دوستان میشه توضیح بدین فرق مک بوک با ای مک یا سزی ایر چیه فقط توی سال ساخت یا تفاوت های سخت افزاری؟
Printable View
دوستان میشه توضیح بدین فرق مک بوک با ای مک یا سزی ایر چیه فقط توی سال ساخت یا تفاوت های سخت افزاری؟
یک سوال
اگر روی مک بوک پرو ، ویندوز بریزیم ، برنامه ها و بازی های ویندوز رو بدون مشکل اجرا می کنه ؟
نقل قول:
به به سلام امير جون !خوبي ؟؟ ميبينم زدي تو كار مك بوك پرو :46:
بله بدون هيچ مشكلي اجرا ميشه :8: ويندوز روي مك بوك ها هيچ فرقي با ويندوز لپتاهاي ديگه نداره ! حتي شايد سرعتش بيشتر هم باشه :18:
مکبوک لپتاپ هستند!نقل قول:
imac دسکتاپ
سری air هم لپ تاپ فقط بسیار نازک و بدون درایو نوری!
۳سری مختلف از محصوللات اپل!!:31:
قربانت برمنقل قول:
آره دادا
گفتیم بزنیم تو کار مک ، فکر کردم ببینم با چی ور بریم بهتره ، گفتیم با این مک پرو لذتش رو ببریم که هم مک باشه هم ویندوز :31:
نظرم روی MC373LL/A هست.
الان رنجش تو بازار چطوریاس ؟
نظرت در باره این چیه ؟ مدل دیگه ای مد نظر داری ؟ به نظرت لپتاپ بخرم خوبه یا مک رو ردیف کنم ؟
373 یا 372 ، اندازه صفحه رو فدای سی پی یو کنم ؟
حدود ۲۴۰۰ هستشنقل قول:
نظرم روی MC373LL/A هست.
الان رنجش تو بازار چطوریاس ؟
سلام به همگی
با مک پرو مثلا Apple MacBookPro MC118LL/A اگه بخوام 3D کار کنم معادل خوب و قدرتمندی مثل مایا هست؟
راستی نظر شما راجع به این مدل چیه؟ قیمتش تو بازار چنده؟ و از کجا خرید کنم. ممنون!:11:
به نظر من Macbook Pro 375 LL/A بهترین گزینه هست و با قیمت 1700 می تونید تهیه کنید.نقل قول:
رنج قیمتی که تعیین کردین خیلی زیاده!!!نقل قول:
اطلاعات بیشتری بدین، مثل اینکه وزن براتون مهمه یا نه؟
اینچ صفحه چطور؟ (کار گرافیکی دارین یا خیر؟)
حجم صدا و کیفیت اون؟
...
ممنون از پاسخ شما.
13 اینچه ؟ نظرشما راجع به کیفیت تصویرش چیه؟ جایی خوندم که یک مشکل 13 اینه که با وجود تنظیم نور باز هم صفحه انعکاس داره حتی تصویر خودمون که جلو اون نشستیم ،درسته؟
ممنون از پاسخ شما.نقل قول:
13 اینچه ؟ نظرشما راجع به کیفیت تصویرش چیه؟ جایی خوندم که یک مشکل 13 اینه که با وجود تنظیم نور باز هم صفحه انعکاس داره حتی تصویر خودمون که جلو اون نشستیم ،درسته؟
این مختص ۱۳ نیست خاصیت نمایشگر gloosy هنقل قول:
ولی مشکلی پیش نمیاره!کیفیت رنگها رو بهتر میکنه!!
سلام به همه ي دوستان
اقا ما هم بالاخره اپل دار شديم...374LL/A
ممنون از همه ي دوستان به خاطر راهنمايي هاشون
فعلا كه وقت نشده باهاش كار كنم ولي در حد نيم ساعت اول واقعا به قول اميدجانtrackpad اون فوق العاده بود...:40:
ي سوال چطور ميشهVPN نصب كرد تو محيط مك؟
سلام.نقل قول:
چند خریدی ؟ گارانتیش چطوره ؟
سلام مبارک باشه!:40:نقل قول:
چند خریدی؟ لطفا محل خرید رو ذکر کنید. من هم تصمیم دارم بخرم. اما دنبال یک جای مناسب از هر لحاظ می گردم.
