بچه استار من وقتی یه فیلم رو Play می کنم صدای فیلم رو پخش نمی کنه.
چیکارش کنم ؟
Printable View
بچه استار من وقتی یه فیلم رو Play می کنم صدای فیلم رو پخش نمی کنه.
چیکارش کنم ؟
نقل قول:
گوشي من هم از روز اول مشكلي شبيه به مشكل شما داشت.ولي شايد مشكل شما اين نباشه.
مشكل اين بود كه وقتي صداي گوشي رو در زمان فيلم ديدن تا صفر كم مي كردي ديگه با دكمه هاي كناري نمي شد صدا رو زياد كرد.
راه حل مشكل من كه شايد مشكل تو هم باشه=با كلي ور رفتن فهميدم بايد از دو دكمه ي تنظيم صدا در سمت چت گوشي در حال اجراي فيلم دكمه ي پاييني رو چند ثانيه نگه داري تا بر روي صفحه + و - ظاهر بشه و با لمس + صدا رو زياد كني.
گوشي من كه اين مرض رو داره اميدوارم براي تو هم حل بشه.اگه حل شد بگو.
اینا برای ویندوز موبایله ها...نقل قول:
راستی تم و بازیهای شتاب سنج دیگه روی گوشی نصب میشه ؟
مدل وایرلس این گوشی رو کسی توی علاالدین روئیت کرده؟چه قیمت؟
3-شماره گیری هوشمند داره؟
نه عزیز این نبود.نقل قول:
بردم پیش طرف یه کد زد گوشیو ریست کرد درست شد.
تو خود سایت که نوشته بود مخصوص 5230 استار هستش !!!نقل قول:
تو چند تاپیک خارجی هم دیده بودم که نوشته بودن اون پسوند ها برای این گوشی تم هستش !!!
افزایش صدای اسپیکر در گوشی استار
این آموزش رو تو یه سایت خارجی خوندم که اینجا ترجمش کردم. خودم انجام دادم، فقط حواسم نبود که قبلش صدا رو تست کنم که بتونم با بعد از انجام مراحل زیر مقایسه کنم!:31:
1- ابتدا با استفاده از شماره گیر گوشی، کد #*6984125#* رو وارد کنید.
2- حالا گزینه چهارم یعنی Internals زو انتخاب کنید.
3- برای ادامه ی کار، پسورد رو به رو را وارد کنید: #*9072641#*
4- حالا گزینه سوم یعنی Test mode رو انتخاب کنید.
5- حال با استفاده از کیبورد مجازی، اعداد 5، 3، 4، 5 و 1 را به ترتیب وارد کنید.
6- حال در کیبورد مجازی، دکمه 6 را یک بار بزنید تا در خط اول روی صفحه، کلمه READ به WRITE تبدیل شود.
7- حال با استفاده از فیلد پایین صفحه، عدد 510 را وارد کنید و OK کنید. اگر این کار را درست انجام داده باشید، در مقابل گزینه شماره 6 عدد 510 دیده می شود. به این صورت:
حال دکمه قطع تماس را بزنید تا از منو خارج شوید.کد:6.[14]510(0x1fe)
برای افزایش صدا در هدفون هم مراحل بالا را طی کنید؛ با این تفاوت که در مرحله 5 اعداد 5، 2، 4، 5 و 1 را وارد کنید؛ همچنین در مرحله 7، عدد 511 را وارد کنید.
تذکر: فکر کنم با خاموش و روشن کردن گوشی، عددی که تغییر دادیم دوباره به حالت پیش فرض برمیگرده.
در مورد نصب تم هم که دوستمون تو پست زیر گفته بود:
جوری نیست که بشه تم رو جداگانه نصب کرد. شما باید گوشیتونو با ورژنی از firmware که اونجا گفته فلش کنید؛ با این تفاوت که هنگام فلش کردن باید به جای فایل rc1. موجود در پک firmware، از فایلی که جداگانه برای دانلود گذاشته استفاده کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4728092&postcount=2134
برای مثال من تم زیر رو نصب کردم (طبق همین چیزی که بالا گفتم). ورژن فرمورش S5230XEII4 بود. فقط منوی اصلی تغییر میکرد و به شکل زیر در میومد (ولی قشنگ بود جدا و همچنان میشد از بک گراند برای منوی اصلی استفاده کرد) زبان انگلیسی هم داشت.
یه چیز دیگه رو هم امتحان کردم؛ این که آیا میشه از این فایل rc1. که برای دانلود گذاشته در firmwareهای فارسی هم استفاده کرد، دیدم نمیشه. وقتی نصب میکنی، به جای نوشته ها کاراکتر مربع میاد و همچنین بعضی آیکون ها جا به جا میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان ممنون ،
اینکه فهمیدم که ویجت ها روی فریمور های جدید و انگلیسی نصب میشه .
فقط یه سوال داشتم :
اگه ما فریمور انگلیسی نصب کنیم ، میدونم که فارسی نمینویسه ! اسمس فارسی میخونه یا به صورت مربعی در میاد ؟؟؟
اگه آره خواهشا" جدید ترین فریمور اصلی + زبان انگلیسی ( مال اروپا که هیچ زبانی بجز انگلیسی نباشه ! ) اصلی و جدیدترینش که تم مشکی هم داره بدید /
چوم میخام یه تم هست که مشکیه میخام امتحانش کنم ببینم نصب میشه ؟
دوست عزیز من قسمت هدفونشو انجام دادم وکاملا تاثیرش محسوسه:8:نقل قول:
واقعا ممنون:10:
به بقیه هم توصیه میکنم امتحان کنن:46:
سلام. دقیقا گوشی منم همین مشکل رو داشت. گوشی قبلیم که وقتی در حالت افقی فیلم میبینی و صداش 0 میشه دیگه نمیتونی زیاد کنی مگه هی ور بری باهاش که علامش بیاد.نقل قول:
مشکل از خود گوشی و آپدیتش هست چون من گوشی بعدیم رو به صورت اورجینال خریدم این مشکل رو نداشت!
احتمالا گوشیت رو آزاد خریدی( بودن گارانتی)
من یه عکس گرفتم تو یه روز معمولی. ببینین نظر بدین در مورد کیفیت عکس!
این firmwareی که من نصب کردم (S5230XEII4)، امکان خوندن smsهای فارسی رو نداشت و همون کاراکتر مربع رو نشون میداد.نقل قول:
سلام دوستان اگه بخوام استارو برای 15 فروردین با تمام امکانات بگیرم قیمتش چند میشه ؟و بهترین رنگش چی هست ؟ممنون
زیاد تفاوت نداره معمولا قیمتش هم حدود 150 هزار هست.الان بخری هم اصلا ضرر نمیکنی فوقش 5 هزار ارزونتر بشه اما به همون اندازه ازش استفاده میکنی
بین رنگهاش هم تفاوتی وجود نداره هر کدوم که به سلیقت میخوره بگیر .مشکی سفید صورتی نقره ای که همشون قشنگه
پست 2164 رو اگه میشه جواب بدن دوستان.
دوستان قاب پشت گوشی یه کم جنسش بد نیست؟؟؟؟؟خیلی خشک ساختن گوشی رو.
اما کوکی انگاری خود گوشی با آدم صحبت میکنه.فکر کنم جنس بدنش از پلاستیک ای 250 ساخته باشن
سلام دوستان . ببخشید اگر سوالم تکراریه . تعداد صفحات تاپیک بالاست کمی گیج کننده شده .
چطور میشه گزینه ای که باعث میشه بعد از Riject اس ام اس برای شماره بره غیر فعال کرد ؟ s5230
الان گوشیه من هر شماره رو Riject میکنم یه اس ام اس واسش ارسال میکنه .
ممنون
اره درسته درش زياد جنسش خوب نيست برا من خيلي زود پر خط و خش شد.نقل قول:
دوستان برنامه های دیکشنری و ir-daroo رو راحت نصب میکنه؟فول صفحه نصب میشه؟فونت فارسیش مشکل نداره؟
یه استار هست که تمیز تمیز هست و تنها دو ماه استفاده شده اما قاب باتریش خیلی خش داره اما جلوش اصلا خش نداره و 125 میگه.نظرتون چیه؟از جلو نگاه میکنی انگار که نوی نو هست اما پشتش اینجوریه/مال همتون خش دار هست؟
ای بابا 120 تومن هم پوله که دل دل میکنینقل قول:
بزن تو صورتش خودتو راحت کن
من ای ار دارو را نصب کردم کار نمیکرد یعنی حروفش هچل هفت میاد
دیکشنری با سختی زیاد چون اون پایین صفحه نمایش همه اعداد را خیلی ریز نشون میده دهنت سرویس میشه تا یک چیزی تایپ کنی
سلام به همه دوستان
کسی خبر داره که مدل Star WI-FI این گوشی وارد بازار شده یا نه؟
عجب پس نصب نمیشه چقدر بد.نقل قول:
والله پولی طلب دارم که قراره تا دو سه روز دیگه برام بیاد.
اینکه حروف رو بد نشون میده به خاطر چی هست؟به خاطر فونت هست یا اینکه گوشی لمسی هستش؟
-----
دوستان شما قاب پشتش همیشون خش برمیداره ؟کدوم رنگش کمتر خش برمیداره؟کیف این گوشی جوری هست که همیشه گوشی توش باشه و راحت کار کرد؟
کلا این نرم افزار بهش نمیخوره ... من تا الان با اکثر نرم افزار های حجیم مشکل داشتم ... این ایران دارو هم دیر اجرا میشه ، اجرا هم بشه فونتش اشکال داره . فک کنم محدودیت حجم نرم افزار داره ...نقل قول:
اینکه حروف رو بد نشون میده به خاطر چی هست؟به خاطر فونت هست یا اینکه گوشی لمسی هستش؟
-----
دوستان شما قاب پشتش همیشون خش برمیداره ؟کدوم رنگش کمتر خش برمیداره؟
خش گرفتن قاب هم فکر کنم در همه رنگ ها باشه ... اما من نقره ای رنگ این گوشی رو دیدم بیشتر پسندیدم ، خودم مشکی دارم پشتش خیلی خش گرفته .
دیکشنری نصب میشه.من هم pmdدارم هم سارادیک.البته نسخه فول سارادیک نصب نشد ولی نسخه های انگلیسی به فارسی و بر عکس بصورت جدا جدا راحت نصب و اجرا میشن.
تایپ کلمات هم به دو صورت عددی و لمسیه.عددی مثل بقیه گوشیها بوسیله دکمه های عددیه گوشیه.لمسی هم بوسیکه کیبورد مجازی کوچیکیه که پایین صفحه دیده میشه.تایپ با کیبورد مجازی بخاطر اندازش حتما باید با قلم انجام بشه.این کیبورد با اینکه در ابتدا برای کابر دردسر ساز میشه ولی بعد از یه مدت میشه مثل کیبورد رایانه سریع و بدون اشتباه تایپ کرد.
خش افتادن گوشی رو نمیشه کاریش کرد.مگه بقیه گوشیها تا آخر سالم و بدون خش میمونن!؟ در ضمن این مورد فقط روز های اول خرید اهمیت داره و بعدا اصلا بهش اهمیت نمیدید.
من الان حدود پنجاه تا برنامه و بازی رو گوشی دارم که باعث کندی گوشی هم نشده.نصفشون هم لمسی هستن.
قابلیت رمزگزاری بخشهای داخلی گوشی خیلی بدرد میخوره ولی باز گشایی هوشمند باعث دردسر من شد غیر فعالش کردم.چون باعث تماس ناخواسته میشد!
سلام. من همین الان زنگ زدم به مایکروتل . گفتن جدیدترین فرمور شون S523AJPIK5 هست. درباره اینکه میشه روش ویجت ریخت یا نه هم طرف چیزی نمیدونست:31: کسی اینو امتحان کرده؟
کلا ای ار دارو رو این کار نمیکنهنقل قول:
کیفش خیلی خوبه و پشت این منم خش داره
اره بابا پول بنداز جلوش یکی هم بزن تو groin اش :27:
بعد اینکه مموری هم باید بخری
کلا اگه بخواهید با نر افزار های مختلف کار کنید من پیشنهاد نمیدم
یک اشکال بزرگی هم که داره اینه که مثلا وقتی با دیکشنری کار میکنی تا زمانی که نرم افزار بازه گوشی روشنه و صفحه اش خاموش نمیشه
در نتیجه اگه یک ساعت نرم افزار باز باشه مثل اینه که یک ساعت باهاش فیلم دیدی
ولی من w950 داشتم با نرم افزار که کار نمیکردی ولی باز بود بعد یک دقیقه صفحه خاموش میشد
سلام
کسی می دونه قیمت b5310 corbypro چنده؟
اصلا اومده ایران؟؟
اگه نیومده احتمالا تا کی میاد؟
مرسی
من این رو خریدم 5233A
وای فای نداره
ولی عالی با فونت فارسی هم مشکل نداره
دوستان تم و بازی خوب سراغ دارید
در ضمن چطوری اینترنت رو فعال کنم
خبر خبر خبر
امروز مدل وای فای استار رو بنده روئیت کردم.قم پاساژ الزهرا سمت چپ مغازه ی سوم و یا چهارم طبقه ی همکف.
متاسفانه فروشنده نبود و تعمیرکارش توی مغازه بود اما قیمتش باید 10-15 تومان گرونتر از معمولی باشه.
زیر صفحه نمایشش نوشته شده wifi
سلام دوستان
به نظر شما من الان این گوشی رو بخرم یا بذارم بعد از عید بخرم؟؟در ضمن بین s5230 و s5233 چه تفاوت هایی وجود داره؟کدوم یکی رو انتخاب کنم؟
در ضمن کلا همراه با s5230 چه لوازمی باید باشه موقع خرید؟؟؟(مثل کیف-مموری-قلم)
و اینکه قیمتش الان روی چند می چرخه؟
در ضمن منظور از هندزفری یک تکه یا دو تکه چیه؟؟؟؟
و آیا برای این گوشی کیف کمری که به صورت عمودی روی کمربند نصب میشه هست؟؟
مرسی
تفاوتی بین قبل و بعد از عید نیستش.قیمت این گوشی جهانی بالا و پایین میره و اونجا عید نوروز نداریم.الان قیمتش حدود 160 میچرخه ممکنه تا یک ماه دیگه 10 تومان یا کمتر یا بیشتر ارزانتر بشه اما تا اون موقع به همین اندازه استفاده میکنی از گوشی.
تفاوتی هم بین این دو وجود نداره 5230 مدل رسمیش هست که واسه خاورمیانه اسمش رو گذاشتن 5233 که ساپورت زبان فارسی رو داره و هیچ تفاوتی با بقیه مدل های عرضه شده در جهان وجود نداره.
پیشنهاد میشه با گارانتی اصل مایکروتل بگیر چون نهایتا 10 تومان از بدون گارانتی گرانتر باشه اما جنس پلمپ شده بهت میدن و چون تاچ هست حساسه و مطمئن تر هست.
توی کارتنش هم هندسفری یک تیکه و یک کیف هست.نه از اون کیف های کمری نیست.کیف جیبی هست.
هندسفری یک تیکه یعنی یک سیم هست و دو تیکه نیست.اونهایی که دو تیکه هستند تیکه ی دوم رو میتونی عوضش کنی و از سایر هدفون های با کیفیت استفاده کنی.در کل هدفون خودش هم خوبه.
قیمتش هم الان حدود 160 میچرخه.
نقل قول:
متشکرم دوست عزیز.
دوست عزیز نگفتی برای این گوشی کیف کمری که به صورت عمودی روی کمربند نصب میشه توی بازار هست یا نه؟
افقی یا عمودی به هر حال پیدا میشه.میتونی وقتی رفتی بخری از مغازه دار بپرسی.من خودم اگه داشته باشم توی جیبم میذارم اینجوری راحت ترم.
----------------
کیبورد افقی این گوشی فارسی میتونه بنویسه؟
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
عذر میخوام این همه سوال می پرسم .در مورد قلم این گوشی وقتی داشتم صفحات این تاپیک رو مرور می کردم یه عکس از این گوشی گذاشته بودن که طرف راست گوشی و قسمت بالاییش قلمش جا می گرفت.در حالی که گفته میشه این گوشی قلم همراهش نیست.
در ضمن وقتی داشتم در یکی از سایتها S5233رو نگاه میکردن نوشته بود این گوشی بر خلاف s5230 قلم داره.
میشه لطفا توضیح بدین؟
بازم سلام!
من امروز(27/12/88)این گوشی رو از نمایندگی پارس مایکروتل توی شیراز قیمت کردم میگن 155 تومن بدون گارانتی و 175 تومن با گارانتی.
میخواستم بدونم آیا بدون گارانتیش درب جعبش پلمپ هست یا نه؟؟و آیا ممکنه فرقی توی فرمویر با گارانتی و بدون گارانتیش باشه؟؟
با توجه به اینکه گارانتی توی ایران معنایی نداره گفتم چه لزومی داره بخوام 20 تومن اضافه تر هزینه کنم؟
هیچ لزومی نداره بدون گارانتی بخری اگه 135 میده برو بخر.ممکنه فریمورش فرق کنه که بازم زیاد فرق نمیکنه سامسونگ هر روز فریمور میده که تفاوتی با قبلی نداره.
وقتی گوشی توسط سامسونگ معرفی شد قلم میخواست بذاره اما بعدا از این تصمیمش منصرف شد.
خیالت راحت هیچ تفاوتی بین 5233 و 5230 نیست .گوشیهایی که به خاورمیانه میاد کد 3 میخوره.مثل اس 8000 که در ایران 8003 هست و یا اس 8300 که در ایران 8303 هست.و هیچ فرقی از لحاظ سخت افزاری و یا نرم افزاری نداره دقیقا همونی هست که یه نفر در امریکا و یا سوئد و یا هایتی:31:داره استفاده میکنه.
برو بخر حالشو ببر منم احتمالا عصر میرم بخرم.
گوشی با باز کردن صفحات اینترنتی فارسی مشکلی نداره؟فونتش مورد نداره؟با فونت کتاب داستانها و برنامه های مذهبی فارسی مشکل داره یا نه ؟
نقل قول:
اگه بدون گارانتی بگیرم در جعبش پلمپ هست؟؟؟
ممکنه باشه ممکنه نباشه در کل زیاد مهم نیست.پلمپ هم باشه درش رو باید باز کنی دیگه و توی همون مغازه تستش کنی:31:
تقلبی این گوشی توی بازار نیست برو بخر خیالت راحت.
دوستان وقتی مسج فارسی مینوسی مثلا برای حرف م باید چندین بار روی کلیک بزنی یا مثل سامسونگی های سابق برای زدن هر حرف فقط دوبار روی اعداد میزنید یعنی یک کادر باز میشه.
برای زدن هر حرف فقط دوبار روی اعداد میزنید. البته میشه از کیبورد Qwerty عربی و اردو هم به جای فارسی استفاده کرد که رو هم دیگه تمام حروف فارسی رو دارننقل قول:
من همین کیبورد عمودی فارسی رو بیشتر میپسندم.فقط یک سوال :به اندازه ی کافی بزرگ هستش که آدم چشم بسته کار کنه؟
2- این شکلک های اس ام اس رو داره؟
بزرگ که هست ولی به نظرت صفحه لمسی رو میشه چشم بسته کار کرد؟! سخت نیست به نظرت؟!نقل قول:
شکلکا رو هم داره؛ البته گرافیکی نیست، کدشه مثل: :-*