آره فکر میکنم وارد نشده چون منم تو علاالدین خیلی گشتم ولی این رنگی رو ندیدم.:41:نقل قول:
آره فکر میکنم وارد نشده چون منم تو علاالدین خیلی گشتم ولی این رنگی رو ندیدم.:41:نقل قول:
هندزفریش یک تیکه نمی شه بهش جک 3.5 وصل کرد:41:
حالا چطور میشه این تم رو نصب کرد؟نقل قول:
اگر میشه آموزش نصب رو توضیح دهید
+ لینک دانلود تم آیفون
لیــــــنک و آمــــــــوزش توی این صـــــــفجه وســـــــــــطاش هســــــــــتش :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293010&page=208
اره یک تیکسنقل قول:
باید بری هندزفری دو تیکه به قیمت 8500 خریداری کنی که ولوم هم داره روش:دی
باباجان یکم بزارین از این تم خسته بشین بعد برین سراغ یک تم دیگه.نقل قول:
من که خیلی از تم الانش خوشم میاد، مشکی هست و با رنگ خود بدنه سته:دی
این تم آیفونشم به نظر زیاد جالب نیست. داخل منو همه آیکن ها میاد یکجا.
حداقل این تم الانش میشه بالا و پایین کرد منو رو و خیلی حال میده، دو تا طرح منو هم گذاشتن، دیگه چی میخواین:دی
واقعا آموزش پر باری بود:دینقل قول:
برا بچهای دیگه هم میزارم استفاده کنن
دقت کنین قسمت آموزشش رو رنگش رو آبی کردم که دچار مشکل نشید:27:
به نظر آموزش حذف شده از پست. به خاطر اینکه بچه ها میرن استفاده میکنن و بعد میان فحش میدن میگن بیخود کردی آموزش گذاشتی ما تست کردیم خراب شد گوشی:27:
نقل قول:
خوب دوستان این کامل ترین متن در مورد نصب تم توی کوکی هست که من پیدا کردم تو این چند ماهه:
کد:http://www.mylgcookie.com/index.php/topic,5627.0.html
این آموزشه هی همه جاش نوشته به عکس نگاه کنین
آخرشم که نوشته آموزش تصویریه ولی من عکس نمیبینم فک کنم فیلتره.:31:
من که تم عوض نمیکنم. شما اول عوض کنین ببینم چجوریه اگه خراب نشده گوشی به منم بگین برم عوض کنم:21:
ویرایش
فیلتر بود الان عکسها بالا میاد:دی
اگه وقت کنم ترجمه میکنم و به صورت پی دی اف میزارم
دوستان به پر باری خودتون ببخشید.قبلا نا اینجوری نبود. :دینقل قول:
واقعا آموزش پر باری بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا بچهای دیگه هم میزارم استفاده کنن
دقت کنین قسمت آموزشش رو رنگش رو آبی کردم که دچار مشکل نشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ینی میخوای بگی خدایی نکرده زبونم لال فیلتر ش ک ن داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18::41: بی تربیتنقل قول:
فیلتر بود الان عکسها بالا میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه وقت کنم ترجمه میکنم و به صورت پی دی اف میزارم
حالا وایسا 1 نفر امتحان کنه ببینیم کار میکنه یا نه.بعد ترجمه کن.حیف این استعداد نیست الکی هدر بره ؟ :21:
آقا یکی این تم هارو با استفاده از راهنمایی های کامل و بی نقص Michael Ropy و راهنمایی های دیگه نصب کنید ببینیم چی میشه دیگه ...
نه کی گفته فیلتر شکن دارم؟!!!!نقل قول:
فقط نرم افزارش رو دارم که اونم خیلی طول میکشه سایتش رو باز کنه.
امتحان که کردن ولی همون اولا دو سه نفری گفته بودن مشکل داریم:دی
دیگه دیر گفتی ترجمه کردم.( بیکاریه دیگه چیکار کنیم)
اینم آموزش فارسی به همراه نرم افزاری های مورد نیاز که داخلشه
حجم 2.48mb
پسورد:کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://majidsd2009.persiangig.com/audio/lg%20kp500.exe
کد:www.p30world.com
دیگه نزن زیرش مچتو گرفتم...نقل قول:
نه کی گفته فیلتر شکن دارم؟!!!!
آروم از ماشین فاصله بگیر. دستاتو بذار رو سرت و فیلتر شکنتم آروم از جیبت در بیار بنداز زمینو با پات هولش بده طرف من/ :دی
میبینی بی کاری خیلی بهتر از بی عقلیه :دی برو خدارو شکر کن م3 من نشدی :دی
مگه من چمه :دی
دستت طلا.از طرف همه بکس کوکی به دست که الان همگی خوابن تشکر
اینترنت من مشکل داره چیکار کنم ؟ جون میده تا یه صفحه رو باز کنه آخر هم باز نمیکنه ... با اپرا مینی هم میرم ... :41:
ربطی به گوشی و برنامه نداره.
