چقدر وقت بازی کردی تا اینو فهمیدی:20:نقل قول:
ابن بازی چیزی نداره که بخواد راهنمایی مراحل هم داشته باشه
بازی فکری که نیست چند تا باره باید ببری اینور اونور تحویل بدی
اگه راهنما داشت نیاز به اینهمه سوال و جواب نبود.
Printable View
چقدر وقت بازی کردی تا اینو فهمیدی:20:نقل قول:
ابن بازی چیزی نداره که بخواد راهنمایی مراحل هم داشته باشه
بازی فکری که نیست چند تا باره باید ببری اینور اونور تحویل بدی
:31: من اینو حدود یک سال یورو تراک هم سه سال:31::31:نقل قول:
چقدر وقت بازی کردی تا اینو فهمیدی:46:
راهنمای این بازی فقط در حد آشنایی با بازی و کاربرد کلیدهاست :27:نقل قول:
اگه میخواستن واسه همه چیزش یه راهنما بدن یه کتاب میشد حرفیه میزنیدا:13:
نقل قول:
من این بازی رو حدود 2.5 سال هست که دارم بازی میکنم
من نمیدونم که شما چرا اینجوری صحبت میکنی با من؟
این همه سوال و جواب برای مد و لینک بازی هست نه برای طریقه بازی کردن خیلی خیلی کم پیش میاد که کسی ندونه چه جوری باید بازی کنه چون چیز خاصی نداره بازی در ضمن توی چند صفحه قبل هم یه توضیح مختصری راجع به نحوه بازی داده شده که در اسرع وقت اون رو هم میذارم توی صفحه اول که اگه شما هم مخیواید ببینید که چه جوریه
موفق باشید:11:
من اصلا منظورم شما یا کس دیگه ایی نبود کل بازی رو گفتم اگه راهنما داشت بهتر بودنقل قول:
من نمیدونم که شما چرا اینجوری صحبت میکنی با من؟
شما چرا بخودت خریدی
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
اینم نظر شماستنقل قول:
اگه میخواستن واسه همه چیزش یه راهنما بدن یه کتاب میشد حرفیه میزنیدا
ولی نظر من این نیست
اشکالی داره ؟
شما سیو دارینقل قول:
خودم مد ها رو از سایت دانلود کردم
4تا اسکانیا ریختم
2تا داف ریختم
گیر میکنه!
اون که لود میکنی گیر می کنه درسته
خب نظر شما میگه که واسه این بازی با این همه چیز میز که تو دلش راهنما بدن:3:نقل قول:
اینم نظر شماست
ولی نظر من این نیست
اشکالی داره ؟
این بازی خیلی چیز ها داره یه چیزایی که تو رانندگی واقعی هم هست
بع مشکلاتی که ما اینجا داریم همش به خاطر نداشتن یه لینک سالم که این همه مشکل برامون پیش میاد:27:
نقل قول:
عزیزم ببین این بازی راهنمای کلی که نداره چون همونطور که گفتم اولا چیزی نداره در ثانی هم نمیشه برای بازی راهنما درست کرد چون اگه بخواد به همه جزئیات اشاره بشه و همه چیز در نطر گرفته بشه میشه یه رمانی برای خودش بعد هم چون این بازی مراحل خاصی نداره و به صورت خطی نیست نمیشه که براش راهنما درست کنن
و مطمئن باش اگه بازی به راهنما نیاز داشت و راهنما هم برای بازی وجود داشت ما حتما توی اینجا میذاشتیم ولی نداره
نا گفته نماند تو محل نصب خود بازی یه فایل pdf هست که یه مختصر توضیحی در مورد بازی داده .حالا اگه به فارسی ترجمه میشد و توی صفحه اول قرار می گرفت بد نبود هرچند که واسه این کارا یه خورده دیگه دیره .نقل قول:
من که فعلا نمی تونم بازی کنم چون cpu سیستمم به رحمت خدا رفت .
اهان این درستهنقل قول:
نا گفته نماند تو محل نصب خود بازی یه فایل pdf هست که یه مختصر توضیحی در مورد بازی داده .
نقل قول:
خب خداروشکر راهنما هم مثل اینکه پیدا شد و امیدوارم کارت راه افتاده باشه:46:
رنو مگنوم دوستاش کلی حال کنن:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلود:46:
کد:http://www.germantruck-mods.de/page/inc/tinymce_files/Trucks/Magnum%20A,B,C.rar
دستت درد نکنه یه عکس هم ازش میذاشتی که بچه ها ببین چه ماشینی هست :11:
نقل قول:
جالبه ولی کاش رنگش یه چیز دیگه بود و یا دو رنگ بود
نقل قول:
آره رنگش یکمی ضایع هست ولی فکر کنم که رنگش عوض بشه :46:
البته من امتحان نکردم هنوز
رنگش هم عوض میشه کلاس b زیرش مهتابی آبی هم داره:5:نقل قول:
آره رنگش یکمی ضایع هست ولی فکر کنم که رنگش عوض بشه
البته من امتحان نکردم هنوز
اینم یه عکس دیگه که ست شده:27:
نرم افزاری که باهاش طراحی میشه کرد رو گیر بیارم میشه راحت مشخصات ظاهری رو تغییر داد
نقل قول:
آره اگه بتونیم مشخصات ظاهری رو خودمون تغییر بدیم خیلی عالی میشه:46:
اینجوری بچه ها روزی 10 مدل کامیون میزارن اینجا:31:
مد این رنو رو هم ریختم ولی توی لود گیر میکنه....
نقل قول:
تو الان چند تا مد ریختی که عمل کرده؟
شما تو My Documents بعد German Truck Simulator فایل save رو پاک کنید بازی رو این بار شروع کنید احتمال زیاد حل میشه:46:نقل قول:
مد این رنو رو هم ریختم ولی توی لود گیر میکنه....
سلام یه سایت مد پیدا کردم توپ توپ مدهای داره در حد بنز اکتروس 1861:31:
اونای که چیز پی ان یا چیز شکن دارن برن ببینن:31:
1015 تا مد داره:31:
کد:http://oyunmods.ucoz.com/load/german_truck_simulator_mods/10
نقل قول:
این راه صد در صد باید جواب بده :46:
ولی شیرین جان میگی که اگه این دوستمون سیو داره رو پاک کنه که یعنی از اول باید بازی رو شروع کنه که اگه مراحل رو طی کرده باشه یکمی ناجور میشه که باز بخواد مراحل رو از اول بره:41:
یعنی منظورت اینه که همین سیوش رو بدون مد اجرا کنه و بعد بره مد بریزه؟نقل قول:
ولی فرک کنم که این دوستمون اصلا مد توی بازی نریخنه چون از وقتی که بازی رو دانلود کرده هیچ مدی رو نتونسته بریزه توی بازی و با ارور مواجه می شده:13:
حالا این راه ها رو بابد انجام بده ببینه نتیجه داره یا نه؟
ممنون شیرین جان:11:
نه اینطوری نهنقل قول:
به این شکل:
اول بدون ریختن مد بازی رو اجرا کنه بعد سیو کنه از بازی بیاد بیرون مد بریزه برای ادامه از اون سیو جدیده بره احتمال زیاد اینطوری حل بشه:46:
همین کار رو هم کردم ولی بازهم حل نشد!:41:نقل قول:
کجاش گیر میکنه؟؟نقل قول:
همین کار رو هم کردم ولی بازهم حل نشد!:41:
وقتی فولدر سیو روپاک میکنید از نیو گیم میرید دیگه؟؟
یعنی هر چی مد میریزید خراب؟؟
نه فقط مد مرسدس بنز که توی سایتگرفتم اون باهاش کار میکنهکد:http://www.germantruck-mods.de/
وقتی بازی رو میخواد لود کنه قسمت لودینگ تا تقریبا 75 درصد میره اونجا یکم صبر میکنه بعد میاد بیرون
خب پس میشه روش مد ریخت آخه میدونید تقریبا 90% مد ها خراب ولی اون رنو رو امتحان کنید تو بازی من جواب دادهنقل قول:
بعد هر مدی رو که میریزید خراب سریع از قسمن مد تو فولدر جرمن تراک پاک کنید:46:
من باز هم مد براتون پیدا میکنم اگه تو بازی خودم جواب داد بری شما هم میزارم:46:
گفتم که مد رنو هم ریختم و بازم گیر میکنه
شما یک بار اون فولدر GERMAN TRUCK SIMULATOR رو از MY DOCUMETS پاک کنید بازی رو پاک و دوباره نصب کنید یه جای دیگه بعد این مد رو امتحان کنید چئن همونی که شمما دارین بازی میکنید من هم دارم باش بازی میکنم هیچ مشکلی ندارمنقل قول:
گفتم که مد رنو هم ریختم و بازم گیر میکنه
اینم یه مد دیگه:31:
فقط داخل همون اسکانیا هستش و وقتی از بیرون به داخل ماشین نگاه میکنید و راننده فرمون رو تکون مده راننده هیچ تکونی نمیخوره ولی باحال:31:
اینم لینکش:31:
کد:http://germantruck-mods.de/page/inc/tinymce_files/Trucks/Scania142Hmjaym421.rar
شیرین جان ممنون این مد هایی که میزاری از همین سایتی هست که خودت معرفی کردی و گفتی که قیلتره؟
اگه سایت خوبی هست من برازم صفحه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
كسي اسم اون نرم افزاري كه مي شد باهاش از صفحات وب فيلم دانلود كرد به ياد داره؟
يكبار هم در همين تاپيك معرفي شد ولي دقيقا نمي دونم كجاش بود...!
