مغزم ترکید انقدر چیزای جور با جور اینجا هست من که نفهمیدم ساین کردن یعنی چی آموزشش رو دیدم ولی اصلا نمیدونم یعنی چی (خوردنیه ، دیدنیه چی هست:31:) یکی منو روشن کنه:2:
Printable View
مغزم ترکید انقدر چیزای جور با جور اینجا هست من که نفهمیدم ساین کردن یعنی چی آموزشش رو دیدم ولی اصلا نمیدونم یعنی چی (خوردنیه ، دیدنیه چی هست:31:) یکی منو روشن کنه:2:
سلامنقل قول:
نه استفاده نکردم.
میرم و 30 ام بر میگردم.
تو اولین فرصت حتما.... البته شاید تا اون زمون راهش پیدا بشه... در ضمن توی هواپیما همین ورژن رو تستش میکنم ببینم سرعت بالا روی تشخیص و دقت این OVI چه تاثیری میزاره...
فعلا...
ساين اينه كه :يعني روش ساين:شما ابتدا شماره سريال گوشيتونو به بعضي از فروم ها كه همين فروم هم جزش ميشه ميدين و بعد از دو سه روز دو تا فايل به شما ميدن كه بعد نرم افزار هاي مختلفي از قبيل signsis هست كه شما اون دو فايل و برنامه اي كه مي خواين ساين كنين رو بهش ميدين اونم فايل ساين شده ي برنامه رو بهتون ميده البته بايد تاريخ گوشي شما هم درست باشه البته به ميلادينقل قول:
فكر كنم اينا رو خودتونم ميدونستين درسته؟نميدونم والا
برنامه ی آپدیت گوشی توی خود مموری نیست باید دانلود کنم؟
اینهم توضیحات کامل اینکه ساین کلا" چیه :نقل قول:
با تشکر از آقای امینی !نقل قول:
مرحله اول: ساین کردن یعنی چه و لزوم ساین کردن برنامه ها
اولین و بیشترین مشکلی که دوستان عزیز در نصب برنامه های خودشون باهاش برخورد میکنن اینه که با یه پیغام خطا در هنگام نصب برنامه مواجه میشن و برنامه نصب نمیشه . متن خطا هم معمولا اینه "Certificate error. Contact the application supplier" .این پیغام میگه که شما باید برنامه خودتون رو ساین کنید.حالا اکثر کاربران عزیز این سوالات براشون پیش میاد
خوب حالا این ساین یعنی چی ؟
چرا باید برنامه های خودمون رو ساین کنیم ؟
با یه مثال جواب سوال اول رو میدم.فرض کنید یه برنامه رو از اینترنت و یا هر جای دیگه پیدا کردید و اونو تو گوشیتون نصب کردید.شما که نمیدونید این برنامه رو چه کسی نوشته و یا برای چی نوشته. حالا از شانس بد شما اون برنامه ای که نصب کردید رو یه آدم خلاف مثل من نوشته و از نوشتن این برنامه مقاصدی داره مثل آسیب زدن به گوشی های دیگران مثل همین ویروس هایی که هی در موردشون میشنوید , استفاده از مطالب یا فیلم ها و عکس های خصوصی دیگران و اخاذی از اونها و چندین دلیل دیگه.حالا شما به عنوان یه کاربر معمولی از کجا بدونید که یه برنامه خوب هست یا نه ؟ شرکت سازنده سیستم عامل سیمبیان اومده و این مشکل رو برای شما حل کرده و اون هم اینطوریه که سیستم عامل خودش رو طوری طراحی کرده که هنگام نصب برنامه ها اونها رو باز میکنه و اگه یه سری کد یا الگوریتم خاصی تو برنامه ببینه اجازه نصب به اونها میده در غیر این صورت نصب متوقف میشه.حالا این کدی که تو برنامه ها هست از کجا میاد؟ شرکت سازنده سیبیان به همه سازندگان برنامه برای این سری گفته که اگه میخوان برنامه هاشون تو گوشی های نوکیا سری 9.1 نصب بشه باید یه نمونه از برنامه رو به اونها بدن تا بعد از تست و در صورت بی عیب بودن اونها این کد و یا الگوریتم رو به برنامه اضافه میکنن تا قابلیت نصب رو داشته باشن.پس با این حساب همه برنامه هایی که تو بازار هستند ساین شده هستند.خوب حالا که تقریبا فهمیدیم ساین چیه این سوال پیش میاد که خوب اگه اونها ساین شده هستند پس ما چرا باید دوباره ساین کنیم؟جواب اینه که چون این الگوریتم ساین طوری طراحی شده که اگه کسی مثل هکر ها و کرکر های عزیز اونها رو باز کنن این کد و یا الگوریتم از بین میره و برنامه میشه ساین نشده و چون ما از برنامه های کرک شده و یا قفل شکسته و به صورت مجانی استفاده میکنیم و چون یه کرکر برای کرک کردن یه برنامه نیاز به باز کردن برنامه داره تا بتونن قفل اونو بشکنه پس برنامه به صورت ساین نشده درمیاد.حالا چاره چیه؟ چاره اینه که یا شما باید برید و اون برنامه رو از سازنده اصلیش بخرید و یا هم یاد بگیرید که چطور برنامه ها رو ساین کنید.البته این ساین کردن ما با ساین کردن شرکت سازنده سیبیان یکی نیست و اونو برنامه هایی رو که ما ساین میکنیم هنگام نصب اگه دقت کرده باشین میگه که این برنامه تایید نشده هست و بهتره نصب برنامه متوقف بشه و در صورت نصب تمام عواقب ناشی از استفاده از این برنامه پای خود کاربره.پس لطف کنید و هر برنامه ای رو در هر سایتی که دیدید دانلود نکنید و فقط از جاهای معتبر برنامه بگیرید
بعد برای ساین برید توی این تاپیک کاملا" توضیح داده شده :
آموزش سایــن کردن با استفاده از برنامــه SignSiS
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=394099
ممنون دوست عزیز ؛ ولی ایشون گفتن که روششو میدونن و دیدن فقط میخان بدونن که ساین چیه !نقل قول:
والا منم اگه اینطوری برام توضیح بدن هیچی نمیفهمم :دی !
این جملتونم خیلی باحاله :دی !
ساين اينه كه :يعني روش ساين
با پیسی سوییت هم میتونی آپدیت کنی، اما بهتره از همون sony ericsson update service استفاده کنی.نقل قول:
آره باید دان کنی.
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/vivaz?cc=gb&lc=en
نقل قول:ممنون از آقا پیام گل !نقل قول:
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
شه ژالب ، در یک زمان !
بابا اپدیت ویندوز هم 110 مگ نیست!!!(الان قیافم مثل آواتارمه)
نکنه 110 کیلو بایت
من دابلیو نهصدو پنجامو همینطوری با همین برنامه آپ کردم بیش از 180 مگابایت شد !نقل قول:
ولی یه خوبی داره اینکه اون فایل آپدیت دانلود میشه و تو سیستمتون باقی میمونه ؛ هر موقع براتون مشکل پیش اومد میتونید با چند ثانیه وقت دوباره همون ورژنو آپ کنید !
تا اینکه ویندوزتونو پاک و فرمت کنید درایوتونو !
بچه ها من یه برنامه هایی تو youtube برا این گوشی دیدم که ظاهرش رو کاملا عوض میکنه و چندین و چند مدل داره ، مثلا مدل آندروئید و ویندوز موبایل HTC ! فک کنم اسم برنامه SPB Mobile Shell 3rd بود ! حالا این و مدهای مختلفش رو میشه از کجا گیر آورد ؟ مشکلی که واسه گوشی به وجود نمیاره ؟!
یه مورد دیگه هم فایلهای فلشی هست که تو دسکتاپش استفاده میشه ! مثلا نمونه معروف آکواریم ! اینارو از کجا گیر بیاریم ؟!
سوال اول :نقل قول:
بله هست ؛ اینجا چند تا موجوده !
+ سرچکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=303
سوال دوم :
گوگل . کام :دی !
بازم سرچ کنید ، بنویسید آکواریوم فلش برای گوشی
فایل های فلش برای گوشی !
ای بابا 35مگ دانلود کردم ارور میده:41:نقل قول:
vallio جان بعد از هر اپديت چيزايي كه دانلود كردي سيو ميشه؟چرا پس من اومدم از اول اپديت كنم دوباره شروع به دانلود از اول كرد؟راهي نيست؟
SPB.Mobile.Shell.v3.7.498نقل قول:
برای دانلود این برنامه از لینک زیر استفاده کنید این برنامه به صورت کاملا رایگان هست و نیاز به ساین یا کرک هم نداره حجم برنامه هم 6.5 مگ هست :11:
کد:http://tinyurl.com/SPB-Mobile-Shell-v3-7-498
مرسی از کمکتون ، فقط یه سوال ، همه مدها رو همین یه برنامن ؟ مدهای آندروئید ، وین موبایل و ...! ؟نقل قول:
SPB.Mobile.Shell.v3.7.498
برای دانلود این برنامه از لینک زیر استفاده کنید این برنامه به صورت کاملا رایگان هست و نیاز به ساین یا کرک هم نداره حجم برنامه هم 6.5 مگ هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه ؛ البته از اون ورژنی که دانلود کرد نباید جدید تر اومده باشه !نقل قول:
یعنی اگه ورژن جدیدتر اومده باشه ؛ خوب معلومه به ورژن جدید آپدیت میکنه !
سلام و خسته نباشیذ خدمت همه
آقا من وقتی از طریق وای فای به اینترنت وصل میشم و میخوام صفحه ای رو باز کنم این ارور میده : no gateway reply
ینی چه؟ من چکار باید بکنم؟
هنوز یه روز نشده جفت پا رفتم تو گوشی:31:
اواخر آپدیت بود که فکر کنم باتریش تموم شد حالا هم هر چی شارژ میکنم گوشی نمیاد بالا:21:
ای افراد پر توان برسید به داد این ناتوان:19:
قبلش مگه نگا نکردی ببینی شارژ داره یا نه؟!نقل قول:
بزن به شارژ، بعد نیمساعت بیا ببین پشت گوشی گرم شده یا نه، اگر آره، یعنی داره شارژ میشه، بزار خوب شارژ شه.
احتمالا روشن نمیشه، بعد از اینکه خوب شارژ شد، دوباره گوشی رو آپدیت کن ببین آپدیت میشه یا نه.
اگر نشد یحتمل باید بدی بیرون فلش کنن گوشیو.
نقل قول:
من گفتم این خودش با usb شارژ میشه دیگه نیازی نیست:9:
وقتی گوشی بیکاره با usb شارژ می شه، اما موقع نصب فرمویر، پیسی عین زالو میافته رو باطری. تو برنامه هم هشدار میده که مطمين باشید نصف یا بیشتر باطری پر باشه. حالا شما اون کارارو بکن، نشد باید بدی فلش کنن برات.نقل قول:
نشد:41:
وقتی میزنم به شارژ اون چراغ قرمزه روشن میشه ولی بعد از اینکه خاموش میشه فکر نکنم شارژبشه چون باتری زیاد داغ نمیشه
وقتی روشنش میکنم فقط صفحه ی اول سونی اریکسونش میاد و بعد هیچ :41:
خاموش کن، یه دو ساعت بزن به شارژ، ضرر نداره. بعد یه بار دیگه آپدیت کن ببین گوشی رو میشناسه یا نه.نقل قول:
دوستان ویواز باز
من واسه اتصال به اینترنت مشکل دارم.
من یه مودم ADSL دارم که خروجی بیسیم میده.
حالا گوشی مودم رو میشناسه ، اما چطور باید یوزر نیم ، پسورد رو به خوردش داد؟
تو پست های قبلی هم خیلیا پرسیده بودن ولی هرچی گفتن من یافت نکردم
درضمن نمیشه موقع اتصال به کامپیوتر شارژ نکنه؟
اگر منظورتون یوزر و پسورد اکانت ADSL عه که شرکت بهتون داده، اصلا نیازی نیست اون رو تو گوشی وارد کنید.نقل قول:
شما یه مودم وایرلس داری، به اینترنت هم وصله (رایانه حتما به اینترنت وصله دیگه؟). هر دستگاهی که این مودم رو پیدا کنه، به اینترنت وصل میشه. کاری هم به یوزر و پسوردی که از طرف اون شرکت به شما داده شده نداره.
فقط اگر خودتون روی وایفای پسورد گذاشته باشید، اون پسورد رو همون هنگام اتصال وارد میکنید.
مثلا: (حالا من میگم اما حتما بلدی اینو)
از منو (دکمه وسط) وارد گزینهی Internet میشی، یه پاپآپ میاد که اینترنت میخوام!
حالا گزینهی Find Wi-Fi netw. رو میزنی. به وایفای مودمت وصل میشه. اگر قبلا پسورد گذاشته باشی، یه پنجره میاد، پسوردو میزنی، اگرم نه که مستقیم وصل میشه.
ممنون
ولی بدون پسورد که نمیشه ، اینجوری که همسایه ها صفا میکنن با اینترنت من.
مودم وایرلس که نیست تا کد داشته باشه ، مودم ADSL ه فقط خروجی وایرلس داره.
برای وصل کردن کامپیوتر هم باید یوزر نیم پسورد کانکشن رو وارد کرد دیگه!
همه همین جواب رو تا اینجا ی این تاپیک دادن:41:
من هم دقیقا همین مشکلو دارم!!!نقل قول:
هر کاری کردم نتونستم رفعش کنم...:41:
ببین شما یه یوزر و پسورد داری که از شرکت گرفتی که باهاش اینترنت کامپیوتر رو فعال میکنی.نقل قول:
حالا همین اینترنت رو (که از طریق کامپیوترت در دسترسه)، میتونی بدون نیاز به پسورد، از طریق گوشی بهش وصل بشی.(مودمتون وایرلسه و خودبهخود این اینترنت رو بهصورت وافای تو محیط پخش میکنه)
حالا چون همسایهها خیلی صفا نکنن، شما میتونی روی این وایفای پسورد بذاری که فقط خودت استفاده کنی.
اگر مشکلتون اینه که چجوری میشه روی وایفای پسورد گذاشت، خیلی مودمها سیدی برنامشو دارن، از طریق تنظیمات خود کانکشن هم میشه. لطفا تو این انجمن مطرح کنید:
اما اگر مشکلتون این نیست لطفا یهمقدار واضحتر توضیح بدین.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=109
دوست گرام چرا صورت مسئله رو عوض میکنی؟:46:
بلا به دور ایرانول کیلو چند؟
مودمم ADSL است نه وایرلس یا وایمکس.
فقط این روتور بنده یه آنتن وایرلس داره که اینترنت ADSL رو به وایرلس تبدیل میکنه و برای اتصال مثل ADSL معمولی نیاز به یوزرنیم و پسورد از ISP داره نه کد گذاری های شخصی
آقا ، آریان ، امیر ، من ، هممون همین مشکلو داریم که !
این وای فای کوفتی رو اعصابمه ! میزنم گوشی رو خورد میکنما
اين چجورشه ديگه؟
اکسس پوينته يا مودم؟
بالاخره وايرلس هست يا نيست؟
شما مدلشو بگو تا بدونيم با چي طرفيم...
وقتي ميخواين با لپتاپ يا همچين چيزي وصل بشين چيکار ميکنين؟
البته اگه بحث بره سره جاش تو تالار مربوطه بهتره... شما کلا با اتصال وايرلس مشکل دارين نه گوشي...
يه چيزي هم بگم واسه يه تعداد از دوستان که شايد مشکلشون از اين باشه.
شما موقعي که کانکشن مودم رو تعريف مي کنين براي اينکه اينترنتش قابل استفاده واسه دستگاه هاي ديگه هم باشه، حتما بايد نوع کانکشن رو PPPOE ببندين نه بريج. وگرنه اتصال فقط براي دارنده کانکشن اصلي امکان پذيره... اگه مشکل بعضي از دوستان بوده ميتونن اينم چک کنن. فقط با PPPOE ديگه ديسکانکت کردن با شما نيست و هميشه لايو ميمونين.
در ضمن GPS تو هواپيما که مجبوريم بريم رو Flight mode هي قطع و وصل ميشه... نميدونم سرعت زياد اثر ميزاره يا از سنسورشه يا از Flight mode. يه بارم با GPS واقعي امتحان ميکنم ببينم اون چجوريه...
پیام چرا هیچوقت عکس واید نمیگیری؟
چون 6 مگاپیکسلی میشه ؟
با n900 براحتی وصل میشم ولی در همون شرایط ویواز میده no gateway replyنقل قول:
يعني وقتي با يو اس بي به كامپيوتر وصله شارژ ميشه؟اره شارژ ميشه ولي تو اپديت گوشي خاموشه ها
با کامپیوتر علاوه بر شناختن منبع وایرلس یا همون مودم یه کانکشن هم میسازیم که یوزر نیم پسورد بهش میدیم.
ولی تو این گوشی جایی رو پیدا نکردیم که بشه این کارو کرد.
ظاهرا تنها با وایرلس کار میکنه ، نه با مودم های ADSl ای که به وایرلس تبدیل میکنن:41:
ما با یوزر نیم پسورد دادن به گوشی مشکل داریم!نقل قول:
يه چيزي هم بگم واسه يه تعداد از دوستان که شايد مشکلشون از اين باشه.
شما موقعي که کانکشن مودم رو تعريف مي کنين براي اينکه اينترنتش قابل استفاده واسه دستگاه هاي ديگه هم باشه، حتما بايد نوع کانکشن رو PPPOE ببندين نه بريج. وگرنه اتصال فقط براي دارنده کانکشن اصلي امکان پذيره... اگه مشکل بعضي از دوستان بوده ميتونن اينم چک کنن. فقط با PPPOE ديگه ديسکانکت کردن با شما نيست و هميشه لايو ميمونين.
چون وایرلس هم داشته باشی باید به گوشی یه یوزر نیم پس بدی دیگه! نه؟
فقط تو فرودگا هاست که واسه همه بازه و فقط باید وصل بشی.
درضمن برای مثال مودم من اینه TP-Link TD-w8901G
اینم لینک که متاسفانه قیلتره!کد:http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TD-W8901G
به این تاپیکم یه سری بزن ( توضیح دادم ) :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429696
بله توضیح دادید ، منتها برای اتصال به کامپیوتر و از طریق کامپیوتر به اینترنت.
مشکل اتصال مستقیم گوشی به اینترنت از طریق wi fi هست.
سلام
واسه آپدیت آفلاین کسی راهی سراغ داره ؟؟
ممنون .
بچه ها یه سوال دیگه ، برای استفاده از ارتفاع سنج و سرعت سنج گوشی ، نیاز به فعال کردن gps با اینترنت داره؟
ایا این گوشی 10-20 تا بازیه خیلی خفن داره؟:13:حد اقل یکی مثل شیفت ویوو داشته باشه کافیه.
چت خوف داره؟
سایت های فارسی رو به خوبی بالا میاره؟
دوربینش جای بحث نداره؟
صفحش خوبه؟
و... ممنون.