نقل قول:
دوست عزيز خوب تغيير دادم يادم نيست ديگه ، اگه تغيير نميدادم خوب همون 12345 هست .
حالا ستاره اي مربعي منويي چيزي نيست ما بزنيم فرمت شه خلاص شيم ؟
Printable View
نقل قول:
دوست عزيز خوب تغيير دادم يادم نيست ديگه ، اگه تغيير نميدادم خوب همون 12345 هست .
حالا ستاره اي مربعي منويي چيزي نيست ما بزنيم فرمت شه خلاص شيم ؟
حل شدنقل قول:
یه دنیا ممنون:10:
سلام دوستان
آیا cer و key برای همه گوشی های n86 یکیه؟:13:
در ضمن به غیر از سایتاز چه سایت دیگه ای میشه cer و key رو دریافت کرد؟:13:کد:http://cer.opda.cn/en
-----------نقل قول:
نخیر یکی نیست
سایت OPDA مدت زمان فایلهاش بیشره و غیر از این سایت می تونی از سایتهای زیر استفاده کنی که مجانی در اختیارت قرار می دن اما مدت خیلی کم مثلا 3ماهه و 6 ماهه
کد:http://www.s60certkey.com/
کد:http://cer.s603rd.cn
موفق باشی
سلام به دوستان عزیز من وقتی گوشی رو خاموش روشن می کنم یک دقیقه طول می کشه گوشی بالا بیاد . برای شما هم اینجوریه؟ حافظه داخلی شو هم خالی کردم اما فرقی نکرد. گوشی رو هم هنوز اپدیت نکردم همون ورژن 20 هست. به نظر شما از چی می تونه باشه؟
سلامنقل قول:
در اینکه فریم ور 20 آشغاله شک نکن اما از کجا 1 دقیقه طول میکشه؟ از زمانی که دکمه پاور میزنین یا از وقتی گوشی بالا میاد و میره رو صفحه استندبای؟
راستی حتما آپدیت کن فریم ور 20 آشغال به تمام معنا بود.
سلام از رمانی که پاور گوشی رو می زنم اول لوگوی نوکیا میاد وسپس صفحه سفید می شه تا 30 - 40 ثانیه بعد انتن و باتری بالا میاد.
سلامنقل قول:
دوست عزیز اینکه عادی هست.
در هر صورت شما آپدیت کن خیلی بهتره
سلام
کسی از دوستان مشکل باطری داره ؟
گوشی من بعضی موقع ها وقتی میزنم به شارژ چراغ مربوط به شارژ روشن نمیشه باید چند بار کانکتور شارژر رو دربیارم و دوباره وصل کنم تا چراغ روشن بشه
بعضی موقع ها از شب تا صبح شارژش کامل نمیشه
و مشکل اصلی هم این که وقتی 100% شارژ شده :
روز اول خوب کار میکنه و یه خط از باطریش کم میشه
اما بعد از ظهر روز دوم بعد از یک تماس LOW Battery میده که با خاموش و روشن کردن گوشی چند خط دوباره برمیگرده
با شارژ پر شاید نشه 2 ساعت مکالمه کرد
من دست دوم این گوشی رو خریدم و از روزی که خریدم این مشکل رو داره
باطری گوشی باد نکرده
و با باطری دیگه ای تست نکردم
Firmware : 30.0.0.9
شارژر گوشی رو عوض کردم
عکس شارژر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خروجی شارژر : 5
5V
890 mA
اگر از دوستان این مشکل رو داشته و حلش کرده
ممنون میشم بگه مشکل از باطریه یا گوشی ؟
نقل قول:
100% باطریت مشکل داره
عوضش کن
شاد باشین :31:
ممنون از راهنمایتون دوست عزیزنقل قول:
تو بعضی از فروم ها خوندم که آی سی شارژ باید تعویض بشه
من فعلا باطری رو تعویض میکنم و نتیجه رو میگم
نحوه نصب بازی ها یا تم های این گوشی رو اگر امکان هست برام قرار بدین .. ممنون
(الان که یه تم یا بازی رو می خوام نصب کنم میره آنلاین چک کنه ولی هی میگه که expire شده یا همچین چیزی معنیش چی هست ؟!):27:
سلامنقل قول:
من باطری اورجینال خریدم به قیمت 25 هزار تومان که طرف ار روی یه گوشی دیگه برداشت و داد
لطفا یکی از دوستان که n86 داره خروجی شارژر اصلی گوشی رو اینجا بنویسه
ممنون
سلام به دوستان عزيز ديروز گوشي مو كه ورژن 21 اپديت كردم بعد شروع كرد به دانلود يه فايل 6 مگا بايتي بعد از دانلود گوشي ريستارت شد و داشت اپديتو لود ميكرد كه همون اول ناتمام موند و گوشي روشن شد.و ورژن گوشي همون 21 بود. دو بار هم اينجوري شده لطفآ كمكم كنيد؟
سلم به همگی
هر چقدر ور میرم نمیتونم برنامه ها رو ساین کنم.نمیدونم چرا ،ولی هیچ جوره نمیتونم فایل cer و key رو دانلود کنم.:2:
جوونمردا اگه که یکیتون بتونین فایل cer و key رو واسم دانلود کنین ممنونتون میشم.
مدل گوشی: n86 8mp
شماره سریال گوشی:358270032227511
تا فردا خبرت می کنمنقل قول:
مرسی عزیز:12:نقل قول:
زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز . . .
سلام دوستان
چند روزی هستش که گوشیم بدجور داغ میکنه.بعدش هم شارژش یه جورایی خالی میشه.:41:
وقتی این مشکل واسم پیش اومد که WI-FI رو فعال کردم.
معمولا علامت وایرلس بالای گوشی مییاد اونوقت که داغ میکنه.
ممنون میشم اگه که راهنمایی کنین
کار کشی بیش از حد از باطری هست و کاملا هم طبیعیه. وای فای خیلی پر مصرفه! اگه باهاش کاری نداری حتما غیر فعالش کننقل قول:
این هم خدمت شما:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/file/ds4xwc6pax4d6kv/sign.rar
سلام دوست عزیز:15:
با SIGNSIS تست کردم منتهی ارور زیر رو میده؟موقعی که میخوام browes کنم واسه cer و key فقط یه واسه انتخاب دارم؟
[IMG]file:///C:/Users/2010/AppData/Local/Temp/msohtml1/01/clip_image002.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/2010/AppData/Local/Temp/msohtml1/01/clip_image003.gif[/IMG]
ارورهای زیر رو میده:
make sure your certificate is correct.
make sure the password is correct.
(if everything is valid check the directory it could have been created
نقل قول:
اینو امتحان کن.اتو قسمت پاسوورد 5 تا صفر بذار
کد:http://www.4shared.com/file/aSalurFp/opdacn_674__358270032227511.html
سلام به دوستان من می خواستم n-gage -installer رو نصب کنم ارور داد بعد از ساین کردن برنامه هم ارور unable to install رو داد.این ارور چیه؟؟؟
گوشی تون رو ه ک کنید:نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
سلام.بودجه من در حدود 250 تومن هست.
آیا میتونم کارکرده این گوشی رو بگیرم؟
بله ميتوني ولي اگرم نتوني نهايتا 30 تومن ديگه روش بزاري ميتوني بخري فقط دقت كن سالم باشهنقل قول:
سلام.بودجه من در حدود 250 تومن هست.
آیا میتونم کارکرده این گوشی رو بگیرم؟
آره خب.معمولا گوشی کارکرده 30 درصد کسری قیمت داره بعدش بسته به سالم بودنشو ... قیمتش مییاد پایین.نقل قول:
راستی مبارک باشه:11:
سلام
فایل رو با برنامه signsis و DevCertRequest تست کردم دوباره ارور میده.دیگه کلافم کرده.
ارورش اینه: signsis.not found exe
باید چیکار کنم؟
شما از یه نرم افزار ساین فایل دیگه استفاده کن.نقل قول:
نظر منو میخوای اگه حوصله داری یه فریم ور کوک شده بزن از شر ساین و ... خلاص بشو:46:
سلام به دوستان عزيز گوشيم رو به ورژن30 آپديت کردم بعد از دانلود فايل گوشي ريست شد و منتظر لود اپديت بودم که گوشي روشن شد و ارور
phone not update. update packag not compatible with the phone . contact your sevice provider
رو داد لطفا کمکم کنيد اين براي چندمين بار که اينجوري ميشه!!!!
نرم افزار ساین کردن تو خود گوشی رو دانلود کن.خیلی بهترهنقل قول:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
من میخوام با جف گوشیمو -- کنم ولی موقع فلش که گوشی رو خاموش میکنم میگه گوشی ای پیدا نمیکنه.چندجا خوندم باتری رو در بیارم دوباره بزارم بالای 10 دور انجام دادم ولی نشد. please help me
سلا دوستان
چطور میشه والپیپر که استفاده میکنی رو بصورت فول اسکرین داشته باشی؟
سلام به همه دوستان :40::40::40::11::11:
توی این آشفته بازار ایران که پر شده از گوشی های قاچاق و چنج شده :41: چطوری میشه یک گوشی اصلی خرید :41::41::41::41::41:
من با یک فروشنده آشنا صحبت کردم میگفت که الان گوشی نوکیا اصل وجود نداره و این گوشی ها رو توی گونی و در بدترین شرایط بصورت قاچاق وارد میکنند و به من توصیه کرد سامسونگ بخرم :19::19:
بحث من سر چینی بودن یا فنلاند یا مجار بودن نیست منظورم اینه که همان گوشی چینی اصل و تحت لیسانس نوکیا هم وارد نمیشه و اصلا نمیشه اطمینان کرد که گوشی دزدی یا دست دوم یا تعمیری نباشه :19::19::19::19:
اگه کسی می دونه چطور میشه یه گوشی نوکیای اصل و آک خرید لطفا به منم بگه
:11::11::11::11:
با برنامه thtme diy می تونی کارایی بکنینقل قول:
با سلام یه سوال داشتم
اون بالای گوشی کنار باطری یه عکس پاکت است از اونا که اومدن اس ام اس رو نشون میده ولی اس ام اس نیومده و انباکس خالیه اما اون علامت اونجا است مشکل از چیه؟
حا فظه سیمکارتت پر شده .اس ام اس هایی که تو سیمکارته بریز رو مموری گوشیت.
سلامنقل قول:
تنها راه خرید اینه که با گارانتی اصل نوکیا خریداری کنی و برای اطمینان از درستیش، شماره سریال گوشی رو به شماره 200023013 پیامک کنی. اگر تایید نشد پس بدون که رسمی وارد کشور نشده و امکان این که هر بلایی سرش اومده باشه هست.
سلام به دوستان عزیز بعد از n سال تونستم گوشیمو به ورژن 30 از طریق nsu اپدیت کردم . اما موقع خاموش و روشن کردن بعد از لوگوی نوکیا یه لوگوی دیگه هم به اسم t- mobile می اد و میره در ضمن توی messaging یه گزینه به اسم setup mobile email اضافه شده !! می خواستم بدونم برا شما هم اینجوریه؟؟؟؟
چینی داریم تا چینی.من گوشیمو دست 2 گرفتم البته یه ماه کارکرده بود.پشت گوشی نوشته فنلاند البته خودمم شک دارم که باشه.کلا ساخت خوبی داره.نقل قول:
یه چیز میگم شاید اصلا درست نباشه ولی من تو تجربه ی گوشی خریدنم به این نتیجه رسیدم.وقتی نوکیا میخری سعی کن صفحه کلید فارسی و عربی نداشته باشه.ماله Tim و Vodophon و از اینجور شرکت ها هم نباشه.