تو این پست :نقل قول:
در مورد نسخه ی ژرمن یه توضیحاتی دادم.البته به تاریخ ها نباید توجه کنید چون خبر قدیمیه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3231008&postcount=2034
موفق باشی
Printable View
تو این پست :نقل قول:
در مورد نسخه ی ژرمن یه توضیحاتی دادم.البته به تاریخ ها نباید توجه کنید چون خبر قدیمیه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3231008&postcount=2034
موفق باشی
is there any body to help me !!!
یعنی کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککک.
سایت IGN هم بازی نقد کردش و بهش نمره 9.2/10 رو داد!
همچنین GamesRadar هم به بازی نمره ای بهتر از 9 نداد!
یعنی نسخه pc بدتره ؟
نه به هیچ وجهنقل قول:
اتفاقا" این نمره 9.2 که به pc دادن از نمره 10 که به ps3 , x360 دادن ارزشش بیشتره چون اون موقع که بازی اومد یه سورپرایز بزرگی برای همه بود ولی الان با گذشت چندین ماه که بازی برای pc عرضه شده دیگه اون تازگی رو نداره ولی شما مطمئن باش از نسخه کنسولی بهتره :27:
مدیر محترم متوجه نبودم که ارسال پستها به این صورت میباشد پس از شما دوستان گرامی خواهش میکنم که این مطالب رو منتشر نکنید با تشکر
امتیاز های کنسول همه 10/10 بود همه کف کرده بودند اما مال pc شده 9.2 واقعا خیلی کمه ...
من میخامنقل قول:
لطفا هر جور ممکنه واسم بفرست
چجوری با شما تماس داشته باشیم؟
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 19 (17 کاربران و 2 مهمان)
مطمئن باش اگه پیشرفت نکرده پس رفت هم نکرده.:27:
فعلا که امتیاز هاش نشون میده پست رفت کرده ...
شما چرا متوجه نمیشی ؟
اون موقع بازی تازه اومده بود که اون نمره رو گرفت .
الان که اکثرا بازیش کردن و یه جورایی تکراریه , درنتیجه نشون میده که باید امتیاز کمی بگیره.
پس اینقدر نگید که پس رفت کرده پس رفت کرده
چه ربطی داره به تکراری شدن . کلا این غیر ممکن هستش که گرافیکش بالاتر از نسخه کنسولی باشه اما امتیازش کمتر باشه
پس مطمئن باشید که نسخه کنسول گرافیکش وقتی گرفته 10 و نسخه pc 'گرفته 9 حتما گرافیکش بدتر هست
نقل قول:
چرا صبر نمیکنی تا به دستون برسه .اون وقت همه میفهمیم.:19:
9 که نمره ی کمی نیست.شما یه جور می گی 9 که انگار مثل نید فور اسپید 5 گرفته.در کل این بحث بی فایدس.چون چه پیشرفت کرده باشه چه پسرفت همه می خرنش. 9 خودش یه امتیاز افسانه ایه.نقل قول:
من نمیگم نمره کمی هست اما خب نسخه کنسول گرافیکش شده 10 پس یعنی از نسخه کنسول گرافیکش بدتر هست
در حالی که سازندهاش می گفتند بهتر هست
اصلا شما به نمره كاري نداشته باش ، ملاك نيست كه ، بذار بياد ببين چه نمره اي ميدن ، gamespot به آندركاور 2.5 داد بعد چند روز داد 7
مهم اينه كه بازي براي شما جذاب باشه و نو آوري داشته باشه ، مثلا fallout3 نمره 9 بهش داده شده ، ولي من از اين بازي خوشم نيومد اصلا ...
بزارید بازی کنید بعد .چند صفحه همین جوری بی خودی دارید بحث می کنید.
گرافیک PC بهتر از کنسول هاست من X360 بازی کردم Draw Distance کمی داشت همرو باهم Load نمی کرد.
دوستان تهرانی بازی رو می تونن با 6 هزار تمن داشته باشن البته از فردا شرکت تاکین این بازی رو در 3 دی وی دی و با قیمت 3 هزار و هزینه ی پیک هم 3000 برای تهرانی ها
مغازه فرزین واقع در ولیعصر گفت که بازی رو نمی آرن :(
دوست عزیز با پیک موتوری میفرسته یعنی همون روز به دستمون میرسه دیگه؟نقل قول:
درضمن مگه بازی 4 dvd نبود ؟
مگه سایت تکین و بقیه سایتها منتشر نکردن ؟؟نقل قول:
ینی اونایی که به فروش گذاشتن همش الکیه یا ناقصه؟
من چند جا رفتم (مشهد) همه گفتن فردا .بعضی ها هم می گفتن که 3 تا dvd هست .نمی دونم چرا!
حجم بازی 13.7gb هستش.حجم هر dvd خام 4.7gb . پس 3 تا dvd می شه 15.10gb که از حجم بازی هم بیشتر می شه.:46:نقل قول:
نتیجتا بازی 3 تا dvd هست.