نقل قول:
سلام بهروز جان اسم برنامه IDM هست اسم کاملش
Internet Dowmload Manager
من که بازی رو کلا پاک کردم و یک جای دیگه نصب کردم بازهم مشکل داره!
نقل قول:
عماد جان شما تا فردا صبر کن من خودم بازی رو از لینک های شیرین دانلود کنم ببینم قضیه چیه
چون من تا خودم بازی رو دانلود نکنم نمیتونم نظری بدم چون نمیدونم که بازی مشکل داره یا مشکل از سیو ها هست یا مد هاست
ولی اگه تا فردا صبر کنی خودم دانلود میکنم ببینم قضیه چیه:46:
اگر ورژن 1.32 هم باشه دانلود میکنم
من که سیو رو لود نمیکنم سیو را پاک کردم امیدجان
اگر بازی مشابه این هست معرفی کنید تا بگیرم
مرسی
نقل قول:
من الان دارم لینک ها رو دانلود میکنم ببین قضیه چیه 5 تا پارت رو گرفتم گفت فعلا دیگه نمیتونید بکیرید باید چند دقیقه صبر کنید چون توی 15 دقیقه میشه 5 تا پارت رو گرفت برای همین هم صبر کردم تا بقیه رو هم دانلود کنم
بازی مشابه که EURO TRUCK SIMUALTOR هم هست نسخه قدیمی تر از اینه که نمیدونم بازی کردی یا نه البته تا چند وقت دیگه داره EURO TRUCK SIMUALTOR 2 میاد که شاهکاریه برای خودش ولی توی این سبک این نسخه الان بهترین هست:46:
حالا یکمی صبر کن من دانلود کنم ببینم قضیه چیه و مشکل از کجاس:13:
نقل قول:
راستی عماد جان اون لینکی که من گذاشتم خودم از p30day هست مشکلی داره که اون رو نصب نمیکنی؟
کدام لینک دقیقا؟
نقل قول:
این لینک عماد جان
که برای اجرا هم به کرک نیازی ندارهکد:http://www.p30day.com/دانلود-بازی-german-track-simulator-2010-4288.html
مراحل نصب بازی
از دو روش میشه از این لینک استفاده کرد
روش اول
هر 3 تا فولدری که دارید رو باید با هم بگیرید و از حالت فشرده خارج کنید تا یک فولدر با حجم 417mb داشته باشید بعد اگه این کار رو انجام بدبد
شما الان اون فولدر اصلی رو دارید که باید توش این فایل ها باشه
1-t-gtsim.bin با حجم 427.511
2-t-gtsim با حجم 1k
t-gtsim.sfv-3
که شما باید روی این t-gtsim که پسوندی نداره دوبار کلیک چپ بکنی تا نرو باز بشه و بتونی رایت کنی
من خودم همینطوری بازی رو نصب و اجرا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش دوم
2-استفاده از نرم افزار Alcohol 120%
روش استفاده از نرم افزار
نرم افزار رو شما کامل نصب کنید و کرک کنید
بعد نرم افزار رو اجرا کنید و در صفحه اصلی اون تو محیط سفید رنگش کلیک راست کنید و گزینه add images رو بزنید و ایمیج مورد نظر رو انتخاب کنید
این لینک رو من خودم تست کردم و مشکلی هم نداشت
حالا اون لینکی رو که شیرین جان هم گذاشته تست میکنم ببین قضیه چیه؟
داداش من این مد ها رو که می گیرم وقتی توی قسمت مد میزارم بازی قفل می کنه . چرا؟ راهی هست اگه بگی ممنون می شم.