اقا من این idisk و gallery رو از اپ استور نصب کردم حالا لاگین نمیشه کسی از بر و بچ نصب نکرده ما رو راهنمایی کنه؟(این دو اپ مال سرویس کلود اپله)
Printable View
اقا من این idisk و gallery رو از اپ استور نصب کردم حالا لاگین نمیشه کسی از بر و بچ نصب نکرده ما رو راهنمایی کنه؟(این دو اپ مال سرویس کلود اپله)
بله جیلش کردم.ورژنش هم 4.2.1 هست.نقل قول:
هیچ بلایی هم سرش نیاوردم فقط بعضا آنتن میره و مینویسه no service که باید ریستارتش کنم تا درست شه.
واقعا اعصابمو خرد کرده.:2:
احیانا دستتون رو رو آنتنش بگیری نگیری فرقی نداره؟؟!!:27:نقل قول:
آی فون تعطیله بهتره برید تو دنیای آندروید تا انقدر محبوس نباشیدنقل قول:
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
درست میگم یا نه؟
توی فروم اندروید بگین می گن آره ولی ما می گیم نه :دینقل قول:
iOS درک بالایی می خواد که متاسفانه خیلیا ندارن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید یکی از مهمترین تغییراتش pc free بودنشه!
با سلامنقل قول:
کلا iOS 5 برتری های زیادی داره
مثه همین بحث notification ش
یا برای آپدیت کردن فریمورهاش دیگه نیازی نیست تمام فریمور رو دانلود کنید و نصبش کنید
مثه پک آپدیت میاد و راحت هم نصب و راه اندازی میشه
کلا تغییرات و امکانات زیادی داشت..
و به قول دست اندر کاران باید باهاش کار کنیم و برتری های دیگش رو لمس کنیم
موفق باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اضافه شدن ، کیبورد فارسی ، یکی از جالب ترین ویژگی های iOS 5 ه !
و فعال شدن فیس تایم ، با ایمیل ، که تو ایران ۱۰۰ درصد جواب میده !
چجوری میشه که ما هم میتونیم فیس تایم داشته باشیم؟ مگه قرار نیست روی شبکه 3G هم بیاد؟
سرویس ایمیل هم که همین الانشم میشه استفاده کرد؟ منظورت غیر از وقتیه که رو اینترنت باشیم؟
یه توضیحی بده متوجه نشدم.
میشه یه توضیحی در مورد developer بدین که چی هست و چجوریاس؟:41:
سلام ..
دوستان لطفا درباره این چند مورد من رو راهنمایی کنید.
1. اگر من یک iPhone 4 لاک رو بخرم ، چجوری میتونم تو تهران آنلاکش کنم ؟
بعد اگر آنلاک کنم ، چون قبلا لاک بوده مشکلی پیش نمیاد ؟ موقتی خواهد بود ؟
در کل ریسک خرید گوشی لاک و سپس آنلاک کردن رو چقدر میدونید ؟
2. اگر برای استفاده از برنامه های غیر رایگان ، گوشی رو جیلبرک کنم ، مشکلی پیش نمیاد ؟
یعنی محدودیتی بعد از جیلبرک کردن گوشی پیش نمیاد ؟
3. کلا آنلاک فکتوری رو پیشنهاد میکنید یا لاک شده رو ؟
5. ماه سپتامبر که مدل جدید گوشی i Phone 4 به بازار میاد ، به نظرتون صبر کنم اون رو بخرم یا همین گوشی رو ؟
6. در آخر برای خرید هر دو ورژن لاک و آنلاک ، در تهران میشه چند جا معرفی کنید ؟
مرسی
موفق باشید
با سلامنقل قول:
دولوپر کسانی هستند که در توسعه نرم افزاری با اپل همکاری میکنند وبرنامه نویس هستند
اول واسه اونا ریلیز میشه تا تستش کنن و برنامه هاشونو تست کنن و....
موفق باشید.
ما ها هم میتونیم دولوپر بشیم؟آیا تخفیفات خاصی میدن به دولوپر ها؟:27:
دولاپر شدن سالی 99 دلار خرج داره همین.
فعال کردن فیس تایم ، در آیفون ۴ ، به این صورت بود ، که باید از طریق sms ، گوشی شما تایید میشد !نقل قول:
و مشکلی که وجود داشت ، sms سه لایه اپل بود ، که به بعضی کشور ها از جمله ایران ، فرستاده نمیشد ! :41:
اما ، وقتی به ایپاد تاچ ، آیپد و مک فیس تایم اضافه شد ،
دیگه فعالسازی از طریق sms منطقی نبود ،
در iOS 5 ، فعالسازی از طریق ایمیل انجام میشه ! که به راحتی شما می تونی فیس تایم رو در ایران فعال و استفاده کنی ،
من چند باز بین آیفون ۴ و آیپاد تاچ ، و یا آیفون ۴ و مک تست کردم ، کاملا کار میکن ه!
موفق باشید ،
امید
دوستم htc گرفته یعنی مثل ... پشیمونه وقتی 4 من و دستش گرفت درسته دوربینش 12 ولی فقط دوربینه اگه 4 دوربینم نداشت من بازم 4 میگرفتم واقعا میشه بهتربن دوستت من از وقتی گرفتم لپ تاپم رو فقط واسه ریختن برنامه رو گوشیم روشن کردم :31:نقل قول:
خداست
با حرف دوستمون موافقم :دی یه جوری می شه که آدم به عنوان دستگاه به حسابش نمیاره :دی به عنوان یه موجود زنده حسش می کنه :دی
. بخوام یک اس ام اس رو برای چند نفر بفرستم باید تک تک برم رو اسمشون راهی هستش که با هم تیک بزنم و یک جا بفرستم؟
5. در مورد ایمیل هم همبنطور راهی هست تک تک فوروارد نکنیم
سلام
ببخشید 2تا سوال
یکی اینکه روی iphone 4 lock میشه ios 5 ریخت؟اصا به خاطر lock بودنش من شنیدم ک نمیشه آپدیتش کرد!این شایعس یا نه؟؟
بعد اینکه کیبرد فارسی اگه روی ios 4میشه گذاشت لینکشو بزارین
ممنون
تو یه این مجله های موبایل دیروز از این گوشی چینی هارو دیدم همه چی بود اون گوشه یه iphone 5 گذاشته بود؟؟؟!!!:18:
اینم یه سری عکس از این که تو گوگل پر شده؟؟؟:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه تا این حد؟
من فقط میتونم یا appstore و instalius بگیرم اوجا چیزی سراغ دارین بشه گرفت؟
با سلامنقل قول:
اینا کانسپت هایی هست که هیچگاه تولید نشده و نخواهد شد
موفق باشید.
همین و میگمنقل قول:
این خیلی باحاله :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن داره :دی مث گوشیای جی ال ایکس :دی
روش پورت لن داره :دی پورت لن 4 تای ضخامت آیفون 4ــه :دی روش یو اس بی داره که از لن گنده تره :دی استیو جابز میخواد همین یه دکمه هوم هم از رو آیفون حذف کنه اینا این همه گذاشتن :دی خیلی باحاله :دی
می بخشید متوجه منظورتون نشدم ، میشه واضح تر بیان کنیدنقل قول:
من یه ممشکل دارم تو قسمت مشکلات مبتدیان گفتم میشه جواب بدیدنقل قول:
کجا هست میشه لینکشو بزاری؟:27:نقل قول:
نکته باحالش اینه که کلاً ضلع سمت چپ مک بوک پرو رو کپی کردن گذاشتن کنج آیفون!!!!!:16:نقل قول:
نمیدونم کی آخه همچین فکری کرده :13:و اینو در معرض نماشی گذاشته ؟؟!! هر کی بوده آبروی اپل رو برده با این طرحش
iphone 4 رو برداشته با فتوشاپ خیلی ببخشیدا ری*ه توش....:19: هییی وای من اگه دقت کرده باشین یه کیبرد هم از کنار این گوشتکوب در میاد (البته نمیدونم، چرا یه جوریه که من خودم همینججوری شانسی دیدم تند تند نمیاد خیلی طول میکشه)
این دیگه تقصیر اوناییه که این تراوشات ذهنی رو میارن تو تاپیک و چند صفحه ای بحث الکی و غیر مفید که دو ریال ارزش نداره به خاطرش درست میکنند.نقل قول:
یعنی منظورتون منم؟:41:نقل قول:
آخه من عکسارو گذاشتم؟؟؟:41::41::41:
تاپیک یه مدت شلوغ نباشه بهتر از اینه که به انحراف بکشونیم اون رو
دوستان لطفا مطالب مفید بزارن ، اصراری به دادن پست نداشته باشن
مرسی
خیلی جالبه اکثرا از اپل بد میگن و میگن خیلی مشکلات داره بعد معلوم میشه چرا؟؟
امشب مهمون داشتیم گوشیش
HTC Incredible S
بود باهاش خیلی ور رفتم اصلا حال نکردم بهش گفتم چرا اپل نخریدی میگه خیلی ایراد داره و htc بهتره اخرش که داشت میرفت گفتم گوشیتو میفروشی گفت اره 600 گفتم چی میخوای بخری گفت هیچی یدفعه خانومش سریع گفت دروغ میگه میخواد اپل بگیره :31:
اگه به عموی من بگن ، میگه تاچ تاچه دیگه ، اگه هر ۲ خازنی هم باشه که دیگه عمرا نمیشه به طرف تا دستش نگیره حالی کرد
کلا یه چیزایی رو تا دستت نگیری و استفاده نکنی نمی تونی تفاوت رو بفهمی ( جمله منکراتی شد :31: )
من اون کیفیت ساخت و تاچ دستگاه رو ترجیح میدم به ۲هسته ای که هیچ به ۴ هسته ای
این اپلم داره مسخره بازی در میاره ها :دی آیفون 5ــشو رو کنه بزنیم تو پک و پوز این GS2ــی ها :دی
پارسا،مطمئن باش اگه اپل احساس می کرد که گوشی های موجود و اونهایی که قراره تو این چند ما به بازار بیان،رقیبی برای آیفون 4 هستند،حتماً دست به کار می شد.
به نظر من با گذشت یک سال هنوزم آیفون 4،بهترینه.
چقدر همتون منتظر 5 هستین ، همین الانش هیچ گوشی به گرد ای فون هم نمیرسه دیگه بهترینش sumsug galaxi هست که همه با اپل مقایسه میکنند ، خداییش تا دیشب فکر میکردم این htc که میگن خداست ،خیلی خوبه و در حده ایفون ولی دیشب بعد از 20 دقیقه ور رفتن با اندروید دیدم حتی به پای 3g هم نمیرسه کی میگه واقعا اندروید بهتره ؟؟؟؟؟؟؟ کلا یه بار گفتم بازم میگم احساس میکنی تمام چیزی که نیاز داری دستته حتی یه دوست خوب!
قبل از خریدش خیلی شک داشتم بدلیل نبود بلوتوث ، ومیگفتن انتن دهیش بده ، فوروارد نداره ، برنامه هاش سخت ریخته میشه ،و ... هزار تا کوفته دیگه وقتی n8 رو فروختم اینو گرفتم حتی اگه همه اینارو هم نداشت احساس کردم بهترین انتخاب رو کردم.
اینکردیبل اس به درد نمی خوره چرته...
من بین گلکسی اس و آرک و دیزایر اچ دی و اینکردیبل اس و دیزایر اس و کوفت و مرگ و آیفون 4 ، آیفون 4 رو انتخاب می کنم...
اما با وجود آتریکس و GS II و سنسیشن ، آیفون 4 به جز سیستم عاملش چیز شاخی نداره... هر کاریش کنیم بازم یه گوشی تک هسته ایه که تکنولوژی هاش توی این یه سالی که تو بازار بوده قدیمی شده...
چرا نداره کیفیت صفحه،،دوربین دوم فوق العاده، زیباای بی رقیبش ،سبکی ،در ضمن همون سیستم عامله که شاخ باید باشه اگه یه سری واسه دوربین میرن موبایل میخرند اونا بحثشون جداستنقل قول:
شما دیگه چی میخوای از یه گوشی