سلام
من 1430 خريدم از راياپل
گارانتي ي ماه تعويض و يك ساله كه البته باطري و lcd و اينا شاملش نميشه.
اون دفترچه و بقیه خرت و پرت هارو هم بهت دادن یا نه ؟نقل قول:
خوب اره دادن با ي كاور كيبورد
بچه ها قیمت سرزمین رو هم چک کنید
ی مساله که من هنوز در موردش نگرانم اینه که چطور در مورد refurbish نبودنش مطمن بشم. کسی راه حل قطعی سراغ نداره ؟ :41:
با سلام و عرض تبریک به شما دوست عزیز ،نقل قول:
نقل قول:
ي سوال چطور ميشهVPN نصب كرد تو محيط مك؟
از این کمک بگیر :
rain2009.tk
موفق باشید ،
امید
سلام خسته نباشيد
خانواده من هفته ديگه عازم دبي هستند مي خواستم ببينم صرف مي كنه بگم يه پرو ٣٧٣ برام بيارن؟ يا كلا چقدر به صرف مي شه كه از دبي بگيرم يا از تهران . و آيا كسي رد كردن اون از گمرك بلده؟ و اينكه اونجا يا در تهران از كدوم مغازه بگيرم بهتره؟
با تشكر فراوان
دبی ۷۰ تومن فک کنم ارزون تره ؛ ۱ دونه فک نکنم گمرکی بخواد ؛نقل قول:
دبی خریدن دردسر داره ؛ منم همین کارو می خواستم کنم ؛ نشد
تهران : الماس - اپل ایران - نقش
این چند تا معروف تر هستن نسبت به شرکت های دیگه :11:
برای این موضوع هنگام خرید به جعبه دستگاه دقت کن.نقل قول:
هم زیرش و هم لبه جعبه که یه چسب داره. خوب به جعبه دقت کن برچسب refur اگه برداشته شده باشه جعبه رو زخمی می کنه اگه با الکل هم برداشته شده باشه رنگ اون سمت از جعبه کمی تغییر می کنه ( دقت کنی واضحه) ولی می خوای مطمئن ترین راه رو بدونی؟
از فروشگاهی خرید کن که مدت ها تو این کار باشه و اعتبار خودش رو با دادن جنس های reur خراب نکنه...
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
در هنگام خرید خوب به جعبه دقت کنی. توی صفحات قبل محسن فیلمی گذاشته که نشون می ده یه جعبه نو باید چه محتویاتی داشته باشده و دسستگاه نو چه طور پک شده ...نقل قول:
سرچ کردن بین 200 صفحه کمی سخته.نقل قول:
لطفا لینک ویدئو رو بزار.
ممنون.
هزينه زياد مهم نيست ولي ميتونم تا 2 تومن جور کنم یا کمی بیشتر رو شاخشه از 2 تومن اون ور تر ديگه خيلي کرون ميشه در ضمن اين امکانات برام مهمه
کارت گرافيک:1گيگ
رم حداقل ۴ باشه
cpu:حداقل ۲
هارد ديسکش 320 یا 500:10:در ضمن من از سخت افزار لپ تاپ زياد اطلاعات ندارم که چه چيز هايي هست اگه يه نفر واسم توضيح بده که سخت افزار هاي جديد چه مارکي هست و چه نشونه اي دارن و کدوماشون بهترن.:10:
مدل ۳۷۱ راست کار شماست :13:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.box.net/shared/v3uj2hrdfu
نقل قول:
ی مساله که من هنوز در موردش نگرانم اینه که چطور در مورد refurbish نبودنش مطمن بشم. کسی راه حل قطعی سراغ نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای این موضوع هنگام خرید به جعبه دستگاه دقت کن.
