نقل قول:
یک سری custom firmware هست که از دی وی دی اکسترنال پشتیبانی میکنه. البته فرمور رسمی خود WD نیستش اما اینجا قدیم یادمه یکی دو تا از دوستان دنبال همین قضیه بودند و این فرمور رو پیدا کرده بودند
Printable View
نقل قول:
یک سری custom firmware هست که از دی وی دی اکسترنال پشتیبانی میکنه. البته فرمور رسمی خود WD نیستش اما اینجا قدیم یادمه یکی دو تا از دوستان دنبال همین قضیه بودند و این فرمور رو پیدا کرده بودند
سلام . من مدل WD TV HD Media player gen1 خریدم . زیرنویس رو به sub\idx تبدیل میکنم درست نشون میده ولی دور خط outline رو نشون نمیده مثل این تصویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با نرم افزار BDSup2Sub زیرنویس رو باز و سیو کردم و همینطور با mkvmerge GUI بصورت تو کار روی ویدیو گذاشتم ولی همون آش و همون کاسه !
دوستان عزیز خیلی ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید
من یه اچ دی پلیر میخوام که همه نوع فرمت تصویری و صوتی و زیرنویس های فارسی رو به طور کامل نشون بده و میخوام یه هارد 1 یا 2 ترابایت هم بگیرم که وصلش بکنم بهش و فلیم و سریال جرا بکنم
پیشنهادتون چی هست به من ؟
تا 300-400 تا چی گیرم میاد ؟
کمتر از اون هم چیزی هست؟؟
و راستی میشه بهش بلندگو هم وصل کرد؟
بنده از مدلهای دیگر اطلاعی ندارم تا راهنماییتون کنم ولی wdtv نیازهاتون را برطرف میکنه تقریبا همه فرمتها را پخش میکنه با ساپورت زیرنویس فارسی اگر اسپیکرهاتون ورودی اپتیکال داشته باشند بهترین کیفیت خروجی صدا را میتوانید داشته باشیدنقل قول:
اين wd tv چه مدلهايي داره ؟ راستش گيج شدم يه جا نوشته live يه جا نوشته hub و عناوين ديگه ؟ اينا چه فرقهايي با هم دارند ؟ آخرين مدل اين دستگاه چيه كه هم فرمتهاي بيشتري رو نشون بده و هم زيرنويس فارسي مشكل نداشته باشه؟
تو سايت آمازون رفتم بيشتر گيج شدم انواع و اقسام مدلهاي اين دستگاه با نامهاي مشابه وجود داشت.
سلام دوستان
بنده کلی تو فرومهای خارجی گشتم این فریم ور رو پیدا کردم (فریم ور غیر رسمی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاهم رو هم با اون ارتقا دادم به امید خوندن فرمت srt برای زیر نویسهام و تغییراتی که شاید زیبا باشه
ولی متاسفانه تو زیرنویسها تغییری به وجود نیومد و بازم مشکل وجود داره با فرمت srt و تغییرات چندانی هم به وجود نیومد.فقط صفحه استارت مدل فیرم ور رو که جدیده نشون میده و تکمه اپشن رو که میزنی قبلا یه خورده کمانی بود که الان نیست
چیز دیگه ای ندیدم با وجود اینکه کلی توضیح داده بودند در مورد محاسنی که اضافه میشه
دوستانی که این دستگاه رو دارند راهی برای خوندن فرمت srt توسنته اند یدا کنند؟
حذف به علت تکراری بودن
((چرا نمیتونیم خودمون حذفش کنیم؟؟)
حذف به علت تکراری بودن
((چرا نمیتونیم خودمون حذفش کنیم؟؟)
دوست عزيز ميتونيد قيمت هاي اين مدل ها رو بهم بدين؟نقل قول:
بنده از مدلهای دیگر اطلاعی ندارم تا راهنماییتون کنم ولی wdtv نیازهاتون را برطرف میکنه تقریبا همه فرمتها را پخش میکنه با ساپورت زیرنویس فارسی اگر اسپیکرهاتون ورودی اپتیکال داشته باشند بهترین کیفیت خروجی صدا را میتوانید داشته باشید
من آخرین فریمویر رسمی رو نصب کردم... الان دیگه زیرنویسهای فارسی srt رو بدون مشکل پخش میکنه ...فقط کافیه با نام فیلم یکی بشننقل قول:
تنها مشکلی که هست اینه که نمیشه رنگ srt رو عوض کرد... باید با همون سفید مدارا کرد ...
دوستان گرامی سلام
من با کابل شبکه به کامپیوتر وصل کردم فولدرهایی هم که شر کردم رو تو wd نشون میده ولی مشکل اینه که فقط قولدر رو نشون میده تو خود فولدر که عکس هست یا فیلم چیزی رو نشون نمیده فقط فولدر user/public/ رو تمام فایلاشو نشون میده یعنی من اگه بخوام فایل تصویری رو نشون بده باید ببرم تو اونجا
لطفا راهنمایی کنید چجوری میشه به کل یک درایو و تمام فایل های صوتی و تصویری اون دسترسی پیدا کنم؟
کسی میدونه الان این مدل و از کجا میشه خرید ؟ تو هر سایتی میگردم فقط مدل جدیدتر که هارد داره را گذاشتن برای فروش
اقا یکی نیست بگه فرمت بلو ری پخش میکنه یا نه 3دی ساپورت میکنه یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید من یک LED ال جی گرفتم یک دستگاه بلو ری 3دی bd-660 روش هدیه داد هنوز بازش نکردم میخوام ببینم اگه مالی نیست بفروشمش وهمین وسترن دیجیتالو نگه دارم لطفا راهنمائی کنید.فروشنده گفت خوده ال ای دی هم بلو ری 3 دی پخش میکنه کمک کنید.
سلام من با کابل LAN کامپیوتر و دستگاه رو شبکه کردم. وقتی تو پلیر سرچ میکنم کامپیوترمو پیدا میکنه ولی موقع کانکت شدن یوزر نیم پسورد میخواد... چی وارد کنم که وصل بشه؟
سلامنقل قول:
در قسمت یوزرنیم که خود دستگاه به صورت دیفالت وارد کرده و در قسمت پسورد لازم نیست چیزی وارد کنید فقط برای ورود بر روی OK کلیک کنید.
سلامنقل قول:
بر روی فولدر ( یا درایو ) مربوطه راست کلیک کرده و بر روی گزینه Properties کلیک نمایید. سپس وارد گزینه Sharing شده و بر روی دکمه Share کلیک کنید ، در صفحه باز شده بر روی دکمه Add کلیک کرده و گزینه Everyone را انتخاب کنید و Ok کرده و پنجره فوق را ببندید. سپس در همان صفحه Sharing بر روی گزینه Advanced Sharing کلیک کرده و تیک Share This Folder را انتخاب کنید و Ok کرده سپس هر دو پنجره را ببندید و مدیاپلیر و سیستم خود را ریستار کنید. با این تغییرات می توانید محتویات هر پوشه یا حتی درایو کامپیوتر خود را بر روی مدیاپلیر اجرا کنید.
دستگاه من نسخه لایو نیست ها.نسخه عادی مدیا پلیر وسترن دیجیتاله.شما منظورتون برای لایو هست یا نسخه قدیمی دستگاه؟نقل قول:
اگه برای دستگاه قدیمی هست ممنون میشم اگه لینک دانلودی ازش دارید بزارید
سلام؛
دوستان این مدل هنوز ارزش خرید داره؟
دنبال یه HD Player مطمئن زیر 100 تومن میگردم!
چه تاپیک پر ازدحامی :31:
الان تو بازار فقط مدل live است که 160 قیمت اخرش بود. هنوزم ارزش خرید داره. احتمالا گرانتر هم شده. زیر 100 اگر دست دوم غیر لایو پیدا بشه خوبه که باز هم بنظرم از دیدن divx sd بهتره.نقل قول:
ممنونم از راهنماییتوننقل قول:
اگه خودتون تجربه کار با این مدل ( غیر لایو! ) رو دارید ، لطف میکنید از رو تجربتون بگید چن درصد فرمتای الان رو بدون مشکل اجرا میکنه؟
میترسم بعد از خرید ناچار بشم دوباره فیلم ها رو کانورت کنم! :41:
متاسفانه غیر لایو نداشتم. کمیاب هم باید باشه.نقل قول:
این مدل ها رو از کدوم سایت میتونم بخرم من مشهد هستم قیمت چنده
یکعدد اچ دی پلیر مدل هیوندایی آکبند موجود است r600k
تقریبا کامل ترینه
از دوستان ، کسه دیگه راهنمایی نداره ( به پس فردا برسه دیگه میره تا 13 به در! :31: )نقل قول:
نقل قول:
لطف میکنید قیمت بدید؟
سیصد هزار توماننقل قول:
با دلار 1230 تومان
دوستان قیمت live hub الان چند شده؟
با سلام من ميخواهم با 200تومن يك hdplayerبگيرم كه زير نويس فارسي را ساپورت كنه؟ نظر دوستان چيه؟
الکومکس 200 بگیر که هم دی وی بی تی است و هم میدیا پلایر و حتی زیر نویس پارسی را در رنگ و اندازه های مختلف پشتیبانی میکند.
دوستان مارشال Me 885 زیرنویس های فارسی رو بصورت خط تیره ( ---------- ) نشون میده ! اگه آپگیرد کنم مشکل حل میشه؟
سلام خسته نباشید من میخوام یه hd player بگیرم بین H.DD PLAYER WD TV LIVE و Patriot BOX OFFICE Media Play موندم از دوستان خواهش میکنم لطفا راهنمایی کنید اکه میشه قیمتای این دوتارو هم بگید پیشاپیش ازتون ممنونم راستی هارد لب تاپ میخوره؟؟/داخلش؟؟/ممنونم منتظرم
و ایا الات لایو ارزش خریدن داره یا لایو هاب ممنون
از دوستان کسی نیست که کمک کنه؟؟؟هیشکی پیدا نمیشه؟؟؟ای خدااااااااااااااااااااااا
شما این 3 مدل را در کدام بازار دیدید؟نقل قول:
اینا رو توی سایت دیدم .میشه لطفا راهنمایی کنید؟یعنی کسی نیست؟؟؟؟؟
با سلام ...پچ متفرقه ای که همه ی فرمتهارو نشون بده نداریم؟؟؟
مثلا فرمت avi یا mpg که برای من از فیلمهای دانلودی رو شامل میشه پخش نمیکنه!!!
از دوستان کسی قیمت جدیدش رو داره؟؟؟ممنون میشم بگه
نقل قول:کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=1219
با درود
دوستان فرق مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در چیه ؟ فقط یک ترا هارد داره یا نه امکانات بیشتری داره ؟ هر دو مدل زیر نویس فارسی با پسورد sub , srt رو ساپورت می کنند ؟
باتشکر
حمید
تو رو خدا کمک این همه پول برای کابل شبکه دادم ولی هیچ نتیجه نگرفتم
من یک ویندوز 7 دارم + WD TV LIVE : روی pc و عملیات شیر را انجام داده ام ولی مثلا وقتی یک درایو یا پوشه ای را در کامپیوتر میزنم برای شیر شدن تنها پوشه Public ویندوز شیر میشه و انگار نه انگار که من دستور شیر درایوی را داده ام
چند جایی خواندم که باید از منوی manage ( راست کلیلک کردن روی My computer و قسمت شیر ) دراوی که میخوام شیر بشه را مشخص کنم ولی اینکار فایده ای نداشت
یا جایی گفته شده بود به اکانت و یوزر ویندوزت باید پسورد بدهی ولی باز اثری نکرد
جایی گفته شد بود در شاخه security و شاخه Advance باید Permision ها را روی فول کنترل گذاشت که من هر جایی Permision میدیدم همه رو روی دسترسی کامل گذاشتم ولی این کار هم اثری نکرد و باز فقط پوشه Public تنها شیر میشه
everyone 'گذاشتم ولی نشد
در همه حالت ها تنها تنها این پوشه شیر میشه C:\Users\Public
خواهشا اگه میشه یه راهنمایی جدید من رو بکنید چون واقعا خیلی اعصابم خورد هست . چون یک بار روی لپ تاب یکی از بچه ها که اون هم ویندوز سون بود بدون تنظیم کردن چیزی وقتی یک درایو را زدم برای شیر کل اون درایو شیر شد ولی هیچ موقع روی کامپیوتره خودم نتوسنتم این کار را بکنم
محتاج یاری شما مهندسان کامپیوتر هستم شدید