آقای reb منو مسخره کردن فقط خواستم بهشون توضیح بدم همیننقل قول:
بقیه پست ها هم در جواب دوستان بود
Printable View
آقای reb منو مسخره کردن فقط خواستم بهشون توضیح بدم همیننقل قول:
بقیه پست ها هم در جواب دوستان بود
داداش شما نباید اینقدر خسیس بازی دربیاری من خودم هرچی بلد بودم توی این انجمن یاد دادم نمونش شکستن قفل کینگ که پاک شد تایپیکش پس اگر بلدی همین جا به بقیه هم یاد بده اگر هم بلد نیستی پس هیچی نمی خواد هی بگینقل قول:
درضمن بعضی ها میگن پارس آنلاین سرویس هاشو روی 2مگ می بنده یعنی چی بابا اگه 2مگ باشه باید سرعتش 256کیلوبایت باشه تازه سرعت من الان شده8کیلوبایت که 128 هم نیست چطوری 2مگه؟
این پارس انلاین دیگه واقعا افتضاح شده...من شیرازم دیشب 100 مگا بایت هم نتونستم دانلود کنم....افتضاحه سرعت شبانشون....اگه اینجوری باشه میریم شاتل ..
نقل قول:
من هم سه ماه حدودا از قراردادم باقیه وقتی تموم بشه میرم رو شاتل , حداقل اون سرعتی که تو قرار داد ذکر شده بود رو ارائه می دادن , درسته پارس آنلاین 4 شب حال میده و یهو 4 گیگ دانلود میکنی ولی 40 شب حالتو میگیره و اینطوری 100 مگ دانلود میکنی :41:
شما سرویستون چی بوده ؟ الان شبی چند مگ دانلود می کنید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بنده همچو جسارتی نکردم و برای همین از قسمت LAN روتر که فرمودید چیزی باید غیر فعال بشه و یادتون نیست چیه عکس گذاشتم که بیاد بیارید.
هیچ روشی وجود نداره.. همش الکیه...نقل قول:
من ارزو دارم یه شب بیشتر از 500 مگابایت دانلود کنم....سرعت دان شبانم : 10 الی 20....خوب این افتضاح نیست؟...شما جای من چیکار میکردی؟...:2:نقل قول:
نقل قول:
این ربطی به اون روش نداره و فقط در جواب دوستمون بود که با بازی آنلاین مشکل داشتن
که باید تیک گزینه Disable DHCP server رو بزارن تا مشکلشون حل بشه
سلام
اشتراکم رو بصورت اینترنتی تمدید کردم،هنوز اشتراک جدید فعال نشده،راهنمایی بفرمایید.
داداش شما که تو کرج هستید چه نوع سرویسی دارید؟؟سرعت دنلودتون چنده؟؟در کدام منطقه هستید؟؟خواهشا جواب دهید فردا میخوام برم سرویس بگیرم موندم بین پارس و شاتل..........نقل قول:
نقل قول:
256 ویژه مناطق مخابراتی
قبلا شب های 4200 مگ دانلود داشتیم و دیگه زیر 2 گیگ نبود ولی الان خیلی کم شده اومده رو 500 و 600 و البته باز هم شب به شب فرق داره
ما منطقه مخابراتی خاتم النبیا هستیمنقل قول:
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
نوع سرویست چیه؟سرعت؟نقل قول:
حالا تکلیف این دوستان چی میشه که گفتی بلتی؟ اگه یاد بدی من از طرف اونا بهت قول میدم که مثل اون رفیقت نصف شب زنگ بزنن و ازت تشکز کنن.نقل قول:
تمدیدش واسه زمان بعد از خاتمه اشتراک هست که تو حساب کاربریتون میزنه.نقل قول:
میگم این تمدید اشتراک موقت جریانش چیه؟
یعنی اگه به طور موقت تمدید کنم و تمومش کنم ، بعد من که نمی خوام دیگه اشتراکمو تمدید کنم ، وضعیت چی میشه؟
پولشو چجوری می گیرن و میشه از زیرش در رفت یا نه؟
نقل قول:
من 8 گیگ میگیرم واسه یک ماه و سرعت 128....طبیعیه واسه این سرعت اسپید دانلود شبا روی 14 ؟...:2:
من 1 بار همینجوری شدم...نقل قول:
اسمش little more یعنی همون تمدید اشتراک موقت ...
من 1 بار همینجوری شدم و تمدید موقت کردم و بعد زنگ زدم گفتم سرویس رو نمیخام و جمع کنید رانژه خطم رو. بهشون گفتم دیال آپ کارم رو راه میندازه...
بعد هیچی دیگه گفتن باشه و قطع میکنیم هیچ حرفی هم از تندید موقت نزدن...
فرداش داشتم gtaiv بازی میکردم یهو حس کردم به شدت به پچ آخر بازی پچ7 احتیاج دارم..
سریع برداشتم تمدید آنلاین کردم ( قبلش چک کردم رانژه خط جمع نشده باشه) و زنگ زدم گفتم من تمدید کردم
لطفا رانژه خط رو جمع نکنید و مشتری پارس آنلاین باقی موندم.
.................................................. ..........................
دوستان یه سوال مهم
من از 256 که بودم می خوام برم 128 ... زنگ زدم ...گفتن اصلا نمیشه..!
گفت حالا بزار ببینیم ...بعد از چند دقیقه گفت برات فاکتور زدم ( قضیه ما پنج شنبه ) ( پریروز) .
گفت فاکتور رو زدم شما مبلغ 16.500 بریز به حساب....
من ریختم به حساب و موقعی که رفتم مشخصات شماره فیش واریزی رو وارد کنم دیدم فاکتور سرویس 256 رو زدن
توی قسمت تمدید با فیش بانکی یعنی فاکتور جدیدی اونجا نبود...
خلاصه امروز شنبه شده و من سرویسم وصل نشده بعد از 2 روز واریز پول و ثبت مشخصات فیش واریز هنوز
دیال آپم..
می خواستم بدونم روند کار چه جوریه؟؟:11:
در اصل باید سرعت دانلود با این پهنای باند روی 16 باشه ولی شب ها بخاطر اینکه همه میزنن برای دانلود مسلما افت سرعت رو داریم + اینکه خود شرکت پارس آنلاین هم 100% محدودیت هایی رو برای شب ها قائل میشه که شبکش از سرویس خارج نشهنقل قول:
کلا پارس آنلاین آمار نداره یه شب دیدی سرعت شد 10 و یه شب شد 230 کیلوبایت در ثانیه
این موارد لااقل عادی شده دیگه واسه من یکی
من فقط منتظرم سرویس تموم بشه برم...
پارسآنلاین مرکز شهیدکرمی واقعا مزخرف شده.
سلام.
پارس آنلاین یا مشترکاش کم هستند یا سرویس دهی اش نسبت به بقیه بهتره ، چون تعداد پستهاش به نظر کمتره .
کسی توی منطقه آیت تهران اشتراک داره ؟
میخواهم ببینم شبانه چطوریه ؟
بالاخره آموزش میده این آقای سنتوری یا همون داستان سینای معروفه؟
ارومیه - مرکز مخابرات شهید قندی...:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها جدیدا توی بعضی شهرا اینترنت 64 نامحدود ماهی 9 تومن ارائه میشه که سرعتش هم روی همون یه مگ بسته شده.
(اطلاع دارما الکی نمیگم. یعنی چک کردن سرعت روی 100 بوده)
کسی از بچه های اینجا احیانا نداره؟
چند روزی سرعت ها خیلی افت کرده...
دیشب سرعت من صفر بود
دان استیم من 2مگ هستش.نقل قول:
می دونم این آقای سنتوری نمیاد چیزی بگه.
می خوام بدونم این کار عملی هست یا نه؟
امکانش وجود داره که سرعت زیاد شه؟
اگر هست من برم دنبالش تا پیدا کنم
دوست عزیز منم یه ماه پیش همین مشکل رو داشتم بعد از یه هفته زنگ و برو بیا بالاخره فهمیدم که باید خودم پول 128 رو بریزم به حسابشون و شماره فیش رو وارد کنم تو حسابم . منم همین کارو کردم و بعد از 24 ساعت خودشون سرویسو وصل کردن. در ضمن برام قبلش فاکتوری هم صادر نکردند . پولو که ریختم از مقدارش فهمیدن که برای 128 هست همونو برام وصل کردند . امیدوارم تجربم به دردتون بخوره . حالا نمیدونم مشکلتون چیه و ایا حل شد ؟نقل قول:
من 128 نامحدودش رو دارم 21 تومننقل قول:
اسم اين سرويس ها SR هستش که براي شهر هاي جنوبي و مناطق محرومه بيشتر و فقط تو شهر هاي خاصيه طرحش هم جدید نیست من 9-10 ماهی هست که از این نوع سرویس استفاده می کنم
نسبت به سرويس هاي E و F قطعي بيشتري داره
راستي جناب سيب هنوز شبي 2 گيگ مي زني :27: ؟
سلام
این دان استیم رو از کجا باید فهمید چنده؟
برو تو قسمت status مودمتنقل قول:
ببینید من اصلا پارس آنلاین امتحان نکردم
امروز سرویسم تموم شد 4-5 ساعت رفتم این شرکت و اون شرکت تاببینم همینی که هستم بمونم یا عوض کنم
دیدم بقیه شرکت ها مزخرف تر از این هستن.
حالا چند تا حالت وجود داره:
همون طور که دوستمون گفت دان استریم رو دم به ساعت تغییر نمیدن
یعنی شیر فلکه تا خرخره باز هست
1-سرعت اینترنتی که شرکت به شما میده در حد عالی خودش ولی شرکت خودش با یه ترفندی شبا اونو محدود میکنه
2-تا اونجا که من فهمیدم پارس آنلاین حتی روزها هم سرعتش عجیب متغییر هست که به نظرم غیر ممکن که شرکت عمدا
سرعتش رو روزا کم و زیاد کنه پس مشکل فنی هست.
3-واقعا اینترنت رو بین افراد بیشتر از ظرفیت شیر کردن که این مشکل پیش میاد.
حالا وضیعت شما کدوم حالت هست؟
سرعت من توی روز متعادل بین 170-190نقل قول:
دان استیم شب هم 2مگه
آره حاجی بین 1.5 تا 2 گیگ رو میزنم(البته چند شبه امتحان نکردم ولی هر شبی که دی ال میکردم کمتر از 1.5 گیگ نمیشد.)نقل قول:
این شکلک خنده تون هم احیانا منظوری نداشتین که؟؟:31:
راستی لطفا صندوق پیام خصوصیتون رو چک کنید.
با تشکر
توی statusمودم دوتا گزینه هست یکی Rx Data Rateودیگری TX Data Rateحالا کدومشونه لطفا توضیح بدین
برای من این چیزا رو ندارهنقل قول:
ولی فکر کنم هر کدوم بیشتر باشه اون هست
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
این برای شبه :
Downstream Upstream
SNR Margin
:
24.0 22.0 db
Line Attenuation
:
33.5 19.5 db
Data Rate
:
2048 512 kbps
اینم برای روزه:
Downstream Upstream
SNR Margin
:
26.5 23.0 db
Line Attenuation
:
33.5 19.5 db
Data Rate
:
2048 512 kbps
فقط یه تفاوت دارن اونم توی SNR Margin . می خواستم بدونم SNR Margin چیه؟
نقل قول:
دوست عزیز چه جوری باید داخل این قسمت status بریم؟
من هرچی رفتم device manager چیزی ندیدم!:41:
SNR نسبت سيگنال به نويز هست هرچه عدد بالاتر باشه كيفيت ارتباط بيشترهنقل قول:
توان سيگنال ارسالي تقسيم بر توان نويز ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه میکنه پینگ پارس آنلاین!
پینگم با یاهو 700 هست!
البته سرعت دانلود خوبه و تقریبا همون حالت عادی رو داره.(180)
یکی دیگه از دوستام هم تو مشهد گفت پینگش افتضاحه
توی مرورگرت بزن 192.168.1.1نقل قول:
دوستان من میخوام شاتل بگیرم ولی احتمالا نتونم و بیام اینجا می خواستم سرویس POL_H2 128 با 14 گیگ حجم رو بگیرم می خواستم بدونم که : (هرچند نفر می تونه جواب بده ممنون)
1. کسی داره این سرویس رو خوبه سرعتش بالاس ؟ این سرویس شبانه رایگان داره ؟
2. با مودمهای D-link یا Asus مشکلی نداره پارس کسی هست این مودمهارو داشته باشه و از اینا هم سرویس داشته باشه ؟
4. بعد اینکه این محدودیت زمانی رو که زده نامحدود یعنی هرموقع پهنای باند رو تموم کنیم باید دوباره شارژ کنیم چطوریاس ؟
3. تشکر فراوان
من به جات بودم 256 8 گیگ میگرفتم که البته الانم دارم میگیرم!:31:نقل قول:
1-بستگی به مرکز مخابراتی شما داره ولی در حالت عادی باید 140 باشه!
1 شب تا 6 صبح رایگانه.
2-اطلاعی ندارم ولی نباید مشکلی داشته باشه.
4-محدودیت زمانی نمیدونم دقیقا چیه(احتمالا همینه که شما میگی) ولی خوب اگه پهنای باندت تموم شه میتونی با خرید ترافیک اضافه از بقیه دوره ات استفاده کنی!
قبلا شنیده بودم اگه ترافیکت تموم شه و گیگ اضافه بخری دیگه دانلود شبانه رایگان نداری!
چه قدر درسته نمیدونم
-------------------
چه قدر امروز قطعی داره پارس