برای من دیسکانکت کرد اگر اشتباه نکنم ساعت 2:05. مساله ای که هست هنوز ریزکارکرد و کارکرد کلی هم خوانی نداره و طبق محاسبات من 2 برابر حساب می شه توی کلی!!!!نقل قول:
Printable View
برای من دیسکانکت کرد اگر اشتباه نکنم ساعت 2:05. مساله ای که هست هنوز ریزکارکرد و کارکرد کلی هم خوانی نداره و طبق محاسبات من 2 برابر حساب می شه توی کلی!!!!نقل قول:
واقعا اعصابمو خورد کرده این مخابرات لعنتی یه دقیقه میرم نت 100 مگ الکی میندازه چکار کنم به نظرتون؟ از طرفی چرا تو سایت زدن 1 تا 7 رایگان از این طرف 2 تا 6 رایگانه این خلاف نیستش؟ نمیشه شکایت کرد؟ کلاه برداری نیست؟
اگه میتونید بیاید با هم بریم تو سایت همه شکایت کنیم بلکه چیزی بشه خیلی کلاه بردارن آخه
دقیقآ موضوعی بود که میخواستم در موردش صحبت کنم، برای من هر دو روز تقریبآ 400-500 مگ کم میکنه در حالی که میانگین مصرف روزانه ام طبق ریزکارکردهای گذشته و همینطور گزارشات برنامه Bitmeter روزانه کمتر از 100 مگ مصرف داشتم!:n13:نقل قول:
ماله منم همینطور هر روز تقریبا 200 مگ اضافه دانلود دارم بدون اینکه دانلود کنم الان که دقت کردم دیدم میزان دانلود شبانه رو از 2 تا 5 محاسبه کرده اون یکی دو ساعت دمه صبح کاملا بی حساب کتاب محاسبه میشهنقل قول:
کی به کیه
سایت ریزکارکرد دوباره خراب شده:n13: -
دوستان امروز از طرف مخابرات به ما زنگ زدن گفتن باید زودتر قبض تلفن را پرداخت کنیم وگرنه قطع می شه.. در صورتی که ما هیچ وقت دیرکرد توی پرداخت ها نداشتیم..... همیشه به موقع پرداخت می کردیم.. اولین باره بهمون زنگ می زننن
هزینه اینترنت 60 هزار تومن اومده در صورتی که حتی نسبت به ماههای قبل کمتر هم مصرف کردم
سایت مخابرات را هم رفتم چک کنم دیدم اصلا" کلا" سایتش داغون شده.. اصلا" دیگه جایی برای چک کردن حساب کاربریمون نداره
الان تکلیف من چیه؟ چطوری می تونم ثابت کنم که اینقدر مصرف نکردم؟
گیر عجب دزدهایی افتادیم ها
دوحالت داره یا پرداخت می کنید یا نه.نقل قول:
1- پرداخت با 1818 بعدا شکایت کنید اگر قبول کنند توی قبض بعدی اصلاح و کم می کنند.
2- پرداخت نکنید اول تلفن بعدا هم اینترنت قطع می شه. بعدش شکایت کنید سه حالت داره همون موقع اصلاح می کنند، می گن پرداخت کنید توی قبض بعدی اصلاح می کنیم و حالت آخر قبول نمی کنند!
با 2020 تماس گرفتید؟ برای شکایت هم می تونید به مخابرات اصلی برید
ممنون دوست عزیزنقل قول:
2020 مگه برای قبض ها هم پاسخگو هست؟ اگه با 2020 تماس بگیرم مگه اونها متوجه می شن که اشتباه شده یا نه؟
می تونم قبل از پرداخت مراجعه کنم ساختمون مخابرات و شکایت کنم؟ مخابرات اصلی آدرسش کجاست؟
این جور که بوش می یاد دوباره سیستمشون از قصد قاطی کرده.... بالا دیدیم بعضی از دوستان هم نوشتن که مقدار مصرف را براشون اشتباه زده
من 2020 را برای اشتباه محاسبه حجم و هزینه اینترنت گفتم. آره مراجعه کنید ( ولی فکر کنم یه مدت کوتاهی وقت داری پرداخت کنی!) مخابرات اصلی منظورم خیابان مخابرات برای ای دی اس ال از درب کوچه که وارد بشی طبقه دوم (اگر اشتباه نکنم) برای بررسی مشکل قبض و ای دی اس ال هست؛ خود 2020 هم طبقه 4 بود (بازم اگر اشتباه نکنم)نقل قول:
-------------------
دوستان نامحدود اوضاع سرعت چطوره؟
برای این که بخوام شکایت کنم باید حتما" با 1818 پرداخت کنم؟نقل قول:
برای شکایت باید کجا مراجعه کنم؟
دوستان اگر گوشی تلفن ثابت چند درست تو جای خودش نباشه و (بدون این که بدونیم ) چند ساعت خط تلفن اشغال باشه ...( با وجودی که هیچ مکالمه ای صورت نگرفته) آیا از طرف مخابرات برامون هزینه می افته؟
نه. 1818 می تونید پرداخت کنید با مراجعه به دفاترخدماتی هم می تونید (هرجوری پرداخت کنید شکایت می شه کرد مهم اینه که اشتباه از طرف اونا باشه و این را قبول کنند)اول قبض به روز را از سایت یا دفتر خدماتی بگیرید ببینید اشتباه در کجاست اگر از دفاتر گرفتید همونجا راهنماییتون می کنند. ولی معمولا شکایت باید برید مخابرات اصلی توی خیابان مخابرات بخش مربوطه.نقل قول:
دوستان اگر گوشی تلفن ثابت چند ساعت درست تو جای خودش نباشه و (بدون این که بدونیم ) چند ساعت خط تلفن اشغال باشه ...( با وجودی که هیچ مکالمه ای صورت نگرفته) آیا از طرف مخابرات برامون هزینه می افته؟
نه فقط در صورتی کنتور میندازه که هر دو طرف وصل باشهنقل قول:
اونم که بتون زنگ میزنه بخاطر اینه که یه چند ماهیه که اگه قبضه تلفنتون از 30 تومن بیشتر بشه از طرف مخابرات خودش خودکار زنگ میزنه اعلام و تهدید میکنه!
حالا خوش به حالت که شصت تومن که شده زنگ زده ماله ما هر ماه داره زنگ میزنه
برا چک کردن اعتبار هم برید اینجا هیچ مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود به شرفت دوست عزیزنقل قول:
از صبح هر کاری می کردم از سایت قبض را بگیرم وارد اون صفحه نمی شد
بالاخره تونستم ریز کارکردمو ببینم
برای من زده 15 گیگ مصرفی در دو ماه
در صورتی که شش گیگ مجاز برای مصرف دارم
یعنی 9 گیگ اضافه مصرف کردم که باور کردنی نیست
یعنی هر جور که حساب می کنم مطمئنم اینقدر اضافه مصرف نکردم
یعنی دارن تو روز روشن از کاربرهاشون دزدی می کنن
الان یه خاطر همین باید 26 هزار تومن اضافه بدم
من چطوری می تونم ثایت کنم که اینقدر مصرف نکردم؟ راهی برای اثباتش هست؟
برا ی پرداخت قبض چقدر وقت داریم؟ هنوز قبض در خونمون نیومده .. الان که زنگ زدن ممکنه که زودتر قطعش کنن؟
من کارم با اینترنته.... اگر قطع بشه بیچاره می شم
برو مخابرات یه سر همونجا مطرح کن بررسی میکنن یکم باید دنبالش باشی. به آقای براتی زنگ بزن ببین راهی هست. (شمارش توی همین تاپیک هست) این راه حل های من بود. اگر قطع بشه تا پرداخت کنی یه زنگ بزنی وصل می کنن. (یکی از دوستان توی همین تاپیک گفته بود.)نقل قول:
اینا که هیچیشون حساب کتاب نداره همش اشتباه داره ریزکارکرد اصلا با کارکرد نمی خونه!
یه سوال "هزینه ی کمیسیون" که توی سایت مخابرات نوشته یعنی چی؟
سلام بر دوستان و سال نو مبارک:n16:
میگم چرا نمیرید از گذرگاه شبانه بگیرید؟ من الان 512 رو دارم و از هفت شب تا هفت صبح یه بند میزارم دانلود:n02:خیالم هم بابت حجم راحته هر چند کمی گرونه و باید 27 تومن بدید اما میصرفه:n01:
نامحدود مخابراتم هم چند روزه قاطی کرده، یه دفعه سرعتش به طرز وحشتناکی افت میکنه و به 7 هم میرسه!
سرعت دانلود 512 گذرگاه چنده دوست عزیز؟نقل قول:
بین 60 و 65 بازی میکنه.
به نسبت مخابرات کمه!نقل قول:
من تقریبا دوسال پیش از سرویس شبانه گذرگاه استفاده میکردم ولی بعد از یه مدتی نامحدودشو کرد 20 گیگ در ماه سرعتشم که خیلی کم بود منم اومدم مخابرات که خیلی بهتر بود
من اون موقع 256 شبانه گذرگاه رو که از 7 شب تا 7 صبح میذاشتم برا دانلود 800 مگ دانلود میکرد ولی با 256 مخابرات از 1 شب تا هفت صبح 1100 مگ دانلود میکردم منم قرارداد و فسخ کردم اون دخترا تو گذرگاه افتاده بودن به التماس که نرم مخابرات گفتن 20 گیگتو میکنیم 40 گیگ گفتم نمیخام یه حالی داد!
قربونت عزیزنقل قول:
ببین مطمئن بشو که استفاده نکردی چون من با اینکه هرروز اعتبارمو چک میکردم ولی تو ماههای گذشته هر ماه یکی دو گیگ اضافه استفاده میکردم همین ماهه قبلی 4 گیگ اضافه استفاده کردم همشم بخاطر دانلود شبانس که هیچ حساب کتاب نداره
برو ریز کارکردتو ببین که دانلود روزانه و شبانت چقدر استفاده کردی
برای قبض هم بدون اینکه قبض بیاد میتونی بری مخابرات یا پست بانک زودتر پرداخت کنی ولی تا وقتی قبض نیومده بعید میدونم قطع کنن حتی وقتی قبض هم بیاد مهلت داره به این زودی قطع نمیکنن
سلام بر همشریان عزیز!
عید شما مبارک:n12:
لعنت به این مخابرات :دی
///
قضیه از این قراره که خونمون دوتا خط داره یکی واسه اینترنت و اون یکی هم واسه تلفن ،
سرویسی هم دارم 128 هستش که ماهی 8 گیگ مجاز داره و ماهی 10 تومنه یعنی میشه دو ماهی 16 گیگ و 20 تومن ... (طرح جشنواره بود منم رفتم گرفتم)
سرعت دانلودش هم بین 170 تا 240 متغیر هست ، مدرکم دارم کسی خواست نگه خالی میبندی و اینا ...:n01:
واسه دانلود شبانه هم همیشه ساعت شروع دانلود رو بین 2:10 تا 6:55 دقیقه میزارم ...
این مدت دانلود روزانه داشتم در حدود چند تا فایل 20 یا نهایتا 30 مگی که جمعا شاید دو گیگ هم نشه ... بقیه هم همه شبانه بوده و بعد از دیسکانکت شدن خود مخابرات شروع میشده ...
الان قبض نیومده ، تلفن گویا زنگ زده میگه 50 تومن بدهی دارید اگه پرداخت نکنید قطع میشه!!!
ریز کارکرد هم نمیتونم بگیرم چون تو سایته پسوورد رو میزنم میگه پسووردت معتبر نیست:n13:
هرچی عیدی گرفتیم واس بدیم پا این:n02:
الان من چکار کنم؟
سلام همشهرینقل قول:
بیش باد:n09:نقل قول:
اینکه کاری نداره
قشنگ میری مخابرات یا پست بانک بعد تا کمر خم میشی،کلتو میکنی تو اون سوراخه که زیره شیشه هست به مسوول باجه میگی دندم نرم دانلود کردم پولشو میدم :n02:
اونم میگه 50 چوق رد کن بیا تو هم میدی بعد اون میره خونشون تو هم میای خونتون همین
ماجرا به خوبی و خوشی ختم به خیر میشه
البته این حماقته مخابراته که هزینه اینترنت و روی مکالمه حساب میکنه دیگه عقلش به اینجا نرسیده که خودش هزینه اینترنت و دو ماه یه بار حساب میکنه بعد هر ماه زنگ میزنه تهدید به قطع میکنه
من برام مهم نیست چقدر شده و هرچی مصرف کرده باشم پولش رو میدم ولی مهم اینجاس که اصلا من اونقدر مصرف نداشتم ، حد اکثر دو گیگ اضافه گرفتم + پول ثابت که 20 تومن هستش
باید بشه مثلا 30 تومن نه 50 تومن ...
من حرفم اینه که اینا دارن دزدی میکنن:n29: نمیشه جایی شکایت کرد یا ثابت کرد که اینطوری نشده ، من میگم احتمالا شبانه هارو سر روزانه شاید حساب کردند:n27:
بهتره که با تموم شدن حجم مجاز ، اینترنت قطع بشه اینجوری هرکه خواست اضافی مصرف کنه میره حجم میخره . من قبل از عید به ترابی هم گفتم ؛ گفت که داریم یه کارایی میکنیم...:n13:
دقیقا مشکل اینجاس که نمیشه هیچ جوری ثابت کرد به نظرم اینا حساب شبانه روزانشون درست نیست!نقل قول:
حالا شمام یه نگاهی به ریزکاکردتون بندازید اگه دیدید شما هم دانلود شبانه رو اشتباه محاسبه کرده تا یه فکری بکنیم
منم هر ماه دارم پوله زور میدم با این که استفادم از اینترنت کمتر شده ترافیکم هم بیشتر شده ولی باز آخر ماه دارم کم میارم استفاده بیش از حد میکنم!
همه بگید مرگ بر مخابرات:n23:
ممنون من از این استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تلفن حدود 15 روز قبل عید قطع شد.رفتیم پول را بحساب ریختیم.یک طرفه وصل شد (اینترنت هم قطع) دوباره فرداش رفتیم بهشون گفتیم درستش کردن.حالا امروز یک نامه فرستادن در خونه بعنوان اخطار واگذاری و نوشته 56 هزار هفتصد تومان بدهکارید تا نوزدهم هم وقت داده!!!!! توی سایتش هم رفتم دیدم زده 16900 تومان بدهی داریم اونم قبض بروز!!
دوستان نامحدود نیستن نظر بدن فقط یکی از دوستان نظر داده! عید خونه نبودید یوزر پس می دادید استفاده می کردیم :دی
برا ما هم پریروز ازین اس ام اس تهدید آمیزا اومد!!
لعنت بر همه کَسشون
سلام دوستان چطوری میشه از یوتیوب دانلود کرد چند وقته هر کاری میکنم نمیشه
نشون میده دانلود نمیشه
اگه از دانلود منیجر استفاده میکنی باید پراکسیت روروش ست کنی!نقل قول:
چیز پی ان ندارم فقط همون کفتر آبیه رو دارم:n27:
من رفتم ریز کارکرد حسابمو با ماشین حساب دقیق حساب کردمنقل قول:
البته فقط کارکرد روزانه ر ا حساب کردم
مصرف دو ماه من در جمع 12.5 گیگ بوده
ولی خود سایت مخابرات برای من مصرف را زده 15 گیگ
یعنی حدود 2.5 گیگ اضافه زده
دیگه بیخیالش شدم رفتم پرداخت کردم
ولی اصلا" مطمئن نیستم که روزانه اینقدر مصرف کرده باشم
امکان داره که مصرف شبانه را به جای روانه بزنن؟
ولی برای من هر شب سر ساعت اینترنتم قطع می شه و صبح هم دومرتبه قطع می شه.. یعنی هیچ وقت بدون قطع شدن من دانلود نمی کنم یعنی تا مطمئن نشم ساعت اینترنت شبانه شروع شده دانلود نمی کنم.....
چطوری می تونیم بفهمیم که شبانه را اشتباهی جای روزانه نزدن؟
چرا جدیدا" میزان مصرف شبانه ر ا توی سایت مخابرات نمی زنن؟
دوست عزیز چرا رفتی همچین حرفی زدی؟نقل قول:
آخه این حرف شما چه ربطی به حل مشکل قاطی شدن حساب های روزانه وشبانه داره؟
با این حرفت فقط یک مشکل اضافی برای کاربرها درست کردی
چون من خودم قبلا" از سایت فناوا سرویس داشتم و همین مشکل را داشت یعنی تا حجم تموم می شد قطع می شد و ماهی چند بار باید می رفتیم پول می ریختیم تا دوباره وصلش کنن
یکی از علت هایی که از مخابرات سرویس گرفتم همین بود که این مشکل را نداشت
الان اگر سرویس ها این جوری که شما خواستی حجمش تموم بشه و سرویس را قطع کنن.. مشکل اضافه اومدن پول قبض برای کاربرها حل مشه؟
یکم فکر کن
توی قسمت پرسش و پاسخ جشنواره اومده:نقل قول:
اگر این باشه خوبه هر کس حداکثر می خواد اعلام می کنه هرکس هم نمی خواد اعلام نمی کنه یا عدد زیادی اعلام می کنه.کد:ضمنا برای جلوگیری از هرگونه شکایت احتمالی از سوی مشتری , در صورتی که مصرفشان بسیار بیشتر از بسته ی درخواستی باشد, بندی در قرارداد درنظر گرفته شده که مشتری در آن حداکثر حجم اضافی در ماه را مشخص میکنند.
یه سوال پرسیدم جواب نگرفتم منظور از" هزینه کمیسیون" توی طرح جشنواره چیه؟
یه سوال دیگه دوستان نامحدود احوالتون چطوره؟ نکنه اینترنتتون سرعتش اینقد کمه که اینجا هم نمی تونید سر بزنید :دی
سلام
سال نو مبارک.مـــــــــــژده مــــــــــــــژده
مخابرات استان مرکزی برای کاربرانی که از 12 بهمن به بعد ثبت نام کرده اند ، دانلود شبانه رو حذف کرده
برید حالشو ببرید
حتما باید توی طرح های کمپین باشید تا از دانلود شبانه بتونید استفاده کنید
تاریخ 12 بهمن رو مطمئن نیستم -22 یا 12
یکی از این دوتاست:n14:
به نظر من اگه درست اجرا بشه میتونه مفید باشه .نقل قول:
و مشکلی اضافه نمیکنه اینجوری لااقل یه پول ثابتی روی قبض میاد و اضافشو دیگه خودمون میدونیم چقدره. البته میتونن همین مبلغ حجم اضافه ای که قراره خریداری کنیم رو آخر ماه روی قبض اضافه کنن یا هرکه خواست بتونه انلاین بپردازه (دو روش پرداخت داشته باشه یا prepaid باشه یا postpaid). در کل حجم اضافه رو خودمون تعیین کنیم که چقدر باشه حالا به هر روشی .
اگه هم قرار بشه که برای حجم اضافه حتما قبلش پول بپردازیم، صد در صد باید اینترنتی باشه . به این صورت که مثل خیلی از ispها پس از تموم شدن حجم مجاز ، اینترنت قطع میشه اما فقط میتونیم وارد سایت isp خودمون بشیم و با مراجعه به بخش مربوطه در سایت سرویسمونو شارژ کنیم که همون لحظه هم فعال میشه .نقل قول:
علت حجم اضافه که یه دلیلشو من بارها دقت کردم استفاده از پ-ر-و-ک-سی..هاست... و از هر نوعش.. . که تقریبا یک و نیم برابر کم میکنه و علتشو هم نفهمیدم . کافیه باp.ر.و.ک.س.ی.به فایل چند مگی رو دانلود کنید و بعد به sent و receive اینترنتتون نگاه کنیید .
مشکل شبانه و روزانه البته برای من و یکی از دوستانم برای 2ماه آخر سال گذشته این بود که ساعت شبانه را تا 6 صبح حساب میکردن (توی ریز کارکرد هم مشخص بود) که ما به اون دقت نمیکردیم و تا حدود ساعت 7 دانلود میکردیم که به نظر میاد برای همه یکسان نیست بعضیها اصلا حق دانلود شبانه ندارن و بعضیا ساعتش فرق میکنه و از 2صبح شروع میشه و بعضیا از یک صبح شروع میشه و ...... :n13:.
برای سرویس 512 نامحدود بعضیا رو که میشناسم گفتن سرعتشون در حد 50 الی 60 هست . فعلا در کل راضی بودن و میگفتن بعضی وقتا بالاتر هم میره . اما اینکه کل پول یک سال رو قبلش باید بدی یکم مشکوکه . چون معلوم نیست ماه آینده هم اینجوری بمونه . اشتراکش یک به هشته پس اگه سرعتت همیشه هم تقسیم بر 8 بود اعتراض کردن بی فایدست.نقل قول:
ساعت رایگان چند تا چند هست ؟ عوض شده ؟