سلامنقل قول:
من الان نگاه کردم دیدم شاتل طرف شما رو پوشش میده .احتمالا داتک هم پ.شش میده.هر کدومو دوست داری انتخاب کن
Printable View
سلامنقل قول:
من الان نگاه کردم دیدم شاتل طرف شما رو پوشش میده .احتمالا داتک هم پ.شش میده.هر کدومو دوست داری انتخاب کن
من 64 رو گرفتم با محدودیت 2 (البته اسمش 64 هست تقریبا سرعتش 256 کیلو بیت هست)نقل قول:
براتون پیغام خصوصی میفرستمنقل قول:
سلام :
من پيش شمارم 7798 هستش.
يه شركتي كه adsl محدود 2 gb داشته باشه و ماهي 10 تومن هم بگيره و سرعت دريافتشم خوب باشه و شبها سرويس رايگان بده رو لطفا به من معرفي كنين
خب شما می تونی شاتل 128/128 بگیری ماهی 14 تومن از ساعت 1 شب تا 7 صبح هم مجانیهنقل قول:
ترافیکش هم 2.5 گیگ در ماهه
بابا این اسیا چرا این جورییه
بعد-12-10 روز چهارشنبه هفته پیش زنگ زدم میگم خطم رانژه شده؟ میگه باید پنج شنبه وصل بشه ولی چون مخابرات زود میبنده میوفته شنبه یعنی امروز !
امروز زنگ زدم میگم وصل شد میگه نه 2-3 روز دیگه وصل میشه
تا حالا با این 2-3 روز کردناشون 10-15 روز شده خدا بدادمون برسه !
همينجوريه ديگه...حالا شانس بيار وصل شد سرعتش خوب باشه و هي قطع و وصل نشه!نقل قول:
ربطي به آسيا تك نداره مخابراتتون گشاد تشريف دارننقل قول:
خدایی مرکز مخابراتی ما توی تهرانپارس خیلی خوبه.علاوه برر اینکه تمام شرکت هارو پوشش داده(حتی شرکت هایی که اصلا معتبرر نیستن)من 28 مرداد به داتک سفارش دادم و امروز یعنی3 شهریور رانژه کردن.همینجا ازشون تشکر میکنم.هر چند که الان هنوزم ای دی اس ال من نصب نشده
اهان!!!!!!نقل قول:
سلام
من دارم ADSL صبانت نداگستر (نداگستر صبانت؟ صباگستر ندانت؟ ندانت صباگستر ؟!) می گیرم.
لطفاً یک مودم خوب و ارزون پدرومادر دار به من معرفی کنید. نمیخوام از خودشون بگیرم.
ممنون. :11:
دوستان ؛ سرعت خيلي پايين اومده.الان به 2 الي 5 رسيده.مال مناطق شما هم همينطوره؟ آسياتك داره ؛ بد عمل ميكنه.
::: بررسی وضعیت سرویس Adsl آسیاتک:::
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=155514
سلام..دوستان با پیش شماره 6649 کدوم شرکت adsl میده؟شاتل و اسیا تک رو میدونم....اما شاتل پر شده و ظرفیت نداره....اسیا هم گفته فقط به اداری میده.....ممنون میشم راهنمایی کنید..
زیاد تقصیر آسیا تک نیست.بیشتر به خاطر کمبود امکانات شبکه های مخابراتی هست.البته آسیا هم نباید انقدر مشترک قبول بکنه.
دوستان ای د ی اس ال من همین الان وصل شد.همین حرف دیگه ای نیست.من از موقعی که میخواستم ای دی ااس ال بگیرم تا الان که گرفتم بیشتر اطلاعاتمو از این تاپیک گرفتم.لازم میدونم از تمام دوستان تشکر کنم.مرسی
دوست عزيز اگربه سايت شاتل مراجعه كرده باشيد شاتل تنها به اين سرويس خود شبانه رايگان نمي ده ولي به بقيه سرويساش مي دهنقل قول:
دوست عزيز اگه به من هم بگي لطف كردينقل قول:
من منتظر پيغام شما هستمنقل قول:
در ضمن 3 سوال داشتم:20::20:
1)شما مودم را از خودشون گرفتي يا خودتان تهيه كرديد ؟ مودم خودشان چيست و كارش چطور است؟
2)صبا كه روي سايتش اصلا سرعت 64 نداره ؟ سرعتش از 128 شروع مي شه ؟
3)از نظر دانلود كردن مخصوصا دانلود فيلم كه با مشكلي مواجه نمي شوم؟معمولا از 3 تا7 صبح چه حجمي را دانلود مي كني ؟
پيش شماره من 3316 مركز اشرفي اصفهاني
اصلا از آسیا تک نگیرین که اشکتونو در میاره من 128 دارم دانلودش بین یک تا هفته مشکلیم از بابته فاصله تا مخابرات یا سیم کشی ندارم چون خونمون روبروی مخابراته سیم کشیم جدا گونس ولی سرعتم همینه 1 ماه پیش گفتن مشکل از پهنای باند خودشونه که حداکثر 1 هفته حل میشه که الان 1 ماه شده حل نشده چون بیش از حد استاندارد تو این مرکز اشتراک دادن , امروز رفتم دفترشون از خجالت سرلک و ضرغامی در اومدم اساسی , همونجا هم قراردادو فسخ کردم , فردا میرم از پارس آن لاین میگیرم که معتبره , از من میشنوین اصلا طرف آسیا تک نرین دانلود 128 بین 1 تا 7 :42::grrr::32::32::32::grrr::42:
من که آسیاتک دارم 128 هم دارم خیلی راضی هستم با internet download manager داونلود کنید تا معنی واقعی سرعت داونلود را بفهمید من که 3 ماه پارس آنلاین هم داشتم ازپارس آنلاین هم سرعت داونلودش بیشتره فقط اگر از مودم usb استفاده کنید بهتره و حتما از اسپلیتر استفاده کنید و سیم را مستقیم به پشت مودم نزنید چون من خودم تست کردم خیلی تاثیر داره و حتما از دوشاخه ضد برق تلفن استفاده نکنید چون نویز شدید روی خط می اندازد و به شدت سرعت adsl را پایین می آورد این را برای دوستانی گفتم که از آسیاتک استفاده میکنند و راضی نیستند اگر از پارس آنلاین بخرید بایدهر ماه 10000 تومان اضافه بدهیدپارس آنلاین=30000تومان هرماه وآسیاتک=تومان20000 تازه آسیاتک داونلودش نامحدوده و ماه اول هم مجانیه من که چند روزه گرفتم کیفیتش واقعا خوب بوده و من راضی هستم
ببینم برادر شما با اینترنت دانلود منیجر سرعت ثابت دانلودتون چقدره؟متغیر نه ثابت.منم الان برا دانلود دارم ازش استفاده میکنم و سرعتش حدودای 15 هست.تازه من 2 تا اسپلیتر هم دارم.
نقل قول:
البته اينم بگم ماه اول كه رايگان ميدن كيفيتش بهتره مال منم خوب بود الان كه 20 هزار تومن دادم خوب نيستش صفحات وب رو هم سريع باز نميكنه
نقل قول:
البته اينم بگم ماه اول كه رايگان ميدن كيفيتش بهتره مال منم خوب بود الان كه 20 هزار تومن دادم خوب نيستش صفحات وب رو هم سريع باز نميكنه. در ضمن من اسپيليتر دارم دوشاخه اي هم نيستش سوكتي هستش پريز تلفن هامون هيچ فرقي هم نداره. حالا دوستم ميگه 64 آسيا رو ميكنه 512 قرار شد بهم بگه چيكار كنم ببينم تغييري ميكنه.
نيازي به فسخ قرارداد نيستش من از صبا گرفته بودم همينجور رفتم از جاي ديگه به صبانت هم چيزي نگفتم الانم از آسيا نخوام بگيرم ديگه شارژ نميكنم ميرم از جاي ديگه اونا خودشون تجهيزات خودشون رو بر ميدارن. ولي من دنبال آشنا هستم ديش بزارم اينجوري فايده نداره. فاميل حفاضتي زياد داريم حالا بايد ببينم چيكار ميكنم. دوستم تو انگليس از شركت ميگيرن مثل اينجا عكس از تورنت فرستاد عجب سرعتي نزديك 20 تا فيلم داشت دانلود ميكرد با چه سرعتي حال كردم و افسوس خوردمنقل قول:
منم از آسياتك استفاده ميكنم
بابا اونطوري كه شما ميگيدم بد نيست
منظورم از همون دوشاخه همون سوکتی بود باید ضد برق نباشهنقل قول:
دوستان من یه سوالی دارم که شاید خیلی مربوط به این تاپیک نمیشه اما جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم تا این سوال رو بپرسم .
متاسفانه تو منطقه ما Adsl وجود نداره . من می بینم بعضی از دوستان اینترنت با سرعتهای بالا دارند و خیلی چیزها رو خودشون دانلود می کنند یا اینکه بعضیها از اینترنت دانشگاه استفاده می کنن .
حالا سوال من اینه که آیا کافی نتهایی که اینترنت با سرعت بالا داشته باشند و بشه رفت اونجا دانلود کرد و بعدش هم ، رو سی دی یا دی وی دی رایت کرد هستش ؟ اگه هست کجا ؟
يك ماه رايگان آسياتك ؛ سرعتش خيلي خوب بود.الان سرعت من به 3 الي 5 ميرسه.تازه با دانلود منيجر.ديروز زنگ زدم و گير دادم.گفت بررسي ميكنيم.خلاصه خيلي كم شده.
السلام عليكم
آقا مودم Comtrend دست دوم با قيمت 30 هزار خوبه ؟
براي اينترنت صبانت .
ممنون
سلام
این آسیاتک روی منو کم کرد
زنگ زدم گفتم سرعت من از ۶ بالاتر نمی ره می گه نویز داری وگرنه توی منطقه شما ۲ یوزر بیشتر نداریم
فکر کرده با نفهم طرفه
من خودم تو کار شبکه و سیم کشی شبکه ام
به بهترین نحو سیم کشی کردم (با بهترین سیم) و خونمونم تا مرکز مخابرات ۶۰۰-۷۰۰ متر بیشتر فاصله نداره
مشکل از مخابرات هم که نیست چون ۲ تا یوزر که دیگه مشکلی ایجاد نمی کنه
من که دیگه کم آوردم با همین وضع استفاده می کنم تا تموم شه برم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم
همی کافی نت ها اجازه ی رایت می دن (اصلا اگه جز خصوصیات کافی نته )همشونم دیگه الان ADSL دارند .نقل قول:
همی کافی نت ها اجازه ی رایت می دن (اصلا جز خصوصیات کافی نته )همشونم دیگه الان ADSL دارند .نقل قول:
از داتک گرفتی نه؟ سرعت دانلودت چقدره؟نقل قول:
من از اسیاتک 128 استفاده میکنم
سرعتم بین 16 تا 24 نوسان داره
واسه منکه خیلی خوبه
24؟مطمئني؟!نقل قول:
من فک کنم که دوباره سرویس رو اشتباه دادند
خيلي باحال گفتي!نقل قول:
2-3 روز ديگه سرويس ما همن تموم ميشه..64 تمديد ميكنم..پول ندارم!
من که الان دارم به امید 1024 توی دو سال آینده فک می کنم خیلی هم غیر قابل دسترس نیست فقط یه کم گرونه
به احتمال زیاد تا آذر یا دی سرویس رو 128 میکنم
همون بايد فكرشو كني؟الان 64 داري؟نقل قول:
آره ولی سرعتش 96 کیلو بیت هست