Black starنقل قول:
چون میشه روح آدم ها رو توش ذخیره کرد
پر کردنش آسونتره
Printable View
Black starنقل قول:
چون میشه روح آدم ها رو توش ذخیره کرد
پر کردنش آسونتره
اقا یک سوال این paratuix همون اژدها که بالای throat of world هست و رفیقمونه رو بکشیم یا نه؟ blade ها میگن بکش با خودش حرف میزنم دلم نمیاد صداشم قشنگه.حالا بکشم بلیدها بهم چی میدن؟
بکشش بره خیلی روداره! موقعی که الدوین مرد این برگشت گفت از این به بعد من میشم بزرگترینه اژدها ها :21:نقل قول:
دوستان این ماموریت رو باید چیکار کنم؟
با این دلفین خانوم منظورمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این Azura star به چه دردی میخوره؟ من دارمش. چه کارایی میشه باهاش کرد؟نقل قول:
دوستان من ماموریت های campanion رو انجام دادم..رفتم اون رئیس رو هم از گرگینه بودن رهایی بخشیدم روحش رو :31:
همون جا چون یه کله جادوگر دیگه هم داشتم خودم رو هم درمان کردم! خیلی راحت! چون گرگینه دوس نداشتم ...البته باهاش میشه خیلی باحال همه رو کشت ولی کلا دوس ندارم از این روح های خبیث تو وجودم داشته باشم :31:
فقط یه چیزی!
اون 3 نفر که اومده بودن اونجا کمک من...که یکیشون همون دختره هست که سه تا خط رو صورتشه!
همون جا موندن ..گفتن ما بعدا میایم!
الان 24 ساعت گذشته هنوز برنگشتن!
چه غلطی میکنن اونجا؟ چرا بر نمیگردن؟:21:
یک GEM برای BLACK SOUL هست که شارژیه :دی پرش میکنی استفاده میکنی و خودش میمونه تا دوباره استفاده کنینقل قول:
کلا کاراییش بالائه بخصوص که بلک سول همون روح انسان ها هست و نیازی نیست کلی بگردی حیوون بزرگ جثه پیدا کنی...
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
بری به مقر فرماندهی کامپنیون اونجاننقل قول:
نبود که نبود!نقل قول:
تا تهش رفتم.
تهش اونجایی بود که زندان گرگ ها رو درست کرده بودن..نگاه میکردن..
بعد یه جایی مثل بانک مانند پیدا کردم توش پر کیسه های پول بود یه صندوق هم بود! ولی داخلش این نبود!
دقیقا کجا رو میگی؟
همه صندوق ها رو گشتم!
---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
نقل قول:
اونجام دیگه! هنوز نیومدن! کلی هم WAIT زدم:19:
لطفا یکی راهنمایی کنه.نقل قول:
نقل قول:
دادا این که کاری نداره!
باهاش میری یه جا باید اژدها بکشی که باورش بشه تو DRAGONBORN هستی!
بعد از اونی..یا قبلش؟
تو صحبتاش میگه هر موقع آماده بودی بیا فلان جا! با خودشم میتونی بری!
اون سوال ها رو هه رو بپرس ازش تا سوال جدید ایجاد بشه و ...
نه دوست عزیز این چند کوئست بعد از اون قسمته. کوئستش هم میگه که باید ESBERN رو تا VENDERWOOD اسکورتش کنم . حالا این ESBERN کی و کجا هستش؟
من میرم اونجایی که از کالج جادو میفرستنت
یکی میگه 4 تا چیز پیدا کن که سه انگشتر و یه گردنبنده
گردنبند رو که بر میدارم در بسته میشه گردن بند رو میندازم گردنم
درو که میشکونم بازی وای میسه دست یارو هم تو هوا میمونه
نیم ساعت هم که واسم همینجوره
راهکار خاصی داره ؟
خب برگشتن!
یه سوال:
مگه من الان لیدر و رئیس کمپنیون نشدم؟ پس چرا باز توی دیالوگ ها با اونا میزنه im looking for work?
و به من ماموریت میدن!
اون ماموریت ها بی نهایته و هر چقدر هم بری تمومی نداره و برای پول در اواردنه. من که رییس هر جا شدم دیگه نرفتمنقل قول:
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
اگر از ترینر استفاده میکنی غیر فعال کن و اگر نه یک جادویی با مجیکای کم انتخاب کن و بزن . اگر نشد هم کد tcl رو بزن از در(نشکنش) رد شو بزار یارت و پیر مرده هم رد شن بعد کد رو غیر فعال کن.نقل قول:
---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
esbern رو تابحال ندیدی؟ اگر نه که باید بری riften پیش bijorolf (یک همچین نامی) توی یک میدانی کار میکنه و دکه داره اون بهت ماموریت میده کارشو انجام دادی میگه که esbern توی ratways هست. بعد میری از اونجا پیداش میکنی. بعد از اون هم میتونی عضو thieves guild بشی. فقط اگه باره اوله و میخوای بری esbern رو بیاری حتما به صفحه ۶ مشکل حل و اجرای این بازی \ست خود من سر بزن چون بازی اونجا مشکل داره راه حلشو نوشتم:46:نقل قول:
black soul چیه؟ میشه یه توضیحی بدین؟ من تا حالا هیچ روحی رو حبس نکردم. حیوون بزرگ جثه واسه چیه؟نقل قول:
در اینجا کامل توضیح داده شده :نقل قول:
Soul Gems :
پست 856 آپدیت و کامل شدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6633734&postcount=856
توضیح Enchanting هم در پست زیر :
پست 1128 هم آپدیت شدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6643335&postcount=1128
البته black star روح موجودات دیگر رو هم میگیره فکر کنم باگه ولی تو دیالوگ ها گفته شده فقط روح هیومن نوید هارو میگیره
بهر حال الان خیلی خوب شد اونو انتخاب کردم
من آپدیت 128 و 131 رو ریختم ولی این مشکلو بوجود آورده
یعنی او فلش کوچک اشاره گر غیب شده
راه حلی براش هست؟؟
عکس:
یچه من تو کالج جادوگری گیر کردم پیر مرده صحبت کرد بعد اونجا تو دایره علامت اومد یه مجیک اتیش زدم دوباره صحبت کرد الان بازم روی همون دایره علامت هست چی کار کنم؟؟
اگه بکشیش ریش خاکستری ها باهات قهر می کنن :دینقل قول:
اقا یک سوال این paratuix همون اژدها که بالای throat of world هست و رفیقمونه رو بکشیم یا نه؟ blade ها میگن بکش با خودش حرف میزنم دلم نمیاد صداشم قشنگه.حالا بکشم بلیدها بهم چی میدن؟
من اونجا که Dragon Rend رو یاد می گیری و با الدوین میجنگی خوب تشخیصش ندادم حواسم نبود کشوندمش پایین کشتمش(گفتم این بود این مستر الدوئین)
ولی لود کردم
نکشیش اژدها هارو به راه راست هدایت می کنه :دی
با استفاده از Gem میشه سلاحهایی که جادو دارند رو وقتی جادوشون تمام میشه دوباره شارژ کرد فقط برای پرکردن این Gem ها به روح انسان یا هر موجودی دیگه نیاز دارین.به نظر من بهترین راه اینه که تو perk conjuration طوری level up کنین که یه perk هست که نوشته bound weapons capture soul اینو اگه تونستید فعال کنید دیگه هرچی دشمن که با همون bound axe یاbound sword بکشید روح اون دشمن به صورت خودکار گرفته میشه و دیگه نیازی به اون روش Soul trap نیست که کمی سخته.نقل قول:
دوستان این شات fire رو از کجا باید یاد بگیریم...2 تاش رو من گرفتم ولی کلا این شات قفله برام..
در حالی که اون 2 تا شات دیگه با این که یکیش هنوز تکمیل نشده ولی میتونم استفادش کنم!
روی هر شاتی که قفله برو و r رو بزن تا از دراگون سولهایی که گرفتی استفاده کنه و شات رو ازاد کنه. یادگیری کلامات هم بیشتر در گشت گذار در محیط بازی انجام میشه. معمولا در معبد ها هستند یا در نفشه عکس اژدها اگر داری اگر نداری باید پیاده روی کنی تا پیدا شه هست که یک سنگیه که روش حرف جدید شات هست ولی باید یک اژدها هم بکشی.:46:نقل قول:
اقـا یکی سیوشو بذاره دیــگه ! . با stormclock ها رفته باشــه و کویستهای اصلـی هم تمام شـده باشه . ممنون
دوستان.. من تو قسمت meet delphine at the stables گیر کردم.. دلفین به مهض اینکه منو میبینه بهم حمله میکنه!! چکار کنم؟؟!
:31: شما احتمال زیاد خون اشام شدی چون دلیل دیگه ای نمیبینم. باید خودتو درمان کنینقل قول:
یک کد میزارم پینهاد میکنم اونایی که بازی رو تموم نکردن و اوایل بازی هستند و به خیلی چیزها (مثل ارمور ......ـ) نرسیدند استفاده نکنند بازی بی مزه میشه. بیشتر برای کسایی که دیگه بیکار تو بازی میچرخن و لولشون بالاست و بیشتر مهارت هارو صد کردن .
COC QASMOKE شما رو اتاقی مبره که همه وسایل موجود تو بازی درش ورجود داره و در کابین های مختلف نگه داشته میشه.
میتونید برین تمامی SPELL BOOK های رو ببینید و اونایی که نگرفتین رو بردارین. ارمور هایی که ENCHANTED شدن رو بردارین و در همون اتاق DISENCHANTED کنید تا طلسم های مونده رو یاد بگیرن. تمامی کتاب ها و لوازم MISC رو بردارید. ترجیحا اصلا به لوازم MISC دست نزنید که بعدعا در مرحله ها بدست میارین ولی باقیش خوبه مثلا BLADE ARMOR خیلی خشگله. برای لود کردن هر کابین مقداری باید صبر کنید چون بعضی هاش صدها ایتم توشه. در ضمن همه کابین هارو خالی نکنید برید توی بازی چون اونوقت نمیتونید منوی INVENTORY رو سریع لود کنید و هر ایتمی که میخواین استفاده کنید ۱۰ دقیقه ای طول میکشه تا لود شه. فقط هرچیزی رو که میخواین بردارین.
