه ....جالبه اصلا یه هفته ممکنه اینجوری نشه ها و همه چیز به درستی کار کنه ...ولی ممکنه در یک روز 10 باز قاطی کنه ...
من تنها دستکاری کردم این تلویزیون رو این بود که کشور اسمارت هاپ رو به استرالیا تغییر دادم ولی این قضیه مال 3 ماه قبل اینه که اینجوری مشکل پیدا کنه .هر چند دیروز برش گردوندم رو ایران.
در ضمن میخوام قبل اینکه بفرستم نمایندگی خودم کمی سر به سرش بزارم ببینم میشه درستش کرد.
و در اخر اینکه ورژن فریم ور دستگاه 1020 هستش و همیشه پیغام اپدیت برام میاد به 1022 ولی تا نصفه میره واسه دانلود 50% و بعد هیچ اتفاقی نمیافته و اپدیت نمیشه .!!!
اگه نظری دارید ممنون میشم اعلام کنید.
دوست عزیزنقل قول:
آیا برای آبدیت از طریق اینترنت عمل می کنید یا از فلش؟ اگر از روی اینترنت عمل می کنید اینکار را نکنید برای اینکار از روی کامپیوتر و از اینترنت به این سایت رفته و فریمورتان را دانلود کنید نام گذاری ایرانes8880 و نام گذاری اصلی آن ES8000M
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
حرف شما صحیح!نقل قول:
ولی مگه تی وی قبل از اپ کل فایل ها رو چک میکنه!؟
اخه سیستم عامل فقط میتونه خودشو از software ver چک کنه که اگه ببینه جدیدتره خودشه اپدیت کنه!
درضمن من مطئنم بیلدم قدیمیه!
ولی چرا اپ رو قبول نمیکنه؟
درضمن میشه روش نصب از طریق فلش رو با تمام جزئیاتش بگید؟
کم کم دارم شک میکنم که روشم اشتباهه!
البته بگم من ورژن فعلیمم از همین طریق نصب کردم!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
درضمن این گزینه رابط مشترک توی منو در قسمت تنظیمات و گزینه نرم افزار جایگزین درقسمت اپدیت چیه؟
ممنون
یه سوال دیگه!
ایا راهی هست که بشه فهمید فریمور فعلی که دارم برای چه کشوری هست؟!
چون این رو هم باز از طریق فلش اپدیت کردم!
دوست عزیز خیر نمی شود فهمید که فریمورنصب شده مربوط به چه کشوری است مگر بدانید از کدام سایت آن را گرفتید.
سلام مجدد
اقا یه سوال این گزینه alternate del و tool support و fanet on / off تو sub optin چیه؟
درضمن هر کار کردم بعد از تغییر info link country به develoment اول اینکه موقع نصب میگه اختلال در شبکه ولی اپ نصب میشه بعدش هم اجرا میشه ولی بعد از ریبوت تی وی باز هم پیغام میاد اسمارت هاب نیاز به بروز رسانی دارد وبعدش خودش اپ ها رو پاک میکنه
جناب متین پور ایا شما خودتون تا بحال به چنین موردی برخوردید؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
وقتی که شما info link country را تغییر می دهید در حقیقت اطلاعات لینک کشوری را که قبلا aaps های آن نصب بوده را پاک و aaps های کشور جدید را دانلود و بروز رسانی می کند و اسمارت هاب را بر مبنای اطلاعات همان کشور بازسازی می کند این روند کار است و در بعضی از مواقع به علت اینکه شما از شبکه اینترنت ایران استفاده می کنید لاجرم اسمارت هاب بر مبنای اینترنت کشور ما و سرورهای سامسونگ ایران باز سازی می شود
fanet on / off برای زمانی استفاده می شود که شما با یک کنترول از راه دور بخواهید برای اشگال زدایی از کامپیوتر و یک دستگاه BD با دو کابل USB استفاده کنید که خیلی فنی و پر دردسر است.
tool support تعداد ابزارهای به کار گرفته سیستم تلویزیون شما را نشان می دهد
alternate del به معنی حذف جایگزین است و تا حالا موردی برای تست پیدا نکردم.
اخ شرمنده اشتباه گفتم شرمنده!نقل قول:
منظورم:
info link server type
بود!
رو development که میزارم بعد از هر بار روشن خاموش کردن تی وی اسمارت هاب پیغام اپدیت میده و تمام برنامه ها رو پاک میکنه!
ایا شما خودتون تا بحال به این مشکل برخوردید؟
دوست عزیزنقل قول:
من چون خودم زیاد از apps ها استفده نمی کنم ترجیح میدهم در حالت اولیه خودش باشد ولی یک بار آن را امتحان کردم و برای منهم همینطور بود و چون از سرور های سامسونگ ایران استفاده می کند فکر می کنم خودش به حالت اولیه می خواهد برگردد و برای همین هم پاک و بروز رسانی می کند و apps ها بسته به تلویزیون و کاربری آنها طراحی شده است مثل بازی پرندگان خشمگین که برای سری های 7 و 8 طراحی شده است و حتی تلویزیونهای سری پایین آنها را لود هم نمی توانند بکنند
ممنون پس تقریبا نشدنی هست البته راهی در سمی گو بهم پیشنهاد شد که قبلا لینکشو بهتون دادم ولی اون روش بسیار وقت گیر بود چون باید نوع کاربری هر اپ رو تغییر بدید(از طریق ftp)نقل قول:
در ضمن نمیدونید چرا سامسونگ ایران اینقدر دیر به دیر برنامه ها را تایید میکنه؟
ممنون
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی...فقط یه سوال این فریمور ایا تفاوتی با فریمور ایران در زمینه منو فارسی و ... دارد؟! یا نه دقیقا مشابه فریمور ایران است؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
خیر تفاوتی نمی کند و دقیقا فریمور ایران است.
سلام ببخشید یه مشکل برا من پیش اومده اونم اینکه من یه بلوری دارم که چند روز پیش اپدیتش کردم الان میخوام ریستش کنم ولی وقتی پسورد رو میزنم دستگاه پسورد رو قبول نمیکنه!
پسورد رو هم من عوض نکرده بودم! همون 4 تا صفر پیشفرض بود!
اینم مدل دستگاه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
از این کدها استفاده کن ببین مشگل را حل می کند
POWER (off) MUTE 8 2 4 POWER (on) -> pin reset
یا این
- MUTE → Volume up → RETURN → Volume down → RETURN → Volume up → RETURN --> pin reset