سپاهان شهر ساپورت میکنه؟
ماهی 3 گیگ ترافیک میدن
نامحدود هم اصلا نداره
درمورد وضعی دانلود هم چندصفحه از این تاپیک را بخونید یه چیزایی دستتون میاد
سایت مخابراتکد:www.adsl.tce.ir
Printable View
سپاهان شهر ساپورت میکنه؟
ماهی 3 گیگ ترافیک میدن
نامحدود هم اصلا نداره
درمورد وضعی دانلود هم چندصفحه از این تاپیک را بخونید یه چیزایی دستتون میاد
سایت مخابراتکد:www.adsl.tce.ir
سلام دوستان عزیز
مخابرات ما هفتونه با پیش شماره 581 تازه تاسیسه و فقط اینترنت مخابرات رو جواب می ده
من مجبورم بینه ایرانسل ؛دایال اپ و ای دی اس ال مخابرات یکی رو انتخاب کنم دیال اپ که وایی خدا نکنه ایرانسل هم بد نبوده سرعتش در 30 درصد موارد خوب بینه 20 تا 27 کیلوبایت بوده (دانلود) و در تقریبا 70 درصد دیگه میشه دیال اپ 5 می شه اما خودایش بهتر از دیال اپه! می خوام ای دی اس مخابرات بگیرم
1.تلفن به نامه برادرمه ایا من مدارک برم که گیری نیست؟
2.چه سرویسی بگیرم نظر خودم 3 ماه است ؟
3.مودم چی بگیرم یه مودم می خوام وایرلس بشه همزمان لپ تاپ و گوشی ام به اینترنت وصل باشن و البته مودم می خوام فقط روشن کنم و استفاده کنم یعنی مودم به لپ تاپ وصل نباشه می شه پیشنهاد بدین
سلام
منم همون طرف هام!
بگیر مخابرات را.لااقل توی روز سرعتش بهتر از دو گزینه دیگه شماست.
1.هیچ گیری نیست
2.مدتش فرقی نمیکنه.هرچی دوست داری بگیر.بیشتر از 3 ماه نگیر.بقول خودمون هیچ کس از یک ثانیه دیگش خبر نداره چه برسه به 6 ماه!
3.من TP-Link8901 دارم.تقریبا همونیه که شما میخوای.مدل های بالاترش با قیمت بالاتر هم هست.
در خدمتیم
دوست عزیز ممنون شما یا بقیه دوستان می شه توضیح بدیننقل قول:
1.چقدر طول می شه تا وصل بشه؟
2.برای شارج اینترنتی هم می شه؟
3.سرعت در روز چنده؟
4.مودم می خوام بگیرم ماکس 50 تومان دنباله چه استاندارهای باشم؟
(وای فای باشه,بشه بدون کامپیوتر روشنش کرد و مثلا با موبایل بهش وصل شد برام خیلی مهمه )
ممنون می شم راهنمای کامل کنید
پیش شماره من 650 هست اینها 653 و 654 که فیبر هست رو ساپرت میکنند!نقل قول:
تهران نامحدود داره اینجا نیست؟!
نقل قول:
1.از من 4 روزه وصل شد ولی خودم چندبار زنگ زدم
2.بله.با کارتهای عضو شتاب میشه
3.در روز اگه مشکل خاصی توی کشور نباشه 130 کیلوبایت برثانیه
4.من همون مدل را بهت پیشنهاد میکنم چون خودم استفاده کردم و راضیم.حدود قیمت هم 45 باید باشه.بقیه دوستان هم میتونند بیشتر کمکت کنند
اگه می شد حاضر بودم پیش شماره خودم با شما عوض کنم وقتی شما بهترین ISP ها روی پیش شمارتون سرویس می دهند چرا گیر دادی به سرویس ها بی ارزش مخابرات شما برو از شاتل سرویس بگیر اگه تا آخر تیر اقدام کردی به زودتر بهت می دند اگه رفت تو مرداد تا آخر تابستان هم نمی دند بهت برای این گفتم شاتل چون خیلی خوب تو سپاهنشهر سرویس می دهد.نقل قول:
اتفاقا الان اکو 512 شاتل رو دارم و شاکی هستم!نقل قول:
تقریبا 1ماه و نیم میشه که دانلود شبانه اش بگیر نگیر داره! راس 1 هم که میشه سرویس چیز میز ان قطع میشه تا 8 صبح!