موفق باشی
نقل قول:
خوب پس چرا همه جا نوشتن تو 4 تا dvd عرضه شود؟:13:
یعنی فردا حتما میادنقل قول:
اگه آره که فردا برم سعدی
در حال حاضر تنها جایی که رسما داره بازی رو می فروشه تکین هستش که نوشته 3 تا dvd .نقل قول:
البته اين درسته ولي به دلايل مختلف dvd رو دقيقا 4.7 كه پر نمي كنند!!! شما به dvd هايي كه داري مراجعه كن ، نتيجه ميگيري كه 4 دي وي دي هست...نقل قول:
حجم بازی 13.7gb هستش.حجم هر dvd خام 4.7gb . پس 3 تا dvd می شه 15.10gb که از حجم بازی هم بیشتر می شه.
نتیجتا بازی 3 تا dvd هست.
موفق باشی
والا من که رفتم همه گفتن فردا میرسه.ولی حسابی نداره.اگه رفتی داشتن مارو بی اطلاع نگذار.نقل قول:
چجوری حساب کردی شد 15.10GB :18::18:؟؟نقل قول:
3تا دی وی دی 4.7 میشه 14.10Gb :13:
در ضمن هر دی وی دی 4.7GB نیست! 4.5GB هستش!
رفیق من از صبح کلی راه رفتم دیشب هم کم خوابیدم.نقل قول:
ذهنی حساب کردم.یه نمه سوتی شد. شرمنده.:11:
با این حساب من چه کنم اگه فردا 3 dvd دیدم بخرم؟
magas-vizz عزیز میشه آدرس اون مغازه تو انقلاب که گفت تکین قرار هست براش بیاره دقیق تر بدی من الان میخوام برم ببینم
آورده یا نه
بیخود دلتون رو خوش نکنید...چون:
اول باید بازی کامل رو گیر بیارید.
بعد باید کرک سالمش رو گیر بیارید.
حالا خوشحال و سرمست بازی رو اجرا میکنید....ااااآ!چی شد پس؟ این سیستم که حداقل(یا حداکثر)نیازهای بازی رو برآورده میکنه پس چرا اینقدر افتضاح اجرا میشه و میلنگه/ چرا کرش میکنه؟ لعنتی!
از طرف دیگه اونطور که من فهمیدم باید برای سیو کردن بازی به games for windows live وصل بشید.همچنین برای مولتی پلیر که فکر نکنم کرک کردنش کار راحتی باشه.
در ضمن این گواه اینکه بازی روی 90% سیستم های خرکی هم میلنگه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم امروز نرفتم . چون پیش خودم گفتم صبح که نمی آرن .
پس من فردا می رم ولیعصر و یحتمل انقلاب .
بغل بازار رضا یه مغازه چسبیده هست که نرم افزار و بازی و ... می فروشه ... بازی های جدید رو فی الفور می آره
هر دی وی دی هم 1000 حساب می کنه . البته چونه بزنی 900 هم راه می آد!!!
فدا سرت من خواستم بگم بچه ها اشتباه نکنن :40:نقل قول:
بازی رو می تونن تو 3تا دی وی دی هم جا کنن! می فشارنش :31:(فشردش می کنن)
گفتم که رفیق.شمال خیابون. روبروی میدون.سمت شمال شرقی میدون.اسم پاساژ رو یادم نیست.ولی تنها پاساژیه که من دیدم تو انقلاب سخت افزار هم داره.سمت چپ پاساژ یه مغازه هست.دقیقا دیوار به دیوار پاساژ.نقل قول:
البته پیشنهاد می کنم یه کم صبر کنی.حدود 6 برو که اگه قراره بیاره دیگه 100% اورده باشه.چون به من گفت حدود 6-7 برم.
موفق باشی
الان این لینکی که دادی چی رو نشون میده؟نقل قول:
یه نظر سنجی معمولیه! که 50% افراد بازی رو هنوز تهیه نکردن! الان این نشون میده که بازی سیستم بالایی می خواد؟؟؟؟؟ 27% هم که گفتن مخوفه! 12% هم که حال کردن باهاش! البته نظر ها زیاد نیست.
من که به این چرت و پرتا اهمیت نمیدم!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 21 (17 کاربران و 4 مهمان)
fandak, 3ッドマクス, a.asgharpour, arenghatel, click_dez, Iman Bala, javad10170, magas-vizz, Masoud_kp, MM-Aquarius, nasi1962, pentoriko, P_666, qo0oick, sodoko, vitamin2002
نقل قول:27 درصد گفتن افتضاح اجرا میشه روی سیستم های 4 هسته ای و 4 گیگ رم و فلان..12% هم گفتن خوباجرا میشه.یعنی مشکلی ندارن ولی گرافیکش نه چندان خوب و فریم ریت هم همینطور.نقل قول:
9.5% هم گفتن اصلا اجرا نمیشه و هی ارور میده.
تو قسمت تاپیک هاش که بری میبینی چقدر دارن شکوه و ناله میکنن.نکته اینکه این بزرگترین فروم طرفدارای جی تی ای است.من از صبح دارم دنبال میکنم قضیه رو.