اگه Gprs همراه اوله که بعید میدونم کمبود سرعت داشته باشی ( البته به شرط آنتن پر )
اگه هم ایرانسله که غمت نباشه.تو محل ما هم همینه.به زور میره تو نت.
بااین چیزی که تو گفتی کسی جرات نمی کنه تم ایفونو نصب کنه.:18: من که می گم بی خیال تم خودش بهتره:27:
مسولیت خرابی با خودتون. بابا این جوری که تو گفتی کسی جرات نمی کنه تم ایفونو نصب کنه:18:
من که دلو زدم به دریا یکی تا پنج شنبه همین هفته می خرم هرکی سوال داشت بپرسه تا گوشیو سیخ بزنم جوابشو بدم فعلا.:8:
من دیروز این گوشی رو خریدم.پس دیگه گاوتون زائید چون سوالات که از این به بعد سرتون سرازیره :دی
با همون برنامه ای که گفته بودید Format Factory کنسرت متالیکا رو به mp4 تبدیل کردم خیلی حال داد.
نرم افزار جالبیه خودش سایز مخصوص کوکی رو داره و راحت میتونی توی ویدئو برش بزنی که این از همش مهمتره.
فقط یه چیزی میخواستم بدونم اگه یه mp4 با کیفیت بسیار بالا باشه ولی سایزش از سایز ویدئو گوشی کمتر باشه آیا اجرا میکه؟
سوال دومم اینکه من گوشی قبلیم 6300 نوکیا بود مموریش 1 گیگ حدود 800 mb پر بود من همینطوری اینو از اون 6300 در اوردم زدم به این یکی و اصلا کار نداد آیا باید از اول فرمت کنم یا ترفند خاصی داره؟
پیشاپیش دمتون گرم
دوستان. من فردا دارم میرم برا خرید این گوشی.
فقط سوالی که دارم در مورد مموریش هست.
شما چه مارکی گرفتید ؟
سرعتش هم مهمه تو سرعت گوشی ؟ یا تو این گوشی چه مموری سرعت پایین باشه بخریم چه سرعت بالا به خاطر جاوا بودن تاثیری رو سرعت نداره ؟
اگه میشه سرعت گوشیتونو 1 بار با مموری و 1 بار هم بدون اون امتحان کنید و بعد با ذکر مارک و سرعت مموریتون اینجا اعلامش کنید.
ممنون.
اقا منم فردا دارم میرم علاالدین بگیرم !!!
فکر کنم فردا روز LG باشه . چون قراره بعدشم برم مغازه های خیابون جمهوری . سینما خانگی LG هم بگیرم !!! :31:
اگه سوالی یا چیزی رو میخواین بدونین بگین که من فردا دارم میرم ازشون سوال کنم !!!
رقفا فقط از نظر رم ما رو روشن کنین ببینیم باید چی بخریم !!!
همه دارن گوشی میخرن، چه خبره؟ با هم برین بخرین ارزون رت حساب کنن:دی
اسم مموریم رو نمیدونم چیه. رو خودش که چیزی ننوشته . روی قابش نوشته بود که گم کردم. اولش یک trans داشت فک کنم
مال من دو گیگ هست که الان پشیمونم. هرچی بالاتر باشه بهتره.
سرعت هم با و بدون مموری فرقی نداره.
دیگه مموری از 4 پایین تر نگیرید.
جواب منو کسی نداد ها
برو بچ الجی نا امیدم نکنید
باید بگم که mp4 کیفیت بالا با سایز 240 *320 زدم کار نکرد.
مموری هم که من امتحان نکردم. شما فرمتش کن شاید درست شد.
اگر نشد با مموری دیگه تست کن. اگرم نشد که مشکل از گوشیه.
چه معنی داره که تا چند تا نرم افزار رو این گوشی میریزی میگه نوبت تو به سر رسید جواب عالی ندادی! (محدودیت نصب) نمیشه کاریش کرد؟ من نرم افزارو بازی زیاد دارم نمیتونم نصبشون کنم اعصابم داره خط خطی میشه همش میگه جا نداریمممممممممم! اگه از دوستان راه حلی میدونن عنوان کنن بهرهمند شیم!
من کل کنسرت مایکل جکسونو با سایز 240*352 با بهترین کیفیت تصویر و صدا به mp4 تبدیل کردم حجم کلش هم بالایmg 800 بود.
- برو بچ من که نتونستم تا پنج شنبه تحمل کنم دیروز خریدمش خیلی باهاله.:26::33::15:
transcend بوده.خوبه.چند گرفتی داش مجید ؟نقل قول:
آره اگه مسعود میومد اینجوری : :10: میرفتیم تو مغازه میگفتیم تخفیف بده 2 تا ور داریم :3:
دیگه همینیه که هست. ولی خوبیش اینه که محدودیت حجمی سه مگ رو دیگه نداره و اونو ورداشتن.:31:نقل قول:
من بیشتر 3gp با بهترین کیفیت و سایز 240*400 میزنمنقل قول:
mp4با کیفیت عالی رو توش جواب نمیده و ساپورت نمیکنه حتی در سایز 240 *320
تست کردم. در ضمن من با Total Video Converter تبدیل میکنم و کیفیتش رو هم میبرم رو بالاترین، سایزش هم همینطور. فرار از زندان یک قسمتش مثلا 130 مگه، تبدیل کردم به 3gp شد نزدیکای 200 مگ:دی
مبارکهنقل قول:
چه رنگی؟
قیمت؟
فک کنم همین باشه.نقل قول:
من دو گیگ رو 11 خریدم.
برادر مجید :
من با برنامه ی Allok Video to MP4 Converter فیلمارو با همون بهترین کیفیت به mp4 تبدیل میکنم که گوشیم هم به راحتی با همون سایزی که گفتم پخشش میکنه.
ولی با Total Video Converter نتوستم با 3gp رو کیفیتش رو به کیفیت عالی تنظیم کنم.ینی ارور میداد.
بروبچ خریدمش/
نقره ای. گارانتی اصل/ 148 تومن با کیف اورجینال نقره ای رنگ/با کیفش خیلییییی حال کردم.
الان گذاشتمش 8 ساعت شارژ بشه.2 ساعت کار کردم 2 تا خونه ی شارژش تموم شد خاموش کرد.
لطفا بقیه بجه هایی که تازگی خریدن هم بیان قیمت بگن.
محید جان شما چند گرفتی ؟
آقا مسعود هم که هنوز نگرفته انگار.
اقا گرفتم . چه چیزیه لامصب !!!
145 با گارانتی اصلی . دور قرمز !!!
یه رم 4 توشیبا کلاس چهارمی هم انداختم روش 15 تومن !!!
اینو بگم رفیقم هم باهام اومده بود گوشیشو بفروشه . اینو که دید . مخصوصا قیمتشو . صبر نکرد زودتر از من رفت خرید . 2کوکی تو بار خرید !!!!
کیفیت صفحه توپ . یه نقشه تهران 8 مگی زدم به تنگش آخ نگفت !!!
من که خیلی حال کردم !!!
فقط یه چیزی وقتی می خوای توی فایل doc اسکرول کنی چه جوریه !؟؟؟
هنوز یه مرد پیدا نشده تم رو امتحان کنه؟؟؟
دوستان همگی مبارک باشه.
امروز روز کوکیه:دی
من 145 خریدم.
راستی میگم شما گوشی نقره ای خریدی؟ کیفشم نقره ایه؟
بله بله. هر2 نقره ای.
دوستان مال شما کیف نداشت دیگه بله؟
به نظرتون کار درستی بود 3 تومن برای 1 کیف LG ؟
مموری هم 4 گیگ خریدم 13 هزار و 500
البته آقا مسعود گرون نخریدن.
این مغازه داره گفت رو گوشی تخفیف نمیدم بجاش رو رم میدم.
چرا مال ما هم کیف داشت.
کاور ال سی دی هم داره مال شما؟
من که همون اول کاورشو چسبوندم.
راستی من 154 خریدم
تو پست بالایی جای چهارو پنج عوض شده:دی
قربونت بشم قابل تورو نداره.از این دور قرمزاش خریدم قیمتشم157 خیلی حال کردم باهاش نقاشیش چقدر باهاله صدای خوبیم داره.:15::22::26:
بابا دم شماها گرم من که157پول دادم تازه کیفم نداشت 3هزار تومان ناقابل به کیف دادم مموریه 4 گیگ 12هزار تومان خریدم.راستی روی ال سی کوکی یک محافظ داره اون یکی اضافه بر سازمانه.:38:
ما همه منتظریم تو بخری امتحان کنی:31:نقل قول:
به به میبینم که اینجا کوکی بازاره! :دی بچه ها من شیراز بودم دسترسی درست حسابی به اینترنت نداشتم....شرمنده! :دی
به به.سلام حسین آقا.خوش گذشت سفر؟ با 2 تا گوشی :27:نقل قول:
دیدی ما هم کوکی دار شدیم.رنگش خیلی فوق العادست.فقط خدا کنه زود رنگش نره.
آخه مال من مشکی نیست.نقره ایه.:40:
مرسی ممنونم جایه همه بروبچ خالی! :دینقل قول:
به به.سلام حسن آقا.خوش گذشت سفر؟ با 2 تا گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی ما هم کوکی دار شدیم.رنگش خیلی فوق العادست.فقط خدا کنه زود رنگش نره.
آخه مال من مشکی نیست.نقره ایه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نترس برادر رنگش اصلا نمیره.....من گوشیم 4-5 ماه دست آقا دزده بود هیچ جاییش رنگش نرفته (با اینکه پیداست چند باری زمین خورده بیچاره! :41:)....آخه رو ال سی دیش یه سری خش های بازیک هست، حالا یا یارو چند باری کوبونده زمین، یا به جای قلم از چیز دیگه استفاده کرده! :دی