با سلامنقل قول:
آخرین ورژن کومودو: 5.3.181415.1237
آخرین دیتابیس تاکنون: 8064
Printable View
با سلامنقل قول:
آخرین ورژن کومودو: 5.3.181415.1237
آخرین دیتابیس تاکنون: 8064
مرسی ،لپ تاپی که زیرش فن گذاشتم. گرد و غباری وجود نداره ،همه نرم افزارهای امنیتی رو انیستال کرده بودم ، برنامه ای تایمر و اتو شات دون نصب نکردم ، فکر نمیکنم مسئله سخت افزاری باشه چون غیراسکن کمود تا چند روز پشت سر هم واسه دانلود میذارم خاموش نمیشه ولی سه بار تو کومودو این اتفاق افتاده ، 6 ویروس شناخته بود که بعلت تازکاری نتوستم جزئیاتشون رو پیدا کنم راهی هست که بشه به اونا دسترسی پیداکرد ؟نقل قول:
در غیر اینصورت چگونه میشه درایو به درایو اسکن و دیلیت یا قرنطینه کنم ؟ یا به نطرتون تنظیمات رو بذارم رو اتو قرنطینه ؟
سلامنقل قول:
اگه دیلیت کرده باشی فقط میتونی گزارشش رو در قسمت View Antivirus Events ببینی.
==
روی درایو کلیک راست کن و اسکن با کومودو را انتخاب کن
==
اوتو قرنطینه فقط برای حالت ریل تایم است. . .برای حالت اسکن دستی مصداق پیدا نمیکند.
من خودم زیاد از اوتو قرنطینه خوشم نمیاد...به نظر خودتون بستگی داره.؛؛یکی از بدیهاش اینه که شاید مجبور بشی هر چند وقت بری و سری به بخش قرنطینه بزنی ببینی چی به چیه؛؛ هر چند تاثیری هم در مشکلی که شما بیان فرمودید نداره.
من بازی counter رو میخوام اجرا کنم تا وسط لود میشه بعد میمونه این کومودو رو مجوز دادم این بازی رو اجرا کنه ولی بازم نمیشه ولی دیگه هیچ پیغامی هم نمیده؟؟؟؟؟
مسنجر Beyluxe Messenger رو هم نصب میکنم نمیزاره کانکت بشه در صورتی که با این استفاده کردم و روی آیکون نرم افزار تو دسکتاپ یه علامت اومده. ولی تو لیست آنتی ویروس دیدم هیچی نیست که این رو بسته باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
الان تو عکس مسنجر L4i هم هست که به خوبی کار میکنه و همینطور pigbigمسنجر ولی این علامت رو بیلوکس هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیتابیس من الان 8085 هستشنقل قول:
دوستان امروز که کامپیوتر روشن کردم دیدم که کنار آیکون comodo یه علامت ! زرد رنگ هست ... !!
بعد که آنتی ویروس رو باز می کنم در قسمت سمت چپ " run diagnostics " وجود دارد ...
زمانی که کلیک می کنم یه چیز میاد و پر میشه بعد یه Error میده !!
ایراد از چی می تونه باشه !!!
ضمنن آپدیت هم کردم !!
مـــــمـــــنون
دوستان من که کومودو رو دارم و آپدیت هاش به روز هست الان میخوام روی لب تاب بریزم نمیشه همین آپدیتی که تو کامپیوتر من هست رو بریزم تو پوشه تو لب تاب؟؟؟ اگر امکان داره ممنون میشم بگین دقیق چیکار بایدب کنم؟؟!!!
سلام
ایا این خبر درسته که از شرکت کومودو یه سری اطلاعات دزدی شده که با اون میشه پسورد کاربرهای جیمیل و یاهو و ... رو بدست اورد؟
ممنون
من فقط این مشکل رو یک بار گرفتم اونم زمانی بود که یک ویروس را در سیستمم اجرا کردم,شما بهتر است اول با برنامه ی سبک زیر سیستم خود را یک اسکن بکنبد ببینید ویروس دارید یا خیر,اگر سیستم شما ویروس نداشت بهتر است یک بار از آپدیت های کمودو بک آپ بگبرید و آن را انیستال و دوباره نصب کنبدنقل قول:
و همچنین برنامه هیتمن پروکد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?tag=mncol;6
کد:http://dl.surfright.nl/HitmanPro35.exe
بله بفرماییدنقل قول:
دوستان من که کومودو رو دارم و آپدیت هاش به روز هست الان میخوام روی لب تاب بریزم نمیشه همین آپدیتی که تو کامپیوتر من هست رو بریزم تو پوشه تو لب تاب؟؟؟ اگر امکان داره ممنون میشم بگین دقیق چیکار بایدب کنم؟؟!!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5169795&postcount=8
بله الگوریتم های مربوط به کدهای security certificates بوده استنقل قول:
سلام
ایا این خبر درسته که از شرکت کومودو یه سری اطلاعات دزدی شده که با اون میشه پسورد کاربرهای جیمیل و یاهو و ... رو بدست اورد؟
ممنون
اطلاعات بیشتر
کد:http://www.msnbc.msn.com/id/42238340/ns/technology_and_science-security/
دوست عزیز از شرکت کمودو دزدی نشده.کمودو شناسایی کرده
نقل قول:با کمی جستجو میتونید منبع نوشته های بالا رو پیدا کنید اول سایتش هم بی بی داره:31:نقل قول:
شرکت کمودو در نیوجرسی آمریکا که در زمینه صدور گواهی دیجیتال فعالیت می کند، اعلام کرده است هکرهایی از داخل ایر.. توانسته اند با رخنه به درون سایت یکی از واحدهای اروپایی این شرکت، گواهی دیجیتال سایت هایی مانند جی میل، یاهو، اسکایپ و مرورگر فایرفاکس را جعل کنند.
کمودو با اشاره به آدرس اینترنتی هکرها و نوع تمرکز حملات آنها احتمال می دهد این حمله از سوی دولت ا... و برای به دست آوردن نام کاربری و کلمه عبور ای میل شهروندان این کشور انجام شده باشد.
لینک جدیدترین نسخه رو میدید ؟نقل قول:
من فقط این مشکل رو یک بار گرفتم اونم زمانی بود که یک ویروس را در سیستمم اجرا کردم,شما بهتر است اول با برنامه ی سبک زیر سیستم خود را یک اسکن بکنبد ببینید ویروس دارید یا خیر,اگر سیستم شما ویروس نداشت بهتر است یک بار از آپدیت های کمودو بک آپ بگبرید و آن را انیستال و دوباره نصب کنبد
اگر منظور شما جدیدترین نسخه ی MBAM هست همون لینکی که گذاشتم جدیدترین نسخه استنقل قول:
و اگر منظور شما کمودو است:کد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?tag=mncol;6
کد:http://www.comodo.com/home/download/download.php?prod=cis
علامت زری که کنار آیکون کومودو اومده بود پس از یه ریست رفت !!!
-----------------------------
وجود علامت زرد :
الان (بدون علامت ) :
با سلام و تبریک سال نو . دوستان اگر راه حل درست درمونی برای این مشکل پیدا کردید ما رو هم در جریان بگذارید .نقل قول:
واقعا به نظرم مسخره است ، غربیها ویروس استاکسنت درست میکنن و میخوان به ما صدمه بزنن ولی ما به جای مقابله با اونها میایم رمزها و یوزرنیمهای کاربرهای خودمون (ایرانی) رو سرقت میکنیم تا بتونیم روی اعمال خودمون نظارت داشته باشیم ! :
یک شرکت فعال در زمینه امنیت اینترنت از دستیابی هکرهای مستقر در ایران به گواهی دیجیتال خدمات پست الکترونیکی یاهو و گوگل و دیگر نرم افزارهای ارتباطی مانند اسکایپ خبر داده است.
به گزارش سی.نت، هکرهای ایرانی در یک حمله سایبری هدایت شده از ایران که به دلیل پیچیدگی و ظرافت بالا به احتمال زیاد به صورت سازمانی اجرا شده است، به گواهینامه اتصال امن سایتهای بزرگ و معتبری نظیر گوگل، یاهو، مایکروسافت و اسکایپ دست یافته اند.
به گزارش بی.بی.سی، گواهی دیجیتال(Digital Certificate) سندی الکترونیک است که به کاربران اطمینان می دهد تبادل اطلاعات بین مرورگر آنها و سرور سایت مورد رجوع رمزگذاری شده است و شخص سومی به آن دسترسی ندارد.
چنین گواهینامههایی به کسانی که آن را در اختیار دارند اجازه میدهد که تحت شرایطی با جعل نسخه امن این وبسایتها، به اطلاعات رمزگذاری شده دسترسی پیدا کنند.
جعل گواهی دیجیتال سایت های اینترنتی به دولت ها اجازه می دهد با تغییر مسیر ترافیک آنلاین، به مکاتبات الکترونیک کاربران دسترسی پیدا کنند.
کومودو میگويد از آن جايی که اين شرکتها فقط خدمات رايگان ارائه میدهند و خدمات ارتباط و انتقال مالی ندارند، میتوان نتيجه گرفت که مهاجمان قصد داشتند فقط اطلاعات و مشخصات را به دست آورند و قصد سرقت مالی نداشتهاند.
کمودو با اشاره به آدرس اینترنتی هکرها و نوع تمرکز حملات نتیجه گرفته است که این حملات برای به دست آوردن نام کاربری و کلمه عبور ایمیل ها و محتوای اطلاعات رد و بدل شده کاربران ایرانی انجام شده باشد.
حمله مورد اشاره کمودو در پانزدهم مارس انجام شده و این شرکت پس از کشف این موضوع، گواهی های جعل شده را باطل کرده است.
بنیاد موزیلا و گوگل از ارتقای مرورگرهای خود برای شناسایی گواهی های جعلی مورد نظر خبر داده اند.
وال استریت جورنال به نقل از «ميکو هيپونن» رئيس يک شرکت امنيت اينترنتی در فنلاند میگويد: «اين حمله مثل يک کابوس میماند. شرکتهای اينترنتی در مقابل سرويسهايی که ارائه میدهند بايد بتوانند امنيت کاربران را حفظ کنند. اگر اين کار را نتواند انجام دهند، تقريباً میتوان گفت همه چيز از دست رفته است.»
آقای هايپونن اضافه کرده است که «اين اقدام، حملهای از سوی يک هکر معمولی نيست. اين يک حمله با برنامه است که بايد از قبل طراحی شده و به دقت اجرا شده باشد.»
منبع : تابناک
سلام ایمان جان / سال نو شما هم مبارک /
بهترین راه حل های موجود در این دو تایپیک / بیان شده هست /
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=478383
حتی جالبه بعضی از کاربرا / این خبر را دروغی بیش نمی دانند..!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=478376
موفق باشید /
دوستان من این سوال رو تو یه تاپیک دیگه هم پرسیدم ولی اینجا چون همه کاربر کمودو هستیم بازم میپرسم :یکی از مدیرای انجمن هم این رو گفته :نقل قول:
با توجه به اینکه کومودو مورد حمله قرار گرقته و تو دفع حمله ناموفق هم بوده ، به نظر اساتید همچنان میشه به فایروال کمودو اعتماد کرد ؟ من نمیدونم عوضش کنم یا این قضیه به فایروال کمودو ربطی نداره ؟
لطفا اگه کسی میدونه بگه چجوری Secure connection for SSl رو تو کمودو فعال کنیم ؟نقل قول:
اگه از فایر وال ها هم سر در میارین Secure connection for SSL رو روی فایر والتون فعال کنین...در غیر این صورت همون فیر فاکس4 فعلا کافی خواهد بود...
سلام
لطفا راهنمائی کنید قبلا از فایروال های دیگر استفاده میکردم تا اینکه فایروال comodo نصب کردم اما این فایروال برنامه Internet Download Manager را ویروس میشناسه و حذفش میکنه حالا واقعا این برنامه تروجان است و چرا حذفش میکنه
و بعد از نصب این فایروال برنامه Internet Download Manager همش در حال استفاده از خط است یعنی وقتی فایروال هم داره کار میکنه داره از خط اینترنت خیلی استفاده میشود و وقتی در قسمت جزئیتات نشان میدهد که برنامه داره از خط استفاده میکنه و دقیقا نمیدونم داره دانلود میکنه و یا آپلود میکنه و کلا مشکوک است و چرا فایروال جلوش را نمیگیره و بغیر از برنامه چند تا فایل های دیگر هستند که شروع به استفاده از خط میکننه ولی فایروال جلوش را نمیگیره
و سوال بعدی اگر برنامه ای را بلوک کردیم چگونه از بلوک دربیاریمش
و چند فایل svchost.exe داریم چون چند تا فایل svchost.exe است که همش میخواهند برون برون و یا ارتباط داشته باشند البته خود فایروال میگه مشکلی نداره اما چرا باید چند تا فایل به همین اسم باشه
ممنون
خداحافظ
نقل قول:نقل قول:
احتمالا دانلود منیجر رو کرک نکردین؟؟
هیچ کدوم از کرک هایی رو که دوستان گزاشتن تویه تاپیک دانلود منیجر مورد اعتماد نیست و فقط پچ کیجنsnd رو استفاده نمایید.
در ضمن احتمال داره که کامپیوترتون ویروس گرفته باشه
که با استفاده از اسکنر هایی مانند هیتمن و مالور بایت مشکل حل میشه
من comodo که دارم رو خواستم نصب کنم روی ویندوز سون 64 بیتی نصب نشد نسخه 64 بیتی رو از کجا بگیرم؟؟؟؟ چون روس ویندوز سون 32 بیتی نصب میشه ولی رو 64 بیتی نصب نمیشه
اینترنت سکوریتی با معمولی چه فرقی داره
این نسخه ی اینترنت سکوریتی استنقل قول:
و این هم نسخه ی فایروال استکد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer_x64.exe
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cfw_installer_x64.exe
اینترنت سکوریتی دارای فایروال است,اگر با اینترنت سر و کار دارید حتما اینترنت سکوریتی نصب کنیدنقل قول:
با سلام
یک سوال : آیا به نظر شما این تنها حمله صورت گرفته به کومودو بوده(فرضاً در یکسال اخیر)؟؟؟نقل قول:
با توجه به اینکه کومودو مورد حمله قرار گرقته و تو دفع حمله ناموفق هم بوده ، به نظر اساتید همچنان میشه به فایروال کمودو اعتماد کرد ؟ من نمیدونم عوضش کنم یا این قضیه به فایروال کمودو ربطی نداره ؟
متوجه سوال من شدید؟؟
اینگونه حملات بارها و بارها انجام میشه، و هکرها و سازمانهای جاسوسی (حالا از هر کشوری) دایماً در حال
تلاش برای اینگونه نفوذها هستند. . .ولی چون قادر به نفوذ نمیشوند خبری هم منتشر نمیشود.
من مطمنم بارها و بارها کومودو و سرورهایش مورد حمله انواع و اقسام حملات هکری چه از نوع ساده و جوجه هکرها بگیر ،تا حملات پیچیده و سازمان یافته قرار گرفته چه حملاتی از این دست و چه سایر حملات برای مقاصد دیگر؛ و همینطور که میدانید امنیت 100 درصد نیست. . .
ضمناً : مگه کومودو برای دفاع ،از فایروالی خانگی ساده که ماداریم استفاده کرده؟؟!!!
بگذریم. . . .
چون به نظرم ما داریم از نرم افزار امنیتی خانگی کومودو استفاده میکنیم ،و این دو مقوله به نظر من به هیچ وجه ارتباط مستقیمی با هم ندارند.
قضیه چند ماه پیش کسپر را که یادتان هست. . .
========
لینک دانلود نسخه 64 بیت با حجم تقریبی 36MB:نقل قول:
من comodo که دارم رو خواستم نصب کنم روی ویندوز سون 64 بیتی نصب نشد نسخه 64 بیتی رو از کجا بگیرم؟؟؟؟ چون روس ویندوز سون 32 بیتی نصب میشه ولی رو 64 بیتی نصب نمیشه
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer_x64.exe
ضمنا برای آپدیت آفلاین هم از همان فایل bases.cav که روی ویندوز 32 بیت دارید استفاده کنید.
========
خیلی ساده میگم: فایروالنقل قول:
از کومودو میتوان به عنوان یه محصول قابل اطمینان در مقابل ناد 32 اینترنت سکویریت استفاده کرد ؟
نقل قول:
قضیه چند ماه پیش کسپر را که یادتان هست. . .
درودنقل قول:
با نهایت احترام خدمتتون عرض کنم سایت کسپر در 10 اکتبر سال 2010 هـک شد و به صفحه دانلود یک انتی ویروس تقلبی تبدیل شد
ولی...
خودتون بهتر از من میدونید نه کسپر ماله منه نه کمودو ماله شما
اما حق>>>
کسپر فقط دو تا 3 ساعت در این حالت بود!!
اما کمودو ... 15 مارچ دزدیده بودن اطلاعات رو ازش << و تازه 22 یا 23 مارس بود که فهمید خودتون هم خبر دارید!!
...................................
و امضا های دزدیده شده رو باطل کرد!!
برای کسپر هم مسائل زیادی پیش اومده
مثلا دزدیه شدن کد موتور ورژن 8 !! همونطور هم که میدونید کسپپر مانند نود 32 نیست که با زبون اسمبلی نوشته شده باشه! که بشه زود مشکلش رو رفع و رجوع کرد..و.. اینو ولش/..
..............
ولی.......
حمله از جانب کی بوده؟؟ هموطنان ما!! یعنی ایرانی ها سایت امریکایی کمودو رو .. بدون اینکه متوجه بشه مورد سرقت قرار داده بودن .
سلام .
ممنون می شم اگه یه اموزش جامعی از فایروال کودو داشته باشید لینکش برام بزارید.
اگه نبود آموزش در مورد جایی که برنامه ها block یا alow می شن .
سلام عزیزنقل قول:
این تاپیکو نگاهی بندازی بد نیست :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412923
سلام جناب wordship
احتمالا نمیخواهید که ما بابت این به کسپر احسنت بگیم؟؟نقل قول:
ضمنا اون حمله اینقدر تابلو بود که بعد چند ساعت لو بره.
====
22 مارچ اعلام کرد.؛ فهمیدن با اعلام کردن در رسانه ها ،فرق داره.شاید یکی از دلایلش این بوده که خواسته شرکتهای دیگه پچ امنیتی بنویسند... شاید کارشون اشتباه بوده شاید هم . . . بگذریم.نقل قول:
اما کمودو ... 15 مارچ دزدیده بودن اطلاعات رو ازش << و تازه 22 یا 23 مارس بود که فهمید خودتون هم خبر دارید!!
ضمنا من اصلا قصد مقایسه این دو حمله را با هم ندارم و دلیل نوشتن اون جمله را پایین میگم.
=====
خوب؛ من دقیقا نظرم اینه که گاهی این مسایل ربطی به نرم افزاری که ما داریم از این شرکتها استفاده یکنیم نداره.و البته گاهای همنقل قول:
برای کسپر هم مسائل زیادی پیش اومده
میتونه مربوط باشه.ولی در مورد -- سایت کسپر و این دزدی از کومو شده ،حداقل بنده چنین چیزی نمیبینم.
یعنی نظرم اینه که : اگه همون زمان کاربری بدلیل -- سایت کسپر. آنتی ویروس کسپر را از سیستمش حذف کرد کاملا اشتباه کرد.
واسه همین اون جمله را نوشتم.:11:
====
البته با شما موافقم.ولی خوب شاید هم از جایی !!!! کمک گرفته باشن.نقل قول:
ایرانی ها سایت امریکایی کمودو رو .. بدون اینکه متوجه بشه مورد سرقت قرار داده بودن .
خوب البته واضح است که هکرها موفق عمل کردند.و کومودو بعد از نفوذ متوجه شد.دقیقا مثل -- سایت کسپر ،که کسپر هم متوجه نشد.نقل قول:
بدون اینکه متوجه بشه
سلام پست دوم همین تاپیک آموزش کاملی از فایروال کمودو استنقل قول:
برای allow و block هم در قسمت فایروال Define a new blocked application و Define a new trusted application برنامه را انتخاب کنید و اوکی رو بزنید,صفحات قبل را هم مطالعه کنید دوستان کامل تر توضیح دادندکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5164973&postcount=2
با سلامنقل قول:
شما بهترین تنظیمات کومودو را که توسط استاد مهران معرفی شده انجام بده.
در مورد جایی که کومودو برای برنامه ها رول میسازه، از این مسیره میتونید نگاه کنید:
Firewall و بخش Network Security Policy و از پنجره باز شده سربرگ Application Rules
و در این قسمت میتونید برنامه هایی را که فایروال کومودو برایشان رول ساخته را مشاهده کنید و در صورت نیاز اصلاح بفرمایید.
:18:نقل قول:
کسپپر مانند نود 32 نیست که با زبون اسمبلی نوشته شده باشه! که بشه زود مشکلش رو رفع و رجوع کرد..و.. اینو ولش/..
..............
یعنی چی ؟
اسمبلی که خیلی زبون سختیه ، نزدیکترین زبون به زبون ماشینه ، یاد گرفتنش کار هر کسی نیست .
شما ه.ک شدن url یک سایت رو با دزدیده شدن گواهی دیجیتالی مقایسه میکنی ؟نقل قول:
درود
با نهایت احترام خدمتتون عرض کنم سایت کسپر در 10 اکتبر سال 2010 هـک شد و به صفحه دانلود یک انتی ویروس تقلبی تبدیل شد
ولی...
خودتون بهتر از من میدونید نه کسپر ماله منه نه کمودو ماله شما
اما حق>>>
من این خبر رو در مورد کسپر نشنیده بودم . واقعا افتضاحه . در مورد تاخیر در اعلام دزدیده شدن اون 9 تا گواهی از کومودو ، اخبار رو اگر دنبال میکردید میدیدید که کومودو مخصوصا این کار رو کرده تا هکرها از مطلع بودن کومودو ، گوگل ، یاهو و ... از این حمله اطلاعی نداشته باشن .
دوست عزیز اینجا تاپیک کمودو هست و همه منتظرن که حرفی زده بشه و بریزن رو سر ادم و میدونید غیر از اینم نیست!!!!نقل قول:
...............
عزیز من نود 32 چرا با این زبون نوشته شده؟؟ اصلا شما میدونستید با این زبون نوشته شده؟؟؟
چون سبک باشه!! و بشه رویه سیستم های قدیمی هم ازش استفاده کرد چون این زبون با وجود پیشرفته بودنش از قدیمیترین هاست به همین خاطر تکیش بیشتر روی دیتا بیس و هوش هست نه سند باکس داره و نه رفتار شناسی و ..
..............................
خدمتتون عرض کنم کاشکی کمودو هم به قول خودتون url سایتش دزدیده شده بود!! چرا؟؟ چون طی دو سه ساعت میتونستند مانند کسپر سرو تهش رو بهم بیارن و خیلی هم کسی توجه نمیکرد مانند کسپر!! میدونید که نه بی بی سی خبرش رو منتشر کرد و نه ....
ولی کمودو حدود 12 -13 روز داشتن ازش میکشیدن!!! و هیچ کس هم خبر دار نشده بوده!!
که میکروسافت مجبور شده وصله امنیتی بده بیرون برای ویندوز هاش
فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر و مرورگر ها اپدیت شدن و..
یعنی هـک شدن کمودو نه فقط برای خودش بلکه برای ما کاربران ایرانی هم ضرر آمیز بوده بازم نه فقط برای کاربران کمودو بلکه جیمیل یاهو اسکایپ و..
...................................
پس چرا جلوشونو نگرفت تا این مدت؟؟نقل قول:
اخبار رو اگر دنبال میکردید میدیدید که کومودو مخصوصا این کار رو کرده تا هکرها از مطلع بودن کومودو ، گوگل ، یاهو و ... از این حمله اطلاعی نداشته باشن
نقل قول:
با عرض سلام مجدد و احترام
از این جمله شما ناراحت شدم..:37:.
اگه اینجوری فکر میکنید ؛ بنابراین من سکوت میکنم.
================================================== ==
================================================== ==
برای اینکه پست مفیدی هم داده باشم فقط جهت یادآوری اینو مینویسم:
عادت خوب بروزرسانی
همینطور که همه دوستان آگاه هستند، همواره یکی از توصیه های امنیتی به کاربران این نکته است که باید همیشه
نرم افزارهای سیستم را آپدیت بکنیم و با نصب ورژن جدید و دریافت و نصب آخرین وصله های امنیتی، بتوانیم در برابر
مخربها و هکرها در امان باشیم.ولی متاسفانه گاهی اوقات ما این توصیه مهم را بکار نمیبریم و اهمیتی به آپدیت
ویندوز و سایر برنامه های نصب شده روی سیستم نمیدهیم.
. . . با اتفاق رخ داده اخیر؛ همگان به اهمیت عادت بروزرسانی پی بردیم و امیدوارم همه ما برای داشتن امنیت بهتر
همواره سیستم عامل و نرم افزارهای امنیتی و مرورگرها و سایر برنامه ها مخصوصاً آندسته که با شبکه در ارتباطند
را بروزرسانی بکنیم و این کار را برای خود به عنوان یک عادت در بیاوریم و آنرا حفظ بکنیم.
کما اینکه اگر کاربری همیشه این کار را انجام میداد در مسله بوجود آمده حتی اگر از موضوع پیش آمده خبری نداشت
ولی به علت آپدیت بودن کامل سیستم دچار خطر کمتری میشد.
موفق باشید.:11:
دوستان عزیزم من کماکان مشکل با چیز پی ان و کومودو is دارم...اصلا وصل نمیشه یعنی کومودو نمذاره !
کسی راه حلی پیدا نکرده ؟
مرسی
دوست عزیز کی میریزه رو سرت ؟ اتفاقا همه خوشحال میشیم اگر کسی معلوماتی داره و نقاط ضعف نرم افزارها رو میدونه برای بقیه هم بگه .نقل قول:
در مورد اسمبلی تقریبا متقاعد شدم .
در مورد تاخیر 12 - 13 روزه ی کومودو هم حرفتون رو قبول دارم ، باید زودتر گواهی ها رو باطل میکرد ، ولی اعلامش رو میذاشت برا هر موقعی که مناسب میدید .
گویا ip آدرس ایرانی که شناسایی شده دائما با یک ip آدرس تو روسیه در ارتباط بوده . در ضمن سایت آمریکایی کومودو رو کسی ه.ک نکرده ، گواهی ها از پارتنر (شریک) اروپایی کمودو دزدیده شده .نقل قول:
حمله از جانب کی بوده؟؟ هموطنان ما!! یعنی ایرانی ها سایت امریکایی کمودو رو .. بدون اینکه متوجه بشه مورد سرقت قرار داده بودن .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5963747&postcount=33
دوستان عزیز چه جوری میشه تمام این پرسش ها رو غیر فعال کرد !!؟>؟
منظورم گزینه های که allow و block میاد !!
سلام
بچه ها داستان این تاپیک و -- کومودو چیه؟ من نگرفتم قضیه رو
اون کومودو همین کومودو خودمونه؟
کد:http://forum.persiantools.com/t189186.html
بله این دو تاپیک رو بخونیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=478383
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=478376