راست میگه چینیه ولی روش نوشته ژاپن ولی تو سایتش میری نوشته فیلیپین
در هر صورت کیفیتش نسبت به سایره چینی هایی که تو بازار هستند که معلوم نیست درجه 5 یا 6 هست خیلی بهتره
Printable View
راست میگه چینیه ولی روش نوشته ژاپن ولی تو سایتش میری نوشته فیلیپین
در هر صورت کیفیتش نسبت به سایره چینی هایی که تو بازار هستند که معلوم نیست درجه 5 یا 6 هست خیلی بهتره
دوستان، من يه مشكل عجيب برخوردم
همونطور كه قبلا گفتم، من يك پلير سامسونگ با يك آمپ انكيو 608 دارم. من تا الان هر دي وي دي ( كپي يا اوريجينال) رو توي پليرم ( پلير سامسونگ) قرار دادم به مشكلي برخورد نكردم. ولي اين بار كه دي وي دي قهوه تلخ رو گرفته بودم، ديدم كه صدا نداره، يك دي وي دي ديگه تو دستگاه گذاشتم، خوب صدا داشت. پلير رو از آمپ جدا كردم و مستقيم به تي وي وصل كردم، صدا داشت. نميدونم مشكل چيه، تمامي حالتهاي مختلف صدا رو توي آمپ كنترل كردم. تو هيچ حالتي صدا نداشت. جالبه كه فقط با دي وي دي قهو تلخ اين مشكل بوجود مياد ( تمامي قسمتهاش). ولي وقتي وي سي دي قهوه تلخ رو ميگيرم مشكلي نداره.
كسي ميتونه كمك كنه كه مشكل از چيه، من انواع دي وي دي رو تا بحال چك كردم و بجز اين دي وي دي تا به حال به اين مشكل برخورد نكردم.
مطمئن نیستم ولی فکر کنم بتونی صدا رو از پلیر بدی به تی وی بعد از تی وی بدی به آمپ.
نقل قول:
خوب اين كار كه شدنيه ، من هم فعلا اين كاررو كردم، ولي خوب دنبال علت مشكل ميگردم. ميخوام بدونم چرا اين دي وي دي اينجوريه
بالاخره تونستم از این پیر مرد (باند هامو میگم :5: ) تو اینترنت یه عکسی پیدا کنم !!!
من اینارو وصل کردم به آمپ 819 و واقعا صدای خوبی دارم الان . نظرتون در موردش چیه ؟؟
البته باندای من خیلی تمیز تر از اینه . خیلی ازش مراقبت میکنم ! قبل از منم بابام خیلی ازش مراقبت میکرده !! بچه که بودم برای اینکه نزنم داغونش کنم چند سالی تبعید شده بوده بالای کمد از دست من !!!
کد:http://www.five.vn/detail.aspx?t=2163558
سلامنقل قول:
جالبه دي وي دي پليرهاي سامسونگ فقط كد2 پخش مي كنند! شما حتما نسخه هايUK تهيه ميكني؟ درسته؟
تا جاي كه من ميدونم سامسونگ هاي بازار ايران كد 2 هستند و 1 پخش نمي كنند و مولتي هم نميشن!
نقل قول:[دوستان تا اونجایی که من اطلاع دارم HDMI یک پروتکل برای انتقال صدا و تصویر در حالت دیجیتال هستش و کابل هاش فقط در ورژن متفاوت هستند! بله درسته که یک کابل مرغوب تر نویزپذیری کمتری داره ولی شما با هر کابلی داری تصویر رو به طور کامل دریافت میکنی بهترین و گرونترین کابل دنیا رو هم بخری هیچ تفاوتی تو صدا یا تصویرت نداره! در حالت دیجیتال شما یا ارتباط داری یا نداری! فقط نسخه پورتها باید با کابل مچ باشه! مثلا برای 3D شما حتما باید پلیرت در عین داشتن توانایی پخش سه بعدی از درگاه HDMI نسخه 1.4 بهره ببره و تلویزیون شما هم باید 1.4 باشه ورودیش و در نهایت با همین نسخه کابل هم متصل بشن. حالا این که بعضی فروشنده ها چه پولهایی میگیرند و بعضی برندها چه تبلیغاتی میکنن بگذریم! شما مطمئن باش همین کابل های 6-7 تومنی هم کارتون رو راه میندازه!نقل قول:
مردم ما به اندازه كافي فقر اطلاعاتي دارن!شما با نظرات كتابي خواهشا بدترش نكن!نقل قول:
تو سيستم هاي HIGH-END حتي زير كابل لرزش گير ميزارن و روي صدا و تصوير تاثير داره!