برای خروج هم COC SOLITUDEAVENUES رو بزنید.
فقط همین بهم حمله میکنه ها!! بقیه کاریم ندارن.. حالا اگه خون آشام شده باشم چجور باید درمان بشم؟نقل قول:
احتمالا یک کاری کردی که این کارو میکنه. اگر نژادت ایمپریاله برو توی قسمت جادو ها POWERS و VOICE OF EMPEROR رو بزن تا اروم شه اگر نه این کد رو بزن:نقل قول:
دکمه ~ رو بزن و روی دلفیت کلیک کن و اینو بزن Addtofaction 0005A1A4 1
حواست باشه روی دلفین کلیک میکنی یک کد ظاهر میشه اون کد اگر 00000014 باشه خودتی کل دلفین فرق داره:46:
با اینکه سیصد، چهارصد ساعت بازی کردم ولی آدم بازم موجود های تازه میبینه !!! :31:
داداش فرگاتن اموزش چی شد؟ من هنوز منتظرم ببینم شما چی کردیا ;)
خدایا شکرت !
بلاخره با کمک های دولت کریمه و در سایه ی عنایات مقام معظم Jarl تونستم یه خونه توی Riften بخرم .:31:
احساس صاب خونه بودن واقعا احساس قشنگیه ، خدایا به همه ی جوونای ما که مشکل مسکن دارن ، خونه خالی عطا بفرما :31:
رفتم توی Riften عضو گروه دزد ها شدم ، بعد اومدم پیش اون استادم که توی دانشکده جادو ، بهم جادو یاد داده بود ، جیبشو زدم :31:
از اونور هم توی خونه ای که گرفتم میشینم آت و آشغال با هم قاطی میکنم ، بعد میبرم جنسامو میندازم به این فروشنده ها پول در میارم .
کلا آدمه شریفی هستم واسه خودم :31:
ظاهرا موفقیت های بازی همچنان ادامه داره و در زمینه فروش هم بازی خیلی موفق بوده
سازندگان بازی تایید کردند که بازی پس از یه ماه که از انتشار اون می گذره در مجموع سه پلتفرم 10 میلیون فروش داشته و درآمدی حدود 650 میلیون دلار برای سازندگان اون داشته
پیش از اینم اعلام شده بود که بازی تنها در 48 ساعت اول فروش خودش 3.5 میلیون نسخه فروخته
نقل قول::40:Skyrim:40:واقعا هرچی گیرشون بیاد حقشونه، من تا قبل این بازی حتی یه بازی PRG هم بازی نکرده بودم ولی عجیب منو جذب خودش کرده حالا دیگه حساب کنید اونایی که از قبل با این نوع سبک از بازی ها آشنایی داشتن چقدر باهاش حال میکنن!
دوســتان لطفا یکی سیو بـذاره . کـلی سیو دانلـود کردم ولی همه از اوایــل بازی هست .نقل قول:
Forgotten منم منتظرما، اقا بیا یه توضیحی در مورد Enchante بده... خوب نیست ملتو تو خماری بذاری :13:نقل قول:
آخه نمیشه که؟؟؟یعنی تو میخوای با قیافه و اسمی کسی که سیوشو ور میداری بازیو تا ته میخوای بری؟؟؟نقل قول:
یه جوریه...از اول دوباره شروع کن...بیشتر و بهتر:8:
اخــه من یه بار بازیــو کامــل رفتم ولــی سیو ها پاکـــ شد حالا اگه کـسی بذاره ممنون میشم . قیافــه و اسم هم که با چیت میشه حلش کــرد .نقل قول:
من میتونم بزارم ولی مشکلش اینه که با امپریال رفتم که بهتر از استارملاک هستندنقل قول:
نه ممنون اخه خودمـم با ایمپریال رفتم . فکر کنـم دوستمون virus 2009 یادمه گفته بودن با استارمکلاک رفتن اگه بتونن اپ کنن ممنون میشم .:11:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
lol
شما ها هنوز نفهمیدین چطوری دمیج بالا میره ... ؟؟
بفرما :
735 دمیج + 108 مجیک
Ancient Dragon تو حالت master با 4 ضربه مرد
عکس :
نقل قول:
سیوها شخصیه :31:
تو بازی های RPG آدم دوست داره کاراکتری که داره تک باشه چون براش زحمت کشیده به همین خاطر کسی حاضر نیست سیوش رو بزاره
ولی من برات آپ میکنم ( 15 مگابایته یکم زمان میخواد )
فقط یک نکته : سیو قبل از کوئست آخر رو میخوای یا بعدش رو در دو حالت Stormclock و بقیه گیلد ها کوئست هاشون تموم شدن