سلام دوستان من فیفارو نصب کردم ولی نمیدونم چرا موقع بازی گزارشگر فقط بعضی وقتها حرف میزنه و تقریبا بقیه بازی رو ساکته مثلا اسم هیچ بازیکنی رو نمیگه شاید در کل بازی 20 کلمه حرف نمیزنه لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید بد جوری حالم رو گرفته
Printable View
سلام دوستان من فیفارو نصب کردم ولی نمیدونم چرا موقع بازی گزارشگر فقط بعضی وقتها حرف میزنه و تقریبا بقیه بازی رو ساکته مثلا اسم هیچ بازیکنی رو نمیگه شاید در کل بازی 20 کلمه حرف نمیزنه لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید بد جوری حالم رو گرفته
من خیلی این روزا p30 نمیام ، فیفا 10 هم واسه پی سی نگرفتم ، ولی این چیزی که شما گفتی خیلی عجیبه :دینقل قول:
یعنی میشه رایگان انلاین بازی کرد ؟{به صورت قانونی؟} :18::18: EAو چه به این کارا !! دمش گرم :دی جدآ میشه ؟ تست کردی ؟
سلام به دوستان گلم
امشب یعنی همین الان از یه کلوپ میام که فیفا 10 رو داشت حدود 10 دست دونفره با دوستم بازی کردیم خدایش اخر بازی اصلا" هواسم به بازی نبود همش جزییات رو تمشاش میکردم واقعا" ea ترکونده رو ایکس باکس فقط با دویست تومان یه دست بازی کردم خیلی ازون بود
سلام؛نقل قول:
به به به جناب Elendil1
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــله، میشه
تاپیک لیـــگ آنلایـــن P30World :
الان چک کردم 7 نفر عضو شدن ! لیـــگ 10 نفره هست ! جا کم اومد بازم لیـگ می زنیم :دیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=358182
!
!
راستی وقتی وارد قسمت آنلاین میشید آخرین اخبار و نتایج بازی ها رو زیرنویس می کنه ! دمش گرم
آقا من تو آنلاین همین که نوار لود پر میشه و میخوام برم تو بازی، ارور میده و از باری خارج میشه.
چی کار کنم ؟ مشکل از کرکه ؟ فایروال هم غیر فعاله
با سلام من فیفا 10 رو نصب کردم ولی تا وارد بازی میشم بعد از 30 ثانیه خودبخود فریز میشه و از بازی میپره بیرون و ویندوز ارور میده چرا ؟
سیستم من
ram 512
hard 80GZ
cpu 1.4
windows xp
dial-up داری ؟نقل قول:
اگه داری طبیعیه و به سرعت ربط داره !
اگه نداری احتمالا" از همون فایروال ویندوز هست !
رو رزولوشن پایینتر تست کن شاید درست شد !نقل قول:
در هر صورت این سیستم برای اجرا این بازی اصلا" مناسب نیست!
ببخشيد وارد بخش آنلاين بازي ميشم سرچ ليگ را ميزنم ليگ نمي آيد p30word بعدش گزينه هاي بعدي را واسه سرچ چي بزنيم؟؟؟
سلام به همه دوستان
اگه ممکنه یکی از دوستان محبت کنند و طریقه ساختن اکانت ea رو واسه بازی آنلاین بذارند. ما که نتونستیم آنلاین مود رو امتحان کنیم. از محیط بازی و هم از سایت بازی امتحان کردم ولی اصلا نمیشه اکانت ساخت.
خیلی ممنون از محبت دوستان .........
سلام دوباره
یکی از دوستان می گفت از محیط بازی نمیشه اکانت ایجاد کرد
لطفا راهنمایی کنید !!!!؟
همون کافیه ! ولی فک کنم الان گروه پر شده ! بزودی یه گروه جدید میزنیم !نقل قول:
چرا میشه ! سمت راست صفحه تو منوی اصلی گزینه Create account !نقل قول:
سلام دوباره
یکی از دوستان می گفت از محیط بازی نمیشه اکانت ایجاد کرد
لطفا راهنمایی کنید !!!!؟
ویـــــــرایـــش :
لیـــــگ قـبلی الـان بهم گفتــــن پر شــده !
لـــیگ جدید :
اسمش :
P30World2
Abreviation :
P30
پسوردش :
p30world
این دیــــگه 32 نـــفره هـــست !
ســـــلام مجـــــدد !
امشب ساعــــــت 10 تا 12 هر کســـی میتونه بیـــاد تو لیگ تا آنلاین بازی کنـــیم !چه اولی چه دومی ! هیـــچ فرقی نداره ! اوکی ؟
آقا من هر کاری می کنم نمیتونم از داخل محیط بازی اکانت بسازم ( همچنین از سایت رسمی بازی ) چند با امتحان کردم هر دفعه یه ایرادی میده و میگه بعدا امتحان کنید. لطفا راهنمایی کنید.
نمیـــدونم والانقل قول:
آقا من هر کاری می کنم نمیتونم از داخل محیط بازی اکانت بسازم ( همچنین از سایت رسمی بازی ) چند با امتحان کردم هر دفعه یه ایرادی میده و میگه بعدا امتحان کنید. لطفا راهنمایی کنید.
من خــودم او تو بازی اکانت ساختم ! خیلی راحت
با چه تیمی بازی می کنید؟ من با بارسا. مدتی با Formation پیش فرض این تیم بازی کردم. این چینش در جلوی زمین بازه و فاصله ها زیاده. بازیکن هاتون همواره چه هنگام عقب کشیدن و چه هنگام حمله مسافت زیادی رو طی می کنن و همین باعث میشه حسابی خسته بشن. مخصوصا جناحین. یک سوم انتهایی بازی که دیگه از کار میوفتن. هنگامی که با بازیکن دیگری صاحب توپ هستید به مسی که هوش مصنوعی کنترلش میکنه دقت کنید. کاملا واضحه چه بلایی سرش میاد.
خلاصه برگشتم به سیستم سال های قبل خودم. 433 ساده. فقط باید مسی و اینییستا جاشون عوض بشه. مسی بیاد جلو.
شما هم تجربه بازیتون رو بنویسید.
راستی تا جایی که یادمه در FIFA 10 با توجه به Overall Score قویترین تیم (ملی) اسپانیا, باشگاه بارسلونا و بازیکن موجود مسی هست. با DB Master می تونید به ترتیب اسامی رو ببینید.
به مشخصه خاصی مثل تاریخ تولد گیر نمیده؟ برای من ارور با دلیل نامشخص رو میداد که روزهای بعد امتحان کردم بالاخره ساخت.نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
این بازی آنلاین چه حالی میده :10:
اولین بار بود که فیفا آنلاین بازی میکردم با اینکه بازیم خیلی عالی نیست ولی یه بنده خدا اومد 6-1بردمش تازه 3 تا گل از بیخ گوشش رد شد
این مشکلی که میگی منم داشتم همه مشخصات درست بود ولی میگفت یه مشکلی پیش اومده رفتم از سایت خود فیفا بسازم صفحه اش باز نمیکرد که ip رو عوض کردم با ip کشور چک رفتم درست شد حالا نمیدونم احتمالا تحریمی چیزی هستش ولی اگه دوستان میگن که با آی پی ایران ساختن این قضیه منتفیه
حالا با ip غیر ایرانی یه تست بزن
:11:
تو خود بازی که برای ساخت اکانت اسم ایران هست ! نباید مشکلی باشه ! با قیلتر شکن باز کنین حلّه !نقل قول:
سلام دوستان
این بازی آنلاین چه حالی میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین بار بود که فیفا آنلاین بازی میکردم با اینکه بازیم خیلی عالی نیست ولی یه بنده خدا اومد 6-1بردمش تازه 3 تا گل از بیخ گوشش رد شد
این مشکلی که میگی منم داشتم همه مشخصات درست بود ولی میگفت یه مشکلی پیش اومده رفتم از سایت خود فیفا بسازم صفحه اش باز نمیکرد که ip رو عوض کردم با ip کشور چک رفتم درست شد حالا نمیدونم احتمالا تحریمی چیزی هستش ولی اگه دوستان میگن که با آی پی ایران ساختن این قضیه منتفیه
حالا با ip غیر ایرانی یه تست بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارو میکنم ولی سرعت اینترنت خیلی میاد پایین. اصلانقل قول:
تو خود بازی که برای ساخت اکانت اسم ایران هست ! نباید مشکلی باشه ! با قیلتر شکن بازی کنین حلّه !
چند روزیه کلافم کرده. هی قطع میشه ...:41:
سلام
استادیوم سانتیاگوی رئال هم برای بازی اومده!
اونایی که کنسول دارن برن تو FIFA store و دانلودش کنن. مجانیه!
ولی برا نسخه PC نمی دونم باید چکار کرد!!
سلام.فیفایی(برای pc) که من بازی میکنم قسمت virtual proرو نداره.مال شما هم اینجوریه.من 2000تومن خریدم.اگه اینجوری نیست بگید تا برم یکی دیگه بخرم.
دوستان برای ساخت اکانت در فیفا 10 شما به داخل بازی نروید بروید به start بعد به all program بعد به ea sport بعد fifa 10 بعد Electronic Registration داخل اون گزینه creat acont بزنید
خیلی راحت
بچه ها سلام من يكي از ديوونه هاي فيفا هستم لطفا من رو راهنمايي كنيد من وقتي روي online game ميزنم اين پيغام رو ميده
Please sign into the Sign in widget in order to access online features in FIFA 10
نسخه PC مود Be A Pro (Club and Country) هست ویرچوآل پرو برای کنسول های نکست جنریشن هست (X360 , PS3)نقل قول:
ممکنه که این بازی قشنگ نباشه من هم از این بازی خیلی خوشم نمیاد ولی این دلیل نمیشه که بخوام توهین کنم بالاخره کسانی هم هستند که از pes بدشون میاد اما درسته که بیان و به کسانی که pes بازی میکنن اهانت کنن؟.نقل قول:
سلام بچه ها...این پچ رو از سایت زیر برای pc حتمآ دانلود کنید
خودتون قضاوت کنین!:18:
باید خدمتتون عرض کنم که وقتی پچ رو extract میکنین 4 تا فایل پچ رو میریزه که خودم شخصآ همه رو امتحان کردم و نوع Vibrant رو ترجیح میدم
[URL]http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=160607&page=9[/URL] لینک سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک مستقیم
دوست عزيز من خودم طرفدار هر دو بازي هستم (هم pes هم fifa )و هر كدوم بيشتر بهم حال بده ،اونو بازي ميكنم(خواهشا توهين نكنيد).نقل قول:
در ضمن به اطلاع برسانم طبق اخرين اخبار منتشره از EA هنوز فيفا 2010 بطور رسمي وارد بازار جهاني نشده(يعني نسخه اي كه شما با اون بازي كردي قلابيه!!)فقط اونو آنلوك كردن،اگه متوجه شده باشيد حتي اين نسخه فيلم اول بازي رو(كه در تمام نسخه هاي پيشين فيفاموجود بوده)هم نداره.پس منتظر نسخه اصلي بازي باشيد،بعد قضاوت كنيد.
نكته:EA تاريخ انتشار رسمي فيفا 2010 رو 2 اكتبر اعلام كرده،, پس تا وارد بازار جهاني بشه و بدست منو شما برسه ،قطعا مدتي طول خواهد كشيد.پس براي خريد اون عجله نكنيد و گول حرفهاي فروشنده بازيها رو نخوريد(كه مثلا بازي نسخه اصليه و هولوگرام وزارت ارشاد داره و از اين قبيل حرفا...).
امروز 16 اکتبره و 2 هفته از عرضه ی بازی در اروپا می گذره. 22 یا 23 اکتبر هم در آمریکای شمالی عرضه میشه. شما میگه 2 اکتبر عرضه شده، بعد میگه وارد بازار جهانی نشده! خوب معلومه که نشده! چون فقط در منطقه ی اروپا عرضه شده و نسخه ی موجود در ایران هم نسخه ی اروپایی به حساب میاد.نقل قول:
دوست عزيز من خودم طرفدار هر دو بازي هستم (هم pes هم fifa )و هر كدوم بيشتر بهم حال بده ،اونو بازي ميكنم(خواهشا توهين نكنيد).
در ضمن به اطلاع برسانم طبق اخرين اخبار منتشره از EA هنوز فيفا 2010 بطور رسمي وارد بازار جهاني نشده(يعني نسخه اي كه شما با اون بازي كردي قلابيه!!)فقط اونو آنلوك كردن،اگه متوجه شده باشيد حتي اين نسخه فيلم اول بازي رو(كه در تمام نسخه هاي پيشين فيفاموجود بوده)هم نداره.پس منتظر نسخه اصلي بازي باشيد،بعد قضاوت كنيد.
نكته:EA تاريخ انتشار رسمي فيفا 2010 رو 2 اكتبر اعلام كرده،, پس تا وارد بازار جهاني بشه و بدست منو شما برسه ،قطعا مدتي طول خواهد كشيد.پس براي خريد اون عجله نكنيد و گول حرفهاي فروشنده بازيها رو نخوريد(كه مثلا بازي نسخه اصليه و هولوگرام وزارت ارشاد داره و از اين قبيل حرفا...).
چقدر بده فیفا دو نسخه داره ! Next و Current !
کسایی که کنسول ندارن و عاشق فیفا هستن باید چی کار کنن ؟!
[ uɐuoʞ ızɐq sǝd uɐɯʇɐɥ :D ]
من بازی رو روی xp که اجرا میکنم فریم 60 میده....ولی روی vista تقریبا کند میشه (فریم 30)
مال شما هم همینطوره؟
امروز که من دارم این پست رو میدم 16 اوکتبره....4 روز دیگه شرکت EA نسخه امریکایی رو بیرون میدهنقل قول:
اگه هر تغییراتی خواست ایجاد کنه توی همون نسخه ایجاد میکنه (به نظر خودم حتما اینکار رو میکنه چون فاصله نسبتا زیادی بین عرضه اروپایی و امریکایی یک پلتفرم وجود داره)...مگر نه هیچ خبری از نسخه اصل یا غیر اصلی نیست...همش همینه که هست...توی اروپا هم ظاهرا همینطوره)
باید اکانت بسازید و بعد Sign in شید !نقل قول:
بچه ها سلام من يكي از ديوونه هاي فيفا هستم لطفا من رو راهنمايي كنيد من وقتي روي online game ميزنم اين پيغام رو ميده
Please sign into the Sign in widget in order to access online features in FIFA 10
فاصله بین عرضه در مناطق مختلف، یک چیز عادیه و بیش تر به خاطر سیاست های مالی و اقتصادیه نه تغییر در بازی.نقل قول:
به نظر خودم حتما اینکار رو میکنه چون فاصله نسبتا زیادی بین عرضه اروپایی و امریکایی یک پلتفرم وجود داره
این برای PES هم صادقه. PES 2010 حدود در دسامبر در آمریکای شمالی عرضه میشه، در حالی 6 روز دیگه در اروپا عرضه میشه.
دوستان:40: تو رو خدا یکی جواب بده
توی ترانسفر منیجر مود چرا بعضی از بازیکنایی که آزاد هم نیستن با قیمت صفر ترانسفر میشن:41:
در ضمن این N/A چیه؟؟:41::41:
یکی از دوستام من چند ماهی میشه پلی 3 گرفته یه فیفا09 هم خریده بود هنوز تو کفشه چند روز پیش با یکی از دوستان رفته بود کلوپ پرو 2009 روی پلی 3 بازی کرده بود میگفت این چه جور بازیه بابا(پرو) عین پلی 2 می مونه!!
نکته اینکه همین دوستم و اونی که باهاش رفته بود کلوپ چندسال قبل که من می گفتم فیفا بازیه قشنگیه و من اونو بازی می کنم مسخرم می کردن ولی حالا طرفدار سر سخت فیفا شدن:27::27:
ما تو مقاومت خوندیم یعنی خنثی
دوستان كي لطف كنه اموزش كريشن مستر 10 رو براي ما بذاره.
يه پك لباس داور گرفتم بايد با اين برنامه اد بشه. اما نمي دونم چه جوري. لطفا يكي راهنمايي بكنه؟
منتظرماااا
با تشكر
نقل قول:
در ضمن این N/A چیه؟؟
- Not applicable
- Not available
- No answer
- No assignment
- Nothing added
بچه ها یکی یه فیس از جواد نکونام بذاره.شجاعی هم بذارید
ممنون
بچه ها براي چي فيفاي من اينطوريه وقتي ميخواي وارد بازي دوستانه بشي از دقيقه 30 شروع ميشه
كرك بازي RAZOR هست اعصابم خرد شد يكي منو راهنمايي كنه
احتمالا توی تنظیمات بازی اونجوری انتخاب شده می تونی دستکاریش کنی و به اون حالتی که می خوای درش بیارینقل قول: