میدونم بابا...شوخی کردمنقل قول:
خوب ریستش کن
Printable View
میدونم بابا...شوخی کردمنقل قول:
خوب ریستش کن
اینجا همه عجوبه ای هستن .
دکمه ی خاموش رو 20 ثانیه نگه داشتم خاموش شد.
روشن کردم خو شد.
اما مشکلش چی بود رو نمیدونم ؟؟؟
نمی دونم منظورت از عجوبه چی بود اما دوست عزیز احتمالا شما یا مدت زیادی بوده که گوشیت رو خاموش نکرده بودی و یا اینکه زیاد باهاش کار کرده بودی و اون رو ریستارت نکرده بودی.نقل قول:
PC هم با تمام عظمتش اگه گاهی اوقات ریستارتش نکنی به مشکل برمی خوره.
من خودم یه بار سیستمم از صبح روشن بود تا شب و ریستارتش نکرده بودم و تو این مدت کلی هم تایپ کرده بودم و آخر شب که ریستارت کردم دیدم که همش ار بین رفته و سیو نشده.
پیشنهاد میشه هر وسیله الکترونیکی که استفاده می کنید ، مثل موبایل رو حداقل روزی یک بار ریستارت یا خاموش و روشن کنید.
دیروز نوکیا تو صفحه توییتر خودش اعلام کرد که آپدیت بل هفته آینده میاد که بعدش دوباره اعلام کرد که اشتباه شده و همون فبریه میاد.
البته احتمال می ره که گوشی های جدیدتر آپدیتشون هفته آینده بیاد و گوشیهای قدیمی تر مثل N8 و C6 و ... در ماه فبریه.
من n8 رواپدیت کردم ورژن 25 رو زدم الان کلا فارسیش از بین رفته حتی عربی هم نداره چیکارباید بکنم
من خودم اگه بخوام گوشیم رو اپدیت کنم باید چکار کنم
یه راهنمایی کلی اینجا بزارید ممنون میشم.
شما می تونی یه خورده صبر کنی تا بل بیاد و نسخه فارسیش رو بگیری و استفاده کنی تا با یه تیر دو نشون زده باشی.نقل قول:
یه تاپیک هست برای راهنمایی آپگرید.نقل قول:
شما میتونین swype روی گوشیتون بریزین که جایگزین کیبورد گوشی میشه و فارسی هم دارهنقل قول:
علتش اینه از نمایندگی خریدش نکردین و گوشی شما در اصل برای منطقه ی خاورمیانه تولید نشده بوده و بهمین دلیل کد محصولش بطور خودکار میره فیرمویر غیر این منطقه رو نصب میکنه.. .پس مجبورین همیشه فیرمویر فارسی رو پیدا کنین و از راه فلش کردن نصبش کنین.نقل قول:
بنابراین برای اینکه فارسیش از بین نره هیچوقت از راه software update به نسخه ی بالاتر سیستم عامل آپگریدش نکنین..
این برنامه رو نمیدونم که چطور کارمیکنه لطفا از ابتدا تا انتها راهنمایی کننقل قول:
یک برنامه خیلی ساده هست
که تقریبا مثل T9 گوشی های قدیمی هست
شما به جای تایپ کردن تک تک حرف ها با کشیدن دستتون روی حروف اون کلمه، کلمه رو تایپ میکنین
که زبان های مختلف از جمله فارسی رو ساپورت میکنه
کل این برنامه با ساپورت فارسی 5 مگ حجم داره که میتونین از این لینک دریافتش کنین
البته اول باید عضو سایت بشین که رایگانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد نصب چطور میتونم از این برنامه استفاده کنم منظورم این بود چون هرکاری میکنم این برنامه رو واسه تایپ نمیاره وفقط کیبورد خود گوشی رو میاره حتی ریستارت هم میکنم گوشی رو ولی بازم چیزی تغییر نمیکنهنقل قول:
سلام دوستان
هرچی میخوام از طریق بلوتوث با لپ تاپ وصل بشم و عکس و فیلم ها و... رو بریزم رو لپ تاپ نمیشه!
نمیدونم مشکل دقیقا از کجاست.
به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
+
یه مورد دیگه اینکه چه طور میشه پنجره ها رو توی نت با گوشی باز کرد.
دو تا عکس زیر رو ببینید:
اصلا میشه یا نه؟
مردیم توی دوران بدون پی سی واسه خاطر یه دونه نمره بس پاشدیم رفتیم کافی نت :31:
ممنونم :11:
دوست عزیز بعد از نصب باید حالت qwerty کیبورد رو انتخاب کنیدنقل قول:
تا بتونی استفاده کنی
من نصب کردم ..مشکلی نداره
ارتباط بلوتوثی مشکلی نداره تازه از راه بلوتوث خیلی ارتباطات غیر از تبادل فایل رو هم میشه انجام داد مثلاً استفاده از گوشی بعنوان مودم , پخش ویدیو یا موزیک در گوشی و انتقال صداش به PC و.. همه از راه بلوتوث..نقل قول:
بلوتوث هر دو رو روشن کن و بذار گوشی جستجو کنه و بعد از پیدا کردن PC و تأییدش, یه کدی رو هم در گوشی و هم در PC درخواست میکنه تأیید کنی و بعد از تأیید اون کد کامپیوتر شروع میکنه به نصب درایورهای مربوط به ارتباط بلوتوثی با N8.. بنابراین به اینترنت بهتره وصل باشی تا در صورت لزوم درایورهای مورد نیازش رو سریع بگیره نصب کنه.. تمام.
منظورت از باز کردن پنجره توی مرورگر رو نفهمیدم.. نکنه منظورت باز کردن منوهای کشویی بود؟ من کار کردم مشکلی نداره البته به طراح سایتش هم مربوطه که کارش رو صحیح انجام داده باشه ولی در صورت داشتن مشکل میتونی از مرورگرهای دیگه مثلاً Opera mobile یا فایرفاکس موبایل استفاده کنی.. Opera mobile بیشتر توصیه میشه چون میتونی راحت از بارگذاری عکسها جلوگیری کنی تا از شر کندی ناشی از سرعت فاجعه ی GPRS & EDGE و از طرفی نادانی صاحبان سایتهای فارسی که چندین مگ فقط بنر و تبلیغ توی سایتهاشون میذارن رهایی پیدا کنی.
این دقیقا مشکلیه که من دارم.نقل قول:
گوشی من بلوتوث لپ تاپ رو پیدا می کنه. لپ تاپ هم گوشی من رو پیدا می کنه اما وقتی می خوام فایلی بفرستم یا بگیرم ، اتصال برقرار نمیشه.
ولی گوشی سامسونگ رو راحت با بلوتوٍ وصل کردم به لپ تاپ.
سلام دوستان عزیز
من میخوام n8 بگیرم ولی دو دلم
من رو گوشی نرم افزار یا بازی نصب نمیکنم (اهلش نیستم)
یه سوال داشتم ولی جان من بدون تعصب جواب بدین
n8 هنگ میکنه؟
----------------------نقل قول:
هنگ می کرد و ممکنه این اتفاق بارها رخ بده
اما به جرات می گم گوشی خوبیه
می گفتن هنگ کنه نمی شه باتری رو خارج کرد و باید پیچش باز بشه ولی با نگه داشتن 8 تا 10 ثانیه دکمه پاور گوشی خاموش میشه
چندین گوشی N8 دستم بوده و تجربه من در کار کردن با این گوشی این بوده
موفق باشی
الان اصلاً وقت خوبی برای خرید گوشی نیست.. این گوشی که قیمتش تا دو ماه قبل به زیر 450 رسیده بود فعلاً بالای 650 هم فروخته میشه.. یک دزدی آشکار در روز روشن.در حالیکه در تمام روزها و ماههای گذشته برای وارد کننده ها دلار 1070 تومنی اختصاص داده میشده و بالا رفتن 1 ریالی قیمتها هم توجیه نداره تا چه برسه به 200 تومن اختلاف!!!نقل قول:
اگه اهل نصب برنامه های کاربردی باشی و مثل من که دو ساله این گوشی رو دارم زیاد برنامه نصب کنی بدلیل cpu پایینش مقداری اذیت میکنه.. ولی اگه اهل نصب زیاد برنامه ها نباشی نه مشکلی نداره و گوشی خوبیه.
در مجموع دوره ی N8 گذشته و در حد یک گوشی 2010 در زمان خودش خوب بود الان ارزش خرید نداره.این بود انشای من.
من هم حرفای دوستمونو قبول دارم
خدایی 650 تومن پول چیو بدی؟
اگه سی پی یو و جی پی یو قوی تری داشت خیلی خوب میشد
من 450 خریدم ولی الان 600 به بالا هست؟
ممنون از راهنمایی هاتون
ولی واسه من که برنامه و بازی نصب نمیکنم بالا یا پایین بودن cpu واسم چندان مهم نیست
فقط میمونه مشکل هنگ و خاموش شدن که بعضیا میگن سری جدید (ورژن جدید) دیگه این مشکل رو نداره
که در اخر به جواب قطعی نرسیدم که هنگ میکنه یا نه
بازم ممنونم
ببین دوست عزیز من بارها تو همین تاپیک گفتم.نقل قول:
این گوشی فقط سری اولش که به بازار اومد مشکل داشت و هنگ می کرد و بعدش درست شد.
اگه هم یک بار دیدی هنگ می کنه به خاطر اشغال شدن فضای رم و استفاده زیاد از سی پی یو و ... است که اون هم میشه با روزی یک بار خاموش و روشن کردن گوشی ( نه تنها این گوشی بلکه تمام گوشی ها و حتی خود کامپیوتر) ازش جلوگیری کرد.
اگه احتیاج به گوشی ای داری با کیفیت دوربین بالا و قابلیت اتصال فلش و HDMI و بلوتوث 3 و صفحه نمایش با کیفیت بالا و ... ، تو خرید این گوشی شک نکن. البته نه الان که گرون شده. یه خورده صبر کن تا ارزونتر بشه و برگرده به قیمت زیر 500 تومن.
البته اینم فراموش نکننقل قول:
نوکیا کیفیت گوشیاس عالیه من خودم C6-01 دارم هفت هشت بار از فاصله یه متری خورده زمین !!! :31:هنوز زندس :21:
با اومدن سیمبین بل..این گوشی فوق العاده کارکرد بهتری خواهد داشت..شک نکن..به جرات میگم هنگ تو کارش نخواهد بود
اره حتما صبر میکنم
قرار هست واسش belle هم بیاد و از هفته دیگه هم با همین سیستم عامل عرضه میشه که دیگه فکر نکنم مشکلی داشته باشه
ولی فکر نکنم حالا حالا ها قیمتا بیاد پایین:41:
ممنون عزیزان:11:
سلام دوستان belle هنوز نیومده واسه N8 ؟
anna خیلی نکات منفی داره...
belle انگلیسی امروز منتشر شده و میشه فلشش کرد ولی توی sw updater هنوز نیومده تا فارسیش بیاد و تدریجاً برای همه ی شماره محصولات فارسی آماده ی آپدیت شه حداقل یکماه و نیم دیگه کار داره.. belle هم معلوم نیست در عمل چی از آب دربیاد و حرف و تعاریف اینایی که مدتیه نسخه ی نیمه نهاییش رو فلش زدن ملاک نیست.نقل قول:
من با belle رو 701 کار کردم.از آنا یکم بهتره.
خب بالاخره بعد از ماه ها انتظار بل منتشر شد.
برای دانلود و آپدیت گوشیتون به نوکیا بل از تاپیک زیر استفاده کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6827662#post6827662
احتیاج به فلش نیست.من خودم الان چند ساعتیه گوشیم رو از راه آپدیت خود گوشی به belle ارتقا دادم.متأسفانه همه ی برنامه هام پاک شد.:41:.نمیدونم برای همه اینجوریه؟نقل قول:
ضمناً برای بعضی کد محصولات n8 چند روز دیگه میاد.
فلش با موفقیت انجام شد.
هیچ چیزی هم پاک نشد.
ممنون از دوستانی که زحمت کشیدن:11:
این نوتیفیکیشن اس ام اس ها و میس کال ها بــاز هم که همون نوتیفیکیشن رو اعصاب قدیمی هست که.../
یکی یه ویجت درست و حسابی واسه اش معرفی کنه ...
سلام
یه مشکلی پیدا کردم!!...یه چند روزیه هرچی فیلم میگیرم بدون صدا ضبط میشه!!هرکاری میکنم صداش بلند نمیشه!!
به نظرتون مشکل از کجاست؟!
بعد یه چیز دیگه تا همین چند روز پیش با کابل HTMI راحت به تی وی وصل میکردم....پریروز وسط پخش ویدیو کابل رو کشیدم بیرون :دی...الان دیگه کابل جواب نمیده!!....امکان داره سوخته باشه؟!!
ممنونم
-------------------نقل قول:
زمان فیلم برداری قسمت تنظیمات Audio Recording رو Off کردی یا On؟
فکر نکنم بسوزه :31:
اگر مشکلت حل نشد از کد #7780#* و رمز 12345 در صورت تغییر ندادن استفاده کن تا گوشیت ریست کارخونه بشه
اطلاعات گوشیت سالم می مونه
موفق باشی
متاسفانه نوتیفیکیشن حذف شده که خیلی بد شده.نقل قول:
ممنون درست شد :11::31:نقل قول:
بعد این کدی که گذاشتین یعنی هیچی پاک نمیشه دیگه؟؟...عکس و برنامه و آهنگ و...!
فقط یه چیزی توی تنظیمات فیلم برداری کدوم فرق این سه تا چیه؟؟....روی کدومش بذارم کفیتش بهتره؟؟
Tv high quality
high definition
sharing quality
بعد توی تنظیملت عکسش روزی که خریدم روی 9 مگاپیکسل بود....بردمش روی print 12M....این همه تفاوت مگا پیکسل که واسه تغییر گذاشته چیه؟؟از 0.3 بود تا 12....مثلا 0.3 کاربردش چیه؟
ممنونم
--------------------نقل قول:
شکر خدا
بله با این کد هیچ چیز حذف نمیشه و عکس - فیلم - شماره تلفن - پیامها همگی سالم می مونن
با این کد فقط تنظیمات گوشیت به حالت کارخانه برمیگرده!
high definition بهترین کیفیت فیلم برداریه
کار خوبی کردی روی 12 گذاشتی چون عکسهای با کیفیت 12 مگاپیکسل میگیر
این تفاوت برای کم کردن کیفیت و حجم و اندازه عکس قرار داده شده
مثلا 0.3 زمانی استفاده می شه که شما بخواید عکسی که گرفتین رو توسط MMS ارسال کنید و اگر چیزی غیر از این انتخاب بشه حجم عکس بالا میره و نمیشه توسط MMS ارسال کرد
موفق باشی
12MP بدرد چاپ بیلبورد و امور گرافیکی میخوره.نمایشگرهای امروزی 16:9 هستن پس برای پر کردن صفحه مجبوری عکسها رو 9MP بگیری.نقل قول:
ضمناً بعد آپگرید به Belle ممکنه مثل من و بعضیهای دیگه برنامهات کاملاً پاک شه ممکنه مثل بعضی دیگه پاک نشه.
سلام
کسی اینجا با Nokia Suite گوشی رو به بل آپدیت کرده؟؟؟
برای من unavailable at moment میده
سرور ها اورلود شدن
باید صبر داشته باشی دیگه.آپگرید anna هم این اذیتها رو تا دو هفته و بیشتر داشت.من سه روز قبل یعنی روز سه شنبه با Nokia Suite آپگرید کردم.توی بوت آخر که داشت بک آپها رو برمیگردوند حواسم نبود کابل رو قطع کردم خودم هنوز نمیدوم چی شد که قطع کردم.شاید به همین دلیله که 6 صفحه نرم افزار نصب شده پرید!نقل قول: