من 3 میلیون دارم. میخوام وام بگیرم.چقد وام میشه گرفت؟ یه جا خوندم طرف وام میداد ،3 برابر موجودی حساب با اقساط 60 ماه... اینا کلاه برداری نیست>؟ سودش چطوریه واسه اونا؟ چقدر میکشه روش؟
Printable View
من 3 میلیون دارم. میخوام وام بگیرم.چقد وام میشه گرفت؟ یه جا خوندم طرف وام میداد ،3 برابر موجودی حساب با اقساط 60 ماه... اینا کلاه برداری نیست>؟ سودش چطوریه واسه اونا؟ چقدر میکشه روش؟
بانک قرض الحسنه مهر (نه موسسه مالی و اعتباری مهر) این پول رو که 6 ماه خوابوندی بهت 3 تومن وام میده 4درصدنقل قول:
سلام,
من برای کاری که شروع کردم احتیاج به حساب جاری و دسته چک دارم.
دانشجوام ولی با کمک سرمایه پدرم رو یک قطعه زمینی که داشتیم کار ساخت شروع کردم. اگر بخوام پول نقد
جابجا کنم برای خرید ها که ریسکش بالاست. یا برم بحساب فروشنده ها پول واریز کنم تمام وقتمُ باید تو بانک تلف کنم.
حالا مشکل اینجاست که من نه اجاره نامه و نه مجوز کسب و کلا مجوز فعالیت ندارم, کارت پایان خدمت هم ندارم :n02:
چطور میتونم حساب جاری باز کنم؟؟ اصولا امکان پذیر هست؟
برای حساب جاری شما باید مدرکی دال بر درامد داشته باشی
قبیل: جواز کسب-فیش حقوقی-کارت کشاورزی و ...
غیر از این بانک بانک دیگری را میشناسید که وام قرض الحسنه بده؟نقل قول:
بانک قرض الحسنه رسالت وام میده با سود 2 درصد فقط پول باید خیلی بیشتر بخوابونینقل قول:
الزامی نیست برای واریز پول حتما به بانک مراجعه کنی می تونی یه حساب پس انداز باز کنی و پول رو به هر حسابی خواستی اینترنتی جابجا کنینقل قول:
4 ماه باید پول بخوابونینقل قول:
4ماه که بخوابونی معادل پولی که خوابوندی که بهت وام نمیده بر اساس یه درصدی بهت وام می دهنقل قول:
بانک قرض الحسنه مهرنقل قول:
برای 5 تومن
قسطش ماهی چنده؟ چطوری قسط هر ماه را حساب می کنند
درود.دوستان حساب سپرده کوتاه مدت ملی 20 اسفنده 91 با 14 درصد سود باز کردم.بعد فهمبدم برا بار اول تا 3 ماه اول باید پول بخوابه بعد یه جا سود سه ماه میاد روش و از ماه های بعد ماهیانه حالا میخواستم بدونم اخر برج سود میاد تو حساب با برا من همون 20 م ماه؟ و این که یه مقدار از اصل پول رو بعد یه مدت از حساب کشیدم بیرون.تو اون یه ماهی که خوابیده اون پول سودش رو میدن یا دیگه نمیدن سود پولی که کشیدم بیرون؟؟؟
و این که از 3 ماه به بعد روز شمار سوذ میره روش؟یعنی من اگه 15 روز پول تو حسابم باشه مثلا بعد بکشم بیرون اونوقت اخر ماه سود اون 15 روز خواب رو بهم میده یا دیگه نه؟/؟ممنونم
سلام بچه ها
این طرح کوثر 5 موسسه کوثر به چه صورت هستش ؟
من اگر 2 تومان در این بانک بزارم چقدر وام به من تعلق میگیره ؟
کارمزد نداره این وام ؟
سود رو یک ماه بعد از تاریخ افتتاح واریز میکنن ولی چنانچه شما درخواست بدین سر برج واریز میکنن.نقل قول:
بعد از سه ماه سود شما روزشمار حساب میشه و برای اون 15 روز سود به حساب شما واریز میشه.
برای گرفتن سود موجودی باید حداقل یک ماه تو حساب بمونه
بستگی به بانک داره اگه بانک از شما خواسته باشه برای سه ماه یک حداقل موجودی را حفظ کرده باشین مثلا پنج میلیون تومن رو و شما بعد از یک ماه موجودی تون و زیر پنج میلیون تومن آورده باشین با توجه به روال بانک یا به شما سود تعلق نگیره یا با سود کمتر مثلا 7 درصد محاسبه بشه *** از بانک بپرسید***
دوستان تو سایت بانک سپه این رو زده:
جهت استفاده از خدمات به حسابهای متمرکز به کلیه شعب و غیر متمرکز به شعبه خود مراجعه نموده و با دریافت رمز اول درگاه اینترنت، به این شبکه گسترده بپیوندید.
منظور از حساب متمرکز و غیرمتمرکز چیه؟
حسابهای غیر متمرکز همون حسابهای قدیمیه که فقط توی اون شعبه دارای حساب شناخته میشه و امکان واریز و برداشت توی همون شعبه رو مستقیما دارهنقل قول:
سلام.
بانک هایی که روز شمار بیشترین درصد رو میدن کدوما بودن ؟مطمئن هستن دیگه نه ؟
مثلا 1 تومن رو یه ماه بزاریم روز شمار اخر برج 15 تومن روش میاد درسته ؟
1 تومن کمتر بشه دیگه 15 تومن نمیاد روش ؟ چقدر میاد ؟
در رابطه با بورس اوراق بهادار هم میشه کمی توضیح بدید .
منظور از حساب متمرکز حساب عابر بانک و جاری طلاییه
حساب غیرمتمرکز منظور قرضالحسنه و کوتاه مدت و جاری سنتی هستش
سلام دوستان
بابای من توی بانک پارسیان قدیما یک حساب جاری باز کرده و اصلا ازش استفاده نمیکنه
از اونجایی که من به حساب بانکی نیاز دارم،آیا میتونم با برداشتن مدارک خودم و پدرم به بانک برم و کارت های عابر بانک بگیرم؟
شما اگه سنتون بالای 18 ساله میتونین با داشتن کارت ملی و شناسنامه اقدام به افتتاح حساب و گرفتن عابر بانک کنید و ربطی به این نداره که پدرتون حساب داشته یا نه و چنانچه به 18 سال نرسیده باشه باید حتما پدرتون براتون حساب بازکنهنقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
این که گفتین میدونستم
من میخام از حساب بابام استفاده کنم و چون بابام برای این حسابش فقط کارت خرید نقدی گرفته من میخام برم خودم یه کارت عابر بانک( اسم دقیق اش را نمیدونم ) واسش بگیرم. حالا میتونم ( سنم هم از 18 سال کمتره )
نه عزیز به شما نمیدن چون برای گرفتن عابربانک باید فرم پر بشه و امضاء پدرتون لازمه ...نقل قول:
باید خودشون تشریف ببرن
دوستان بهترین راه برای انتقال پول از امریکا یه ایران (و بلعکس) تا سقف ماهیانه 2000 دلار چیه؟
سلام.
بانک هایی که روز شمار بیشترین درصد رو میدن کدوما بودن ؟
مثلا 1 تومن رو یه ماه بزاریم روز شمار اخر برج 15 تومن روش میاد درسته ؟
در رابطه با بورس اوراق بهادار هم کسی تجربه داره کمی توضیح بدید .
بیشترین سود بانکها 19 درصده که تات و دی و ... میدننقل قول:
یک میلیون 19 درصد یک ماه میشه 16136 تومن
شما هر مبلغی پول بزاری باید حداقل یک ماه بمونه تا سود بگیری
منظورتون چیه؟نقل قول:
مطمئنی یک ماه بگذاریم 19٪ در سال سود میدهد یعنی هر ماه 19/1200 سود میدهد؟ چون این سود را بانکهای دولتی اگر یکسال پول را بخوابانی می دهند و اگر زودتر برداری خیلی ازش کسر میکنند!نقل قول:
19 درصد سود روز شماره یعنی شما یک مبلغی رو حداقل یک ماه حفظ میکنی و بعد یک ماه سود بهت میدن و میتونی به مبلغ اولیه ات اضاف کنی یا برداریشنقل قول:
یکساله قضیش فرق میکنه بدین معنی که شما اصل مبلغ رو به مدت یکسال نمیتونی دست بزنی و فقط ماهیانه به شما سود تعلق میگیره و چنانچه زودتر از یکسال برداری جریمه میشی یعنی سود کمتری بهت میدن
پس اینطوری روزشمار همان سود یکساله را بهت می دهد جریمه هم نداره پس یکساله اصلاً صرفه ندارد!نقل قول:
والا تا اون جایی که من اطلاع دارم سود یکساله 17 درصده حالا یکم بیشترنقل قول:
دقیقا درسته ، تو سپرده روزشمار فقط کافیه یک ماه پولت بمونه بعد اون مختاری ، تازه 19 درصد هم سود میگیری و میتونی پول اولیه ات رو هم زیاد کنی یا وقتی احتیاج داشتی مقداریش و برداری
البته این سود 19 درصد بعضی از بانکها میدن مخصوصا خصوصی ها
یکی میگفت یک میلیون کمتر نباید باشه تو حساب تا سود بره روش.نقل قول:
حالا یک تومن کمتر باشه تو حساب بازم سود میاد ؟مثلا مقداری پول برداشت کردی کمتر از یک تومن شد.
بعضی بانک ها یک شرایطی ممکنه بزارن برای سپرده های روزشمارشون مثلا بگن موجودیتون نباید زیر 1 میلیمون بیاد اونوقت 19 درصد مثلا میگیرین و حالت عادی هم مثلا 17 درصدنقل قول:
برفرض شما یک میلیون و یک ماه نگه داشتین ، خب برای یک ماه شما سود 19 درصد و میگیرین ولی چنانچه بعد یک ماه موجودی شما زیر یک میلیون بیاد اونوقت
دو حالت داره یا به شما سود تعلق نمیگیره یا با سود کمتر محاسبه میشه ، مثلا روزشمار عادیشون 17 درصد به شما داده بشه، بستگی به بانک داره چه طرحی دارشته باشه!
دوستان تمام بانک ها از طریق تلفن بانک با وارد کردن شماره کارت میشه موجودیشون رو گرفت
برای بانک ملت اما شماره خود حساب رو میخواد
راهی نداره از اینترنت یا تلفن با شماره کارت موجودی رو بده بهمون ؟
به غیر از ورود به بانکداری اینترنتیش
از طریق همراه بانک باید بشه ...نقل قول:
کدوم بانکها برای بلند مدت بیشترین سود رو میدن ؟؟ بلند مدت اصلا چند ساله هست ؟؟
بلند مدت : یکساله - دوساله - سه ساله - چهارساله - پنج سالهنقل قول:
شما همراه بانک ملی رو نصب کن و از گزینه موجودی کارت شتابی استفاده کن و یا از سرویسهای همراه اول یا ایرانسل استفاده کن و موجودی بگیرنقل قول:
همراه اول *#123# یا *#724#
دوستان الان بخوایم وام فوری ( مثلا یه هفته ای ) بگیریم کدوم بانک بریم بهتره ؟!
بعد چه مقدار از پول اصلی وام میدن.حداقل پول باید چقدر باشه ؟!
ضامنش چه جوریاست ؟!
با کد دستوری#712*(متعلق به بانک ملت)و داشتن رمز دوم کار این کار شدنی است
سلام.
بین بانک هایی که روز شمار 19 درصدر میدن کدوم بهترن ؟
از هر نظر . مثلا اینترنت بانک و مطمئن بودن و اذیت نکردن و هر چی ....
بانك دي
ايران زمين
تات
اگر بازم هست و بهتره بگین .
ایول دنبالش بودم. قبلا با #733* میشد. الان نمیدونم چرا برداشتن!نقل قول:
از این کدا شماره حساب کارت رو نمیشه گیر اورد نه؟
حذف شود لطفا!!!