نقل قول:
اين كه گذاشتي آخرين وليوٍ؟؟ ميشه باهاش بازيو تموم كرد؟
Printable View
نقل قول:
اين كه گذاشتي آخرين وليوٍ؟؟ ميشه باهاش بازيو تموم كرد؟
ممنون ميشم لينك آخرين value موجود رو كه ميشه بدون مشكل باهاش بازي رو تموم كرد بذارين.
بابا یکی جواب بده دیگهنقل قول:
اگه رمت 4 گیگ هست که از ویندوز seven 64 bit استفاده کن اگه رمت 2 گیگه همون 32bit رو نصب کن.نقل قول:
از این value استفاده کن من خودم با این value بازی رو تموم کردم و هیچ مشکلی نداشتنقل قول:
کد:http://shahabprince.persiangig.com/values_1912.zip
اقا من تو مرحله ای که میری تو کلیسا 4 تا چنگکارو پایین کشیدم یه دریچه زیر کلیسا باز شد میرم پایین چیکار کنم یه مقبره هست با یه دیوار؟
کسایی که بازی رو تموم کردید یه مدد برسونید
يكي به ما جواب بده.
اين اطلاعات فايل هاست من هستش ببينين درست يا نه .اگه درست نيست يه لينك اين فايل رو بزارين
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
ببخشید بازی برای من بدون مشکل اجرا میشه و تا ماموریت 5 رفتم ولی بعد از دیدار با کریستینا برگشتم پیش پدرم اونم گفتش یک نامه به لورنزو برسون ولی بعد از پذیرش ماموریت هرچی توی نقشه می گردم جایی برای تحویل نامه پیدا نمی کنم.بالای view point ها هم که می رم می نویسه مپ آپدیت شد ولی توی نقشه چیزی نشون نمی ده دوستان اگه پاسخ بدن ممنون میشم چند روزه گرفتم و نتونستم ادامه بدم
سلام
بچه ها من داشتم چندتا فیلم ایتالیایی میدیدم. که اتفاقا تو ونیز و رم و فلورانس پر شده بودند. ساختمانها و محیط شهر دقیقا شبیه اون چیزی بود که تو بازی بود یا بهتر بگم ساختمانهای تو شهر ها دقیقا جوری طراحی شده که در واقعیت وجود داره. باورتون نمیشه که اون برجهایی که به عنوان view point استفاده میکردیم در واقعیت دقیقا همونطوری بودند حتی نوع سنگ چین ها و یا کنگره هاشون و حتی سقف های شیروانیشون. طراحی بازی حرف نداره.
اول برنامه هائی که تو پست 1 نوشته شده رو Exit کن و ببین اجرا میشه؟نقل قول:
اگر نشد ببین دستور ipconfig /flushdns در cmd با موفقیت و successfully اجرا میشه؟
من تو مموری یک بعد از اونجا که باید همراه دختره یه جا بری بعد برمیگردی سرجای اول گیر کردم .
چندتا زن تو یه جا شبیه یه اتاق وایسادن بعد گفته که دکمه اسپیس رو پایین نگه دار من این کارو میکنم ولی اتفاقی نمیفته.
اسکلت چیه؟؟من اصلا اسکلت ندیدم تا اخر بازینقل قول:
یعنی من یه قسمت از بازی رو کلا ندیدم؟؟؟؟؟
سلام
من تازه بازی را خریدم و در مراحل اول بازی گیر کردم که پدرش مامورتی به او می دهد اما در نقشه هیچ راهنمایی :19:نکرده ومن موندم چیکار کنم.یک نفر جواب منو بده؟
آقا این advanced wall jump چه جوریه؟ من هر کاری می کنم نمیشه.
کلیک راست و space و جهت بالا رو با هم بزن.نقل قول:
بعد لبه دیوار یا جایی رو که میخوای بگیری.shift بزن.تا لبه دیوار رو بگیره.
آقایکی لطف کنه وبگه که این بازی توچه مسیری سیو میشه.آخه ویندوزم خراب شده نمی خوام فایل سیوبازی روهم ازدست بدم.ضمنا منظورم ویندوز 7 است. باتشکر:40:
عزیز کجا رفتی پس .ما تو کفیم.نقل قول:
بقیه داستان رو بگو دیگه.
تاپیک چرا خوابیده.!!
بی صبرانه منتظر بقیه ی داستان هستیم.:46:
انجمن حمایت از گیمر های دیوونه
شبیه علامت گروه اساسین هستنقل قول:
سلام.
ما هم منتظر ادامه داستان هستیم
آقا این بازی صحنه هم داره.
سلام دوستان
من توی بازی جایی که تفنگ رو از لئوناردو میگیرم تا تمرین کنم توی تمرین هر کاری میکنم این نشونه لعنتی حرکت نمیکنه و نمیتونم آدمکها رو بزنم خودمم که تکون میدم روی نشونه نمیره خواهشا یکی کمک کنه:42:
سلام...
من اينجام هما هيچي نميده كه بزنم و بازش كنم....چرا؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب منو نمیده
نه خير نداره...نقل قول:
آقا این بازی صحنه هم داره.
چرا خب اون جلوي جمجمه كه بري نشون ميده...لوح رو برميدارينقل قول:
سلام...
