نه دوست عزیز تو بیشتر منابع ذکرشده :نقل قول:
دوربین3.2این گوشی در بین 3.2های دیگر کیفیت بد تری داره و لی برای فیلم برداری معقوله
منبع:gsm و p30world
Printable View
نه دوست عزیز تو بیشتر منابع ذکرشده :نقل قول:
دوربین3.2این گوشی در بین 3.2های دیگر کیفیت بد تری داره و لی برای فیلم برداری معقوله
منبع:gsm و p30world
نه، عالی نیست و از حد متوسط هم پایینتره:2:من که بیشتر اوقات از دوربینش استفاده نمی کنم.نقل قول:
درسته فیلمبرداریش از عکاسیش بهتره، ولی تو حالت فیلمبرداری همه چی رو خیلی از نزدیک فیلمبرداری میکنه، انگار که تو حالت زومه؛ در حالی که نیست:13:آدم مجبوره برای فیلمبرداری از یه سوژه دو کیلومتر دورتر وایسه:27:نقل قول:
بیاین این هم عکس حالا چی کسی نمیدونهنقل قول:
آخه بابا جان جا نبودنقل قول:
توی tinypic.com آپلود کن لینک عکس هم بزار که عکس رو همه ببینن هف خوان رستم درست کردی ؟!
خواهش میکنم یه راهنمایی بکنید خیلی داره اذیتم میکنهنقل قول:
راه "فرمت مموری کارت" رو امتحان کردی؟نقل قول:
گوشی
شارژر
باطری
کابل usb
هندزفری 2تیکه
کیف
بند
قلم اضافه
سه پایه
دفترچه و مینی دی وی دی
خشاب رم
خود رم تو گوشیه(میکرو 8گیگ)
ببخشید دوستان قضیه این mini DVD چیه ؟!
خب توش PC Suite و Driver ها هستش و یه سری برنامه واسه کار با گوشی ... ( اکثرا جالب نیستن ..):27:نقل قول:
سلام. تو جعبه یه دونه مینی دی وی دی هم هست که نرم افزار خود نوکیا و یه ادیتور ویدیو از یولید هستشنقل قول:
البته نمایندگی خود نوکیا هم که برین ظاهرا سری جدیدش کیف و پایه همراهش نیست
سلام دوستان
من این گوشی رو چند روز پیش خریدم. یه مشکلی هست. ظاهرا شارژ باتری گوشی خیلی زود تموم میشه. مثلا یک بار ساعت دو بعدازظهر شارژ شد و فرداش ظهر نشده تموم شد. در حالی که مکالمه زیادی نداشتم و فقط چند دقیقه بازی بود. البته امکان تاچ اسکرین ویبریشن روشن و روی لول 2 هست و تو این مدت با خود گوشی فقط کار کردم. آیا این امکان تا این حد تو مصرف باتری تأثیر داره یا به احتمال باتری من خرابه و باید یه باتری بخرم؟ چطور می تونم باتری اصل بخرم؟
خیلی ممنون
دوست عزیز من چند صفحه پیش خوندم یه نفر این مشکل رو داشته با آپدیت کردن مشکل حل شد .نقل قول:
یه آپدیت بکن ببین درست میشه یا نه . :10:
عزیز هست . وقتی میخوان وارد کنند بر میدارن .نقل قول:
البته نمایندگی خود نوکیا هم که برین ظاهرا سری جدیدش کیف و پایه همراهش نیست
اگه خوب بگردی با کیف هم پیدا میکنی ;)
سلام دوستان
من تو gpsیه مشکل دارم
و به کیپد مجازی 5800احتیاج دارم کسی می دونه از کجا گیر میاد
نقل قول:
ببین وقتی میخوای به کامپیوتر وصل شی اصلا کاری با برنامه
PC Suite نداشته باش،فقط گوشی را وصل کن وقتی درخواست انتخاب
نوع اتصال داد نوع PC Suite را انتخاب کن.
نقل قول:
مشکلتا بگو،فقط پیام نده،
کیبورد مجازی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309942
سلام
گوشی من ورژنش 11 هستش الیته از همون اول که خریدم زبان فارسی رو داره که هم زبان نوشتن و هم زبان خود گوشی هم هست میخوام ببینم اگه ورژن 21 نصب کنم فارسی گوشی با این روش حذف میشه؟
کسی میدونه محل ذخیره smsها روی مموری کارت کجاست؟
سلام
فروم ساین بسته شده و نمیشه اونجا تاپیک زد....
من فایلهای Cer & key رو گرفتم و چندتا برنامه رو تو کامپیوتر ساین کردم و روی گوشی نصب شدن. smartcomgps-farsi رو هم ساین کردم و اونم اجرا میشه . ولی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که واسه 5800 هستش بعد از ساین تو کامپیوتر و نصب تو گوشی خطای expired certificate می گیره. این برنامه با :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فرقی داره.در ضمن تاریخ گوشی و کامپیوتر به روز هستش.
سلام به دوستان گلم
منم دیروز این گوشی رو خریدم فارسی که نداره و اینجوری که من از چند تا پست بچه ها خوندم گفتن فارسی نکنین بهتره حالا اگه من این گوشی رو بدم به یکی از خدماتی های موبایل روش زبان فارسی رو ردیف کنن مشکلی پیش میاد یا نه نظرتون در این مورد چیه؟؟؟
در ضمن من با کانورتی که توی دی وی دیش بود فایل های تصویری رو به mp4 تبدیل میکنم ولی تو گوشی موقع پخش تصویر مدام هنگ میکنه چیکار کنم کانورتر خاصی پیشنهاد میکنید
من نمیدونم نوکیا وقتی این گوشی با چنین امکاناتی را زده یه فکری به حاله مارک کردن فایلها نکرده؟؟ جدا برام عجیبه چون باید دونه به دونه برم مارک کنم که خیلی خسته کننده ست بخصوص وقتی میخوای مثلا یکسری عکسهای خاص را گلچین کنی و تو یه فولدر مجزا بریزی...
راهی؟برنامه ای؟ چیزی نیست که کار راحت بشه؟
نقل قول:
برنامه ی X-plore:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=322705
بابا دانشمندنقل قول:
ببخشید شوخی کردم
کیپد مجازی یه فایله که با اون می شه نقشه ها و گرافیک های سنگین gpsو...رو حرکت داد و دید
من تو 5800gpsنصب کردم و چندتا نقشه همریختم همه گوشی ها می تونن نقشه هارو حرکت ندن
اما تو 5800این کار نمی شه مگر اینکه روی حالت (موقعیت فعلی من )حرت کنیم
حالا افتاد من چن تاش رو استفاده کردم فایده نداشت
گفتم شاید دوستان این انجمن داشته باشن
من که دادم همونجایی که خریده بودم برام فارسیش کردن و هیچ مشکلی هم پیش نیومد،فقط 18 هزار تومن ازم گرفتن:27:نقل قول:
سلام دوستان.
خسته نباشین.
ممنون از همه راهنمایی ها.
یه سوال ...
راهی هست که برای فولدر های تو منو ازخد تعریف کنیم؟
مثلا من یه فولدر به نام Media ساختم و تمام برنامه هامو که برای پخش و یا ضبط هست رو تو اون ریختم.
ولی icon خیلی ضایعی داره.
میخوام از این یه شکل بودن درش بیارم.
آیا راهی هست ... یا اینم یکی دیگه از ضعف های این گوشیه؟
در کل من از گوشی راضیم.
آوووووووو:18:نقل قول:
این کارا ماله بالای سیکله!!!
در کل همه با گوشی 5800 موافق هستند نسبت به قیمت N85 ??
من میخواستم 5800 بگیرم،به نظرتون نرم افزار هاش زیاد میشه ؟
وایرلس داره ؟ آخرین قیمت ؟
یکی از دوستام گرفته بود،میگه روش نرم افزارهای جاوا نصب نمیشه!!! ولی نوشته که JAVA Support!
همین رو بگیرم ؟
بچه ها با مصرف معمولي باتريش چند روز دووم مياره؟
نقل قول:نمیشه گفت کدوم بهتره؛ سلیقه ایه، اگه به صفحه لمسی علاقه ندارین، N85 گزینه بهتریه؛ ولی 5800 هم برتریهای خودشو داره که یکی از اونا سیستم عامل جدیدترشه.نقل قول:
وقتی گوشی هک بشه، خیلی از نرم افزارهای sis روش قابل نصب خواهند بود که من خودم به مرور زمان می بینم نرم افزارهای سازگار با سیستم عامل این گوشی زیادتر هم میشن.
وایرلس هم داره.
آخرین قیمتشو توی تایپیک مربوطه"قیمت روز انواع گوشی" مطرح کن.
هیچ مشکلی با نرم افزارهای جاوا نداره، من خودم خیلی از اونا رو توی گوشی نصب کردم.البته ممکنه بعضی از اونا برای گوشیهایی با رزولوشنهای پایینتر طراحی شده باشن و با رزولوشن بالای این گوشی سازگار نباشن و به صورت تمام صفحه قابل استفاده نباشن.
میشه روی یه روز عمر مفید باتری یا حساب کرد که اگه در فواصل طولانی مدتی که از گوشی استفاده نمیشه مثل شب تا صبح گوشی رو خاموش کنی، میتونی مدت طولانی تری هم شارژ باتری رو نگه داری.
من شنيده بودم باطريش خيلي خوبه!!!
يعني واقعا هر روز شارژ ميكنين ؟؟؟؟
آخه من جز ء کسایی هستم که شارژ به 20، 30 درصد برسه میزنم به شارژ:27:نقل قول:
وگرنه میخواستم بگم از یه روز هم بیشتر دوام داره.
خوب دوست من اینجوری به باطریتون آسیب میزنید ....
.
بهترین موقع برای شارژ باتری موقعی هست که پیغام Battry Low میده ....
.
اون کار شما باعث میشه به مرور زمان باتری گوشیتون زود شارژ خالی کنه ...
نقل قول:
دقیقه تایید میشه،اینجوری باعث میشه یه سری رسوباتی بین صفحات یون و لیتیم
در باتری به وجود بیاد که در واقع این عمل که باید طی یه مدت
طولانی انجام شه،تو یه فاصله ی زمانی کوتاه اتفاق میوفته.
ولی من این مطلبو فقط راجع به باتریهای قلمی خونده بودم و اونا هستن که باید کامل تخلیه بشن و بعد شارژ بشن.
در مورد باتریهای لیتیومی یه همچین چیزی نشنیده بودم و فکر نکنم در مورد اینا صدق کنه.اصلا در مورد باتریهای لیتیومی نیازی به تخلیه کامل انرژی باتری و سپس شارژ نیست.
یعنی همه کسایی که تلفن همراه دارن میذارن باتری کاملا تخلیه بشه؟! و بعد شارژ میکنن، من که ندیدم کسی این کارو بکنه.
فرض کنید 20 درصد از شارژ باتری مونده باشه و بعد شما قراره هفت هشت ساعت برین بیرون. اونوقت آیا درسته که با همین شارژ کم گوشیتونو بیرون ببرید که وسط کار یهو شارژش تموم شه و کار آدم لنگ بمونه.
سلام به همه ی دوستان.
من هم میذارم وقتی battery low داد میزنم به شارژ.
خیلی وقته که این کارو میکنم.
به ندرت پیش میاد که شارژ داشته باشه (کم) و من شارژ کنم.
حتما باید پیغام بده.
ضمنا تا پیغام پایان شارژ رو هم نده از شارژ در نمیارمش.
من اگه گوشیم شارژ کم داشته باشه یا گوشی رو میذارم 2 ساعت شارژ شه بعد میرم بیرون ...
یا شارژرم رو با خودم میبرم.
هر جا که میدونستم قراره حداقل دو ساعت بمونم میزنم تو شارژ.
اگر هیچ کدوم اینا نشه اون وقت یکی از اون ندرت ها پیش میاد و گوشی رو به مقدار کم که اون 7 تا 8 ساعت و support کنه میذارم شارژ شه و بعد از این که اومدم خونه میذارم تا شارژش خالی شه و سپس فول شارژ میکنم.
حتی شده من صبح که میرم سر کار از شارژم یه خونه مونده،با توجه به باتری خوب 5800 خیالم راحته و اگر شد سرکار میذارم شارژ شه.
ببخشین سرتونو درد آوردم.:19::31:
این یکی رو که دیگه میدونم باید رعایت کرد. منم همین کارو میکنم.نقل قول:
از توی صحبتای خودت میشه این نتیجه رو استخراج کرد که الزاما نباید باتری خالی خالی بشه و پیغام Battery Low بزنه تا اونو شارژ کرد، ضمن اینکه اون تخلیه کامل هم قابل تایید هست؛ پس این وسط دیگه بحث آسیب باتری در میان نیست.نقل قول:
خب برای من هم پیش اومده که باتری به مرز تخلیه کامل رسیده باشه و بعد شارژ کرده باشم.
این رو که از عمر باتریت کم میشه قبول کن.
چون من قبلا این کارا رو نمیکردم.
الان مدتیه (از دو گوشی قبلم تا حال) این کار رو میکنم.
گوشیای خیلی قبلم مشکل باتری رو داشتم.
البته هرکسی نظر شخصی خودش رو داره.
من شخصا این کار رو انجام میدم.
راستی یکی از دوستان راجع به نرم افزارای جاوا گفته بود.
روی گوشی من هم یه سری از نرم افزارا مشکل دارن.
مثلا IRdaroo که نرم افزاری برای شناسایی دارو هاست رو گوشی نصب میشه ولی باز نمیشه.
یه بار NFS UnderCover رو هم نصب کردم ولی Run نشد.
دقت کنین که نصب شد،ولی Run نشد و Error گرفت.
با یکی دو تا دیگه هم این مشکل رو داشتم ولی الان یادم نمیاد.
ضمنا اون نرم افزارایی که کار میکنن هم یه حالت scroll میده و صفحه انقدر ریز میشه که اندازه صفحه نمایش مثلا 5500 میشه(گوشی قبلیم) تازه حروف رو هم نمیده اگه بخوای چیزی رو جستجو کنیم.
من یه سوالم کرده بودم در مورد عوض کردن icon های منو...کسی نمیدونه که جواب بده؟
دوستان 5800 دار صدای گوشیتون با کدوم گوشی حدودا برابره ؟ راضی کننده هست ؟ من که از N85 ای که دارم ناراضی هستم
سلام دوست عزیز.
من از گوشیم خیلی راضیم،مخصوصا از وقتی که هک کردم.
یه سری ایراد جزیی داره ولی از N85 بهتره!!!
راستی گوشی من با آهنگ و زنگ و ور رفتانای من ( که معمولا زیاده ) حدودا 4 روز و نیم شارژ نگه میداره.