سلام.دوستان من یه گوشی اندرویدی میخواستم تا رنج قیمت 650 تومن.......... نظر خودم روی xperia sola هست. اگه میشه راهنمایی کنید...... ممنون.
Printable View
سلام.دوستان من یه گوشی اندرویدی میخواستم تا رنج قیمت 650 تومن.......... نظر خودم روی xperia sola هست. اگه میشه راهنمایی کنید...... ممنون.
سلام...
من یه گوشی میخوام حدود قیمت 800 تومن (یکم بالا پایین مهم نیست) خودم 2,3 تا انتخاب دارم : ال جی پرادا و سونی اکسپریا پی... تو این رنج قیمت کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ و آیا با این بودجه انتخاب بهتری میشناسید ؟
اگه fتونی بودجتو یکم بیشتر کنی گوشی های بهتری تو رنج 700 تا 850 هست مثل Ace 2 ,S Advance,Desire Xنقل قول:
تو اون رنج همون اکسپریا یو و سولا هستن که متاسفانه به جلی بین آپدیت نمیشن. ولی گوشی های بدی نیستن.
ال جی پرادا گوشیه شیک و خوبیه.نقل قول:
Desire X ,Advance
رو هم در نظر داشته باشید
اکسپریا پی یکم باتریش اذیت کنه...
بعد از این ور اون ور کردن دیدم بودجه ام به سولا میرسه!اما سونی رسما ترکوندش...
چیکار کنم؟ممکنه بعدا آپدیت بشه یا دولوپرا کاری بکنن؟!
یه سئوال دیگه OTG داره؟
بخاطر همین قضیه خیلیا به سونی اعتراض کردن و ایمیل زدن و احتمالش هست که آپدیت بشه... OTG هم داره و کامل ساپورت میشه و مهمترین خاصیت سولا حالت دسکشش هست که تاچ شناور داره و توی اندروید 4 توی کل محیطش میتونی از این قابلیت استفاده کنی.نقل قول:
فکر نکنم برا سولا و اینا دیگه خبری بشه.
سونی به گوشی های پایین قیمتش اصلا دل نمیده فقط یه گوشی میده بیرون، دیگه کار نداره بعدش چی میشه کاربراش چی میگن... کی آپدیت بده چجوری بده.
گوشی های 2011 ـش هنوز تو کف یه رام درس درمون ICS ان هر کی به 4 آپ کرده برگردونده به 2.3.4 باز... فقط یه آپدیت به اسم اندروید 4 واسشون داد که دهنشون بسته شه... من که به شخصه تحریمش کردم:n02:
به شما امت مسلمان هم بشارت میدم که سونی نگیرید:n02: حداقل گوشی های میدرنجو پایین تر شو...
سلام دوستان یک گوشی میخوام تا رنج 1 میلیون یکم بالا پایین هم مشکلی ندارهو LG هم نباشهو هر چه صفحه بزرگتر باشه بهتره مرسی
گلکسی نت یکنقل قول:
با درود
دوستان گرامی من یک گوشی اندروید می خوام که بتونم با نصب نرم افزار oovoo روش به شماره تلفن های موبایل و .. از طریق اینترنت و بدون پرداخت هزینه تماس بگیرم
ارزون ترین گوشی اندروید که می تونه این کارو انجام بده چی هست؟
با سپاس
میخوام به یکی از اشناها میخواد بیاد اینطرف (از آمریکا) میخوام بهش بگم یه گوشی برام بیاره! الان مشکلی که دارم بین HTC Butterfly و Nexus 4 موندم!
1) انتظارم از گوشی اینه صفحه نمایش بزرگ باشه، کیفیت تصویر عالی باشه، از همه مهمترم ساپورتشه که بتونم اندرویدهای اینده رو روش نصب کنم!
2) میخوام بهش بگم بفرسته برام با پست که میگه ظاهرا نمیذارن! واقعا اینطوریه؟
3) گوشی باید ویژگی خاصی داشته باشه و اینجا کار کنه؟ منظورم مشکلات لاک بودن و نصب نشدن سیمکارت و...
4) اگه نشد برام پست کنه اونوقت باید تا اردیبهشت صبر کنم، امکان داره تا اون موقع S4 معرفی بشه؟ یا گوشیای بهتر تو این رنج قیمت؟
هر گوشی ای که میگیره باید آنلاک فکتوری باشه....
یعنی با هر سیم کارتی کار کنه که موقع خرید کاملا مشخصه...
باترفلای مگه نسخه اینترنشنالش اومده؟ نیومده که فعلا معرفی شده...
نکسوس 4 گوشیه آینده داریه... شما که آپدیت واسه مهمه نکسوس بگیر...
از امریکا نمیزارن پست کنه.نقل قول:
باترفلای تا چند هفته دیگه نسخه اینترنشنالش میاد! اینطور که بنظر میاد باید چند ماه صبر کنم که خودش بیاد. پس اسم گوشی باید پسوند Unlocked رو داشته باشه تا بشه استفاده کرد، درسته؟نقل قول:
بچه ها یه گوشی اندرویدی تا 700 بهم معرفی کنید که مشکل مموری و نصب برنامه نداشته باشه،زیاد اهل گیم نیستم فوقش یکی دو تا اونم فکری و انگری برد و اینجور چیزا، سامسونگ نباشه، تصویریش کوچیک نباشه نسخه اندروید 4 باشه و یه چیزی باشه که این نیازهایی که گفتم رو برطرف کنه
htc butterfly یا همون htc deluxe یا همون droid dna بگیر:n19:نقل قول:
میخوام به یکی از اشناها میخواد بیاد اینطرف (از آمریکا) میخوام بهش بگم یه گوشی برام بیاره! الان مشکلی که دارم بین HTC Butterfly و Nexus 4 موندم!
1) انتظارم از گوشی اینه صفحه نمایش بزرگ باشه، کیفیت تصویر عالی باشه، از همه مهمترم ساپورتشه که بتونم اندرویدهای اینده رو روش نصب کنم!
2) میخوام بهش بگم بفرسته برام با پست که میگه ظاهرا نمیذارن! واقعا اینطوریه؟
3) گوشی باید ویژگی خاصی داشته باشه و اینجا کار کنه؟ منظورم مشکلات لاک بودن و نصب نشدن سیمکارت و...
4) اگه نشد برام پست کنه اونوقت باید تا اردیبهشت صبر کنم، امکان داره تا اون موقع S4 معرفی بشه؟ یا گوشیای بهتر تو این رنج قیمت؟
فوری فوری
سلام
برای یکی از بستگان می خواستیم گوشی تهیه کنیم، بین گلکسی جیو و اکسپریا نئو ال موندن
براشون خیلی مهمه که گوشی روون و بی دردسر باشه
من خودم جیو دارم و باهاش هیچ مشکلی ندارم و البته در سطح خودش هم ازش انتظار دارم ،(1) اکسپریا نئو در مقایسه با اون جیو چقدر قوی تر هست؟
(2)گارانتی رسمی اش چی هست؟ پشتیبانی اش چطوره ؟ و آمار خرابی اش چطور هست؟
خیلی لطف می کنید اگه سریع جواب بدین خیلی فوریه همین امشب ان شا الله می خوان خرید کنن
جیو چه ربطی داره به نیو ال آخه:n02:
اکسپریا یو... بعدش ایس 2
سلم دوستان من بین این دو گویش موندم nexsus 4 و lg 4xhd
میشه بگید کدوم یکی سر تره . و دلیلتون هم بگید>
کسی میدونه nexsus کی میاد iiran
نقل قول:
ای بابا ! :دی
جفتشون اندرویید اند! :دی
گذشته از شوخی ، اکسپریا یو و ایس 2 گرون اند
یه چیزی می خواد زیر 500-600
تو اون رنج من گوشی ای نمیشناسم دوستان راهنمایی بفرمایند.....نقل قول:
u حدود 570-580ه دیگه:دینقل قول:
اگر نه،Xperia Ray
بچه ها بین گوشی galaxy nexus و xperia ion موندم ! کدوم بهتره؟ کیفیت صفحه نمایش، عدم هنگ کردن و باطری قویتر برام مهمتره، روی کاغذ ion بهتره اما چیزای خوبی در موردش نشنیدم
میتونم یه نوت 1 دست دوم هم بگیرم این هم جز گزینه هام هست
......................................
به نظر من شما یک Nexus بگیر چون ماله گوگل هست ساپورت روش بهتره و از لحاظ سخت افزاری و صفحه نمایش به نظر من بهتره البته در عملکرد! ! ساپورت سونی واقعا افتضاح هست! دست دوم هم نگیری بهتره!
بهترین صفحه نمایش مربوط به کدوم گوشی آندرویدی هست؟!
و اینکه نسبت به رتینا اپل در چه حدیه؟
ممنون
من به تازگی قصد خرید اسمارتفون دارم اما متاسفانه اطلاع چندانی هم ازشون ندارم. دوستان لطف کنند چندتا از بهترین مدل هایی که زیر 200 یورو هستند رو بهم معرفی کنند. بهترین، منظورم کلی هستش،و اینم بگم که من خیلی میخوام باهاش وبگردی کنم! از این جهت، چیزی شبیه به Galaxy S2 باشه :n02:
حدود 230یورو Xperia S هست .
گوشی خوبیه.
