سلام دوستان راست میگن گواهینامه پایه دو ب1 وب2 قرار یکی بشن کسی اطلاع دقیقی داره:n13:
سلام دوستان راست میگن گواهینامه پایه دو ب1 وب2 قرار یکی بشن کسی اطلاع دقیقی داره:n13:
دوست من با اون گواهینامه متاسفانه تا یه سال نه میتونی تو جاده پرسه بزنی نه میتونی از یک شب تا 6 صبح رانندگی کنی!نقل قول:
البته باید تو همون یه سال اول هم تخلف حادثه ساز نکنی والا باطل میشه!(البته 3 بار پوـــَـــن داری تخلف بکنی)
آزاد راه میشه رفت ؟ (یک سال محدودیت)نقل قول:
دقیقاً منظورشون از "جاده" چیه ! الان ک دیگه مثل قدیم "جاده" نیست ! همون اتوبان اینارو میگن ؟ :n02:
منظورشون از جاده مسیرهای بین شهریه فرق نداره بزرگراه و آزاد راه یا جاده های دو طرفه!!!نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13 :نقل قول:
خیر دوست عزیز آموزشاشون 180 درجه با هم متفاوته:n09:نقل قول:
سلام به همه دوستان. یه سوال مهارتی داشتم.
میخواستم بدونم موقع آزاد کردن کلاچ و مخصوصا نیم کلاچ پاشنه پای چپ بهتره چسبیده به کف ماشین باشه یا آزاد (رو هوا) باشه؟ ممنونم.
دوست عزیز سوال منو متوجه نشدی یه بیستر دقت کننقل قول:
اول پاشنه رو کف و بعد اینکه درست حسابی گاز خورد یا راه افتاد کم کم مجبوری پاتو کامل رو هوا برداری!نقل قول:
ه دوست من شما کامل متوجه نشدی!نقل قول:
یکی از اونا مال ونه!
یکی دیگه مال سواری !
اوکی؟!:n02:
ای خدا از دست تونقل قول:
بابام شنیدم قرار ب1 با ب2 ادغام بشه مثه سابق میشه پایه 2 برا هر دو یک گواهی نامه نیاز هست دیگه:n02:
ایا راست گفتن قرار یکی بشن؟؟؟:n13:
وایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــی خدای من....نقل قول:
آقا وقتی پلیس طرفو در حال رانندگی یکی از اون دوتا بگیره از کجا باید بدونه گواهی کدومو داره؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کاملا" ملتفت شدی یا اگه منظورت یه چیز دیگس تو 12 سطر توضیح کامل بده تا من ملتفت بشم!(در صورت لزوم با مثال ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داری با ما بازی میکنی از این واضع ترنقل قول:
اگه ... :34: بودحالا فهمیده بود:n19:
یا بگو بلد نیستم خلاص:n02:
سلام گواهینام ب1 هست و با این قانون جدید پایه 3 به حساب میاد درسته؟
من میخوام پایه 2 شرکت کنم 2سال از گواهینامه گذشته ولی سنم 21 هست میتونم پایه 2 بگیرم یا باید برم ب2 بگیرم؟
سلام دوستان
گواهینامه من چند ماهیه که گرفتمش. امروز به خاطر کمربند جریمه م کردن. بخاطر این جریمه نمره منفی میگیرم؟
چند نمره منفی باعث میشه که گواهینامه م باطل بشه؟
آره فک کنم 1 نمره منفی داره!نقل قول:
کلا" 20 تا گواهی نامه ضبط میشه ،30 تا باطل میشه!
برای تکمیل پرونده گواهی نامه آموزشگاه گفت که باید گواهی اشتغال به تحصیلی که گرفتم رو هم راهور محل تحصیل مهر بزنه و هم راهور محل زندگی. منم بردم شهر محل تحصیل مهر زدن ولی راهور اینجا گفت که اشتغال به تحصیلی که نیم سال دوم صادر شده تا اول تابستان مهلت داشته و قبولش نکرد :n04:
حالا که همه امتحان ها رو قبول شدم و برای تکمیل پرونده به این گواهی نیاز دارم باید چیکار کنم؟! چون چند روز دیگه ترم جدید شروع میشه اگه از دانشگاه یه گواهی دیگه بگیرم قبول میکنن؟ :n28:
اگه میدونستم انقدر سخت گیرن تا از گواهی مطمئن نمیشدم آموزشگاه ثبت نام نمی کردم!
اقا اگه کسی که یک سال از تاریخ صدور گواهی نامه اش نگذشته باشه تو جاده بگیرند چی کار میکنند ؟:n08:
زندان + جریمه + دادگاهی میشینقل قول:
دوستان من آبان پارسال گاهینامه ام رو گم کردم ، دی ماه رفتم دنبال کاراش ، اسفند ماه رفتم دوباره آزمایش خون دادم ، اردیبهش هم آزمایش چشم دادم ، بعد تیرماه مدارک رو تحویل دادم و قبض پست رو گرفتم ، هنوز هم نیاوردنش برام . باید برم پست یا پلیس +10 ؟؟؟
جالب اینجاست که برای گرفتن گواهینامه هنوز 18 سالم نشده بود که ثبت نام کردم ( 2 هفته مونده بود ) حتی موقع آیین نامه مقدماتی هم یک هفته صبر کردم چون باید 18 میشدم ، همه رو هم همون بار اول قبول شدم ، آیین نامه رو هم مقدماتی و هم اصلی بار اول بدون یک اشتباه قبول شدم و شهری هم همینطور بدون یک جلسه اضافه .
حالا دیگه شوقش از سرم افتاده اینطوری میرم دنبالش :n09:
دوستان من امروز رفتم برای امتحان ایین نامه ، سرهنگه گفت باید بری از پلیس +10 برگه معافیت تحصیلی بگیری . در حال حاضر دانشجو هستم .
نحوه گرفتنش چجوریه ؟ دردسر داره ؟ طول میکشه ؟ چه مدارکی میخوان تو پلیس +10 ؟:n28:
درست یادم نیست اما باید یه گواهی اشتغال + انتخاب واحد مهر شده بگیری بری پلیس+10 تاییدش کنه .نقل قول:
ببین کلی ازین کارا باید بکنی اینکه چیزی نیست ، دردسر هم نداره 20 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ف مدارک هم ببر .
سلام.الان بیش 50 روزه که از تاریخ گواهینامه گرفتنم میگذره! اما هنوز اداره پست نیاورده گواهینامه رو... باید کجا برم ببینم در چه وضعیتیه گواهینامه؟ پلیس +10 برم؟ بارکد میخواد؟"
الان 85 روزه از روز گواهی نامه گرفتن من میگذره خبری نیست مقام مسئولی ام پیدا نمیشه!:n02::n09:نقل قول:
:rolleye:نقل قول:
........
شوخی میکنی دیگه ؟:n04:نقل قول:
برای پیگیری گواهی نامتون میتونید به پلیس +10 برید . فقط شماره ملی رو میگید .
منم فردا صبح امتحان شهر دارم. ولی افسره به سخت گیری معروفه و بعیده قبولم کنه :9:
نه کاملا" جدیه!:n09:نقل قول:
امتحانشم مجانیه!(یکی از دوستان من دادگاهی شد و یه جریمه ی 500 تومن!):n10:
سلاممنم 70 روز که قبول شدم اما خبری نیستمشکل من اینه که از شانس بد من رئیس راهنمایی و رانندگی اینجا عوض شده و متاسفانه به میگن که هنوز این رئیس جدید کد ورود به سایت رو نداره که مدارک رو تایید کنه و بفرستن مرحله بعد
سلام دوستان:n27:
من چندوقته که گواهی نامه رانندگی(1ب) گرفتم.
چند تا سوال داشتم ازتون
اولا که درسته میگن تا 1 سال حق رانندگی بیرون شهر رو نداریم؟!
دوما چطور میتونم از طریق اینترنت خلافیامو بگیرم؟!:n02:
آره ،ص قبلو کامل میخوندی بد نبود!نقل قول:
rahvar120.ir
ببخشید صفحه قبلو خوندم چیزی دستگیرم نشد:n13:نقل قول:
هورااااااااا امروز گواهینامم اومد:n19:
کسایی که گواهی نامشون به دستشون هنوز نرسیده یک سر به سایت پست بزنن؛با وارد کردن کد ملی وضعیت گواهی نامشونو نشون میده که کجاست
بار اول امکان نداره کسی رو امتحان شهر قبول کنن مگه این که آشنا باشه! بدون هیچ ایرادی رد شدم : دی
ویرایش: بار دوم قبول شدم
سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده اینکه گواهینامه من ب1 از این معمولیهاست و پشتش نوشته تا 5 سال تمدید میشه حالا که دیگه گواهینامه ها 10 ساله شدن مال منم خودکار میشه 10 ساله یا باید برای تمدید اقدام کنم.؟
یه سوال دیگه اینکه برای تمدید گواهینامهه باید به همون شهری که اولین بار ازش گواهینامه صادر شده برم یا از همه نقاط کشور شدنیه؟
ممنون
اقا این قانون محدودیت 1 ساله تو کجا نوشته ؟ توی اون کتابه که چیزی نبود
سلام میخواستم بدونم سن قانونی گواهینامه 18 ساله؟هنوز
18 تمام ! :n27:نقل قول: