بهترين مسنجر چيه؟؟؟//
Printable View
بهترين مسنجر چيه؟؟؟//
اينا ورن آخرن؟؟؟؟نقل قول:
easy sms چجوره؟؟/ واسه اس ام اس بهترين برنامه كدومه؟؟؟؟
آنتي ويروس لازمه يا نه؟؟/
1-چيكار كنم كه اون رم 128 گوشيم پر نشه؟؟؟؟
2- برنامه ها رو رو مموري كه جدا خريدم نصب كنم بهتره يا حافظه 16 گيگ؟؟؟؟؟
اگه ما بودیم سوال یا درخواست تکراری داشتیم باید کلی حرف میشنیدیم.حالا بیا ببین 5صفحه اخر از این بخش همش تکراریه
:41::8:
نقل قول:
عزیزم بندرعباس اصلا ستاره خلیج نداره
کسی در این مورد نظری نداره ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
من از Mundu IM استفاده میکنم که اکثر مسنجرها رو ساپورت میکنه.(Yahoo,msn و...)اما برنامه IM+ هم برنامه خوبیه.گاهی هم از اون استفاده میکنم.
اینا فکر میکنم ورژن آخر باشن(اون موقع که من گرفتم بودن و فکر نمیکنم آپدیتی براشون اومده باشه).ضمن اینکه برای من مهم اینه که رجیستر بشن و مشکلات پی در پی نداشته باشن یعنی اگر برنامه ای بیاد و با ورژن قبلیش تفاوت فاحش نداشته باشن من از همون قبلی که داشتم استفاده میکنم و دردسرش رو نمیکشم.(واسه ک.ر.ک و ....)نقل قول:
منظورتون رو واضح تر بگید از بهترین برنامه اس ام اس .میخواهید چکار کنه؟ قابلیت هاش چی باشه؟نقل قول:
در مورد آنتی ویروس هم توی این 5 ,6 سالی که من پاکت پی سی داشتم شاید یکی دو بار از آنتی ویروس استفاده کرده باشم تا الان هم مشکلی واسم پیش نیومده.
برنامه هایی که نصب میکنی رو روی حافظه داخلی نصب نکن(همون 128 مگ)به استثناء اونایی که بصورت دیفالت خودش رو رام گوشی نصب میشه.برای نصب از 16 گیگ مموری استفاده کن چون اگر رو کارت نصب کنی هروقت مموری کارت رو در بیاری برنامه هات Disable میشن.نقل قول:
شاد و پیروز باشید.
سلام.نقل قول:
من تا حالا 3,4 تا ازین گوشی خریدم.(البته یکش واسه خودم بوده:31:) شارژر فندکی نداشته.منظورتون رو از کیت شارژ ماشین متوجه نشدم.مگه همون شارژر فندکی رو واسه ماشین استفاده نمیکنید؟ اما به هر حال تو پکش نبوده یک همچین چیزی.
اما کابل usb رو که باید داشته باشه( و همگی داشتن)مگه شما شنیدی قبلا" نداشته؟؟!!!
سلام
کسی منوی One click Setting که روی رام اومنیاس رو به صورت برنامه جدا داره؟
منظورم برنامه اس ام اس بود دیگه... بریزم رو گوشی واسه اس ام اس .... اگه مال خود گوشی خوبه خب بگید همون رو استفاده کنم..... راستی من نمیتونم با کیبرد بدون قلم تایپ کنم.. خیلی ریزه که شما میگید چیکار کنم؟/؟/؟///؟؟؟؟؟
یه نفر لطفا کرک محصولات lingvosoft رو بذاره..... نحوه کرک کردنم بگه..... ممنونن alot
اگه به عکس نگاه کنید می بینید طرح جعبه با اومنیاهای که تو بازار معمول هست فرق دارهنقل قول:
منظورم از کیت یه پایه هست که تو ماشین نصب میشه و گوشی رو ثابت نگه میداره ! قبل ها از این مدل کیت ها زیاد بود
شارژر فندکی هم هست کابل رو البته فکر می کنم همه داشته باشن !
معمولا به این شکل هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.منم یکی خریدم.ولی چندتا مشکل دارم که لطف کنید کمکم کنید
1)تمام سریال های گوشی با هم میخونه ولی روی جعبه نوشته 8گیگ و من فکر میکنم 16 گیگ هست.اگه میشه بهم بگید چطور مطمئن بشم 8 هست یا 16؟
2)من نمیتونم دیواس منیجر گوشیو پیدا کنم توی نوار help سرچ کردم و یه آدرس بهم داد ولی وقتی رفتم به اون آدرس دیدم دیواس منیجر نیست.
لطفا سریعتر کمک کنید
من احتمال میدم گوشیم قبلا باز شده باشه یعنی جعبه ی اون
کسی جواب من نمیده؟
من اومدم گوشی آپدیت کنم این پیغام داد
incorect software version
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
پیدا کردم.زخمت نکشید!:8:
تورو خدا کمک... نمیتونم برنامه بریزم ..ACTIVESYNC که تو سی دی هست انگلیسی نیست.. راهی هست که همه set up ها رو بریزم رو گوشی و از روی خود پاکت نصب کنم یا نه؟؟؟؟؟ زود بگید تورو خدا
بابا یکی جواب منو بده خیلی برام مهم هست.در ضمن یکی از دوستان میگه با با گوشی اون که یه n82 هست که 9 ماه کار کرده عوض کنم.به نظر شما ارزش داره؟نقل قول:
1-رو خود گوشی نوشته از رو قسمت ستینگ > مموردی هم میشه فهمیدنقل قول:
2-منظور از دیوایس منیجر یعنی چی؟؟بگید میخواین چیکار کنید
یعنی این رام که شما گرفتید مخصوص این گوشی شما نیست ، با ورژن دیگه امتحان کنیدنقل قول:
نقل قول:
دنبال cab برنامه هاتون باشید به جای exe
میخوام از روی دیواس منیجر مشخصات سی پی یو را ببینم.
حالا exe هست خب بعضی هاش........... راهی نداره یعنی؟؟؟؟
نقل قول:
setting>system>about
البته این قسمت about تو رامهای دیگه احتمال داره به اسم های دیگه باشه
موفق باشی
نقل قول:
برادر 1 دقیقه خوب اکتیو سنیک رو دانلود کن، اینکه چیز مهمی نیست که
یه جا دیگه بهت جواب دادم، بزار ببینم میتونم exe رو به کپ تبدیل کنم
سلام
کسی از امنیا اچ دی خبری نداره؟
اینجا کسی گوشیشو نمیفروشه؟
اگر با پیام Incorrect Software Version مواجه شدید، مراحل زیر را دنبال کنید:نقل قول:
1. دکمه سبز (تماس) را فشار داده تا صفحه شماره گیرنده فعال شود.
2. این کد را وارد کنید: #*1546792#*
3. سپس گزینه ی Preconfiguration را انتخاب کنید.
4. کد #*81230#* را وارد کرده و OK را بزنید.
5. کشور مناسب (کشوری که فایل رام مربوط به آن است) و Default Operator را انتخاب کنید.
6. در پنجره ی DEVICE WILL HARD RESET گزینه ی Accept را انتخاب کنید.
7. حال دوباره عملیات آپگرید را انجام دهید
نقل قول:
بعض وقتا رو خود گوشی بالا سمت چپ مینویسن 16 هست یا 8
و یا یکی از مسیرهای پایین رو برو
start/programs/system info که گزینه سوم مای استوریج نشون میده در کل چقد فضا داری و چقدشو استفاده کردی
یا از این مسیر
start / settings / (tab)system / memory / (tab)storage card
حالا من نمیدونم دیوایس منیجر کجاست ولی برای اینکه ببینی سی پی یو چیه این مسیر رو برو:
start / settings / (tab)system / about
ببخشید سوال هام ابتدایی هستن.. ولی
1-چجوری سافت ریست کنم
2-آیا میشه یه فولدر به اسم program files بسازم و برنامه هام رو اونجا نصب کنم.؟؟
3-فایل cab رو میریزم رو گوشی ولی نمیتونم نصب کنم
سلام
من گوشیم موقع زنگ خوردن صداش در نمیاد انگار روی سایلنت باشه.تو ستینگ هم الرت روی رینگ هست!
کسی راهی بلده؟
آقایون یک خبر تأسف بار ..امروز صبح گوشی دوستم بر اثر بی دقتی موقع آبدیت متاسفانه dead شد
چه جور بی دقتی؟
1-کنار دکمه پاور یه فرو رفتگی هست که کنارش نوشته reset..اگه با استایلس(قلم) اومنیا اون ریست رو فشار بدی گوشی ریست یا همون سافت ریست میشه(البته اگه بخوایین میتونم یه راهی بگم که بدون نصب نرم افزار خاصی بتونید یه آیکون برای ریست کردن تو مسیر start/program بسازید تا با زدنش گوشی ریست بشهنقل قول:
2-اگه برنامه ها رو تو مای استوریج نصب کنی خودش برنامه ها رو تو یه پوشه به نام program files نصب میکنه.نیازی نیست خودمون این پوشه رو بسازیم..البته بعضی از برنامه ها تو اون پوشه نصب نمیشن منم تا حالا دقت نکردم که میشه مسیر نصبشو عوض کرد یا نه
3-دوست عزیز چه مشکلی پیش میاد؟چه پیغامی میده؟
شاید اگه دکمه ولوم مثبت رو بزنید درست بشه..نقل قول:
تنظیمات سخت افزاریه صدا رو دست کاری کردین؟
cab رو چجوری نصب میکنن؟؟؟؟؟
Cab رو برین روی حافظه رمت یا خود گوشی بعد از داخل گوشی اجراش کن تا نصب بشه !
سلام
تم واسه امنیا از کجا میشه گیر آورد ؟
این برنامه های تغییر ظاهر ویندوز بدرد میخورا ؟
من گوشیم رو آپدیت کردم ولی هنوز مشکل ممتد بودن ویبره توی زنگ خوردن دارم ؟!
برنامه و بازی هایی که از شتاب سنج استفاده میکنن هم اگه لطف کنید ممنون میشم .؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من برنامه هامو از جای دیگه گیر میارم..اگه خواستی بصورت خصوصی پیغام بده لینکشو بزارم..آخه فک کنم لینک سایت دیگه گزاشتن خلاف باشه
در باره برنامه تغییر ظاهر..من خودم از تاچ فلو 2ِِd استفاده میکنم خیلی هم خوبه ..بعد اون هم تا حالا دنبال چیز دیگه ایی نرفتم
اون مشکل ممتد بودن ویبره مگه به رام بستگی داره؟! فک کنم بالکل خودشون اینجوری باشن!!:13:
تمام دستورات رو درست انجام میدم ولی گارمین رجیستر نمیشه...کمک
سلام.نقل قول:
البته سوالتون باید در قسمت GPS مطرح بشه.اما در هر حال من فکر میکنم فایل ک.ر.ک رو اشتباه میسازی دیوایس ایدیتون رو بگید با یک Email بسازم براتون بفرستم تست کنید انشال.. که حل میشه مشکلتون.:11:
دوستان عزیز امکانش هست با بهترین تنظیمات گوشی یک عکس از یک جای خوب بگیرین و آپلود کنین؟
ممنون
سلام.
میشه کاری کرد صدای ringtone از اول زیاد باشه؟ من هر کاری می کنم اول 3 ثانیه صدا کمه بعد زیاد میشه.