درود
نظرتون درمورد Asus X51R چیه ؟
درود
نظرتون درمورد Asus X51R چیه ؟
دوستان میخوام لپتاپ بخرم
نظرتون راجع به Asus N53sv چیه؟
برای کارای گرافیکی و گیمینگ مناسبه؟ اگه نیست چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
من حداکثر تا 1,500 میلیون ت هم میتونم هزینه کنم
Asus 1215N توی ایران هست؟
دوست عزیزم شما که میخوای 1500 پول بدی n53 sn بردار خیلی بهتره حدود 1550 هست از نظر گرافیک و رم بالاترهنقل قول:
هیچ کامپیوتر یا لپتاپ core i ـی ویندوز XP رو ساپورت نمیکه چونکه باید از توربو بوست استفاده کنه که توی ویندوز XP امکانش وجود ندارهنقل قول:
سلام
من مدل k42 jp رو انتخاب کردم. می خواستم مطمئن بشم
لطفا اگر نظری دارید بهم بگین
i5 560/ 2.66 3M cash
ram 4 DDR3
HDD: 500
ATI 6570 1G
من در امر کانفیگ حرفه ای نسیتم ولی فکر کنم نسبت به قیمتش چیز خوبیه
درسته ؟
حاجی باور نکن درایور اینتل توبو بوست موجوده تست شده کار میکنه!رو این ایسر 5742 جی تمام نصب شد ایکس پی 32 بیتینقل قول:
و 64 بیتی!فقط در 64 بیتی لانچ منیجرش که خوب میدونی درایور هم نیست و فقط برای راحتی روشن خاموش وایرلس لن بلوتوث هست چون فایل دی ال ال وی لن برای 64 بیتی درنت موجود نیست 64 بتی ایکس پی اون کار نمیکنه!
تو دیوایس منیجر ما نه در 32 بیتی نه 64 بیتی ئ ایکس پی زدی ندیدیم
سلام
امیدوارم خوب باشید
جواب قبلی مارو که کسی از دوستان ندادند
لطف کنید این یکی رو بدبن خیلی خیلی ممنون میشم
این مدل n53jn and n53jg هم از همون سی پی یو های مشکل دار استفاده میکنند؟
از همونایی که بعد از یه مدت پورت ساتا از کار می افتاد؟
یا نه از اون ها نیست
با تشکر از همه
سلام من n53sv دارم فعلا که یه ماهه خریدم ازین مشکلا هم نداشتم فعلا راضیم همه بازی ها زو هم که تاحالا نصب کردم ساپورت کرده با کیفیته خوب الان مشکل چیه ؟
راستی ایا کسی ادرسه جایی که باید رفت لپ تاپ رو رجیستر کرد رو داره ؟
ممنون از پاسختوننقل قول:
اگر از سری مشکل دار باشه بعد از چند ماه مشکل ایجاد مشه و سرعت انتقال اطلاعاتتوت روی هارد کم میشه
حتی ممکنه دیگه دی وی دی رام رو هم نشناسه!
این اتفاقا واسه چی میافته ؟ مشکلش چیه ؟نقل قول:
ببین واقعا اینکار اشتباهه که از اون درایور ها استفاده بشه.نقل قول:
هیچ شرکت سازنده ای (حتی اینتل) برای سری جدیدشون درایور XP ندارن در نتیجه درایور ها ممکنه(احتمالش هم بالاس) که برا دستگاه مشکل درست کنن
اگه اشتباه نکم اینتل برای کاهش حرارت در این تکنولوژی قطر هر ترانزیستور رو به 32 نانومتر کاهش داده ولی چون یک اشکالای در ترانزیستورهای مربوط به رابط ساتا وجود داشته این ترانزیستور ها بعد از یه مدت میسوختن!نقل قول:
الان این مشکل رفع شده
فقط یک نفر به ما بگه که n53jg یا n53jn این مشکل رو دارن یا نه؟
عزیز خود اینتل مال ایکس پی داده خود سازگار ارقام هم احمق نیست که همراه دستگاه سی دی ایکس پی رو میدهنقل قول:
کاملا سیف هست
سلام به همگی میخواستم قیمت این لپ تاپ رو هر کی داره بهم بگه:31:
g53jw 3DE
ram:8 gb vddr3
h.d.d: 1t
cpu: c.7 740qm
به همراه بگ و عینک هم باشه
tnX
درود
یه توضیحی در مورد کانفیگ و قیمت این مدل لطف میکنید
نقل قول:
U30JC-QX283D
دوستان نظرتون در اين مورد چيه؟؟؟ چطوره عيب و ايرادي نداره كه خرابي نداره؟ قيمتش چنده؟؟؟
ASUS X52JT-SX318
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1264
اين مدل در مقايسه با چطوره؟؟؟
Acer Aspire 5742G-484G64Mncc
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1211
سلام. من دقيقا همين مدل رو قيمت گرفتم 1.350 بهم دادن!! به همراه عينك و كيف و موس گيم!نقل قول:
البته هارد رو يادم نيست!! شايد 750 بوده باشه
دوستان مدل n53 چه فرقي با x5mj داره شكل هردو كپي همديگه است
لطفا راهنمايي كنيد ضمنا معماري سندي بريج در مدلx5mj بكار رفته( با سي پي يوcore i5 )يا فقط در پردازنده هايcore i7 بكار رفته
اين مدل خارج ايران 1 ميليون و 350 نيستنقل قول:
شما از كجا همچين قيمتي گرفتي؟
لطف میکنید لینک درایور رو بدید.نقل قول:
این مدل بالا فکر کنم حدود 2300 باشه
درود
نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
[PHP]http://www.laptopmag.com/review/laptops/asus-n82jq-a1.aspx[/PHP]</b>نقل قول:
N82JQ
نقل قول:
كسي نبود از دوستان راهنمائي كنه؟؟؟
دوستان
این ، تنظیمات بایوس رو چه جوری باید بیارم؟؟؟
می خوام ویندوز عوض کنم، اصلا نمی دونم چه جوری باید بوت رو روی دی وی دی بزارم ؟
دکمه دلیت هم کار خاصی نمی کنه
:43:اوه اوه!! اشتباه تايپي بود. شرمنده!! 2.350 منظورم بود. اون كه اصلا جور در نميومد!!:43:نقل قول:
بچه ها نظرتون راجع به k53sچیه؟
k43sv یا n43sv که 14" هستن الان تو بازار هست؟بچه های تهران اگه آمارشو بگیرن ممنون میشم.
دوستان اين مدل لپ تاپ چطوره؟؟؟
ASUS X52JT-SX318
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1264
با دليل بگين خوبه يا نه؟؟؟... از همه لحاظ ميخوام بدونم...
دكمه F2 رو بايد بزني!!!نقل قول:
خوبه قدیمی شدهنقل قول:
دوستان نظرشونو در مورد ایسوز n53jn بهم میگه؟؟؟
آیا گزینه خوبی برای خرید هستش
من تبلت پي سي ايسوس با رم 2 و هارد 320 دارم
ازش بسيار راضيم . به اندازه اي كه بخوام استفاده كنم جوابگو هستش .
سال گذشته حدود 580 هزار تومان با گارانتي سازگار ارقام گرفتم . خب مسلماً با اين قيمت چيزي بالاتر هم نميشه گرفت . اما مهم استفاده از اونه كه به اندازه هزينه اي كه كردي بهترين و بهينه ترين استفاده رو ببري .
مثلاً استفاده تجربي كه خودم از اين تبلت كردم براتون مينويسم كه البته ميدونم هيچ جايي نميتونيد اين تجربيات را مكتوب ببينيد .
به دليل دوحالته بودن يا لپ تاپه يا به حالت تبلت ميتوني استفاده كني بارها شده به حالت تبلت روي تخت دراز كشيده مثل كتاب به مطالعه و وب گردي مشغول بودم . خيلي راحت و باحاله
سبك وزن و كم حجمه ( دوستم به قياس لپ تاپ خودش كه 17 اينچيه عاشق اين لپ تابه ميگه از بس اونو اين ور و اونور بردم شانه ام مدتهاست درد ميكنه )
براش لوازم جانبي گرفتم علاوه بر يك كيف كوچك ، يك مودم سيم كارت خور با سيم كارت ايرانسل همه جا اينترنت همراهم هست . يك گيرنده ديجيتال USB تلويزيون هم دارم براي بيرون از خونه .
گاهي هم با چرخاندن مونيتورش 180 درجه روي داشبورت ماشين قرار ميگيره و ميشه مونيتور صفحه لمسي داخل خودرو - اگه با اينترنت و كانتكت كردن يك GPS همراهش كنم ميشه يك مسير ياب 10 اينچي بسيار عالي .
ضمناً براي استفاده از صداي با كيفيتش در حد بلند با يك كاركيت ميتونم از سيستم صوتي ماشين براي پخش صدا استفاده كنم .
خلاصه خيلي برام كارسازه
تا حالا هم باهش فيلم ديدم مشكلي نبوده . آنقدر گرم نميشه كه نياز به كول پد داشته باشه .
از همه مهمتر كلي نرم افزار هاي مذهبي ، علمي ، تحقيقاتي ، مطالعاتي و صوتي هم روش نصب كردم . كه حجم CD هاي نصبي از لحاظ ظاهري از خود دستگاه خيلي بيشتره .
يه روز فكر ميكردم اگه ميخواستم اين همه كتاب كه توي نرم افزار ها هست بشمارم ديدم يك كتابخانه بزرگ ميشه
خلاصه به قول دوستمون به برند ASUS خيلي كم لطفي ميشه .
يكي از دوستانم همزمان با من يك لب تاب سوني به قول خودش بهترين رو گرفت تا به حال دوبار براي تعويض بلندگو و اسمبل مجدد رفته گارانتي .
من كه راضيم .
آقا من قیمت کردم دیگه بهترین حالتش 2150000نقل قول:
يعني 3D؟ من قيمت اونو بهم داده!! يعني 200 زياد گفته؟:19:نقل قول:
از فروشنده قيمت گرفتي يا از اينترنت پيدا كردي؟ چون سايت رايانه اينو زده!!
دوستان از اين مدلها كدومش تو بازار هست و قيمتشون چنده؟؟؟
ASUS N61JV - 460M
ASUS N53JF
ASUS N52JV
ASUS N53JL
ASUS N53Jn
ASUS N61JV - 370M
ASUS N43JF
دوست عزیز کانفیگ اینی که شما دارین چیه؟چون تو سایتش مثل اینکه چند مدل داره.نقل قول:
دوستان یه راهنمایی بفرمایند که با مبلغ 1 میلیون ( کمی بالاتر و پایین تر عیبی نداره) چی گیرم میاد... البته خودم چند تا مدل پیدا کردم اما میخوام مطمئن بشم که مدل های خوبی باشه .
یه سوال دیگه که امیدوارم یکی پیدا بشه بهش جواب بده و یا اگر قبلا جایی جواب داده شده، لینکش رو بهم بدید...
سری های مختلف اسوس چه فرقی با هم دارن؟ مثلا فرق بین سری های N , A , B, X, U , P و K چیه؟ چرا میگن سری N از بقیه کامل تر هست و اصلا این حروف به چه معنی هستند؟
من فردا، پس فردا میخوام برم لپ تاپ ایسوس بگیرم ( مدلو هنوز قطعا انتخاب نکردم ) میشه راهنماییم کنید موقع خرید به چه نکاتی دقت کنم که لپ تاپ اصل بگیرم و سرم کلاه نره؟! مطلب در این مورد زیاد هست اما خب هر برندی نکات مخصوص خودشو داره! ممنون میشم دوستانی که ایسوس دارن راهنماییم کنن ...
دوستان من امروز بعد از كلي تحقيق رفتم يه asus n53jn گرفتم با گارانتي 2 ساله ويستا همراه كيف و ماوس... 1.30 تومان...
Model: N53Jn
Processor & Cache Memory: Intel® Core™ i5 Processor 560M : 2.66 GHz - 3.2 GHz, 3M L2 Cache
Chipset: Mobile Intel® HM55 Express Chipset
Memory: 4GB DDR3
Display: 15.6" HD (1366x768)/ Full HD 1920x1080
Video Graphics & Memory: NVIDIA® GeForce® GT335M, with 1GB VRAM
Hard Drive: 500GB
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Card Reader: 7 in 1 card reader SDHC,SDXC,SD,MMC,MS,MS-Pro,MS-Duo
Video Camera: 2.0 Mega Pixel web camera
Operating System: Dos
Battery Pack & Life: 6 cells: 4400 mAh 47 Whrs
Dimension & Weight: 39.19 x 26.6 x 3.05~4.05 cm (W x D x H)/ 2.71kg with 6 cell battery
نقره ای ,Other: HDMI, Esata, Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth, USB3
نظرتون چيه چطور لپ تاپي هست؟؟؟
سلام.نقل قول:
با بودجه یک تومن به نظرم بهترین انتخاب مدل X42 JP هستش (قیمتش 970 هستش):
X42 JP 2.66 CORE i3 (3M) 4 DDR3 500 14.1 LED ATI 6570 2GB WIFI/WEB/BT/LAN/HDMI/BLURAY/دو سال گارانتی DOS
این حروف در واقع رده های مختلف لپ تاپ های ASUS هستند که هر کدوم یه کارآیی خاص دارند. قوی ترین لپ تاپ های ASUS سری G (گیمینگ) هستند که چون خیلی گرونه معمولا ما دومین سری خوب یعنی N رو توصیه می کنیم.
هر کدوم از سری های دیگه هم یه ویژگی خاص خودش رو داره، مثلا سری U لپ تاپ های باریک با عمر باتری طولانیه، ولی قطعاتش ضعیفه، سری های X و K لپ تاپ های متوسطی هستند و ...
نکاتی که این پایین برای amihs می نویسم رو هم بخون.
موفق باشی.
اگر تهران هستید ارزون ترین جا برای خرید پاساژ پارسیان هستش. از یکی از فروشگاه های معتبر اسوس در اونجا خرید کنید (آذر تحلیل - رحا سیستم - تین نوت بوک - ...).نقل قول:
اگر نوت بوک تون گارانتی سازگار یا ویستا رو داشته باشه، معنی اش اینه که اصله و جای نگرانی ندارید.
تنها کاری که می مونه اینه که از فروشنده بخواید لپ تاپ رو روشن کنه و ببره روی صفحه BIOS، و بعد توی اونجا نگاه کنید ببینید پیکسل سوخته (معمولا به رنگ سیاه هستش) نداشته باشه.
دیگه حله. می تونید لپ تاپ رو ببرید خونه و حال کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه. :20:نقل قول:
قطعا لپ تاپ خوبی هستش، فقط یه انتقاد کوچولو بهش وارده، اون هم این که گرافیکش DirectX 11 رو ساپورت نمی کنه.
ولی البته اصلا مهم نیست، قطعاتش خیلی خوبند و هیچ لپ تاپی هم بی عیب نیست.
از لپ تاپ تون استفاده کنید و حالش رو ببرید (توصیه می کنم یه اسم دختر هم براش انتخاب کنید! :31:).
ممنونم دوست عزیز گرافیکش ضعیفه یعنی؟ و اینکه از کجا میشه گارانتی ویستا اصلی رو تشخیص داد؟ رو کارتن برچسب نبود... فقط یه کارت ویزیت قرمز تو جعبه بود نوشته بود 2 سال درسته؟؟؟
و اینکه نمیشه رو این asus ویندوز xp نصب کرد؟؟؟