سمند EF7 کولر خوبی داره.مشکلی نیستنقل قول:
در مورد استفاده از سوخت گاز به طور مداوم باید بگم چون این موتور برای سوخت گاز ساخته شده هیچ جای نگرانی نیست.
Printable View
سمند EF7 کولر خوبی داره.مشکلی نیستنقل قول:
در مورد استفاده از سوخت گاز به طور مداوم باید بگم چون این موتور برای سوخت گاز ساخته شده هیچ جای نگرانی نیست.
يكسري ثبت نام كردند كه بنزيني بودنقل قول:
بكبار هم پايه گاز سوز مالتي توليد و فروش داشت
اما به صورت تلقيقي من نديدم
اگه با اين داشبورد ميخواي ميتونيد بنزيني كاركده از بازار پيدا كنيد
سلامنقل قول:
در مورد این داشورد P2 باید بگم که یه تعداد محدودی تولید شد و به فروش رسید و فقط و فقط بنزینی با سیستم مولتی پلکس بود . الان دیگه ثبت نام نمیکنند البته ثبت نام می کنند ولی با این داشبرد نه با داشبرد معمولی XPA
البته در اینده ی نچندان دور شاید ایران خودرو بازم با این داشبورد تولید کنه
سلام دوستان من میخوام سمند ef7 lx بنزینی بخرم چند تا سوال داشتم خواهشا جواب بدن اساتید
1. آیا مشکلاتی که تو تایپیکها اشاره شده تو مدلهای 92 هم هست؟
2. الان مشکلات شایع 92 تو این ماشین چیاست ؟
3. من تو چندتا سایت قیمت بازارشو دیدم تفاوتی نداشت با قیمت کارخونه شاید در حد چند صد هزار درسته آیا؟
سمد EF7 تقریبا مشکلی به لحاظ موتوری ندارد . فعلا پرتیراژترین خودروی ایرانخودرو است و به این دلیل کمی در بازار اشباع شده و قیمتش متعادل است .نقل قول:
دوستان حالا از شانس من که EF7 ثبت نام کردم موتور ملی واسم میاد - از این به بعد بخاطر برداشته شدن تحریییم های خودرو سازی موتور اصلی وارد میشه
جالبه بودنید که قطعات اصلی بلوک موتور ef7 حتی همون سال 89 هم تو ایران تولید میشده.
ولی بعدا به خاطر تحریم ، تولید کننده داخلی نتونست تولید کنه و مجبور به واردات قطعات با کیفیت بدتر شدن.یا اینکه تولید کننده داخلی نتونست قطعات با کیفیت تولید کنه.
واشر سرسیلندر هایی که رو مدل های 90 و ماقبلش ( تولیدات قبل از سری رایج واشر سوزندن ) ساخت ایران ( مشهد ) بود. ولی به خاطر تحریم مجبور شدن جنس بیکیفیت وارد کنن و نتیجه این شد که خیلی از واشر های وارداتی خیلی زود سوختن.
دوست عزیز شک دارم به خاطر تحریم بوده باشه. فکر کنم اینا دنبال سود بیشتر بودن گفتن چه کاری بهتر از این که بدیم چین و هند برامون قطعه ها رو بسازن با قیمت یک سوم؟ نتیجش هم شد فاجعه ای به نام ای اف 7 های سری 90 و 91.نقل قول:
شایدم اینطور باشه.نقل قول:
سلام دوستان
من یه سمند ef7 دارم که جدیدا به یه مشکلی باهاش بر خوردم
وقتی رو گاز کار میکنه موقع شتای گرفتن ریپ میزنه! رو بنزین هم اینجوری بود که خود به خود درست شد!(ریپ زدن توو دور بالای 3500 از بین میره.ولی واسه شروع حرکت و تعویض دنده ها ریپ میزنه)
اینم بگم که قبلش ماشین بدون هواکش به مدت 1 دقیقه کار کرد (تا وقتی که مکانیک هواکش رو بست) بعد که حرکت کردم ماشین رو حالت گاز نمیرفت.که بازم بعد از حدود 50کیلومتر که با بنزین رفتم درست شد(گفتم شاید ربط داره که گفتم)
حالا به نظرتون مشکل ریپ زدنش چیه؟مرسی
یه سوال الان دو روزه ماشین من تو حیاط خونمون زیر برفه که اگه امروز ماشین را روشن کنم آیا مشکلی پیش میاد؟
برق ماشین ، وایرشمع ها و شمع ها رو چک کنید . احتمال زیاد مشکل از شمع هاتون است .نقل قول:
خب اگه مشکل شمع باشه رو بنزینم باید ریپ بزنه دیگه درسته?نقل قول:
بغد اینکه شمع هاش کجاست دقیقا? اون نارنجی هاست?
سوخت گاز خشک و حساستر از بنزینه ، ممکنه عیب داشته باشن .نقل قول:
شمع ها بالای سرسیلندر هستند و روی سرشون وایر شمع هست .
دوست عزیز امکانش هست یه عکس از محل قرار گیری شمع ها بزارین?نقل قول:
هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
ممنون میشم
مرسی.ببخشید اینقدر سوال میکنم.یعنی باید اون پیچ ها رو باز کنم تا شمع رو ببینم?چندتا شمع داره?و اینکه اون مشکی ها وایر هستن? :-)نقل قول:
سلامنقل قول:
خیر هیچ مشکلی نداره فقط وقتی خواستید روشن کنید حتما رو بنزین سوییچ کنید و حدود 30 ثانیه صبر کنید بعد استارت بزنید گاز هم به هیچ عنوان ندید بزارید ماشین خودش کار کنه تا به دور آرام برسه .
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه روی گاز ریپ میزنه علاوه بر شمع ها می تونه از سنسور فشار روی ریل سوخت گاز یا حتی سنسور روی ریگلاتور گاز بشه .
شمع ها هم باز بشه و فیلرش بازدید بشه خیلی خوبه امکان داره فیلرش تغییر کرده یا حتی کثیف شده
راستی EF7 به هیچ عنوان وایر نداره بلکه فقط کوئل داره که سیم به وسیله سوکت به کوئل ها وصل شده .
درسته.البته بگبر نگیرم دارع.مثلا از دیشب تا حالا درست شده خود به خودنقل قول:
حالا دراوردن و تمیز کردن شمع رو میشه بگین چطوری هستنش?اصلا خودم میتونم یل باید ببرم مکانیک?
اگه مقدوره یه عکس از اون دوتا ستسور گازی که گفتین بزاریت.مرسی کلی:-)
حتما ضد یخ بریز داخل ماشینت و اگه پایه گازسوز باشه دیگه نیازی نیست سیستمش تغییر بدی خودش روی بنزین روشن میشه فقط هنگام روشن کردن گاز ندهنقل قول:
برای EF7 پایه گاز سوز از چه شمعی خوبه استفاده کرد؟ قیمت هم اگه دستتون بگید ممنون میشم
من هر روز که میخوام ماشین رو روشن کنم یه مقدار گاز میدم که بهتر استارت بخورهنقل قول:
این ضرر داره؟
سلام دوستان
برای EF7 دو گانه سوز برای سیستم CNG اون نیاز به سرویس یا چیزی دیگه ای داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه سوال دیگه شمع ها باید تو کیلومتر چند عوض بشن؟
نمیشه گفت ضرر داره یه روش قدیمی برای روشن کردن ماشینه اما یه بدی داره که بعد یه مدت ماشین عادت میکنه و باید همیشه با گاز دادن روشن کنینقل قول:
با سلام
فرمون سمند ای اف سون در مقایسه با ماشینای دیگه چجوریه؟ شنیدم میگن یه کم سفته!
سمند صفر نسبت به 405 و پارس صفر از فرمون سفت تری برخوردارهنقل قول:
ولی تفاوتشون اینقدر نیست
داشبورد سمند EF7 مدل 92 چه شکلیه؟
داشبورد جدید شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لطف کنید یه عکس ازش برام بزارید ممنون میشم :n16:
یکسری محدود با این طرح داشبرد به بازار عرضه شد(تعداد بسیار محدود)
ولی در طرح جدید سمند LX EF7 طرح جلو پنجره شباهت زیادی به سورن پیدا کرده
تو یکی از فروم های معروف اینو دیده بودم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام، در مورد خودروي سمند EF7 بنده چند مشكل هست كه ميخواستم از دوستاني كه تجربه دارم كمك بخوام، ممنون ميشم راهنمايي كنيد
بنده قبلاً يك سمند موتور معمولي 89 داشتم كه متاسفانه چپ كردم و فروختمش.
حدود يك ماه قبل يك سمند موتور EF7 مدل 88 تميز گرفتم باهاش چند تا مشكل دارم كه ميخواستم راهنمايي كنيد:
1- مشكل اول اينكه جريان هوا در كانالهاي تهويه عقب جريان نداره، حتي اگه تا آخر هم جريان رو زياد كنم باز فقط يه هاله اي از هوا خيلي نامحسوس ميشه احساس كرد، مگر اينكه دو تا كانال وسط جلو رو ببندم اون موقع جريان هوا رو به كانالهاي عقب انتقال ميده كه البته نبايد اينطوري باشه، در سمند قبلي با كوچكترين مقدار جريان، اونو به پشت سر هم انتقال ميداد و احتياجي به زياد كردن جريان نبود!
2- از موتور وقتي در جا كار ميكنه يه صداي اضافه مثل زوزه كشييدن ممتد مياد، از موتور نيست صداي موتور نرم هست ولي يه صداي اضافه مياد كه نميدونم مال چيه!
3- وقتي موتور در جا كار ميكنه و گاز ميدم از خروجي اگسوز يه صدايي مثل انفجار هاي پي در پي و كوچيك مياد، مثل همون صداي ماشينهاي اسپورت شده، كه از اگسوزشون صداي انفجار مياد، به نظرم طبيعي نيست، البته از خود موتور اين صدا نمياد و موتور نرم كار ميكنه، كوپه اگسوز رو هم به تازگي عوض كردم به اون ربطي نداره!
كسي ميدونه اين مشكلات از كجا هستن و چطوري ميشه درستشون كرد؟ ممنون ميشم اگه دوستان با نظرات مفيد و كارشناسيشون راهنماييم كنن، مرسي:n16:
سمند ef7 که بهمن ماه ثبت نام می کنن دو تا ایربگ داره، داشبرد جدیده یا همون داشبرد قدیمیاست که دو تا ایربگ گذاشتن؟
احتمال زیاد همون داشبورد قدیمیاستنقل قول:
رادیات سمند من سوراخ شده آیا قابل تعمیره یا نه وقیمت جدیدش چنده؟
نقل قول:
اگر پوسیده نشده باشد بله ، میتوانید جوش بدهید . قیمت را باید از نمایندگی سوال بفرمایید .
موفق باشید .
سلام
ماشين من نشت گاز خفيف پيدا كرده و شب تا صبح كه بمونه تو اتاق بوي گاز جمع ميشه. نمايندگي ٥ هم بردم و يه نمايندگي ديگه نتونستن مشكل رو رفع كنن. مسئله اينه كه اين نشتي ظاهرا خيلي خفيفه و به راحتي قابل تشخيص نيست. گارانتي ماشين چند روز پيش تمام شد. پيشنهادي داريد كه چه كاري ميتونم بكنم ؟
سپاس - محمد
سلام دوستان.من خیلی گیج شدم نمیدونم چی کار کنم،ممنون میشم کمکم کنید ..
میخوام یه ماشین صفر حول وحوش 27 تا 30 تومن بگیرم(اگه 26-27 باشه بهتره ولی اگه تا 30 هم بره فشار میاد بهم ولی جور میشه) موندم چی بگیرم.چیزایی که برام مهمه زیبایی ،مصرف کم ،به خرج نیفتادن ماشینه...
بین سمند و رانا و405 slx موندم. سمند و رانا ثبت نام فروش نقدی داره و 405 slx نقدیش همون 30 تومنه که از لحاظ ارزشی با اونا یکی میشه..
ولی بیشتر راغب به سمند ef7 بنزینی هستم ولی یه سری عیب و ایراد شنیدم ازش که منو مردد میکنه برا خریدش:
قضیه روغن ریزی اویل ماژولش که میگن در تحویلی های مهر به بعد امسال برطرف شده.همینطوره؟
اینکه ترمزش مشکلاتی داره مخصوصا توی سرعتگیرها و جاهای ناهموار.این چه طور؟
و اینکه قطعاتش گرونه . ؟
شما باشید با این ملاک ها چی انتخاب میکنین؟
ممنون.
ما خودمون ef7 داریم هیچ مشکلی نداره.البته ما اوایل که تازه اومده بود گرفتیم.
سلام. از يه ماشين سنگين با گاز برقي و كلاچ مشكل دار ef7 نميشه شتاب ٢٠٦ رو انتظار داشت. ولي بد هم نيست و تو سرعت هاي بالا خوب جواب ميده.نقل قول:
سلام. ببين من فقط تجربه خودم رو ميگم. دو سال ef7 گازسوز گرفتم. پدرمو در آورده. يه بار واشر سر سيلندر. اويل ماژول. خرابي مكرر برقي. حالا هم كه نشتي گاز داره هيچ جا نميتونن درستش كنن. قطعاتش حتي تو تهران هم به سختي گير مياد و گرون تره. متخصصش هم نسبت به بقيه كمتره. موقعي كه سالمه موتور كم صدا و پر قدرتي داره. ولي خرابياش زياد و آزار دهنده است. من كه خيلي پشيمونم خريدم. آدم ميخواد آشغالاي اينارو بخره لااقل چيزي بخره كه قطعه و تعميركارش گير بياد. فكرش رو بكن هر وقت ميرم مسافرت هم خراب ميشه و خارج از تهران هم كه نه قطعه هست نه كسي بلده!! باور كن پرايد هم بگيري بهتره!!نقل قول: