سلامنقل قول:
اگر ما قیمت فعلی این لپ تاپ رو 880 تومن بگیریم .
به نظرم خرید باید بین 650 تومن تا 680 تومن باشه .
نکته » قیمت خرید این لپ تاپ 4 ماه پیش حدود 790 تومن و اگر اشتب نکنم فکر کنم به 760 تومن هم رسیده بود .
سلامنقل قول:
اگر ما قیمت فعلی این لپ تاپ رو 880 تومن بگیریم .
به نظرم خرید باید بین 650 تومن تا 680 تومن باشه .
نکته » قیمت خرید این لپ تاپ 4 ماه پیش حدود 790 تومن و اگر اشتب نکنم فکر کنم به 760 تومن هم رسیده بود .
Dell Inspiron 5110-N قیمت این لپ تاپو میخواستم
از دوستان کسی قیمت این لپ تاپی که دوستمان گفت را ندارد؟ و اینکه ایا این سیستم زیر همین مدل است؟ و در کل چجور سیستمی است؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام
میخواستم لپ تاپ بخرم
این روزا وضعیت بازار چطوره؟
با توجه به برگزای نمایشگاه COMEX 2012 مشهد( 20 روز دیگه) آیا قیمت ها کمتر میشه؟ این بیست روز رو صبر کنم بهتره یا نه؟
لپ تاپی هم که انتخاب کردم lenovo z470.
لطفا نظر تون رو راجع به زمان خرید و لپ تاپ انتخابیم بگین
ممنون
سلامنقل قول:
بله همون لپ تاپه .
5110 آمار خرابیش بالا بوده و ارزش خرید پایینی داره ، بهتره مدل های 5750 و 5755 از برند ایسر انتخاب بشه .
در ضمن برای مشاوره به این قسمت مراجعه کنید :
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
سلامنقل قول:
الان وضعیت بازار از همه ی روز هاش داغون تره واصلا ارزش نداره لپ تاپ بخرید .
در مورد اون نمایشگاه هم اطلاعاتی ندارم .
ولی اگر وضع این جوری باشه ، شرکت های وارد کننده ی معتبر مثل سازگار و ایران رهجو و زیگورات و . . . . شرکت نمیکنن . همونطوری که تو نمایشگاه الکامپ شرکت نکردن !!!!
سلام
مرسی از پاسختان، در حقیقت شما حال حاضر را برای خرید لپ تاپ توصیه نمیکنید؟ و اینکه ایا امکان برگشت قیمتها وجود دارد با توجه به اینکه دلار بالاتر میرود و پائین بیا نیست؟
با تشکر
سلامنقل قول:
چند تا نکته این وسط وجود داره و اونم اینه که اگر دلار بره بالا ، 100% قیمت لپ تاپ ها افزایش پیدا میکنه ، چون شرکت های وارد کننده لپ تاپ هاشونو برحسب دلار خریداری میکنن.
حالا اگر دلار بیاد پایین ، بازم قیمت لپ تاپ فرق آنچنانی ی نمیکنه ، به چند دلیل :
1 - ممکنه جنسشونو شرکت های وارد کنننده گرون خریده باشن (یعنی همون موقعی که دلار بالا رفته بود )
2 - به دلیل نبود انعطاف کافی تو بازار ، شکسته شدن قیمت ها به یکباره امکان پذیر نیست . (یه سری سیاست هایی تو بازار هست که نمیذاره قیمت بیاد پایین )
ور در آخر این نکته رو بگم که اگر یک شبه قیمت لپ تاپ 100 تومن بره روش ، بعد از گذشت 3 الی 4 ماه دیگه (با فرض اینکه دلار بالا نره ) قیمت ها دوباره به روز اولشون برمیگرده .
با توجه به بازاری که الان داریم ، واقعا نمیشه آینده رو پیش بینی کرد که قیمت ها میاد پایین یا نه !!!! :41:
مرسیییییییییییییی
با سلام
من یه لنوو G470 با مشخصات زیر از اصفهان نمایندگی سازگار(حدود یک هفته پیش) گرفتم به قیمت 940 میخواستم بدونم گرون که نگرفتم :19:
CPU i5 2410
HD 750GB WD
Ram 4GIG DDR3
Graphic ATI 6370M
ایسوزn55sfچنده الان؟
سلام
قیمت مدل بدون گارانتی VAIO VPCYB15A رو کسی داره؟ یه مینی نوتبوک هست.
قیمتش با گارانتی سه ساله ایران رهجو 690 تومنه.
اصلا بدون گارانتی گیر میاد؟!
مک بوک ایر 13 اینچی چند
سلام
ممنون میشم قیمت این لبتاب با مشخصات زیر رو بگید
DELL 5110
RAM-4GB
HDD-500
GPU-1G
CORE I5
دوستان با توجه به بالا رفتن قیمت لپ تاپ ها در دبی قیمتها چطوری هستن ؟!
تفاوتشون با اینجا چقدره ؟!
دوستان کسی این مدل لپتاپ رو تو بازار داخلی مشاهده کرده یا نه؟؟؟ اگه هست قیمتش چنده؟ ممنون!
HP Pavilion dm4 Beats Edition
چرا کسی اینجا جواب نمیده؟
کسی از قیمت acer 8950G خبر داره؟اصلا تو بازار هست؟لطفا جواب بدید.
Asus U36SD
با کانفیگ Core i5
کسی قیمت داره؟
سلام،
کسی میدونه آیا میشه قدیمی لپ تاپ ها قدیمی، بخصوص سونی سری AW که 18.4" ، آکبند گیر آورد؟
قیمت 2-3 روز پیشنقل قول:
Asus U36SD
با کانفیگ Core i5
کسی قیمت داره؟
1.100 تا 1.140 با 2 سال گارانتی الماس
سلام
اسوز u36sd گیر میاد
قیمت چنده؟؟؟؟
قیمت جهانیش چنده(خارج از ایران)؟؟؟؟
من قیمتهایasusسریG موجود در بازارو می خواستم
من قیمت Asus N43SL Jay Chou (N43 Series) این رو میخوام.
کسی قیمت داره ؟
اصلا تو ایران هست ؟
قیمت لپ تاپ 5011 با مشخصات زیر رو زود خیلی زود میخواستم کسی کمکم کنه ممنون میشم
cpu: core i3 2.1 ghz proceser speed
vga: 1gb
ram : 3gb
hard: 320gb
سلام. به نظر شما بهتره که برای خرید لپ تاپ تا کی صبر کنم ؟
اگه لازم داری همین امروز بخرنقل قول:
اگه نه به اون صورت هم لازمش نداری و حیاتی نیست صبر کن تا چند هفته دیگه
سلام. میتونید من رو راهنمایی کنید در اینباره که این مدلا رو تو بازار ایران پیدا میتونم بکنم یا نه
و اگه آره با چه گارانتی و چه قیمتی هستند؟ این چهار تا مدلن به ترتیب اولویت:
Toshiba Portege R830
HP EliteBook 2560p
Dell Vostro 3350
Lenovo ThinkPad Edge E420s
ممنون.
لپ تاپ HP 4530S قيمتش چنده الان؟؟؟؟ قيمت ها كي مياد پائين؟؟ من ميخواستم به جاي لپ تاپ يه تبلت بگيرم استفاده كنم.
همین مدل سری های مختلفی داره. قیمت ها از 965 هزار تومان تا 1 ملیون تومان.نقل قول:
این asus U36SD تو ولیعصر هرچی گشتم پیدا نکردم، حتی یدونه پشت ویتیرینی هم نبود!
از کجا میتونم پیدا کنم؟ اصلا پیدا میشه بنظرتون؟
سلام
قیمت لب تاب GE620 MSI الان چنده؟؟
دوستان بنده یه نت بوک میخوام تا سقف 550 تومن.................بازی نمیکنم.....میخوام پورت hdmi داشته باشه و وقتی hdmi میخوام مسلما باید بتونه hd رو هم خوب پخش کنه.....اگه cpu بالای 2 باشه خیلی خوب میشه...بیشتر برای اینترنت گردی و فیلم میخوام...اگه بتونم برنامه ای مثل فتوشاپ رو هم روش اجرا کنم عالی میشه.....من فقط واسه چند ماه همچین نت بوک میخوام بعدش باید یه لپ تاپ بگیرم...ممنون میشم کمکم کنید...چون بقیه تایپیک ها قفل هستن
نقل قول:
ا سلام...آخرین قیمتG53JW توی شیراز 2.800.000 هزار تومنه تازه با گرافیک gtx540 به تاریخ 26/11/1390 که فکر کنم خیلی بالاست ..که توجه کنید که این گرافیک سریع با gtx560 تعویض شد به دلایل نامشخص...یعنی الان هرچی G53 هست توی اروپا و حتی توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با گرافیک 560 هست..بنظر من اگه کسی خیلی نیاز نداره فعلا دست نگه داره ...چون احمقیه این همه پول بدی واسه گرافیک 540
با سلام دوستان عزیز من چند مدتی میخوام لپ تاپ ASUS N55SF بگیرم و هر جا گشتم فقط میگه گرافیک 1gig هست ایا ای لپ تاپ با مشخصاتی که در پایین گذاشتم میاد کسی اطلاع داره هر خبری داره بده ممنون چون یکی میگه بعد عید میاد یکی میگه دیگه نمیاد اصلان اینایی هم که هست شانسی اومده و اینکه به این لپ تاپ های 1GIG فکر نکنم بشه اعتماد کرد به اینای که تو بازار هست؟و اینکه N55 با n55sf فرقی داره بسیار ممنون و سقف پولمن 1.800 هست اگه کسی لپ تاپی خوب از brand asus داره معرفی کنه یک لپ تاپی مثل همین n55sf ممنون بازهم:11::11:
CPU: INTEL i7-2670QM (2.2 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6″ ّFull HD – LED / DRIVE: BluRay / VGA: GEFORCE GT 555 – 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth 3.0 + HDMI / 2.7 Kg
با سلام دوستان عزیز من چند مدتی میخوام لپ تاپ ASUS N55SF بگیرم و هر جا گشتم فقط میگه گرافیک 1gig هست ایا ای لپ تاپ با مشخصاتی که در پایین گذاشتم میاد کسی اطلاع داره هر خبری داره بده ممنون چون یکی میگه بعد عید میاد یکی میگه دیگه نمیاد اصلان اینایی هم که هست شانسی اومده و اینکه به این لپ تاپ های 1GIG فکر نکنم بشه اعتماد کرد به اینای که تو بازار هست؟و اینکه N55 با n55sf فرقی داره بسیار ممنون و سقف پولمن 1.800 هست اگه کسی لپ تاپی خوب از brand asus داره معرفی کنه یک لپ تاپی مثل همین n55sf ممنون بازهم:11::11:
CPU: INTEL i7-2670QM (2.2 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6″ ّFull HD – LED / DRIVE: BluRay / VGA: GEFORCE GT 555 – 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth 3.0 + HDMI / 2.7 Kg
سلا میخواستم بدونم گارانتی گلوبال ایسوس شامل ایران هم میشه توی مجله که نوشته ایران هم هست
سلام.میخواستم بدونم الان قیمت لپ تاپ ایسوس k43sv چنده با سی پی یو i5 و گرافیک geforce 540m ؟
و به نظرتون لپ تاپ خوبی هست؟
ممنون میشم جواب بدین.
نقل قول:
سلام
تا اونجایی که من میدونم ، بله .
دوستان قیمت روز Acer Aspire One Happy 2 ATMN570B Netbook چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر خوب میاد
بارکد 50013160
برند ایسر
مدت زمان گارانتی
دوازده ماه گارانتی
*شرایط گارانتی:
قطعات ارسالي مي بايست داراي شرايط زير باشد:
عدم وجود آثار ضربه، ضایعه فیزیکی و سوختگی قابل مشاهده در کالا
قرار داشتن در محدوده زمانی گارانتی
عدم دستخوردگی هولوگرام و سایر برچسب های گارانتی
دارا بودن شماره سريال و عدم مخدوش بودن آن
عدم وجود آثار دستکاری بر روي قطعه
ارسال کارت گارانتی کالاهایی که برای آنها کارت صادر می شود.
تبصره: شركت ضمانت کننده در مورد اطلاعات ذخيره شده در قطعه مسئوليتي ندارد.
محصول کشور ساخت کشور چین
رنگ سفید - نارنجی
وزن (گرم) 1320.0000
ابعاد 25.9x18.5x2.5 سانتی متر
نوع پردازنده Intel Atom N570-1.66GHz-1M Cache
مقدار حافظه 2GB DDR3
هارد دیسک 320GB
پردازنده گرافيكی Intel HD Graphics
نوع صفحه نمايش 10.1in LED
صدا High Definition Audio
کیبورد Yes, QWERTY
وب کم 0.3Megapixel HD-integrated
نوع شبکه WLAN 802.11 b/g/n-Bluetooth V3
نوع رابط USB
نوع سیستم عامل Windows 7 Starter
نوع باتری 6cell Li-ion 2.2
با سلام خدمت همه دوستان
قیمت لپتاپ dell 5110-n را میخواستم
با این مشخصات
hdd:750
ram:8g
cpu:i7
سلامنقل قول:
ارزش خرید پایینی داره ، به جاش 5755 از برند ایسر رو بخرید .