این لینک مال سایت سنجشه که توی سایت خودشون زده ولی باز نمیشه
خاک بر سرشون
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش
الان درست شد
Printable View
این لینک مال سایت سنجشه که توی سایت خودشون زده ولی باز نمیشه
خاک بر سرشون
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش
الان درست شد
من امور تعاون قبول شدم :دی (جهاد کشاورزی) شهيد زمانپور(-تهران-ساوجبلاغ)
اول فکر کردم باید برم ساوجبلاغ :دی بعد فهمیدم نه همین تهرانه.
الویت 13 رو قبول شدم از 30 تا الویت. معدل 12.05 :دی
اقا من هرچی مشخصاتمو میزنم میگه داوطلب موجود نمی باشد!چیکار کنم؟:19:
جهاد دانشگاهی تهران دیگه ؟! اکثر جهاد دانشگاهی ها امکانات خوبی دارن !نقل قول:
موفق باشید:11:
دوستان انتخاب واحد دانشگاه علمی کاربردی چجوریه؟خودمون حق انتخاب واحدارو نداریم؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
یعنی چی چجوریه ! تو پودمانی ها خود دانشگاه انتخاب واحد میکنه ولی تو ترمی دست خودته ،مثل تموم دانشگاههای دولتی...!نقل قول:
جدی؟حداکثر چند واحد میشه برداشت؟
داداش اسکل کردی یا ...؟! دیگه اینو از یه بچه اول ابتدایی بپرسی میگه که حداکثر 20 واحد . درصورتی که معدل ترم قبلی 17 بالا باشه میتونید تا 24 واحد هم بردارید. البته در صورتی که معدل ترم قبل کمتر از 12 باشه مشروط حساب میشی و فقط ترم بعد میتونی 14 واحد برداریییییییییییییی.نقل قول:
والسلاممممممممم
دوست عزیز خودم میدونم اینارو ولی تو شهر ما ارومیه یه دانشگاه هست که ماله ترمی هارو خودشون انتخاب واحد میکنن اصلا تو سایتش هم چیزی به اسم انتخاب واحد نداره بیا اینم سایتش اگه چیزی به نام انتخاب واحد پیدا کردی به ماهم اطلاع بده .منم چون تازه از دانشگاه ازاد دارم میام به علمی کاربردی یخورده وارد نیستم به سیستم دانشگاه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها برای کنکور کاردانی به کارشناسی حتما باید کارت پایان خدمت داشته باشم؟
میتونم دفترچمو پست کنم و حین خدمت برای کارشناسی بخونم؟
در ضمن رشتم نرم افزاره.میتونم نرم افزار تهران قبول بشم؟
اگه شماره شناسنامت اولش صفر داره نذار صفرارونقل قول:
اقا خدا خیرت بده کمک بزرگی کردی نا امید شده بودم.
من با معدل 15.66 دانشگاه علمی صنعتی مشهد - نرم افزار قبول شدم ( انتخاب اول ) :20:
بالاخره جوابش اومد.کسی میدونه زمان ثبت نام و شروع کلاسها کی هست؟
ثبت نام از 15 تا 17 مهر.شروع کلاسهام احتمالا یکی دو روز بعد از ثبت نام باشهنقل قول:
من با معدل 16.61 رشته علوم تجربی در هیچ رشته کاردانی ترمی قبول نشدم .( در رشته آی تی و نرم افزار ثبت نام کرده بودم .) آیا کسی با دیپلم تجربی قبول شده؟
سلام
من قبول شدم.فقط من الان در پروسه معافیت پزشکیم.میتونم ثبت نام کنم؟
برای ثبت نام چه مدارکی ازمه؟
بله من با دیپلم تجربی با معدل 14.26 رشته حسابداری مالی ارومیه قبول شدمنقل قول:
لینک خرابه.
اعلام اسامی پذیرفته شدگان دوره های کاردانی ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردیفهرست اسامی پذیرفته شدگان دوره های کاردانی ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر علی صدر ، معاون سنجش ، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر افزود : فهرست اسامی حدود 118 هزار نفر پذیرفته شده در دوره های کاردانی ترمی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام شد.دکتر صدر در ادامه گفت : پذيرفتهشدگان لازم است در يكي از روزهاي شنبه 15 تا دوشنبه 17 مهرماه با در دست داشتن مدارك شامل شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري ،تصوير شناسنامه و اصل آن ، تصوير كارت ملي و اصل آن ، اصل ديپلم كامل متوسطه و يا گواهي آن براي داوطلبان نظام قديم آموزش متوسطه با مهر و امضاي رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل به انضمام يك برگ تصوير آن ، اصل مدرك ديپلم نظام جديد آموزش متوسطه و يا گواهي پايان دوره سه ساله نظام جديد با مهر و امضاي رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل به انضمام يك برگ تصوير آن ، اصل فرم تأييديه معدل جهت فارغالتحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است ، گواهي اشتغال به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسؤل، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار براي پذيرفتهشدگان شاغل ، براي برادران مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به مقررات وظيفه عمومي مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش مشخص نماید ، با توجه به كدرشته محل قبولي به نشاني تعيين شده در دفترچه راهنماي پذيرش مراجعه نمايند.
سلام
ایا اینی که نظام وظیفه ماده 5 نوشته شامل ترک تحصیل هم میشه؟یعنی کسی که به صورت پیوسته و حضوری تحصیل کرده ولی مدرک پیش نگرفته و از تاریخ انصرافش بیش از یه سال نگذشته باشه میتونه ثبت نام کنه؟
دوستان یه سوال.الان ما که ورودی جدید حساب میشیم و 15 تا 17 مهر میریم واسه ثبت نام شروع کلاساش از ابان هستش اونوقت اونایی که ورودیه جدید نیستن کلاساشون شروع شده اونجوری سر کلاس ما از اونا عقب میمونیم که.کسی میدونه چجوریه؟
آقا ما هم رشته جدیدمون خدا را شکر.قبول شدیم.رشته حسابداری صنعتی .دانشگاه علمی کاربردی تیران و کرون
الان میخوام بدونم.چون برای رشته جدید شرکت کردم و اینکه ترم قبل رشته دیگه ای بودم تو همون دانشگاه.ایا میتونم برای ترم بعد ثبت نام کنم؟یا باید شهریه ثابت را بدم؟؟؟؟لطفا زود راهنمایی کنید فردا فقط میتونم ثبت نام کنم.
سلامنقل قول:
نه اصفهان
میگن زیاد سخت میگیرن.به هر حال ممنون از شما
سلام دوست عزیز....نقل قول:
دوستان یه سوال.الان ما که ورودی جدید حساب میشیم و 15 تا 17 مهر میریم واسه ثبت نام شروع کلاساش از ابان هستش اونوقت اونایی که ورودیه جدید نیستن کلاساشون شروع شده اونجوری سر کلاس ما از اونا عقب میمونیم که.کسی میدونه چجوریه؟
مسئله اینه که پیشفرض شما، پیش فرض دانشگاه های سراسریه!!! بهتون قول میدم اولین جلسهی رسمیتون دی ماه باشه!!!! دی!
به هر صورت، برای علمی کاربردی ها چون معمولا مراکز کوچیکی هستن، این حرکت عادیه... وقتی اون ترم بالایی ها یا ورودی های قبلی شما دارن امتحان میدن، شما میرین سر کلاس!! داشنگاه ما اینجوریه!! مثلا ما ابان ماه امتحانهای پایان ترم رو میدیم و به امید خدا کاردانی رو میگیریم و میریم پی کارشناسیش که همین روزا دفترچهی پودمانیش میاد
دوستان کسی نمیدونه جواب پودمانی کاردانی کی میاد ؟ من اونجا هم ثبت نام کردم میخوام ببینم اونجا برام بهتره یا ترمی
اقا اینجوری که اصلا امکان نداره که مثلا ورودی های قبلی امتحان بده تازه ما کلاسامون شروع شه.اونوقت ما کی باید امتحان بدیم؟اینجوری که نمیشه تاریخ امتحانات از الان مشخصهنقل قول:
نقل قول:
من یادمه ترم اول بقیه مثه جاهای دیگه از ترم بهمن اومده بودن سر کلاس ما از اردیبهشت تازه کلاسامون شروع شد. البته فقط ترم 1 اینجوریه بقیه ترما دوباره روال عادیشو طی میکنه.