هم زیرش و هم لبه جعبه که یه چسب داره. خوب به جعبه دقت کن برچسب refur اگه برداشته شده باشه جعبه رو زخمی می کنه اگه با الکل هم برداشته شده باشه رنگ اون سمت از جعبه کمی تغییر می کنه ( دقت کنی واضحه) ولی می خوای مطمئن ترین راه رو بدونی؟
از فروشگاهی خرید کن که مدت ها تو این کار باشه و اعتبار خودش رو با دادن جنس های reur خراب نکنه...
شفاف سازی و توضیح در مورد محصولات ریفر اپل یک بار برای همیشه
محصولات ریفر از لحاظ کارتون و بسته بندی کاملا متفاوت هست :13:
محصولات ریفر اپل خیلی کمه و به هیچ وجه به ایران نمیرسه :18: چون اجناس ریفر اپل از طریق سایت خود اپل به فروش میرسه با قیمت کمتر و این محصولات دارای طرفدارای زیادی هستند و خیالتون راحت باشه که به ایران نمیرسه :8:
امیدوارم که دیگه این موضوع ذهن کاربران رو مشغول نکنه و با خیال راحت خریدشون رو انجام بدن:31::11::11:
از دوستان کسی میتونه یه مقایسه بین 373 و371 داشته باشه از لحاظ کانفینگ و این که 371 صفحه 15 داره یا نه؟
۳۷۱ هم ۱۵ اینچیه :11:نقل قول:
پردازنده ی ۳۷۳ قوی تره ! هارد ۳۷۱ دارای ۳۲۰ گیگ حافظه و ۳۷۳ دارای ۵۰۰ گیگ حافظه :13:
مدل ۳۷۳ دارای ۵۱۲ مگابایت حافظه ی گرافیکی هست در صورتی که مدل ۳۷۱ دارای ۲۵۶ مگابایت حافظه هست :11:
من تا حالا اصلا با مک کار نکردم به نظر شما وقتی بگیرم به مشکل بر نمیخورم تازه نصب ویندوز کنار مک هم برام خیلی مهم هست؟
فرق زیادی با هم ندارن
خیر ! مک ساده تر از چیزی هست که فکرش رو می کنید. نصب ویندوزش هم سادست !نقل قول:
من تا حالا اصلا با مک کار نکردم به نظر شما وقتی بگیرم به مشکل بر نمیخورم تازه نصب ویندوز کنار مک هم برام خیلی مهم هست؟
سلام به همهٔ دوستان و اساتید
آقا من هر کار میکنم تو safariپسوردها رو save نمیکنه با اینکه keep sign nاین فعال هست.چیکار میشه کرد؟
یه سوال دیگه اینکه من نتونستم کیبورد رو فارسی کنم ،از language & text هم persianانتخاب کردم ولی تو بار بالا نیومد.باید چه کرد؟
بازم مرسی.
نقل قول:
شما مشکلت رو اینجا مطرج کن
دوستان بین مدل های 13 اینچ مک بوک پرو کدامیک حافظه گرافیکی 512 دارند؟کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=384785&page=76
سلام
آقا من مي خوام يه لب تاپ بگيرم تا حداكثر 1500كه i7باشه رمش 4باشه. بهش باهاش بازي هم كرد. من باهاش كاراي سنگين پردازشي مي كنم. بين 3 مدل دل،سوني و hpموندم كدومو بگيرم. نظرتون راجع به مدلهاي زير چيه؟
1.sony vpc f115fmb
2.sony vpc f113 fxb
3.sony f121
4.hp dv6 2300
هيچ كدوم !!!!!نقل قول:
دوستان بین مدل های 13 اینچ مک بوک پرو کدامیک حافظه گرافیکی 512 دارند؟
مک بوک منم رسید :)
پس اکثر لپ تاپ های 13 یا 15 اینچ اپل گرافیک 256 دارند درسته؟نقل قول: