با سلاموخسته نباشید.شاخه ی مخصوصsaveبازی توxpوروش اضافه کردن اهنگهای دلخواه به بازی وموجی که اهنگ ها تو رادیو پخش میشن رو میخوام.با تشکر.
Printable View
با سلاموخسته نباشید.شاخه ی مخصوصsaveبازی توxpوروش اضافه کردن اهنگهای دلخواه به بازی وموجی که اهنگ ها تو رادیو پخش میشن رو میخوام.با تشکر.
سلام ... این مرحله هست تو زیرزمین باید با دختره برقصی ... هر کاری میکنم نمیشه !!! چیکارش کنم ؟ اگه ما نخواییم برقصیم باید کی رو ببینیم ؟ نمیدونم قلقش چیه !!!
باید کارهایی رو که میگه به موقع انجام بدی و دکمه ها رو به موقع و سریع بزنی
سلام دوستان..من این بازی رو توی کمترین گرافیک هم میذارم لگ داره...چرا؟
cpu i3
4g ram
hd 5500
ممنون اگه کمک کنین
دوستان این بازی چند dvd هست و مهمترین تفاوت هاش با IV چیه ؟
4DVD و 5ِDVD هیچ تفاوتی ندارن
تفاوت های توی بازی هم از همون اول تمام شهر ها بازه یعنی Open world هستش
با دو شخصیت جدید بازی میکنی مراحل جدید داره چند تا دونه ماشین و موتور اضافه شده
مشکل های IV هم توی این نسخه تا حدودی برطرف شده
واسه این بازی هم گرافیک خیلی مهمه هم سی پی یونقل قول:
در حین بازی برو تو تسک منیجر ببین چند درصد از سی پی یوت درگیر شده
اگه به 100% رسیده بود مشکل و ضعف از سی پی یوته
اگه زیر 100 درصد بود باید کارت گرافیکتو ارتقاء بدی
البته احتمال زیاد سی پی یوته که ضعیفه
تو سون اینه:نقل قول:
C Users You User Appdata Local Rockstar game GTA IV Save games
Xp هم باید همین باشه.
بچه ها من کلی ماشین جدید ریختم الان اکثر ماشینا تاکسی هستن یعنی تو هر بار یه 30 تا تاکسی میاد رو بازی و دوسه تام ماشین سواری متفرقه
چیکار کنم این تاکسیا کم شن؟
سلام دوستان من با این سیستم:
Ram: 4 gb
cpu : 2.67
core i5
vga: 1
بازی میکنم ولی گیر میکنه. چی کار کنم به نظرتون؟
دوستان یکی کمک کنه
تو windows live رفتم و ثبت نام کردم و برگشتم بازی یوزرنیم و پسورد رو زدم ولی produce key میخواد :(
چی کار کنم ؟:((
باید تو حالت آفلاینش ثبت نام کنی
سلام بچه ها
این بازی روی gta iv نصب میشه یا جدا؟ بعد چند دی وی دیه؟ من چهارشو هم نگرفتم الان چی کار کنم؟
جدا نصب میشه/4 دی وی دینقل قول:
ولی فک کنم 5 حلقه باشه ها....
آره 5 تاست!
اگه نسخه قبلیشو نگرفتی مورد خاصی پیش نمیاد ،فقط از داستان زیاد سر در نمیاری:5:نقل قول:
این نسخه جدید جی تی ای کی میاد مردیم ما از بی جی تی ای ای:31:
جداست.نقل قول:
dvdش بستگی به شرکت پخش کننده داره.
مشکلی نیست داستانش و شخصیت هاش کلا جداست.(یه قسمت هایی با هم تلاقی پیدا میکنه)
می گم از این شرکت بازی دیگه ای مخصوص کامپیوتر تو سبک و مایه های جی تی ای نیست که بخوایم بخریم یا دانلود کنیم؟
نقل قول:
Bully
برای ویندوز هم منتشر شده.
بله دوست عزیز خیلی وقته منتشر شده
بازی شبیه جی تی ای هست اما به گرت پاش هم نمیرسن و ارزش بازی کردن ندارن دنیا فقط جی تی ای
یه سوال فنی
Grand Theft Auto IV روی pc ـم فقط با کم ترین گرافیک خوب اجرا میشه
میخواستم بدونم این ورژن باز همون سیستم رو میخواهد یا نه ؟؟؟
خود بازی چی سبک تر شده یا روون تره از Grand Theft Auto IV اجرا میشه (کلا) ؟؟؟
اتفاقا این نسخه خیلی روون اجرا میشه.کمترین لگ ممکنه رو داره.نقل قول:
آره با خیال راحت نصبش کن.میتونی بازیو راحت ران کنی:20:
ممنوننقل قول:
شما اطمینان دارید، چون Grand Theft Auto IV با کم ترین کرافیگ هم درست درمون نیست :19:
میدونید من فقط CPU کم میاره نه رام یا کرافیگ
یعنی می گین بازی های دیگه ی راک استار بدرد نمی خورن؟
مسلما کیفیت جی تی ای منحصر به خودشه اما گفتم شاید از نظر ساختار بازی و مثلا نوع راه رفتن و ارتباط کاملی که شخصیت های جی تی ای با محیط بر قرار می کنن ارزش بازی کردن داشته باشن
بازی های دیگه همین نوع حرکت کردن کارکترشون اعصاب آدمو بهم می ریزه
یا فقط یه جاهای خاصی می پرن و به یه دیوار می رسن خیلی مصنوعی درجا می دو ان
اگه تونستی قبلی رو راحت بازی کنی این رو هم می تونینقل قول:
از نظر گرافیکی تقویت شده و اگه بخوای با حداکثر کیفیت بازی کنی سیستم قوی تر می خواد
کلا هر سری از جی تی ای میاد احتیاج به یه آپگرید تو سیستم داره
نقل قول:
نه دوست عزیز این نسخه نسبت به قبلی گرافیکش بالاتر هم رفته و سیستم قدرتمند تزی میخواد و یکی از اساسی ترین چیز ها هم همین CPU قوی هستش
اگه GTA IV رو نتونستید خوب اجرا کنید این نسخه رو هم نمیتونید خوب اجرا کنید و ازش لذت ببرید متاسفانه
با سلام
من یه مشکلی دارم .. وقتی می خوام کلید حرکت به سمت پایین که پیش فرض اون S هست رو به down که کلید چهتی هست تغییر بدم و خاج بشم می نویسه که یه کلید تعرف نشده .... در حالی که اون علامت سوال قرمز که در چنین مواقعی میاد هیچ کجا ظاهر نشده .... چیکار کنم ؟
این تنظیمات distance view و detail چقدر باشه خوبه ؟
سلامنقل قول:
چون کلید Down کار بستن گوشی رو انجام می ده
تا هر چقدر که سیستمت جواب بده
اگه سیستمت می کشه چه بهتر که تنظیمات رو بذاری رو حداکثر
با سلامنقل قول:
ممنون از اینکه پاسخ دادید .. ولی من کلید بستن گوشی رو چیز دیگه ای تعریف کردم .. و تازه اگه اون مورد باشه که شما میگی باید جلوی کلید بستن گوشی علامت ؟؟؟ بیاد که نمیاد ...... بنظر میاد باگ باشه ......
سلام دوستان از کجا میتونم این بازی را دانلود کنم؟
سلامنقل قول:
البته منظورم از بستن گوشی این بود که از تو منو ها میاد پایین که بتونی عدد تایپ کنی و شماره بگیری وگرنه دکمه ی خروج از گوشی فکر می کنم بک اسپیس بود
اما اصلا مهم نیست، شما به خطایی که می ده توجهی نکن و برو بازی کن. اگه جایی یه دکمه زدی و عمل نکرد بدون اون همون دکمه ی Down بوده و بیا یه دکمه ی دیگه واسش تعریف کن
حجم این بازی رو دی وی دی حدود 18 گیگ و 5 تا دیسکه، واقعا می خوای دانلودش کنی؟نقل قول:
اگه آره که تو تورنت نسخه ای تست شده و مطمئنش هست
اما با حدود 2000 تومان می شه خریدش و خیلی بی دردسر تر و راحت تره
سلام به همگی
من توی بازی وقتی تنظیمات را روی مدیوم قرار میدم افت فریم دارم حتی روی low هم که باشه زیاد چنگی به دل نمیزنه
مشخصات سیستمم:
رم:2
گرافیک:1GB ATI RADEON HD 4350
سی پی یو: E5200 2.50 GHz
راهی داره که افت فریم را در حالت مدیوم برطرف کنه. توی IV اگه اشتباه نکنم یه فایل توی محل بازی می ریختیم که این کار را میکرد و میشد تنظیمات را بالا برد بدون افت فریم
می شه توی این بازی چنین کاری هم کرد
ممنون میشم که جواب بدین
دوست عزیز متاسفانه سیستم شما برای اجرای این بازی ضعیفه و این نسخه نسبت به IV سیستم قوی تری میخوادنقل قول:
دوسته عزیز شما میتونید سیستمت رو آور کنید البته با آور بازی ممکنه رو low اجرا بشه ولی بازم از نظر کیفیت چنگی به دل نمیزنه.پیشنهاد من اینه ک شما آور کن ببین اجرای بازی به چه شکلی هست.شاید بتونی تا روی مدیوم هم بالاببرینقل قول:
سلام به همگی
سیو 100 کامل بازی رو می خواستم .
در ضمن فرق دو سری lost and diamond و یکی دیگه چیه؟
اگر میشه سیو هر دو رو بدید
در ضمن آموزش ریختن اون رو هم بگید.
در ضمن چی جوری میشه آهنگ مورد نظر رو در ضبط ماشین ریخت.
کدوم کانل ؟
کجا بریزم ؟
عوض کردن آهنگ چی جوریه؟
دمتون گرم دداشا
بابا یکی جواب بده دیگهنقل قول:
با سلام
تو این بازی هواپیما هم میشه سوار شد ؟ یادش بخیر تو بازی gta san anderious یه کد میزدی یه جنگنده برات میومد سه سوت از این ور شهر میرفتی اون ور شهر .... .ولی الان باید یک ساعت سوار ماشین باشی ..... کد هلکوپتر نداره ؟
کلا کد های تقلب رو از کجا بیاریم ؟ یه تاپیکی بود برای سیخ کردن بازی ...