سلام دوستان
کسی درباره رام FroyoBread | v022 اطلاع نداره کسی نصبش کرده بدونیم چه جوریه
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1079463
Printable View
سلام دوستان
کسی درباره رام FroyoBread | v022 اطلاع نداره کسی نصبش کرده بدونیم چه جوریه
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1079463
سلام بچه ها ...فقط توروخدا جواب كامل بهم بدين...
من اين رام floyo 1.0 كه جديد اومده بود رو نصبيدم...خيلي عالي بود...
فقط من تنها مشكلم تو اين رام نبود تنظيمات mms هست...دستي هم زدم فعال نشد...من ايرانسلم ...برام mms خيلي ميزنن...مكان يابيم كه ميكنم لازم دارم...برا همين دوباره رام اصلي رو ريختم تا شما راهنماييم كنين...هركي ايرانسل داره و تو اين رام mms رو قشنگ استفاده ميكنه بگه به من توروخدا...هر انجمني ميپرسم جواب سر بالا ميدن....
يعني هيچكدوم شما تو رام floyo 1.0 ام ام اس استفاده نميكنين ؟؟؟
جواب بدين...لازم دارم ...از اين رام اصلي ديگه خسته شدم...
به نظر من floyo.20 رونصب كن چون تاحالا بهترين رامي هست كه ديدم حتي حروف فارسي هم درست نشون ميده وهيچ مشكلي هم تاحالا نداشته mms هم درست كار ميكنهنقل قول:
طظطريسليسلس
سلام دوستان :20:
+
+
بنده تا یکی دو ساعت دیگه دارم میرم این گوشیو بگیرم :27:
+
+
میخواستم بدونم این اوایل که تازه میخوام استفاده کنم ازش /// بهتره که از همون رام اصلی 2.1 استفاده کنم ... تا بعد کم کم بزنم تو خط کاستوم ؟! :31:
+
+
بعدش ... روش اپدیت گوشی چجوریه ؟! با همون نرم افزار اپدیتر سونی اریکسون ها میشه اپدیتش کرد ؟! :20:
+
+
ممنون :11:
دوستان كسي تونسته بازي battle heart رو نصب كنه؟ من كه ميزنم نصب كنم بعد از 1.30 دقيقه وسط نصب ريست ميشه گوشي.:41:
می خواستم بدونم x8 هم مثال x10 می شه با فایل منجر قسمت گالری رو پوشه بندی کرد ؟
میشه کاملتر توضیح بدین؟ممنوننقل قول:
بله میشه :46:نقل قول:
سلامنقل قول:
هروقت رام کاستوم نصب کنی دیگه به رام اصلی2.1 برنمیگردی!! :31:
========
دوستانی که رامهای فلویو1.0 . فلویو30 نصب کردن چه فرقی بینشون دیدن و کدوم توصیه و استفاده میکنید ؟
برای نصب نرم افزار روی رم جانبی باید رام شما این قابلیت رو داشته باشه!نقل قول:
رام 2.1 این قابلیت رو نداره
ورژن های بالاتر از 2.1 این قابلیت رو دارن
این گوشی براش به طور رسمی رام 2.1 بالاتر ارائه نشده!
لذا برای نصب رام باید از رام های کاستوم استفاده کنید!
==--=--==
نحوه نصب رام های کاستوم
1-روت کردن گوشی
2-نصب xrecovery
3- دانلود و نصب رام کاستوم
برای اطلاعات بیشتر به پست 2 صفحه اول مراجعه شود!
یه سوال دیگه(ببخشید انقدر سوال می پرسم تازه کاریم دیگه:) )
چجوری از برنامه ها خارج شم؟ بعضی هاشون exit دارند ولی بعضی هاشون که ندارند مجبورن دکمه -> رو بزنم تا خارج بشن ولی وقتی کلیذ مربع را نگه می دارم می بینم بازم هستن ! نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
با نصب نرم افزارهای Task manager میتونی کنترل و مدیریت کنی!نقل قول:
مثلا Advanced Task Manager
سلام خدمت دوستان :20:
+
+
از دوستان اهل فن تقاضا دارم که اسامی بهترین و کاربردی ترین نرم افزار های این گوشی رو که لازمه ی این گوشی هستن ... اسمشونو بگن تا برم دانلود کنم :20:
سلام دوستان.
روت کردن گوشی دقیقا به چه دردی میخوره . مثلا دسترسی به فایل های گوشی داریم یعنی چه ؟ مثلا کسی که گوشی اش رو روت کرده چه مزیتی نسبت به گوشی روت نشده داره؟ اگه میشه با یک مثال کاربردی توضیح بدید.
با سپاس فراوان.
سلام. بعد از این که چند تا فایل ست آپ نرم افزار رو مموری کارد ریختم ، توی قسمت آلبوم عکس هام پر از عکس های مسخره شد که فکر کنم واسه اون نرف افزار هاست.
چه کنم که این عکس ها تو آلبوم نیاد ؟
ای بابا .....
یعنی نمیشه با رام اصلی به هیچ وجه برنامه هارو تو رم نصب کرد؟
آخه یه نفر تو صفحه قبل این جوری گفته..
سلام.نقل قول:
به نظرم انتخاب نرم افزار اكثرا سليقه اي هست.ولي من خودم اونايي كه دارم و بدردم خورده رو ميگم براتون.
براي پخش تصويري mobo player
براي پخش صوتي Power AMP
براي جي پي اس maveric
براي قفل گذاري روي فيلم و عكس هم ميشه از photo vault و video vault استفاده كرد. همچنين ميتونيد روي برنامه و بازي ها با seal قفل گذاري كنيد.
نرم افزار زياده. به مرور زمان خودتون بهترين هاش رو انتخاب ميكنيد.:11:
root کردن یعنی دسترسی به فایلهای سیستمینقل قول:
مهمترین کاربردش نصب xrecovery و بطبع نصب رام های کاستوم شده است چون همونطور که میدونید برای این گوشی رام 2.1 رسمی وجود داره و برای استفاده از رامهای 2.2 و 2.3 باید از کاستوم رامها استفاده کنید
مثال بعدی اینکه میتونید در همون رام رسمی هم تم رو عوض کنید حتی میتونید بوت انیمیشین ( انیمیشنی که موقع روشن شدن گوشی آرم سونی اریکسون رو نشون میده) رو هم عوض کنید و خلاصه کنترل کاملی روی گوشیتون با روت کردن بدست میارید
سلام ببخشید یه مشکلی برام پیش اومده برنامه fancy widget که وضع هوا و شب و روز بودن رو نشون میده قاطی کرده ساعت 4نصف شب که میشه روز رو نشون میده و 5بعد از ظهر هم شب!!!!!!!!
از کجا میشه تنظیمات اش رو درست کرد؟؟؟؟
ممنون:11:
سلام آقايون.....كمك كنينننن
ببينين من بانكداري ملت قبلا استفاده ميكردم تو 5800...چقدرم راحت بود ...اما تو اين 100 تا بدبختي داره يه جاوا اجرا كردن...
من فايل آماده رو از سايت گرفتم..تو بانكداري هم ميره اما اس ام اس كه ميفرسته براي درخواستم مينويسه ارسال شد اما پول كم نميكنه و جواب هم نمياد...كار نميكنه ؟؟؟چيكا كنم ؟؟
برای رفع مشکل تنظیمات برنامه fancy widget روی ساعت کلیک کنید ، بعد در قسمت Refresh settings ، گزینه Refresh mow را فشاردهید (البته توجه داشته باشید که به اینترنت وصل باشد!)نقل قول:
واسه من هم قاطی کرده بود با استفاده از روش بالا درست کردم
یعنی گوشی که روت نباشه نمیشه روش نرم افزار نصب کرد؟نقل قول:
اگه یک گوشی روش اندروید 2.2 و بالاتر نصب باشه(مثل گالکسی های سامسونگ )دیگه نیازی به روت کردن نداره؟
میشه نصب کنی اما نرم افزارهایی هستند که برای رامهای بالاتر از 2.1 ساخته شده اند،در این صورت است که باید رامتون را ارتقا بدین
در ضمن روت کردن که صرفا برای نصب رام نیست کاربردهای زیادی دارد از جمله اینکه (همه میدونند) دسترسی با فایل های سیستمی است
دوستان ... تو مموری SD گوشی ... کلی فولدر ها و فایل هایی بصورت پیشفرض هست ... میخواستم بدونم اگه مموریو فرمت کنم مشکلی برا گوشی پیش نمیاد ؟! :31:اخه کلی فولدر و فایل های عجیب غریب توشه !!:20:
نه مشکلی پیش نمیاد اون فایلا دوباره توسط گوشی ساخته میشننقل قول:
یهترین رام 2.2 چیه که اصلا باگ نداشته باشه . برنامه ها تو رم نصی بشن و دوربین کار بکنه و خلاصه اصلا ایرادی نداشته باشه و ثل رام اصلی کار کنه حتی بهتر؟
توروخدا بی کم و کاستی جواب بدین
دوستان اين گوشي ارزش خريد داره ؟
از يه جهت حسابي قيمتش افت كرده ادمو وسوسه مي كنه كه بخرمش از يه جهتيم بخاي يه گوشي با ساپورت خوب شركتي بگيري بايد 50 تومان پياده بشي گلگسي جيو بگيري
حالا بنطرتون اين رام كاستومي 2.2 كه بچه هاي تاپيك مي گن پايداره كه براي اين گوشي x8 ا مده كارايي خوبي دارن ؟ من فقط تو خط نصب نرم افزار هستم بازي كلن نمي كنم .