شما خيلي كم اطلاع هستيد و اصلا حتي نميشه با شما بحث كرد! چرا چون متوجه تغييرات و مسائل فني مربوط نميشي.
ایشون کاملا درست میگن.نقل قول:
HDMI دیجیتال هست و نویز و این صحبت ها اصلا در موردش صدق نمیکنه. یا تصویر و صدا میده با بالاترین کیفیت, یا اصلا نمیده هیچی که به اون میگن خراب (همون قضیه ی 0 و 1)
چرا تو Component و Composite و آپتیکال باید وسواس به خرج داد چون اینا آنالوگن. اما HDMI نه. همون 7 8 تومنی ها هم کار آدمو راه میندازه با بالاترین کیفیت.
دوست من ميشه بفرمائيد اين تفاوتي كه در صدا و تصوير سه برند معتبر مثل VAN DEN HULنقل قول:
120 هزار توماني با مانستر 80 هزار توماني و Wireworld
420 هزار توماني در دموي كه جناب برزين در شركت آوين آوا داشتن روي بلوري پلير LX91 پايونر در چي هست؟ اون همه تغيير در بافت تصوير! صداي كاملا متفاوت در برندهاي مختلف؟ تازه بدونه Break-in كامل؟
لطفا جواب درست بدين؟
ببینید چیزی بالاتر از قوانین فیزیک و روابط الکتریکی که نیست. توی ریاضی 2 ضربدر 2 می شود 4 این قضایا اثبات شدست. دیگه اینکه کسی بخواد بگه من و دوستام رفتیم با چشممون دیدیم 4 نمی شه دلیل بر رد این قضیه نیست. ببینید از لحاظ تئوری هیچ فرقی بین کیفیت صدا و تصویر کابل های HDMI وجود نداره اگر کابلی هم به علت کیفیت بد ساخت و عدم وجود نویز گیر و یا عدم رعایت استانداردها مشکل داشته باشه مشکلش اینه که کلاً تصویر نمیده نه اینکه مثلاً تصویر برفکی بشه یا نویز بگیره.نقل قول:
این قضیه تئوریشه از لحاظ عملی من که تست کردم فرقی ندیدم حالا بگید من سواد ندارم وقتی منابع گردن کلفتی مثل PopularMechanics , Cnet , PCworld , Gizmodo و چند تای دیگه هم به شدت این قضیه رو رد می کنند نمی شه همه رو صرفاً با یک جمله که اینا تبلیغاتیند حذف کنید.
بین اینا Cnet از همه تبلیغاتی تره ولی به این جمله توجه کنید
CNET strongly recommends cheap HDMI cables widely available from online retailers instead of the expensive counterparts sold in your local electronics storeیعنی Cnet قویاً توصیه می کنه که کابل های ارزون تهیه کنید.
این جمله تبلیغ چیه؟؟؟ تبلیغ مارک خاصی که نیست داره به حالت کلی یه چیزی می گه هر چی نباشه یه سر سوزن اعتباری هم داره برای چی باید با این جملات به زعم دوستان تبلیغاتی و دروغ اعتبار خودش رو از دست بده؟
در مورد این قضیه تو لینک زیر کلی بحث شده پست اولش رو هم آپدیت کردم
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=441784[/HTML]
تك تك فرمايشات شما در بالا درست و كاملا منطقي است.نقل قول:
هيچ كس نگفته كابل نويز داره و يا برفكي هست! و يا اطلاعان 0و1 دچار افت ميشن.
در مورد تفاون كابل هاي گرون قيمت روي سيستم هاي High-End صحبت سر بافت صدا و تصوير, عمق رنگ, كنترل گرين, و خيلي نكات ديگه كه هنوز من ياد نگرفتم هست.
اگر شما و ديگر دوستان هم تجربه از نزديك تست كردن داشتيد بهتر متوجه منظور من مي شديد.
سلام به همگی.چند ماه پیش توی همین تاپیک یک سینمای خانگی به نام Sound Castle از LG معرفی کردم.توی آدرس زیر مشخصات کاملش هست.
[[PHP]URL]http://soundcastle.goldiran.ir/product.htm[/URL][/PHP]
از نظر امکانات که قطعا"کامل ترینه.فقط میمونه قیمت وتست صدا که دوستان تهرانی باید زحمتش رو بکشن.
من پيشنهاد نمي كنم بخري دوست من! ظاهر زيباي داره اما دوامي به نصبت پولي كه از شما مي گيره نداره! خيلي مد روز و زود گذر ساخته شده است.نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم با نظر دوستان در بالا در مورد کابل موافقم . من 3-4 مدل کابل از 8 تومنی تا مانستر 70 تومنی دارم و رو سیستمم فرقی حس نکردم . 2-3 مورد بحث تو این فروم هست که قابل توجه هستند :
کد:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=794088
کد:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1275072
کد:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1277805
دوستان یه سوال واسم پیش اومده.
من اگه یه HTIB 5.1 معمولی (بدون بلوری) بگیرم اگه بخوام صدای PS3 رو هم ازش بگیرم نمیتونه صدای HD رو پخش کنه درسته؟
اگه یه A/V receiver که صداهای HD رو ساپورت میکنه بهشون وصل کنم مشکل حل میشه؟
یه همچین رسیوری قیمتش چنده؟
فقر اطلاعاتی بهتر از فقر فرهنگی هست دوست من. در ضمن شما کاش به جای استناد به یک تست که جزئیاتش رو هم نگفتید به علم الکترونیک استناد میکردید. فقر اطلاعاتی شاید به معنی بی خبری عوام از اخبار روز باشه ولی شما فقر علمی داری دوست من.نقل قول:
شما چند تا کتاب یا مطلب در مورد انتقال داده مطالعه کن متوجه میشی من برای شما یک مثال خیلی ساده میزنم تا شاید کمکی بکنهنقل قول:
rs 485 یک پروتکل ارتباطی بین چند NOD در فواصل زیاده. اما یک روش بسیار جالب برای تشخیص و حذف نویز داره.
این پروتکل با ولتاژ 5+ و 5- کار میکنه به این معنی که از GND(گراند) 5+ ولت به معنای 1 هستش و -5 ولت به معنای 0 هست. حالا یک نویز میاد و در کابل تاثیر میزاره و ولتاژ ها رو تغییر میده! حالا تکلیف چیه؟
بله این پروتکل به زبان خیلی خیلی ساده میاد هر دو ولتاژ رو محاسبه میکنه و همه میدونیم که نویز بروی هردو تاثیر گذاشته پس اختلاف این دو باز هم همون 5 ولته که نشونه 0 یا یک بودن دیتاس. و در نهایت خطا یی به واسطه نویز پیش نمیاد.
البته برای راحت و ساده شدن این موضوع مجبور شدم تغییراتی هم بدم که امیدوارم مخترعین این پروتکل اون دنیا خفتم نکنن و لی از اینها بگذریم بعد از یک مقدار نویز قابل تشخیص شما با اختلال مواجه میشید که خوب قابل مشاهدس! انواع روشهای ارور کارکشن و تشخیص خطا هم موجوده که شاید سرعت شما نصف بشه ولی خطایی رو مشاهده نکنید!
با سلام خدمت دوستان ، فرق آمپلی فایر پایونیر مدل های 1019،919 و 819 را توضیح دهید؟ کدام آمپلی فایر در upscalling تصاویر به 1080p قدرت بیشتری دارد؟
در ضمن در صورت اتصال تصویر شبکه های ایرانی از طریق ----- با کابل کامپوزیت به هر یک آمپلی فایر بالا آیا کیفیت تصویر بهتر می شود؟
1019 آپسکیلینگ بهتری دارد.
نقل قول:
از بين اينها 1019 برتره
در صورت اتصال رسيور به آمپ، و تنظيم رزولوشن تا حد 1080 كيفيت تصوير ارتقا پيدا كرده، بطوريكه اين تفاوت براي چشم كاملا قابل تشخيص هست.
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
ببخشيد من اصلا از اين كدهايي كه گفتيد سر در نميارم، منظورتون هم از نسخههاي UK متوجه نشدمنقل قول:
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
دوستان عزیز خداروشکر پژمان جان زحمت کشیده و یه تاپیک در رابطه با کیفیت کابلها ایجاد کرده.خواهشا بحث در مورد کابل رو اونجا ادامه بدید.هم نظم تاپیک ها بهم نمی خوره و هم دیگر دوستان راحت تر می تونند در آینده به مطالب شما دسترسی داشته باشند.
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
نه نمی تونه پخش کنه.نقل قول:
بله حل میشه.
حداقل بین 350 الی 400 تومن.
ولی شما با اینکارت باید خیلی هزینه کنی.پیشنهاد می کنم یه سیستم سینمایی ترکیبی تهیه کنی تا تو هزینه هات هم صرفه جویی کرده باشی.
شما چه ترکیبی رو بیشنهاد میکنید با توجه به این که من با سیستم اهنگ گوش نمیکنم و بیشتر برای فیلم و بازی ازش استفاده خواهم کرد؟
در ضمن بلندگوهای خیلی بزرگ رو هم دوست ندارم(مثل RSها).
سلامنقل قول:
شما گفتين از نسخه هاي اورجينال استفاده مي كني! درسته؟ من سوال كردم بيشتر از چه منطقه اي فيلم ميگيري و چطور سامسونگ مولتي كد كردي؟
UK براي انگلستان هست.
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
دوست عزيز mr-rayan من با آقايون صحبتي ندارم در مورد كابل! مشكل عدم تجربه هست كه خوب هرچي بگي بي فايده هست.نقل قول:
شما به عنوان يك فرد با تجربه خوب منظور من متوجه ميشي.
[QUOTE=mr_rayan;5486204]سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما سقف بودجتون رو ننوشتید.این مدل سینمایی که نام بردید نزدیک به 300 تومن قیمت داره و نتونستم ازش لینک درست و حسابی پیدا کنم که ورودی خروجی هاش رو چک کنم.ولی اگر تو قیمت 300 تومن میخواید و براتون بلندگوهای پایه دار مهمه فکر کنم بهترین گزینه باشه.
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
/QUOTE]
[QUOTE=mr_rayan;5508770]دوستان عزیز خداروشکر پژمان جان زحمت کشیده و یه تاپیک در رابطه با کیفیت کابلها ایجاد کرده.خواهشا بحث در مورد کابل رو اونجا ادامه بدید.هم نظم تاپیک ها بهم نمی خوره و هم دیگر دوستان راحت تر می تونند در آینده به مطالب شما دسترسی داشته باشند.نقل قول:
/QUOTE]
دوست عزیزم این مطلب عنوان شده خود من کاملا بی جواب موند و شما هم که پاسخ دادید مثل خیلی از موارد دیگه که پاسخ داده میشه در حد زدن پست و رفع تکلیف هستش. شما اصلا وقت نکذاشتید که مطلب رو متوجه بشی بعد جواب بدی و ظاهرا طبق عادت پست زدید و جواب دادید که اگر دقت کنید حتی یک سوال من رو هم پاسخ ندادید. حالا شما به یک مبحث که در سینماهای خانواده هم مورد استفاده قرار میگیره گیر دادی.
از حق نمیگذرم دیگران که تخصص هم دارند حتی همون پست شما رو هم ندادن و خوب کسی وظیفه ای هم نداره ولی یک راهنمایی کوچک در حد یک پست با ادعای افراد به چندیدن پست تبدیل میشه!
در کل کاش اگر چیزی بدونم پست بدم و اگر نمیدونم یاد بگیرم و اگر یاد گرفتم تشکر کنم.
سلام دوستان...
من میخوام یه سینما خانگی بخرم نیاز به یه کمک فوری دارم ممنون میشم کسی کمکم کنه!!!
حتما مارک ال جی باشه .
قیمتش زیر 600 تومن باشه .
ورودی و خروجی HDMI داشته باشه .
کیفیتش تو صدای زیاد نه خیلی خیلی زیاد خوب باشه.
حتما 4 بانده باشه.
با تلویزیون lg led 5600 ست بشه .
همه نوع دی وی دی رو ساپورت کنه و دی وی دی های FULL HD 1080i و مدل های دیگرو همرو بخونه...
ممنوننننننننننننننننننننن نننننننننن!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقایون من خودم سرچ کردم این چند تا مدل رو پیدا کردم بین این ها کدوماشون بهتره؟؟؟؟؟
LH-T1090HTS
LH-777 HTS
LH-T 1075 HTS
LH-780HTS
سلام دوستان.
از بچه هایی که سری RS پایونیر رو دارن میخواستم بپرسم تنظیمات ساب ووفر رو چطوری میزارن؟؟؟؟
تنظیمات آمپ هم اگه کسی بلده که یه توضیحی بده ممنون میشم.
جناب shadanpoor عزیز من جواب سوالات اون پست شمارو تا اونجایی که اطلاعات داشتم دادم و اگه به نظر خودتون همه سوالاتتون بی جواب مونده یا جوابی رو که من دادم متوجه نشدید و یا اشتباه از من بوده که بد توضیح دادم.
بهرحال اگه سوالی دارید من خوشحال میشم در صورت کافی بودن اطلاعاتم به شما کمک کنم.
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
خب شما لطف کنید بفرمایید تا چه مبلغی می تونید هزینه کنید.نقل قول:
من نظرم نهایتا روی 700-800 تومنه.چیز خوبی میشه جمع کرد؟
با توجه به اینکه از بلندگوی بزرگ خوشتون نمیاد و به یه ----- خوب هم نیاز دارید فکر کنم مدل onkyo HTS5305 که دوتا از بچه های فروم هم تهیه کردند و راضی هستند برایتان مناسب باشه.قیمتش هم زیر 600 تومن هست و البته بدون پلیر فروخته میشه و می تونید پلیر با هر قیمتی که دوست دارید تهیه کنید.نقل قول:
[HTML] http://www.eu.onkyo.com/products/HT-S5305_.html[/HTML]
اگه بلندگوی بزرگ هم مدنظر قرار بدیم چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟
برای بلندگوی بزرگ شما باید کمی بیشتر هزینه کنید.با توجه به اینکه از سری rs خوشت نمیاد باید حدود یه تومن هزینه کنید.(مثل سیستمی که فرشاد حدود دو هفته پیش تهیه کرد.)نقل قول:
یعنی اسپیکرهای زیر به هماره آمپلی فایر و پلیر مناسب.
[HTML] http://www.jamo.com/eu-en/products/s-426-hcs-3-description/[/HTML]
ولی سری rs هم خوبه گرچه rs70 مثل اینکه دیگه نیست.
این onkyo که معرفی کردبد صداش چطوره؟آخه اسپیکراش خیلی کوچیکه دیگه!
من صداش رو نشنیدم.نمی تونم نظری بدم.از دوستانی که دارند بپرس.اگه چند صفحه ای بری عقب تر می بینی کدوم از دوستان تهیه کردند.نقل قول:
ببین من قبلا سینمای خانگی نداشتم وعادت هم به صدای بلند ندارم.نقل قول:
ولی من تو یه فضای 35 متری ولومش رو که آخرش 75 هست تا 60 یا 65 بیشتر نمیتونم ببرم بالا یعنی رنگم میپره!!!
در ضمن سینماهای خانگی دیگه هم منظورم بیشتر تجاریهاست یه سری ها شون خود اسپیکر بزرگ نیست روی پایه بزرگ بنظر میان.
توان ورودی اسپیکرهای این 120 وات هست.خروجی آمپلی فایر 100 وات برای هرکانال.
یعنی یه سینمای خانگی 600 وات هست
5 کانال هرکدوم 100 وات وساب هم 100 وات روهم میشه 600وات.
درضمن جهت یادآوری اینا رو راجع بهonkyo 5305 نوشتم.
اگه اسپیکرهای این رو نخواستی آمپلی فایر هم ارز این onkyo 308هست که با ست بلندگوی جاموی 406 میشه حدود هشتصدو خورده ای.که دراینصورت از انواع آمپلی فایرهای پایونیر هم که رایان عزیز معمولا نظر مساعد بهشون داره میتونی انتخاب بکنی.
راستی دوستان چرا اینقدر قیمت سینما خانگی ها رفته بالا دلیلش چیه؟
چند هفته اي هست لوازم الكترونيك و كامپيوتر گران شده!نقل قول:
من هفته پیش جمهوری بودم خود مغازه دارها میگفتند سال جدید میلادی قیمتها بازم گرونتر میشه !!نقل قول:
سلام
دوستان ایا سینمای خانگی با پلیر یلوری وارد شده اگه جواب مثبته میتونید مدل ورنج قیمت بدید ؟
سینمای خانگی با خاصیت بلوری (3d ) چطور ؟
با تشکر
مشکلم بیشتر اینه که این اسپیکرها رو رو زمین نمیشه گذاشت آخه فکر کنم!پایه ای چیزی براش میشه گرفت؟نقل قول:
کیفیت صداش موقع فیلم با صدای نسبتا بلند چطوره؟