جواب سوال اولتو شرمنده نمیدونم ولی ترمیو میخوای ول کنی بری پودمانی؟! البته اگر اصلاً وقت نمیکنی بری سر کلاس به پودمانیم فکر کن.نقل قول:
برا ترمی رو اطلاع دقیق ندارم... ولی تو پودمانی راه نداره و باید حتمی پایان خدمت یا معافیت تحویل بدی تا ثبت نامت بکنن....(فک کنم برا ترمی ها هم اینجوری بود!! کلا علمی کاربردی یه جورایی زیر نظر نظامی ها میباشه!)نقل قول:
بچه ها برای کنکور کاردانی به کارشناسی حتما باید کارت پایان خدمت داشته باشم؟
نمیدونم... فردا میرم از دانشگاه خودمون اخرین اطلاعات رو کسب میکنم میگم بهتون....نقل قول:
میتونم دفترچمو پست کنم و حین خدمت برای کارشناسی بخونم؟
اقا منم برا همونجا (تهران) دارم تلاش میکنم.... امیدوارم دوتامون قبول بشیم و بتونیم اونجا درسمون رو بخونیم!!!( پروژه هات رو هم خودم مینویسم....)نقل قول:
در ضمن رشتم نرم افزاره.میتونم نرم افزار تهران قبول بشم؟
------------------
یه جوک.... امروز استاد درس کتابخونههای الکتریکی که رفیق قدیمی بنده میباشه( 3 ترم پیش باهاش شبکه سازی داشتم!) داشت از داشنجو هاش پروژه میگرفت....
اقای استاد پروژهی گروه اول رو از رو لپ تاپ من دید..... بهشون 80 داد از 100...بعد گروه دوم بهش گفتم استاد ما هم پروژه امادس میدیم خدمتتون.... بعد نشستن سر جای قبلی ها و باز از روی لپ تاپ بنده پروژه رو تحویل دادن.... همینجوری رفت تا 5 گروه از 8 گروه فقط به ترتیب از چپ به راست ویژوال اوستودیو رو ماکزیمایز میکردن و ارائه پروژه میکردن... استاده میپرسید که گرید ویوت کجاس؟ اینا میگفتن بله کلاس هم داریم!!!! خلاصه به همه 80 از 100 داد و حتی شک هم نکرد که این اوسکول ها چرا همه دارن از رو یه سیستم پروژه ارائه میکنن...
جالبیش اینجاست که 3 تا از پروژه ها رو از تو فلشم و فایل های تمرینی ترم اولم بهشون دادم و به عنوان پروژه ازشون قبول کرد....
الان من عصبانیم! چرا؟ چون وقتی باهاش درس داشتیم، 3 شبانه روز تا نصف شب نشستم برا این لامصب پروژه نوشتم!!!! همینجوری نمره داده بوده که از 10 نمرهی عملی بهم 7 داده بود دیگه!
دوست عزیز اونوقت امتحاناتونم همزمان با بقیه میدادین یا نه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
آقا شما یکاری کن من دفتر چه رو خوندم نوشته طرف میتونه بیاد با هر مدرکی که داره مثلاً کاردانی برق بیاد تو کنکور ناپیوسته تو رشته دلخواهش مثلاً گروه صنعت زیر گروه فناوری اطلاعات امتحان بده اگر بتونه قبول شه تو رشته جدیدش میتونه ادامه تحصیل بده
الان یسری از بچه های خودمون با کاردانی نرم افزار اومدن it امتحان دادن قبول شدن دارن برای کارشناسی it میخونن. it و نرم افزارم واحد غیر مشترک داره پس اون قضیه تطبیق واحدتم یجورایی حل میشه .شما فقط یه مدرک از دانشگاهت بگیر کنکور شرکت کن بقیشم خدا بزرگه.
نه دیگه باید تعداد جلسات کلاسا طبق آئین نامه پر میشد. ما جدا امتحان دادیم تقریبا 30 40 روز بعد از ورودیای قدیمی تر. ولی ترم بعدیمون طبق روال معمولش از مهر شروع شد.نقل قول:
احتمالا فاصله امتحانا و پایان کلاساتون کم میشه و خود امتحانا هم فشرده تر برگزار میشه. بستگی به برنامه ریزی دانشگاه داره.
:39:نقل قول:
قدرشو بدونین
ولی به ما که گفتن کلاسا از ابان شروع میشه و واسه اینکه از بقیه عقب نمونین کلاسهای جبرانی میذاریم تا به اونا برسید
هه هه ماخ! مگه میشه؟! اصلا استاد مربوطه وقت نمیکنه اینجوری بیاد سر کلاس... بعدشم شما داری 1 ماه دیرتر شروع میکنی...(4 جلسه!) که اونم 2-3 جلسهی اول رو هواست!! مگر اینکه کمتر درس بدن بهتون...( البته باید 13 جلسه رو تشکیل بدن حتمی!!!)...نقل قول:
ولی به ما که گفتن کلاسا از ابان شروع میشه و واسه اینکه از بقیه عقب نمونین کلاسهای جبرانی میذاریم تا به اونا برسید
نمیدونم... برا ما که ترم های اینجوری هر کی سر وقت خودش امتحان میده... مثلا میگم، امروز من برای برخی دوستان پروژهی پایان ترم(بعد زا امتحان کتبی) رو دادم که بدن دست استاد مربوطه در صورتی که خودمون ابان امتحانمون شروع میشه و در حالی که دو گروه دیگه امروز اولین جلسشون تشکیل شد!!!!
آقا ترمی کلاساش چند روز در هفتست ؟
در ضمن من سهمیه شاغل هستم
امکان نداره!!!!اینجور که شما میگید ترم اول برای ما تا اسفند شایدم بیشتر طول میکشه اونوقت میشه بگی ما کی باید بریم ترم 2؟حتما اونم از خرداد میریم اره؟؟؟؟چون فقط ترم اول یکم اینور اونور میشه و ترم 2 مثل بقیه از بهمن باید بریم سر کلاس .هر جور شده ترم اول رو ما باید تا اواخر دی یا اوایل بهمن تموم کنیمنقل قول:
بله.... ما الان 5 پودمان گذشته نامنظم بودیم... یه گروه تازه وارد دانشگاه شده و اولین جلسهاش بوده، یه عده داشتن امتحان پایان ترم میدادن و ما هم سر کلاس ها بودیم!(مثلا وسط ترم!)....نقل قول:
امکان نداره!!!!اینجور که شما میگید ترم اول برای ما تا اسفند شایدم بیشتر طول میکشه اونوقت میشه بگی ما کی باید بریم ترم 2؟حتما اونم از خرداد میریم اره؟؟؟؟چون فقط ترم اول یکم اینور اونور میشه و ترم 2 مثل بقیه از بهمن باید بریم سر کلاس .هر جور شده ترم اول رو ما باید تا اواخر دی یا اوایل بهمن تموم کنیم
در طول 5 پودمان گذشته، کلاس هاشون 3 روز در هفته بوده... ولی برنامههستش دیگه!! ممکنه همه رو بذارن تو یه روز، ممکنه دو روز، ممکنه تمام روزای هفته... ولی شما روی سه روزش حساب باز کن...نقل قول:
آقا ترمی کلاساش چند روز در هفتست ؟
در ضمن من سهمیه شاغل هستم
(این سهمیهی شاغل و اینا هم که میگن حرف مفته!!! هیچ تاثیری نداره!! گولتون زدن با این حرف... به ما هم میگفتن اینا رو...تنها تاثیرش بعداز ظهر انداختن کلاس ها و بهانهای برای گرفتن نمره از اساتید میباشه و بس!
اینو هم پرسیدم... ظاهرا دیگه فرقی نداره و بر هر دو گروه، معافیت میگیرن....نقل قول:
برا ترمی رو اطلاع دقیق ندارم... ولی تو پودمانی راه نداره و باید حتمی پایان خدمت یا معافیت تحویل بدی تا ثبت نامت بکنن....(فک کنم برا ترمی ها هم اینجوری بود!! کلا علمی کاربردی یه جورایی زیر نظر نظامی ها میباشه!)
راستی اقا خدارو شکر دانشجو های خوبی این ترم اومدن دانشگاهها.... حالش رو ببرید! خوش به حالتون ما که تموم شد درسمون رفتیم!