بهترین صفحه نمایش اندرویدی متعلق به Xperia Z و Zl و اچ تی سی باترفلای هستنقل قول:
بسیار بهتر از رتینای اپل هستند
بعد اون ها صفحه های HD که در حد رتینا هستند
سلام
دوستان گوشی های Xperia Acro S و Xperia Ion به جز صفحه نمایش و ضد آب بودن اولی چه فرق هایی باهم دارن ؟
کدومشون بهتره به نظر شما ؟!
چند نمونه خوب از نوکیا و یا LG میشه بهم معرفی کنید؟ ( زیر 200 یورو)نقل قول:
lg optimus l7،lg prada.نقل قول:
دوستان من قصد خرید گوشی LG Optimus L5 E615 Dual رو دارم. فقط یه سوال در موردش دارم که خیلی برام مهمه و میتونه تفاوت خریدن و نخریدن رو برام رقم بزنه. سوالم اینه که وقتی اس ام اس میاد، گوشی از چه طریقی به کاربر اطلاع میده؟ آیا صفحه روشن میشه یا چراغ نوتیفیکیشن داره؟ اگر صفحه روشن میشه آیا اسم فرستنده و بخشی از اس ام اس رو مینویسه؟ اگر نه آیا وقتی کاربر میخواد قفل گوشی رو باز کنه قبل از وارد کردن رمز یا پترن اسم یا بخشی از اس ام اس نمایش داده میشه؟ لطفاً اگر ممکنه جواب سوال هامو کامل و برای هر دو حالت سایلنت و غیر سایلنت پاسخ بدید. پیشاپیش از کسانی که پاسخ میدن متشکرم. ضمناً سیستم عامل گوشی فوق Android Ice Cream Sandwich هست.
دوست عزیز گوشی های ال جی اکثرا چراغ notification ندارندنقل قول:
من اپتیموس بلک دارم در اندروید 3 چراغ نوتیفیکیشن نداره اما وقتی اس ام اس میاد اگر گوشی قفل هم باشه میتونید کل اس را که در نوتیفیکیشن ظاهر میشه بخونید و لازم نیست قفل گوشی را باز کنیدنقل قول:
اما اندروید 4 که اومده برای این گوشی هم رام مختلف اومده چراغ نوتیفیکیشن هم داره
سلام دوستان عزیز
من بین 4 گوشی htc می خوام انتخاب کنم
1- با گارانتی پارس کامتل one v
2-با گارنتی آرین اینتر نشنال و یاس desire c
3-با گارنتی آرین اینتر نشنال و یاس desire x
4-با گارنتی آرین اینتر نشنال desire v
یکی اینکه می گن one v خرابی و مشکل بورد داره ؟؟؟؟
دوم اینکه نمایش صفحه در روشنایی محیط روشن (نور خورشید) برام مهمه
سوم داشتن نقشه رایگان گوگل و بدون محدودیت
چهارم پشتیبانی از منوی فارسی و فرستادن اس ام اس فارسی
پنجم ویرایش اسناد آفیس و نه فقط مشاهده
آیا گارانتی جدید آرین اینترنشنال مانند یاس معتبره؟ گارانتی پارس کامتل جمع شده؟
با تشکر
گوشی اکسپریا یو (XPERIA U ) میخوام بگیرم. گوشی خوبی هست؟ نظر دوستان چیه؟
دوستان نظرتون در مورد گوشی huawei G330 چیه؟ گوشی خوبی هست؟ و اینکه کسی قیمتی از این گوشی نداره؟
من یو دارم.اینکه بگیم خوبه یا نه قبلش باید ببینیم انتظار شما از گوشی چیه؟نقل قول:
صفحش که 3.5 هست.8 گیگ حافظه داخلی داره که 2 گیگش برای نصب برنامه و 2 گیگش هم برای سیستم عامله و فقط 4 گیگ در دسترس کاربر هست.اندروید 4 براش اومده ولی 4.1 براش نمیاد
اما نظر خودم: کیفیت صفحه نمایش عالی هست.سرعتش توی رام رسمی خودش که 2.3.7 هست عالی عالیه ولی وقتی آپ میکنی به 4 یخورده کند تر میشه که البته میشه یکارایی کرد سرعتش بهتر بشه ولی خب به 2.3 نمیرسه
کیفیت عکس توی روز خوبه ولی توی شب بد نیست کیفیت فیلمبرداریش هم هیمنطور.
فقط تنها چیزی که همه سر این گوشی مشکل دارن حافظشه اگه شما مشکلی باهاش نداری گوشی بدی نیست.البته اینم بگم که سار این گوشی هم یخورده بالاس ولی زیاد مهم نیست.
راستش دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اگه سئوالی داشتی بپرس