من اينجام هما هيچي نميده كه بزنم و بازش كنم....چرا؟؟؟؟
اگه درست نشد يه بار رستارت كن سيستم رو احتمالا درست بشه.
نقل قول:
منم تویه همچین جایی گیرکردم هرچه قربون صدقش هم میرم هیچ دکمه ای برا بازکردنش نمیده.البته مال من تولوح پنجم توونیزبود. بابا یکی کمک کنه ثواب داره:19:
خودمونيم داستان عجيب غريبي اين بازي داره ! يعني توش نبوغ به كار رفته ! مخصوصا تو ترجمه اون قسمت 21 دسامبر 2012 ! ياد اين فرضيه هاي علمي الان افتادم! پيش بيني نوستراداموس يا برخورد شهاب سنگ به زمين تو ان سال 2012 !! بعضي اوقات باورم ميشه داستان بازي رو !! خداييش تركوندن !
دوست عزیر من هم این مشکل رو داشتم با ریختن این values مشکلم حل شد.نقل قول:
این فایل رو تو مسیر بازی داخل فایل DRM بریز
جایگزین فایل قبلی کن
کد:http://bazyrayane.persiangig.com/other/values.rar
بله اغراق نیست اگر بگیم داستان بازی واقعا بی نظیره...
به لطف کاربر عزیز loaded_nigga که قسمتی از داستان رو ترجمه کردن بسیاری از ابهامات برای خودم رفع شد و متوجه شدم که هدف از ساخت این بازی فقط یک سرگرمی نیست بلکه دارای مفاهیم بسیاری هست
هرچند داستان بازی یک داستان علمی تخیلی هست ولی به صورت سمبلیک مفاهیم بسیاری رو میشه ازش برداشت کرد
مثلا با توجه به اینکه:
1- کلا بازی در زمان قرون وسطی و عصر رنسانس مخصوصا این شماره که در کشور ایتالیا که در اون زمان پایتخت مسیحیت به شمار میرفت روایت میشه
2-و اینکه Piece of Eden یا همون قطعه یا سیب بهشتی ماهیتی ماورایی و الهی داره
3- و اگر این نکته رو به خاطر بیاریم که چطور در اون زمان و مکان افرادی (همانند Templar ها) وجود داشتند که با استفاده از دین بر ذهن مردم فرمانروایی و از آنها سو استفاده میکردند
در واقع Piece of eden میتواند سمبلی از همان دین باشد
چیزی که در هر مکان و زمانی میتواند به اندازه همان Piece of Eden قدرت داشته باشد
و بسیاری از نکات ریزو درشت دیگر که میتوان از آن برداشت نمود
البته اینها برداشتهای شخصی خودم هستند و ممکن هست دوستان دیگران برداشتهای متفاوتی بکنند
من تقريباً در اواخر بازي هستم برگشتم به ويلا و 30 كد كامله حالا بايد با اين كدها يه كازي بكنه ولي نميدونم چكار
ممنون ميشم راهنمايي بكنيد.
سلام
من چند روروزه تو یه مرحله گیر کردم همون مرحله که روی پل با اون پدر رو حانی هست چیه نمیدونم صحب میکنه و بعدش هیچ مرحله ای رو نشون نمیده خیلی راههارو امتحان کردم ولی نشدهن
کد:http://www.tarfandestan.com/forum/at...1&d=1271778794
برو با عموت صحبت کن
سلام
من توی بازی گیر کردم جایی که از لئوناردو تفنگو رو برای تمرین میگیره توی تمرین این نشونه لعنتی حرکت نمیکنه و نمیتونم آدم رو بزنم کسی میدونه چطور باید آدمکها رو زد
سلامنقل قول:
به این لینک مراجعه کنید
شما میرید جلو 30 تا کد E رو میزنیدکد:http://guides.gamepressure.com/assassinscreedii/guide.asp?ID=8979
باید شبیه نقشه جهان بشه
آهان پیدا کردم.نقل قول:
دوستان ببخشید یه جا دیدم تو زیر زمین ویلا مجسمه هست.درسته؟ راستی این زره الطایر رو چطور میتونم بگیرم؟
ممنونم
نکته1: ( مجسمه داریوش )
نکته2 : زره الطایر
مجسمه داریوش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟نقل قول:
نکته1: ( مجسمه داریوش )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ترجمه متن:
نقش (مجسمه) قرار گرفته است بروی این پایه (طابوت) متعلق به داریوش اولین قاتل مرد ایرانی.او از خنجر مخفی برای کشتن خشایارشاه استفاده کرد.استفاده از این وسیله (خنجر مخفی) اولین بار در تاریخ برای او ثبت شده است.
البته در واقعیت خشایار شاه به مرگ طبیعی مرده!!:13:
نقل قول:ممنون...نقل قول:
ولي راهي بهتري هست...
پست اول همينجا رو ببينيد و همون لينك اولي رو بگيريد و نصب كنيد و ديگه از شر همه چيز خلاص ميشيد...:10:
عزیزان کسی میدونه سیوهای بازی توچه مسیری درویندوز 7 قرارمی گیرند؟
نقل قول:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\c2luYWsz\4
سلام
البته این ادرس
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\c2luYWsz\4
برا همه یکسان نیست و ممکنه در c2luYWsz فرق داشته باشه ولی مال همه همینجور نوشته های بی معنی هست