در یک کلام بهتره جیو بگیری !نقل قول:
===========
رام فلویو30 مشکل هماهنگ نبودن صدا و تصویر در فیلبرداری داره !! شما هم این مشکلو دارید؟! کلی فیلم گرفتیم همش ... :41:
دارم فلویو1.0 نصب میکنم ببینم چی میشه! :19:
خب! فلویو 1.0 هم همین مشکلو داره ! انگار با نصب رام کاستوم باید قیددوربینو زد ! :13:
سلام دوستان.
من داشتم بازی TNA Wrestling iMPACT رو نصب می کردم که اخرش نصب نشد. ولی مشکل اینه که قبل از اقدام به نصب مموری گوشیم 59 مگ جا داشت الان 20 مگ جا داره و پیام کم بودن حافظه میده. چطوری اطلاعات ریخته شدش رو پاک کنم؟
دوستان 5 تا سوال داشتم :31:... اول اینکه چجور میشه صفحه نمایش گوشیو جوری تنظیم کرد که بصورت اتوماتیک نور صفحه کمو زیاد نشه ؟!
.
و دوم اینکه چجور میشه تو پلیر TTPOD وقتی موزیکه های جدید به گوشی اضافه شد از داخل نرم افزار لیست اهنگ هارو اپدیت کرد ؟! هیچ گزینه ای ندیدم براش :2:
.
و سوم اینکه تو نرم افزار rock player قسمتی برای تنظیمات نرم افزار وجود نداره ؟! :13:
.
و چهارم اینکه چجور میشه قفل اتوماتیک صفحه نمایشو غیر فعال کرد ؟!
.
و سوال اخر اینکه ... چجور میشه ... از توفایل منیجری فایل هاییو hidden و ... کرد ؟! و چرا تو هیچ فایل منیجری نمیشه mark all کرد فایل هارو ؟!
.
ببخشید بابت سوال های مبتدیانه :31:...اخه اولین باره دارم با سیستم عامل اندروید کار میکنم :20:
.خیلی ممنون :11:
سلام دوستان من بازی اسفالت 5 رو نصب کردم وارد بازی میشه وقتی یه مرحله بازی میکنم میخوام وارد مرحله بعدی بشم از بازی میاد بیرون واسه شما هم همینطوریه
متاسفانه بانک ملت هنوز نرم افزارش رو برای آندروید بیرون نداده. پیشنهاد میکنم بیخیال نسخه های جاوای تبدیل شده بشید. چون معمولا درست کار نمیکنند.نقل قول:
تا الان فقط بانک کشاورزی رو من دیدم که نسخه آندروید داده. اینم لینکش :
کد:http://www.agri-bank.com/Static/OLB/download/ANDROID.ZIP
به این آدرس برید : Setting/Display/Brightness حالا تیک گزینه Automatic brightness رو بردارید.نقل قول:
با این نرم افزار کار نکردم. امیدوارم دوستان تو این مورد کمکت کنند.نقل قول:
دوم اینکه چجور میشه تو پلیر TTPOD وقتی موزیکه های جدید به گوشی اضافه شد از داخل نرم افزار لیست اهنگ هارو اپدیت کرد ؟! هیچ گزینه ای ندیدم براش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سوم اینکه تو نرم افزار rock player قسمتی برای تنظیمات نرم افزار وجود نداره ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل نرم افزار دکمه تولز گوشی رو بزنید و Setting رو انتخاب کنید.