هر 10-20 زمانی که برای پینگ میده یکی تایم اوت میشه! زنگ زدم پشتیبانی میگه این که خوبه! طبیعی هست!!!!!! جان؟!
یا ساعت 2 صبح رفتم با پشتیبانی انلاین صحبت کنم، بهش میگم چرا آی پی ها رو مسدود کردین میگه سرعت شبانه شیر شده هست!!!!!
پیشگامان که رسما تر زده! بچه ها خیلی ازش ناراضی هستن!
آسیا تک هم که پینگش بالا هست به درد کار من نمیخوره، ناگفته نماند دانلودش بر اساس صحبت های دوستان حرف نداره. صبا نت هم اوضاع خوبی نداره، مخصوصا با اون مسخره بازی هائی که سر تعویض آی دی برای دانلود شبانه و اکانت اصلی داره!
پارس هم که پورت خالی نداره! شاتل هم که اینطوریه! دیگه چه شرکتی اینجا سرویس میده؟
یک زمانی شاتل خوب بودن الان خوب نیست!
نقل قول:
ممنون گله چنتا سوال دیگه
1.وقتی وصل می شه چه اتفاقی می افته مثلا زنگ می زنن میگن وص شد؟یا باید ای پی بهت بدن؟کلا یه توضیحی می دین
2.مودم رو کمک نکردین!
دوستان مشکل افت سرعت برای شما حل نشده ؟
برای من که امروز به افتضاح ترین وضع ممکن رسیده !
منم تقریبا هم محله شما هستم یکم اونورتر !!نقل قول:
1. وقتی وصل بشه چراغ dsl روی مودم دائم روشن می مونه ! بعدش می تونی زنگ بزنی و یوزر و پسورد را بگیری و خودت کانفیگ کنی یا 10 تومن بدی بیان برات وصل کنن
2 . مودم من tplink - w8901g هست از خودشون خریدم 50 تومن . تا حالا که خوب جواب داده بعد از 1 سال
همین مدل برات مناسبه هم از نظر قیمت هم کارایی :5:
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
برای من هم که همیشه خوب بود امروز اومده رو 60-70 البته مثل اینکه بازم نسبت به مال شما بهتره با توجه به اینکه 128 دارمنقل قول:
سلام دوستان چند روز که 128 تمدید کردم سرعت دانلودم بیش ار 60 کیلوبایت نمیره تو این یکسالی که از مخابرات سرویس گرفتم سرعتم در روز های عادی از 100 کیلوبایت کمتر نبوده ؟ قبلا 128 سرعت 130 کیلو داشت حالا چرا اینجوری شده؟! چی شده ؟ خبری شده من چند وقت به این تاپیک سر نزده بودم!!
سخنم بیشتر با کاربران قدیمی تره
دوست عزیز اگه 2.3 تا صفحه برگردی عقب می فهمید که چرا اینجوری شده قرار سرعت ها واقعه ای بشوند یعنی شما که 128 داری از 16 بالاتر نره سرعتتون.نقل قول:
تقریبا دوسالی هست که قرار واقعی بشن...منم چند روزی افت سرعت دارم اما فکر میکنم مقطعی بشه
اوه پینگ 1000 سرعت 3 فکر کنم وضع بدتر شد خوبه این وایمکس هست ....
سلامنقل قول:
من هم یک سال کاربر مخابرات بودم و با یک وقفه 4 ماهه دوباره از یک محل دیگه کاربرش شدم
من هم مثل شما بود یعنی روزا از 130 کمتر نبود حالا هم در بیشتر روزا 130 هست اما بعضی از روزها مثل الان 50 - 60 هستش و دوباره عادی میشه
اینجور که پیداست افت سرعت سراسریه !
والا نمیدونم سراسریه یا نه ولی سرعت من الان10 کیلوبایت برثانیه است! نمیدونم اون 6 تا دیگه اش چی شده!!!!
فکر کنم به علت این ایام مبارک باشه......[/U]نقل قول:
نه قبل از ایام مبارک این اتفاق افتاده.نقل قول:
با سلام
چند تا سوال داشتم:
1. سرعت دانلود برای من مهم نیست سرعت صفحه بازکردنش چجوریه؟ (همون پینگش(البته نسبت به isp های ایران(مثلاً من شاتل داشتم پینگش 400 بود سرعتصفحه بازکردنش هم خوب بود)))
2. v+p+n روش جواب میده؟
3. آیا شما نرم افزار Aol را روش امتحان کردین؟
4. کلا راضی هستین یا نه؟
دوستان عزیز لطفا با سایت speedtest.net یه تست بگیرید و تصویرشو قرار بدین تا ببینیم اوضاع سرعت دوستان چطوریه
دوستانی هم که واردن یه تفسیری از این اطلاعات بدن ممنون می شیم مثلا ping زیاد باشه بهتره یا کم باشه و ...
اینم از تست خودم 21/4/90 ساعت 21
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من با راهنما بچ هه ای همین فروم رفتم tp link 8901 گرفتم 39
خوب چنتا سوال داشتم از دوستان اساتید
1.خوب من مودم رو چیکار کنم؟یعنی نصب کردم نداره؟
2.خوب چطور لپ تاپ یا موبایلم مودم رو بشناسه!
3.یه توضیح کامل بدین خواهش می کنم
اقا کارت شبکه لپ تاپ من Atheros AR928X
درایورش رو از کجا دانولد کنم؟من که چیزی پیدا نکردم ممنون مش شم کمک کنید
الان سرعت بین 20 کیلو بایت تا 900 بایت در نوسانه
اینهمه پول داریم میدیم برای سرویس 1 مگ .. اون از محدودیت حجمی 3 گیگ که به چند روز نکشیده تمومه اینم از سرعت
هر چی هم با پشتیبانی تماس می گیرم میگه چند روز آینده .. چند روز آینده .. من نمی دونم این چند روز آینده کی می خواد بیاد !
دلم می خواد برم این مخابراتو آتیش بزنم...
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396891
اگه سرعت این باشه که اصلا بدرد نمی خوره تنها چیز خوبش همون پینگشه.نقل قول:
هرچی پینگ پایین تر باشه بهتره، کلا پینگ مدت زمانی که بعد از درخواست بسته اطلاعاتی به سمت در خواست کننده میرسه.
هر چی پینگ پایین تر باشه مسلما سرعت باز کردن صفحات بالاتر میره و اگه بخوای بازی کنی هم پینگت باید پایین باشه که البته همین پینگ شما که 300 هست بازم برای بازی کردن بدرد نمی خوره.
تنها سرویسی که تو ایران دیدم که پینگش پایین باشه پارس آنلاینه که اوونم بالای 100 هست.
سرعت دانلود و آپلود هم مشخصه.
من دیدم سرعت مخابرات اینقدر کمه با ایرانسل اومدم و یه تست گرفتم خیلی بهتر از مخابرات بود البته به غیر از پینگش.
این کمی سرعت برای همه است و همیشه اینطوری بوده؟
همیشه که نه عموما 29 روز در ماه فقط اینجور میشه در سایر موارد سرویس قطعه و مشکلی از بابت سرعت کم وجود نداره :10:نقل قول:
[HTML]http://www.barsam.ir/archive/شکایت-از-مشکلات-اینترنتی-به-وب-سایت-ساز/[/HTML]دوستان من با شماره هایی که اینجا گفته شده و بعضی دوستان تماس گرفته بودند تماس گرفتم . اول که تماس گرفتم دو رقم آخر شماره رو عوض کردند و گفتند باید با اینجا تماس بگیری و این داستان چندین مرتبه تکرار شد (یاد ساختمان پزشکان افتادم :31:) تا بالاخره رسیدم به شخصی که باید شکایتمو مطرح می کردم و گفت که چون شما اصفهان هستی شکایتت به ما مربوط نمی شه و گفتند ما تو هر شهری اداره اجرایی خودمون رو داریم و این شماره رو داد و گفت با اینجا تماس بگیر :
6249040
الان که تماس گرفتم کسی جواب نداد فکر کنم ساعت کاریشون تموم شده به هر حال از شنبه اگه اوضاع همینطور بود با این شماره تماس بگیرید و شکایتتون رو مطرح کنید.
کسی نبود به این سوالای ما کامل جواب بدهنقل قول:
1.والا پینک بین 280 تا 1000000 ! متغیره ولی عموما برای من بد نبوده.نقل قول:
2.میده
3.نکردم
4.انتظار بیشتری ازشون ندارم.مصداق جمله "همینه که هست"
موفق باشی
ALEES جان ممنون از اینکه به من جواب می دی و کمک کردی
خوب من مودم رو کانفیگ کردم
1.سی دی شو هم بزارم نصب کنم؟یا نه؟
2.من چطور می تونم چیز پی ان تنظیم کنم؟
3.این مودم نیاز به فن نداره اخه دیدم داغ می کنن
4.ویندوز 7 64 بیت که مشکلی نداره؟
5.خط ما رو رانجه کردن 3 روزه!و چراغ اینترنتم وصل شده!خوب عزیزان کی تماس می گیرن؟شماره هست که من بهش زنگ بزنم و بهم بده !
6.ممنون یه دنیا خواهش می کنم تک تک جواب بدید
اینترنت را خدا آزاد کرد:20:
اوضاع سرعت من خوب شد بچه ها از شما چطور
سرعت روزانه ی من به حالت عادی برگشت اما نوسان ززیاد داره.
وای سرعت من عالی شده ..... از 0.02Mb/s یکم بیشتر شده :24:
امروز مثل اینکه یه خبرایی شده !!
سرعت دانلود خیلی تغییر کرده
این مال چند ثانیه قبله :5::5::5:
اینم مال 2 روز قبل
البته پینگ بدتر شده
;کسی جوای نداد!Hنقل قول:
جوابب مهندیسن
فکر کنم سرعت نت من گرفتن دادن به شما ها که سرعتتون خوب شده اصلا نمی شه استفاده کرد از اینترنت ...
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
دوست عزیز وقتی مودم کانفیگ کردی نیازی به نصب سی دی نیست.نقل قول:
دوست عزیز وقتی شما مودمت وصل شده چراغ اینترنت هم روشن پس می توانید ازش استفاده کنید نیازی به زنگ زدن کسی نیست.
مودم هم نیاز به فن نداره.
64 بیت بودن ویندوز هم مهم نیست.
1.نه دیگه اگه کانفیگ کردی دیگه حلهنقل قول:
2.ساختن کانکشنش یا وصل شدنش؟ساخت کانکشنش که توی اینترنت اموزشش هست ولی وصل شدنش وقتی کانکت شدی به نت بعدش کانکشن چیز ان را کانکت شو
3.خیلی داغ نمیشه.من 24 ساعته روشنه داغ میشه ولی نه دیگه فن بخواد!
4.مشکلی نداره
5.شما vpi &vci &user & pass را داری؟ اگه نداری صبح زنگ بزن پشتیبانی بگو تا برات بخونه و بعد توی کانفیگ مودمت بزن و وارد نت شو
6.خوبه؟