[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سرور در پیته به تمامه!
پینگ افتضاح
زبان کمی تا مقداری خنده دار
بازیکنا اوه اوه اون که دیگه اصلا هیچی!ترکن!:n02:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سرور در پیته به تمامه!
پینگ افتضاح
زبان کمی تا مقداری خنده دار
بازیکنا اوه اوه اون که دیگه اصلا هیچی!ترکن!:n02:
eune پرچم بالاست ترولولول:n10:
ولی راست میگن وست ایرانی بیشتره اما پینگ بد تر من پینگم تو east بین 100 تا 150 ولی west زیر 250 نمیاد باز نت با نت فرق فوکوله
سلام :n18:نقل قول:
eune پرچم بالاست ترولولول
ولی راست میگن وست ایرانی بیشتره اما پینگ بد تر من پینگم تو east بین 100 تا 150 ولی west زیر 250 نمیاد باز نت با نت فرق فوکوله
شما ISP چه شرکتی؟
الان یک دست با هم زدیم و بقیه خیلی عالی بود تیم اخر فجیه کمپرس بود و surr کردن :n10:
ولی با EVE خیلی خوب میری اصلا نمیتونم باهاش برم :n01:
یک سوال Varus و Ezral کدوم با هم کانتر ؟!
اینجا که هیچی نزده :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای دیشب proving grounds با عرفان خیلیییییی حال داد
آخرش دیشب ساعت 4 خوابیدم میشه به وقت شما 6 و نیم صبح :دی
تو رانک 2 بار با با Ezral رفتم 1 بار مقابل varus بودم امان من با اون Q و ULT ...برده بود فید دادن بهش کمی مشکل بود
درصورتی که اینجا بر عکس زده یعنی Varus کانتر گذاشته من از همین جا دیدم بعد رفت تو بازی این شد ....
شدیدا عجیب
سلامنقل قول:
من 512 مخابرات دارم معمولا پینگ خوبه امروز 140 بودم دیدی که. اون دستم خیلی حال داد من انقد با eve بازی کردم دیگه همه چیشو یاد گرفتم چمپ های دیگه زیاد بلد نیستم
مخابرات شماها چه قدر خوبه : دی
من پینگم زیر 250 نمیاد هم وست هم east.مشکل اینه زنگ میزنم میگه از cmd پینگ بگیر.از همه جا پینگم عالیه و packet loss هم ندارم ولی توی بازی(اکثر بازی ها) لگم و پینگ هم افتضاح :|
من پینگم همش رو 400هست بعد بازی میبینم کلی ریپورت گرفتم:n28:از وقتی wtfتموم شد این مشکل دوباره شروع شد
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
شبه جمعه است حوصلم سر رفته بود:n02:
خیلی باحال بود
اینارو از کجا میارییییییی؟ :n08:
league of legends meme تو google بنویسی یه دربا از اینا میاد!:n01:نقل قول:
کاریکاتورهایی هم که قدیما می زاشتم ماله یکی از بازیکنای east هستش که به ازای هز champion یا پج جدید کاریکاتور می کشه.الان ادرسش رو ندارم ولی تو فروم leagueoflegends هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای اینکه علامت honorable opponent کنار اسممون بیاد باید چند تا پوینت بگیریم؟
یه سوال دیگه اینکع شما بیشتر 5v5 بازی میکنید یا 3v3 ؟ به نظر من 3v3 خیلی بیشتر حال میده ولی نمیدونم چرا بیشتر بازیکنا 5v5 بازی میکنن.منظورم مپ بازیه.
سلام / تفاوت 5v5 solo و 3v3 ranked و 5v5 ranked در چیه؟
league of legends سه تا مپ داره درسته، دوتاش که مدشون MOBA هست اون یکی مپ مدش چطوریه؟
ویرایش:
max lvl تو بازی چنده؟ با توجه به اینکه max lvl ِپروفایل 30 هست، آیا تاثیری داره؟
rank ویا rating ِتیم چه تاثیری داره؟
با donate و V.I.P چه کار هایی میشه کرد و چه چیزهایی میشه خرید؟
ممنون!
من امروز تازه اومد اون بالا که شد 48 ،قاپ یک مقدار برجسته شد .... خیلی دونبال این بودم امروز تازه گرفتم
بقیه به ترتیب 76 14 24 ...
3v3 هیچوقت بازی نمیکنم ... حالم بهم میخوره skill تو این مپ بی معنیهنقل قول:
باید نرمال بازی کرد با آرامش بازیتو بکنی
توی این؟ تا میخوای تو لین بازی کنی زرتی همه میرن altar میگیرن
کلا چرته به نظرم!
honorable از وقتی که 34 تا گرفتم بهم دادن کلا فرق مینه نفر با نفر
فرقی بین افراد نیست riot نوشته تو قوانینش که مهم اینه از چند نفر point بگیرید نه از یه نفر چندتا pointنقل قول:
واسه همینه تو با 34 گرفتی یکی +100 هم داره نگرفته چون نشسته فله ای با دوستاش point دادن به هم:n02:
سلام من Ranked فقط بازی میکنم Elo 1700:n25:
دوستان اساتید یکی کمک کنه :n02:نقل قول:
/ lol فقط 3v3 و 5v5 داره؟
تو custom می تونی مفدار افراد شرکت کننده رو تغییر بدی
این مپ ها هم هستن راستی!
dominion| proving grounds
draven رو خریدم مثل داریوش معرکست
سلام
من ترنسفر کردم ! این چرت و پرت ها که Trinty گفت هم نبود:n02:
ادد کنید تنهام !
Hunters Hunter
الان منم میام پشتت :n02:نقل قول:
سلام
من ترنسفر کردم ! این چرت و پرت ها که Trinty گفت هم نبود
ادد کنید تنهام !
Hunters Hunter
نمیدونم این 1G0D به ما این گفت.....
این ارور میده نمیدونم چه مرگش
Status: Transfer failed. You will be able to continue playing in the current region(Europe Nordic and East.) Your account balance has not been debited. Your account has not been activated on the new region (Europe West.)
Reason:Your account name is unavailable on the destination region (Europe West.) You will not be able to transfer there at this time.
ببین واسه اینه که User Name اش تو اونجا هست!
اگه Summoner Name اش باشه دفعه اولی که میری تو عوضش می کنی !
اره درست مال شباهت یوزر :n01: الان با 1G0D صحبت کردم همه گفت خودشم انقال داده دیگه
یک اکانت دیگه ساحتم همه مشخصات میده به اون میام فقط win موارد دیگه میپره چمپ لول ران که خریدم میمونه
از rating خلاص میشم و Sumername :n10:
12/23 loss
دستش درد نکنه 1G0D
ولی واقعا ستم ها ادم با 2K وین داشته باشه همه بپره :n29:
احمد دست اول زدی چطور بود؟! نوب بودن ؟! :n10:
Summoners Rift سبكش Moba و تا 5v5 رو ساپورت ميكنه! درسته؟نقل قول:
The Twisted Treeline سبكش Moba و تا 3v3 رو ساپورت ميكنه! درسته؟
Dominion و Proving Grounds سبكشون چيه و هركدوم تا چندنفر پلير رو ساپورت مي كنند؟
پ.ن: بريد تو گوگل ترنسليت و بزنيد proving grounds :n09:
وااااااااای :n08::n08::n08:نقل قول:
گوگل قاط زده :)))))))))
حاج احمد خوش گذشت wast? aram!:n10:نقل قول:
دیشب یه اموزشی taric رفتم چه حالی داد:n02:
اه اه واقعا که پشتیبانی riot یخ سنگ میکنه تا جواب بده فردا کریس شروع میشه دیگه فکر کنم بره بعد 6 جان تا اکانت انتقال بدن .....
EA و بلیزارد پشیبانی تجربه کردم زمین تا اسمون فرق دارن مخصوص EA که کلا Live پاسخ میده ....
احمد از تجربه این مدت بگو چطور بوده West?!
تجربه من که الان تو لول پایین بود احساسم این که تو West بیشتر تیمی تر بازی میکن ولی تو East اصلا اینارو کمتر مواجه میشه تقریبا east تکرو solo و فردیی میرن
اون اکانت که احمد دادی اپ کنم بعد اون به این نتیجه رسیدم ...
جات خالی دیشب یه Aram ساختیم 23 بار Leave دادن ! (دقیق گفتم...) بعدشا بازی رو بستم رفتیم نرمالمون رو بازی کردیمعا:دی
Role های بازی رو خیلی رعایت می کنن این 10 تا بازی ای که کردم هر 5 تا Role کامل بود ... دمشون گرم ... حالا Ranked بازی می کردیم اونور 3 تا Mid داشتیم 2 تا Sup !
علی جان Heal هات چه قدر قشنگ بود :دی نه Ult ای زدی نه جونی پر کردی یه XP بگیر بودی فقط :n02:
ولی جدا پینگ دیشب خیلی بد بود وگرنه بهتر بازی می کردیم ...
سلام به بچه های ایرانی من حدود 2 ساله LoL بازی میکنم Elo 1750 ایدی هاتونو اعلام کنید Team Ranked بزنیم
افتضاح که رانک وقتی نورمال خوبن رانک انقدر فیج elo که تو تقریبا متوسط ...... دست اول اینجوری بود؟ چند دست رانک رفتی ؟!نقل قول:
Role های بازی رو خیلی رعایت می کنن این 10 تا بازی ای که کردم هر 5 تا Role کامل بود ... دمشون گرم ... حالا Ranked بازی می کردیم اونور 3 تا Mid داشتیم 2 تا Sup !
فکر میکردم با این وضع که هست رانک صد رصد خوب باشه
برم سریع بزنم تیک منصرف بشم :n10: نمیام پس
باو دسته ما نمک نداره ساپ هم نباید بازی کنم کباب میشه ادم :n05:تازه من خیلی وقته sumners پلی نمیکنم بخاطره پینگم..ping 350 با نواسنه 400 تایی:n02:نقل قول:
همون باید رولایه دیگه بازی کنم stats کیلا بره بالا!:n13:
راستی امروز batel ping تست کردم خیلی خوب بود پینگه 350 منو کرد 170:n12::n19::n20:
جاتون خالی دیشب (ساعت 1 تا 6 صبح) هوس کردم برم Ranked دو دست باختم دسته سوم که ساپورت بازی می کردم یکی رو پیدا کردم که Adc خوب بازی می کرد...
خلاصه 3 دست پشت سر هم Duo بردیم...
آخر سر هم فهمیدم اسراییلیه اونم فهمید من ایرانیم جفتمون :n19::n04:
ولی بهر حال نمیشه از رو اسم کشور نظر داد :n02:
خائن :n09:نقل قول:
آخر سر هم فهمیدم اسراییلیه اونم فهمید من ایرانیم جفتمون
ولی بهر حال نمیشه از رو اسم کشور نظر داد
چیلتر نمیخواد این چون سایتش چیلتر خود برنامه بگیریم و اکانت؟نقل قول:
راستی امروز batel ping تست کردم خیلی خوب بود پینگه 350 منو کرد 170
WTFast که احمد گذاشته بود دیگه 30 روز نمیده ....هیجا نمیفروشه اکانتش بخیریم
چرا پپسی باکس می فروشه ولی یکم گرونه چون دلار هم گرون شده ببین ارزششو داره... :
یه ماهش 21 تومن
من که Bp دارم خیلی بهتره مخصوصا برا لول .کلاینتش ربظی به فیلتر نداره اجرا میشه .بدشم مثل wtf نیست 20 شد دوباره یسر پس بزنی ......
من که اینکارو میکنم (مجبورم:n02:). یه تایمر دانلود کردم هر 18 مین زنگ میزنه بعد که زنگ زد میرم بیس dc میکنم سریع دوباره ریکانکت میکنم.هر بازی هم نهایت 2 بار اینکارو میکنم اگر هم خیلی طولانی شد مثلا 1 ساعت 3 بار میکنی.
خلاصه یکم ایرانی بازی در بیاری لازم نیست پول بدی واسه این چیزا..:n10:
2013 شد خبری از RP نیست ! میدونستم :(((
wtf استفاده کردم پینگم بدتر شد :n08::n08::n08::n08:
ELO BOoSTER?نقل قول:
خیلی جالب من همین الان اومدم west تو حسابم بودم دیدم ساپورت جواب داد
خوب یوزرم fusion008 اد کنید همه |نوب نگیرید 400 وین داشتم :n02: ضایعست ولی لول 30 بدون win?!
لیست نزاشتین ؟! چرا؟ ریپورت میکنم :n01:
فعلا باید 10 تا نورمال بعد رانک شروع کنم
این دوسمتون چرا جواب نمیدید اخر مجبور بشه پیغامی بفرست ...
سوال اولت بله درسته البته در کاستوم شما میتونی 3V3 بری ..... یا هر تعداد حداکثر 10 نفر به شکل 5به5 به این شکل که اگر بخوای مثلا 10 نفرید با هم برید یا 6 نفریدنقل قول:
Summoners Rift سبكش Moba و تا 5v5 رو ساپورت ميكنه! درسته؟
The Twisted Treeline سبكش Moba و تا 3v3 رو ساپورت ميكنه! درسته؟
Dominion و Proving Grounds سبكشون چيه و هركدوم تا چندنفر پلير رو ساپورت مي كنند؟
دومی بله درست فقط 3v3 یا پایین تر که بازم تو کاستوم میشه .....
سومی بله این که کلا مود هستن که به نظر من وقت تلف کردن چون ای پی زیادی نمیدن .... البته مود جالبی هستن من خود زیاد نمیرم .... اینم 10 تا به شکل 5v5
ولی دیگه پرسیدن نداشت خدایش اینا چون چیز مشخصی شما به نظر من فقط رو نورمال و رانک زوم کن بعد بالا win 200 یواش یواش رانک برید حتما rune و مستری کامل کنید و همچین چمپ ...
------
ها همه رفتین دارین کله میزنید برای امتحان :n10:
6 دست بازی کرد سه باخت وسه برد
West به نظر من بالانس پلیر ها واقعا خز خیز شده :n02: یه پلیر 200 وین یه پلیر 2000 یه پلیر 1000 یکی 600 تا
تو هر بازی میکنی اینجوری و وقتی تو بازی میری واقعا اکثر اوقات جهنم..... وین 2000 میبینی دقیقه 8 کل ایتم بسته :n29:
کلا سرعت عمل پلیر واقعا بالاست (یکی shaco جنگل شده بود اقا این کلا اصلا تو کل بازی hiden بود فقط شاید 4 دقیقه میدیش تو اون چند دقیقه 3 چهارتا کیل میگرفت :n01:)
اینجا اکثرا بدون برگرد باید جونگل برن