غیر فعال فکر نمیکنم بشه اما میشه تا 30 دقیقه تاخیرش انداخت. به اینجا برید : Setting/CyanogenMod setting/User interface گزینه Screen turned off delay رو روی هر عددی خواستید تنظیم کنید. مثلا اگه روی 1 دقیقه تنظیم کنید , بعد از این که صفحه خاموش شد , یک دقیقه طول میکشه تا صفحه قفل شهنقل قول:
چهارم اینکه چجور میشه قفل اتوماتیک صفحه نمایشو غیر فعال کرد ؟!
نقل قول:
سوال اخر اینکه ... چجور میشه ... از توفایل منیجری فایل هاییو hidden و ... کرد ؟! و چرا تو هیچ فایل منیجری نمیشه mark all کرد فایل هارو ؟!
5. من خودم دنبال برنامه ای که بتونه فایل های هیدن شده توسط ویندوز رو باز کنه یا بتونه هیدن کنه بودم اما پیدا نکردم. اما خوب برنامه واسه مخفی کردن و قفل گذاری کردن و اینا زیاده. مثلا Privacy Protector
یه روش دیگه واسه مخفی کردن فایلها هست که البته توی برنامه های فایل منیجر نشون داده میشه ولی توی گالری و برنامه ها مخفی میمونه
واسه این کار وارد برنامه Root explorer بشید و هر پوشه ای رو که خواستید مخفی بشه رو rename کنید و اول اسمش یه نقطه بزارید. این یه ترفند لینوکسه و همونطور که میدونید آندروید هم بر اساس لینوکس هست.
بعد از این کار به این آدرس برید setting/manange applications گالری یا هر برنامه ای که داخلش اون پوشه ای که تغییر نام دادید بود هست رو باز کنید و Clear Data رو بزنید و گوشی رو Reboot کنید.
دیگه اثری از اون پوشه تو اون برنامه ها نیست.
نقل قول:
:41::41:نشد متاسفانه همونجوریه شب برعکس شده انگار بقل اش هم زده تهران ساعت هم درست ولی هونجوریه مثلا الان مه روز شب رو نشون میده:41:
جدیدا اینطوری شده
یه راه حل تقریبا پیچیده هستش امیدوارم متوجه بشیدنقل قول:
چهارم اینکه چجور میشه قفل اتوماتیک صفحه نمایشو غیر فعال کرد ؟!
دستتون رو چند لحظه روی صفحه گوشی قرار بدید یه صفحه باز میشه widget رو بزنید گزینهpower control رو بزنید چند تا گزینه داره یکیش lock screen است تیک اون رو بزنید و ok بزنید بعدش یه زبونه تو صفحه میاد توش یه عکس قفل اگه روش بزنید نوار آبی زیرش روشن بشه اتوماتیک قفل میشه صفحه اگه نوار زیرش خاموش باشه یعنی دیگه گوشی قفل نمیشه:46:
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم:46:
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
چجوری میشه فونت گوشی رو عوض کرد ؟
گوشی روت شده و رام 2.1 رسمی روش نصبه.
فقط امکان برگشت به فونت اولیه وجود داشته باشه.
با سپاس.....:11:
لطفا یک رام کاستوم 2.2 معرفی کنید که مشکل هماهنگ نبودن صدا و تصویر در ویدئو فیلمبرداری شده نداشته باشه! :19:
راسیتی دوستان هیچ راهی نداره با همین رام رسمی 2.1 نرم افزار ها و بازی ها تو مموری نصب شن !؟ اخه اینجوری که خیلی مزخرفه !!:2:4 تا بازی کم حجم نصبیدم پر شد گوشی :2:نقل قول:
+
+
بخوام از رام های کاستوم استفاده کنم . 2.2 باید بیام یا 2.3 ؟! کدوما کمتر باگ دارن ؟!
+
+
اصلا معایب و مزایای رام های رسمی و غیر رسمی موجود برای این گوشی چیا هستن ؟!
..
بازم ممنون :20:
چرا یه راه داره اونم اینه که رمتو پارتیشن بندی کنی بعد با نرم افزار Link2SD-1.6.2 برنامه ها رو به اونجا منتقل کنینقل قول:
+
رام 2.3 مشکل دوربین داره
رام 2.2 هم floyo .20 , floyo 1.0 از بقیه بهتر جواب دادن
نقل قول:
من Link2SD رو استفاده میکنم با همین رام رسمی 2.1
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6283882&postcount=2100