ممنون از شما
حل شد
ااگه از یاهو مسنجر وارد بشی میتونی از اونجا وارد ایمیلت بشی
الان یه سوال دیگه داشتم
ایمیلم پر شده از تبلیغات و اسپم ها
دیوونم کرده
اصلا کاری میشه کرد که از سایتهای مختلف الکی ایمیل واسم نیاد
Printable View
ممنون از شما
حل شد
ااگه از یاهو مسنجر وارد بشی میتونی از اونجا وارد ایمیلت بشی
الان یه سوال دیگه داشتم
ایمیلم پر شده از تبلیغات و اسپم ها
دیوونم کرده
اصلا کاری میشه کرد که از سایتهای مختلف الکی ایمیل واسم نیاد
برای ایمیل های اسپم یا تبلیغات وارد Setting >> Blocked Addresses بشین و آدرس ایمیل فرستنده ها رو اضافه کنیدنقل قول:
سلام . یاهو سرویس آنلاین هم داره برای کمک به بازیابی یا ریست کردن پاسوورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان دیگه با روش Inspect Element هم نمیشه ساخت ایمیل یاهو؟؟؟ من هر چی میزنم میزنه
This is not a valid mobile number.
چه کار کنم یه ایمیل بسازم؟؟
سلام
چه طوری می تونم فایل های حجیم را ایمیل کنم؟ خیلی ضروری هست
تا اینجا که من اطلاع دارم فعلا این موضوع مرتفع نشده. حتماً باید شماره بدین و یاهو همچنان ایران را تحریم کردهنقل قول:
خیر. حداکثر ججم ارسال در هر ایمیل 25 مگا بایت استنقل قول:
شما میتونین اون فایل رو با برنامه های کانورتور مثل winrar به حالت پارت به پارت 20 مگی زیپ کنید و هر پارت را در یک ایمیل ارسال کنید!
هافینگتن پست نوشت: یاهو تصمیم گرفته است که به ساکنان ایران اجازه ساخت ایمیل جدید را ندهد.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، این درحالی است که وزارت خارجه آمریکا تصمیم به لغو تحریم های ایران در حوزه تکنولوژی گرفته است.
یاهو به جای ارائه خدمات ایمیل، اشتراک گذاری تصویر و ... به میلیون ها کاربر ایرانی، از ساخت ایمیل جدید توسط ایرانیان ممانعت بعمل آورده است.
برای مردم آمریکا که بیشتر از جی میل و هات میل استفاده می کنند، عدم دسترسی به یاهو مسئله ی بزرگی به نظر نمی آید.
با این حال یاهو پرطرفدارترین ارائه دهنده خدمات ایمیل در ایران است و 63 درصد کاربران اینترنتی این کشور از یاهو استفاده می کنند.
شهرت یاهو بر سر رسوایی آژانس امنیت ملی آمریکا به شدت خدشه دار شده است، به همین دلیل مدیرعامل یاهو گفته است که این کمپانی نیازمند جلب اعتماد مجدد کاربرانش است.
سلام
ما هر ایمیلی که ارسال می کنیم در این استایل جدید کوفتی عنوان ایمیل می زنه ME
در صورتی که در استایل کلاسیک به ادرسی که ارسال کرده بودیم یا اگر اسمی ذخیره شده بود به اون اسم ، ایمیل را نشان می داد .
به چه صورت این مورد را بر طرف کنم ؟
ممنون
شما میتونین استایل ایمیلتون رو به حالت بیسیک تبدیل کنیدنقل قول:
صفحه قبل آمورزش را قرار دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت انتخاب به نقل از هافینگتنپست نوشت: یاهو تصمیم گرفته که به ساکنان ایران اجازه ساخت ایمیل جدید را ندهد. :n04:
این تصمیم در حالی است که وزارتخارجه آمریکا تصمیم به لغو تحریمهای ایران در حوزه تکنولوژی گرفته است.
براساس این گزارش، یاهو پرطرفدارترین ارائهدهنده خدمات ایمیل در ایران است و 63 درصد کاربران اینترنتی این کشور از یاهو استفاده میکنند.
مرسی . از قسمت setting تیک گزینه enable conversition را برداشتم و درست شد .نقل قول:
سلام
هنگام بازیابی رمز ایمیل سه تا گزینه هست دو تا ایمیل و یک سوال امنیتی.
می خواهم فقط سوال امنیتی را بپرسد و گزینه های ایمیل برای بازیابی رمز غیر فعال شود.
البته ایمیل ها را پاک کردم ولی ایمیلی که در هنگام ساخت ایمیل داده ام هست و از بین نمی رود.
یه آدرسی رو از طریق مسنجر برام فرستاده بودن (موقعی که داشتیم چت میکردیم) میخواستم دوباره ادرس رو پیدا کنم تو خود مسنجر وقتی زدم پیغام های قدیمی رو بیاره دیدم این قسمت نیست
رفتم تو خود یاهو میل سرچ کردم نبود بازم , اینطوری که فهمیدم و از روی ساعتی که میزنه چک کردم 6دقیقه از حرفهای ما از conversation history پاک شده !!!! مگه میشه همچین چیزی؟؟ امکان داره کسی رفته باشه و پاک کرده باشه؟
کانورسیشن ها اگه اشتباه نکنم در instant message تو یاهو میل ذخیره میشه ولی این قسمت رو پیدا نکردم با سرچ مجبور شدم بیارم, از کجا باید تو میل لیست صجبتامون رو باید بیارم؟
سلام
مکالمات در صفحه اصلی یاهو مسنجر نشون داده نمیشه
ورژن 10 و 11 رو تست کردم این مشکل بوجود اومده
نقل قول:
:n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27:
راستش من نمیتونم دقیق بگم اما احساس میکنم مشکل فلش پلیر باشه یا جاوا!نقل قول:
نقل قول:
آخین آپدیت ها رو نصب کردم ولی نشد :n29:
تاریخ سیستم رو هم تنظیم کن.نقل قول:
سلام
دوستان من وقتی میرم تو اینباکسم میره ولی نمیتونم کار کنم چون وقتی رو یکی از پیام ها کلید میکنم حالت فریز میشه بعد این ارور میاد
مشکل ازچیه؟
دوستان من حدودا 200 تا ایمیل از فیصبوک برام اومده حالا هر چی این ایمیل ها رو پاک میکنم از توی صندوق اینباکس دوباره یه ایمیل دیگه از فیصبوک میاد همه این 200 تا ظاهر میشن جریان چیه ؟چجوری بدون برگشت پاکشون کنم؟
دوستان توروخدا یکی کمک کنه.. من به ایمیلم خیلی ازاین میلای تبلیغاتی میاد چیکارش کنم بسته بشن....
فرستاده شده از GT-I9100ِ من با Tapatalk
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟نقل قول:
شما با یه مرورگرِ دیگه امتحان کنین ببینین درست میشه.نقل قول:
سلام . ايميلهای مزاحم رو تیک بزنین و دکمه ی spam رو بزنین تا بره تو صندوق spam . صندوق اسپم رو هم میتونین برنامه ریزی کنین تا روزانه یا هفتگی یا ماهانه خالی بشه اتوماتیک .نقل قول:
آخرین آپدیت جاوا رو نصب کنیدنقل قول:
نقل قول:
نشد.....:n27:
سلام . یعنی اون 200 تا رو از INBOX و TRASH پاک میکنین , بعدش دوباره اون 200 تا با هم دوباره میاد به INBOX ؟وفتی دوباره میان , تاریخشون همون تاریخ قدیم هست یا تاریخ امروز ؟نقل قول:
نه تاریخشون قدیمی هستشنقل قول:
هر چی پاکشون میکنم با اولین ایمیلی که از فیصبوک برام میاد اونا هم ظاهر میشن باز:n03:
خوب اخه بازم میاد.. میخام یه جدر بشه کلا نیاد اینانقل قول:
فرستاده شده از GT-I9100ِ من با Tapatalk
وقتی بره تو spam دیگه از اون یه بعد همیشه اتوماتیک میره تو صندوق اسپم و پس از مدتی که شما تعیین میکنین اتوماتیک حذف میشه . بیشتر این ایمیلها هم دارای آپشنِ unsubscribe هست .یعنی وارد اون ایمیل بشین و روی انسابسکرایب کلیک کنین و دستورالعمل رو اجرا کنین تا عضویتتون کنسل بشه و دیگه براتون ارسال نشه .نقل قول:
آیا میشه یاهو مِیل رو طوری تنظیم کرد که مثلا ایمیل هایی که از یک سایت میان اتوماتیک برن به پوشه مخصوصی ؟
مثلا ایمیل هایی که از فـــِیس بوک میان برن تو پوشه فِیس بوکـــ .
همینطور ایمیل های پی سی ورلد هم به همین شکل .
دیگه نخوام تک تکشون رو جدا سازی کنم .
آیا امکانش هست !؟
بله اماکانش هستنقل قول:
روش اول :
اگر استایل اکانت شما به حالت فول باشه ( گرافیکی )
یکی از ایمیلها که میخواین جدا بشه رو باز میکنید مثلا یکی از ایمیل هایی که از فیس بوک اومده
در موارد بالای ایمیل ؛ گزینه ای وجود داره به نام More
داخل آن گزینه ی Filter Email like This رو انتخاب میکنید.
در صفحه ای که باز میشه میگه اسم فولدر چی باشه. و بر چه مبنایی قراره ذخیره بشه ( اینجا آدرس فرستنده رو مشخص میکنه. میتونین موارد دیگه هم اضافه کنید.)
بعد سیو میکنید
از این به بعد هر ایمیلی از اون فرستنده بیاد داخل فولدری که به اون اسم ذخیره کردیم ، وارد میشه.
فولدرش هم زیر موارد کنترلی ایمیل هست.
+
روش دوم
روی علامت چرخنده میرید. وارد گزینه Settings میشید. وارد تب Filters میشید. برای اضافه کردن فـیلتر جدید Add .بعد اونجا اسم فولدر ( مثلا ایمیل های کاری) بعد در قسمت Sender ایمیل ارسال کننده. یا دریافت کننده یا موضوع و غیره رو انتخاب کنید که با اون موارد جدا بشه از ایمیل های دیگه .
در بخش پایین روی نوار کلیک میکنید و روی New Folder کلیک میکنید و یک فولدر جدید میسازید به همون نام.
کسی جواب این سوال رو میدونه؟نقل قول:
از سایت باید تنظیم کنید تا براتون ایمیل ارسال نکنهنقل قول:
سلام میشه اسم ایمیلت رو عوض کنی ؟
خیر.ایمیل یک شماره آدرس پستی الکترونیکی هست که منحصر به فرده. نمیشه عوض کرد. درصورتی عوض میشه که فرد یک اکانت دیگه بسازه.نقل قول:
اخه من هر بار ایمیل ها رو پاک میکنم باز یهو اون 200 تا ایمیل باهم میادنقل قول:
شما تنظیم کردید که از همه بخش های براتون ایمیل بیاد ( البته فکر کنم پیش فرض همینه )
هر اتفاقی که می افته تو صفحاتی که داخلش عضو شدین. به روز رسانی که بشه براتون ایمیل میاد. در هر دقیقه شاید 10 تا از این پیج ها به رو رسانی بشه و مطالبش جدید بشه.
تنها راهش اینه که شما برید و گزینه ی ارسال ایمیل رو غیر فعال کنید.
مطمئن هستید که پاک میکنید؟نقل قول:
بعد از پاک کردن برید به پوشه Trash ببینید واقعا به اونجا منتقل شدن یا نه.