سلام دوستان
اين سايت چاره چطور سايتيه؟؟قابل اطمينانه براي خريد يا نه؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
اين سايت چاره چطور سايتيه؟؟قابل اطمينانه براي خريد يا نه؟؟؟
عالی است.ضمنا" شما اول جنس را تحویل میگیرید بعد پرداخت میکنید جای نگرانی نداره کهنقل قول:
خیلی عالی و حرفه ای کار میکنننقل قول:
من خیلی خرید کردم
ارسالش رایگان هست
اگه تهران هستید که بعد از تحویل پول میدید برای شهرستان بعد از ثبت نهایی سفارش که باید عضو بشید تو سایت باهاتون تماس میگیرن که موجودی و اخرین قیمت رو اعلام کنن و بپرسن چطوری پرداخت میکنی حضوری تو بانک یا اینترنتی
بعدش میفرستن
یکی از دوستانم یک کالای 2000 تومانی خرید اونا هم برای شهرستان رایگان ارسال کردن که پستش شد 1900 تومان !
فکر می کنم برای شما در مرحله اول ظاهر دستگاه مهمه (با این صحبت هایی که کردی) پیشنهادم اینه که اگه تو تهران هستی یه سر بری جمهوری اونجا گشتی بزنی ببینی از ظاهر کدوم پلیرها تو مرز 100 تا 200 هزار تومن خوشت میاد و مشخصاتتش رو چک کنی ببینی مشخصات خوبی هم داره یا نه..... در مورد بلوری پلیر باید حداقل 300 هزار تومن برای یه دستگاه حد معمول هزینه کنی... و مورد آخر هم اینکه اصلا معلوم نیست که کی بلوری پلیر همه گیر و استفاده از اون مقرون به صرفه باشه....یه وقت دیدی همین فردا تولید دیسک های بلوری کم هزینه شد و مصرف کننده هم تونست اونو با قیمتی برابر با دی وی دی بخر اونوقته که تو چند ماه کار دی وی دی تموم و امپراطوری بلوری شروع می شه ولی فعلا که قیمت دیسک های خامش هم زیاده....[/QUOTE]
برای من فقط رنگ مشکی مهمه و الا فقط عالی کار کنه مهمترین چیزه از هارد 500 پشتیبانی کنه زیر نویس فارسی و بیشترین فورمت ها رو ساپورت کنه خش دارو بخونه ممنون میشه یه مدل معرفی کنید.:40:
سلام چرا اینقدر دیر به سوالات پاسخ داده میشه؟ خواهشا هر کی تجربه ای داره بمن جواب بده پست بالایی.
درود...نقل قول:
از این لینک ها می تونی یه چیزهایی پیدا کنی...
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3275&sort_by=price&sort_order=desc&page=1
نمی دونم چرا دوستان کم لطفی می کنن! بیشتر مواقع جواب سوال ها در صفحات قبل تاپیک هست کافیه فقط کمی جست و جو کنید..... من چند تا مدل برای شما می گذارم... دوستانی که داشتند تعریف کردند و راضی بودن...از فیلیپس (این مدلش 3360 خوب جواب داده) و سونی.... یه نگاهی بهشون بنداز ببین چه جورن...فقط درباره هارد 500 و ساپورتش من چیزی نمی دونم خودتون باید زحمت بکشید تحقیق کنید.کد:http://www.orado.com/browse-%D8%AF%DB%8C-%D9%88%DB%8C-%D8%B6%D8%A8%D8%B7-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C-SONY-c/?c=140&b=55
فیلیپس DVP3360
سونی DVP-NS728
سلام
لطفا بهترین دی وی دی پلیر رو با قیمت زیر 150 هزار تومان معرفی کنید
مرسی
سلامنقل قول:
دو لینک پست قبلی را چک کنید.
سلام دوستان
من جديد يه dvd سوني DVP-NS728 از بانه گرفتم به مبلغ 50,000 تومان اما عكسشو تو سايت سوني نگاه كردم با عكس دستگاه فرق ميكنه ضمنا HDMI ساپورت ميكنه و كابلشو داره و فقط تو زبانهاش فارسي يا عربي نداره و زيرنويس فارسي رو نشون نميده و تنظيماتي كه تو دفترچش نوشته با تنظيمات خود دستگاه فرق مينكه به نظر شما علت چيه و آيا ميتونم زير نويس فارسي رو همراه با divx ببينم؟
این مشکل بیشتر به خاطر اختلاف منطقه ای فروش هست...مطمئن نیستم بتونی مشکل زیرنویس رو حل کنی...چون یه دوستی بود که تلویزیون خریده بود و چون ریجن منطقه ای اروپا بود قادر به پخش زیر نویس های فارسی و عربی از طریق usb نبود و دنبال این بود که آپدیت کنه دستگاه رو ولی بازم کارساز نشد...شما بهتره یه سر بخش پشتیبانی سایت سونی رو نگاهی بندازی ببینی برای ساپورت زیر نویس فایل تکمیلی برای دانلود و آپ کردن داره یا نه...شاید مشکلت حل شد...موقع خرید از بانه باید به ریجن های مخصوص خاورمیانه و...توجه شود.نقل قول:
دوست عزيز رفتم تو سايت سوني چيزي نبود آيا ميشه ريجن رو تغيير داد من شنيدم ميشه فريمور رو تغيير دادنقل قول:
والا شدنش که در بعضی از مدل ها امکان پذیر هست ولی چون اینکارو انجام ندادم نمی خوام راهنمایی غلط کنم...بهتره دوستانی که در این مورد تجربه دارن شما رو راهنمایی کنن.نقل قول:
دوستان و اساتيد عزيز ميتونن در اين خصوص راهنمايي كنن؟نقل قول:
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
دوست عزيز همه مراحل رو رفتم ولي جواب نداد اصلا سوال نميكنه كه زير نويس ميخواد يا نه ضمنا دستگاههم sony ns728 هستش كه از بانه گرفتم ضمنا وقتي دكمه subtitle رو مي زنم invalid key ميزنهنقل قول:
دوست عزيز همه مراحل رو رفتم ولي جواب نداد اصلا سوال نميكنه كه زير نويس ميخواد يا نه ضمنا دستگاههم sony ns728 هستش كه از بانه گرفتم ضمنا وقتي دكمه subtitle رو مي زنم invalid key ميزنهنقل قول:
دوستان و اساتيد عزيز ميتونن در اين خصوص راهنمايي كنن؟نقل قول:
سلام دوستان
دنبال یه dvdplayer میگردم حدود 100 تا 130 تومن.
میخوام اکثر فرمت ها رو پخش کنه و زیر نویس های فارسی رو بدون مشکل نشون بده.
یه هارد 1 ترا دارم که پر فیلمه.میخوام هارد 1 ترا رو هم ساپورت کنه.
از دوستان عزیز که اطلاعاتی در این زمینه دارن راهنمایی میخوام.
مرسی
درودنقل قول:
یه پیغام خصوصی برات گذاشتم....صندوق ورودی رو چک کن.
منم همین سوالو دارم لطفا منم راهنمایی کنید.نقل قول:
می خوام اکثر فرمت ها رو پخش کنه مخصوصا mkv
----
راستی با اون شیوه ای که در برنامه AVIAddXSubs معرفی کردید به فایل های mkv هم میشه اضافه کرد زیرنویس رو به همین صورت سافت که در پلیرها هم قابل پخش باشه هم خود فیلم هم زیرنویسش؟
یا با نرم افزاری مشابه اون؟
ببخشید
من هم یک درخواست دارم
لطفا بهم یک دی وی دی پلیر خوب تا 100 تومن معرفی کنید که امکان پخش عکس را هم داشته باشه.
ممنون.
در مورد mvk باید بگم که دی وی دی پلیرهای معتبر قابلیت پخش این فرمت رو ندارند با این وجود بعضی از مارک های نامعتبر هستند که می تونن از روی فلش این فرمت رو پخش کنن....اگه شما دنبال این فرمت هستی پیشنهاد می کنم نیم نگاهی به بلوری پلیرها بندازینقل قول:
بیشتر دی وی دی پلیرهای امروزی که usb خور باشن می تونن عکس نشان بدهند... با 100 تومن مدل های مختلفی می شه خرید کافی فقط به صفحات قبل تاپیک مراجعه کنید تا جواب سوالتون رو پیدا کنید. (مدل های فیلیپس و پایونیر بد نیستن کما اینکه فیلیپس تو زیرنویس قوی تر عمل می کنه و کمتر مشکل خواهید داشت.)نقل قول:
دستگاهی با مشخصات زیر معرفی کنید:
- پخش فیلم با انواع فرمت های رایج و حرفه ای
MPG,VOB,M2TS,DivX,AVI,MKV,3GP,MP4,TP,TS,DAT,AVCHD, ..
- داشتن DVD ROM **** اگر DVD رایتر داشته باشد بهتر
- اتصال فلش و هارد اکسترنال بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا
- قابلیت پخش فیلم های 3 بعدی (3D)
- پشتیبانی کامل از زبان پارسی (پخش زیرنویس فارسی ( SRT
- ورودی تصویر
فرمت دیگه ای لازم نداری اضافه کنی؟!!! بزرگوار این دستگاه یا چی بگم دستگاه هایی که شما لازم داری بیشتر در غالب یه کامپیوتر می گنجه تا یه دستگاه ساده پخش....!!!! یا باید یه مدیا پلیر بخری یا اینکه یه بلوری پلیر! که در هر دو صورت باید قید یه سری مشخصاتی رو که می خوای بزنی! علی الخصوص دی وی دی رایتر رو که دیگه فکرشو هم نکن...! واقعا تمام این فرمت هایی که بالا نوشتی هر روز به کارت میاد؟نقل قول:
هر چی می خرید پایونیر نخرید
3 ماه پیش یه dv-420v خریدم
الان هر چی می زارم توش پیغام میده no disk
احتمالا لنزش مرخص شد
باید ببرم گارانتی ببینم چی میگه
[QUOTE=sound.vision;6073966]در مورد mvk باید بگم که دی وی دی پلیرهای معتبر قابلیت پخش این فرمت رو ندارند با این وجود بعضی از مارک های نامعتبر هستند که می تونن از روی فلش این فرمت رو پخش کنن....اگه شما دنبال این فرمت هستی پیشنهاد می کنم نیم نگاهی به بلوری پلیرها بندازی
دوستان نظرتون رو در مورد دستگاه 9570 LG میخواستم بدونم ! این دستگاه توی مشخصاتش قابلیت پخش MKV ذکر شده ، کسی درمورد این مدل اطلاعاتی داره ؟ آیا دستگاه خوبی هست ؟ از نظر اپتیکی چجوره ؟
مدل این دستگاهی که مد نظر شماست سرچ کردم ولی تو سایت های خارجی چیزی ازش پیدا نکردم...! فقط تو یکی دو تا سایت فارسی یه سری مشخصات زده شده بود که کامل و جامع نبود و تنها نوشته بود که می تونه mkv رو پخش کنه.... اگه نظر منو می خوای (با توجه به شنیده ها و نه تجربیات شخصی ام) باید بگم اصلا برند ال جی رو پیشنهاد نمی کنم مضافا اینکه تو یه سایتی قیمتشو زده بود 99 هزار تومن...!نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
من dvd player sony model : dvp-sr510p را خریده ام می خواستم بدونم که روی ای نوع dvd ها نرم افزار یا چیزی نصب میشه که فرمت mkv رو بخونه ؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدین
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی تو سایت گلدیران هستش این دستگاه ! منظور شما اینه که اصلا LG در اپتیکال دیوایس ها چیز خوبی نیست ؟
می دونم تو سایت گلیدران هستش... چون خومم هم همون جا رو چک کردم.... والا اگه بخوام صادق باشم باید بگم من به شخصه پلیرهای ال جی رو امتحان نکردم که بخوام در موردشون اظهار نظر کنم ولی با توجه به شنیده ها و چیزهای کلی که از این برند دیدم حداقل برای مصارف شخصی خودم هیچ وقت برند ال جی رو انتخاب نمی کنم بنابراین به شما هم پیشنهاد نمی کنم.نقل قول:
سلام بزرگوار... تا اونجایی که من می دونم (99%) چنین چیزی امکان پذیر نیست یعنی اصلا ندیدم که دستگاهی با آپدیت کردن بتونه فرمت ها جدیدتری رو بخونه....آپدیت ها بیشتر برای افزایش کارایی و رفع ایرادات احتمالی تهیه می شوند. دستگاهی که خریدین بیشتر فرمت ها رو ساپورت می کنه و می شه گفت دستگاه خوبیه از خریدتون لذت ببرین و فکرتون رو مشغول فرمتی که هنوز آنچنان فراگیر نشده نکنید.نقل قول:
سلام من یه DVD پلیر ارزان میخواهم (در حدود 30 40 تومن) واسه پخش چند تا فیلم و کمی موزیک
ممنون
صنام بگیر . من خودم صنام دارم ولی فکر کنم 45 تومن باشهنقل قول:
دوستان این مشکل جدا نشون دادن حروف تو زیر نویس های فارسی با پسوند srt تو همه player ها هست ؟
تو dvd مشکلی نیست
ال جی و سامسونگ و حتی سونی هم تو این رنج محصول دارند.نقل قول:
دستگاه ضبط و پخش دی وی دی
گارانتی: 12 ماه گارانتی اصلی بازرگانی ایران
DVD/HDD Recorder - RDR-HX980/B
The RDR-HX980 DVD and HDD recorder features a 250GB HDD, HDD Cam Connection and x-Pict Story which allows you to create slideshow with music and burning into a DVD.
Features
250GB Hard Disk Drive DVD/HDD Recorder
- 250GB Hard Disk Drive
- x-Pict Story
- Dubbing from HDD Camcorder via USB
- HDMI Output with 1080p Upscaling
- BRAVIA Sync
- Mosquito Noise Reduction
- High Speed Dubbing
Specifications
Recording
Rec Mode: HQ+(HDD only)/HQ(1h)/HSP(1.5h)/SP(2h)/LSP(2.5h)/ESP(3h)/LP(4h)/EP(6h)/SLP(8h) *SEP(10h)
Max Recording Time (DVD/DVD+DL/HDD): 13h22m / 24h / 710h
Max Recording Title Numbers (-R/RW, +R/RW, HDD): 99 / 49 / 999
One Touch Timer: 30min, Max 6h
Rec Mode Adjustment: Yes
Recording Event: 32/Month
Playback
Instant Advance / Replay: 30sec~2h / 5sec~2h
Repeat: Yes
HDD/DVD Fast Playback with Sound: Yes/Yes (1.5x)
Chasing Playback: Yes
Simultaneous Rec . & Playback: Yes
DivX: Yes
BRAVIA Theatre Sync (HDMI CEC): Yes
Dubbing
High Speed Dub (HDD -> DVD): Yes
Bit Rate Change Dub.: Yes
High Speed Dub (DVD-VR -> HDD): Yes
DVD Backup: Yes
HDD Cam Dubbing: Yes
Edit
DV Edit (One-Touch Dub./ Program Dub./ Disc Edit Dub.): Yes
Automatic Chaptering from DV/D8 Camcorder: Yes
High Picture Quality
Video D/A Converter: 10bit/108MHz
1080p Up Scaling: Yes
Block Noise Reduction (Vertical/Horizontal): Yes
Mosquito Noise Reduction: Yes
NTSC Progressive Output: Yes
x-Pict Story: Yes
Tuner
Analogue Terestrial Tuner: PAL-B/G, D/K, I, SECAM-D/K
Media/Format
DVD-RAM Playback/Rec.: Yes/-
-R(Video) Playback/Rec.: Yes/Yes
-R(VR w/CPRM) Playback/Rec.: Yes/Yes
+R Playback/Rec.: Yes/Yes
-RW Playback/Rec.: Yes/Yes
+RW Playback/Rec.: Yes/Yes
-R(Video) Dual Layer Playback/Rec.: Yes/Yes
+R Double Layer Playback/Rec.: Yes/Yes
CD-R/-RW (CD-DA)Playback: Yes/Yes
Video CD/SVCD Playback: Yes/Yes
DivX Playback (HDD/DVD/CD/MS/USB): -/Yes/Yes/-/-
JPEG Playback (From HDD/DVD/CD/MS/USB): Yes/Yes/Yes/–/Yes
MP3 Playback (From HDD/DVD/CD/MS/USB): Yes/Yes/Yes/–/Yes
Input
Composite Video Input: 1(R)/1(F)
S-Video Input: 1(R)/1(F)
Audio Input (L/R): 1(R)/1(F)
i.LINK(DV) Input: 1(F)
Output
Composite Video(CVBS) Output: 1(R)
S-Video(Hoshiden) Output: 1(R)
Audio (Cinch) Output (L/R): 1(R)
Digital Audio Output (Coaxial): 1(R)
Component Video(YUV) Output: 1(R)
General
HDD Capacity: 250GB
Dimension (WxHxD) mm: 430x66.5x286.5
Weight (kg): 4.4
Power Voltage: 220-240V
Power Frequency: 50/60Hz
Others
Tray Lock: Yes
Synchro Rec: Line 1
سلام دوستان میشه به فارسی یکی بگه این دستگاه همه فورمتها رو پخشمیکنه و از هارد درایو 500 گیگ فیلم رو میخونه و فارسی زیرنویس رو ساپورت میکنه یا نه؟
سلام دوستان مدلایی که گفتین اینا خصوصیا ریزش هست آیا این دستگاه بنظر شماخوبه میتونین ایرادات و مزیتهاشو بر اساس امکانات امروزه که بایدباشه برام بگین؟ ممنون اگر کم و کسری دستگاه رو برام بگین.
دستگاه پخش سونی قیمت 98 هزارتومان توسایت چاره
DVD Player - DVP-NS718HP/B
The DVP-NS718HP DVD player features DVD upscaling to 1080p via HDMI, BRAVIA Sync and PhotoTV HD.
Features
DVD Player
- Precision Cinema Progressive
- DVD-RW (VR Mode w/o CPRM) Playback
- MP3/WMA/AAC/LPCM (CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL/-R/-RW/-R DL) Playback
- JPEG (CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL/-R/-RW/-R DL, Kodak) Playback
- DivX/Simply MPEG3/Cyber-shot Movie (CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL/-RW/-R/ -R DL) Playback
- Fast Playback with Sound / Slow Playback with Sound
Specifications
System
Single / Changer: Yes / –
DVD-Video/CD/Video CD/SVCD: Yes / Yes / Yes / Yes
CD-R/RW: Yes / Yes
MP3 (CD-R/RW): Yes / Yes
JPEG (CD-R/RW), Kodak: Yes
HD JPEG (CD-R/RW): Yes / Yes
DivX (CD-R/RW): Yes / Yes
AAC (CD-R/RW): Yes / Yes
WMA (CD-R/RW): Yes / Yes
LPCM (CD-R/RW): Yes / Yes
MPEG-1 (CD-R/RW): Yes / Yes
Simple MPEG-4 (CD-R/RW): Yes / Yes
DVD+RW/+R/+R DL (Video): Yes / Yes / Yes
DVD-RW/-R/-R DL (Video): Yes / Yes / Yes
DVD-RW/-R/-R DL (VR): Yes / Yes / Yes
MP3 (DVD-RW/-R/-R DL/+RW/+R/+R DL): Yes / Yes / Yes / Yes / Yes / Yes
JPEG (DVD-RW/-R/-R DL/+RW/+R/+R DL): Yes / Yes / Yes / Yes / Yes / Yes
HD JPEG (DVD-RW/-R/-R DL/+RW/+R/+R DL): Yes / Yes / Yes / Yes / Yes / Yes
DivX (DVD-RW/-R/-R DL/+RW/+R/+R DL): Yes / Yes / Yes / Yes / Yes / Yes
AAC (DVD-RW/-R/-R DL/+RW/+R/+R DL) Yes / Yes / Yes / Yes / Yes / Yes
WMA (DVD-RW/-R/-R DL/+RW/+R/+R DL): Yes / Yes / Yes / Yes / Yes / Yes
LPCM (DVD-RW/-R/-R DL/+RW/+R/+R DL): Yes / Yes / Yes / Yes / Yes / Yes
MPEG-1 (DVD-RW/-R/-R DL/+RW/+R/+R DL): Yes / Yes / Yes / Yes / Yes / Yes
Simple MPEG-4 (DVD-RW/-R/-R DL/+RW/+R/+R DL): Yes / Yes / Yes / Yes / Yes / Yes
DVD/CD Text: Yes / Yes
Precision Drive 3: Yes
Twin Laser Pick Up: Yes
Dynamic Tilt Compensation: Yes
DTS / SACD / DD Decode: – / – / Yes
DivX Playback: Yes
Video
Progressive Scan (PS): Yes
Video DAC: 12bit/108MHz
720p/1080i/1080p Upscaling: Yes
Sharpness: Yes
Custom Picture Mode: Yes
High Speed Search: Yes
Instant Replay: Yes
Instant Advance: Yes
Fast/Slow Play with Audio: Yes
NTSC / PAL: Yes / Yes
Color Default Setting: NTSC (C)
TV Type Default Setting: 16:9
Smooth Slow: Yes
Step Fwd / Step Backward: Yes / Yes
Audio
Audio DAC: 192kHz/16bit
DD/DTS/MPEG Digital Output: Yes / Yes / Yes
Frequency Response (DVD PCM 96kHz): ±1.0dB
S/N Ratio (dB) (CD/DVD): 83
DTS: Yes
Dolby Digital Output: Yes
Digital Output (Linear PCM): 96kHz/24bit
TV Virtual Surround (TVS): Yes (5)
A/V Sync: Yes
Construction
Front Panel: Mold (Low)
Design: Floating Panel Design
Union Jack FL Display: Yes
Width (mm): 430
Height (mm): 43
Depth (mm): 206
Weight excl. carton (kg): 1.5
Weight incl. carton (kg): 2.5
Function
Control Menu: Yes
Background Graphics: Yes
Screen Saver: Yes
Child Lock: Yes
Tray Lock: Yes
Custom Parental Control: 40 Discs
Quick Set Up: Yes
Multi-Disc Resume: 6 Discs
Title/Chapter Viewer: Yes
Auto Power Off (Default): Yes (OFF)
External Subtitle (DivX): Yes
MP3 ID3 Lyrics: Yes
Zoom: Yes
HDMI CEC (Bravia Sync): Yes
PhotoTV HD: Yes
JPEG Slideshow BGM: Yes
I/O
Composite Video Output: 1
Component Video Output: 1
Analog Audio 2ch Output (L,R): 1
Coaxial Digital Output: 1
HDMI Output: 1
Accessory
AV Cable: Yes
Instruction Manual: Yes
AA Battery: 2
Remote: RMT-D187P
HDMI Cable: Yes
مدل سونی ns728 هم به قیمت 113 هزارتومان هست موندم چه کنم؟
هر دوی این دو مدلی که دیدی دستگاه نسبتا خوبی هستن.... مدل 718 جز اینکه 16 بیتی هست (مشکل خاصی از این بایت نخواهی داشت) دستگاه خوبیه مضافا اینکه یکی از بچه های همین تاپیک خریده بود و رضایت داشت از خریدش..... 728 هم حدودا همین مشخصات رو داره و به هر حال چون مدل بالاتر هست گرون تر هم هستش...اگه تاکیدت بر این هست که از برند سونی خرید کنی همین دو مدلی که دیدی جواب می ده.در مورد پخش انواع فرمت ها هم به نظر من هیچ دستگاهی نیست که همه فرمت ها رو پخش کنه! ولی می تونی انتظار داشته باشی که فرمت های کاربردی و رایج رو بدون مشکل برایت پخش کنه.نقل قول:
میشه مدل معرفی کنیدنقل قول:
ال جی و سامسونگ و حتی سونی هم تو این رنج محصول دارند.
من دیروز یک فیلیپس DVP3560K گرفتم.گفتم یک رویو مختصر باری کسانی که می خوان انتخاب کنند بگذارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنترل دستگاه مشابه سایر مدلهای فیلیپس و کمی دکمه هاش نسبت به سامسونگ سفتتر به نظر میاد.
فلش avi ,Divx را به راحتی و با کیفیت بالا می خواند.زیر نویس فارسی اگر فرمت IDX باشد درست نشان داده می شود.
لود دستگاه زیاد سریع نیست اما در حد باقی دستگاهها با این قیمت است.
تنظیمات صدا و تصویر در حد خوب است.اکولایزر 3 بعدی هم برای صدا دارد.که روی تلویزیون جالب نبود اما باید با اسپیکر چند تکه جالب باشد.
کیفیت تصویر نسبت به ال جی و سامسونگهایی که قبلا دیده ام و داشته ام بسیار بهتر است.
دستگاه به راحتی با فایل موجود در ساپورت فیلیپس اپدیت شد اما من متوجه تغییر خواصی نشدم.چون دستکاه مدل 2010 است باز هم ممکن است اپدیت بیاید (مزین نسبیت به 3360 که مدل 2009 است)
بعضی فایلهای MP4 را از روی فلش خواند اما صدا نداشت.
امکان ساخت فایل MP3 از CD ,DVD بر روی فلش.
خروجیهای کامل وکابل HDMI همراه هم جز مزیتهاتی دستگاه است.
فایل MKV را روی فلش پیدا هم نمی کند.
سوالی بود در خدمتم.
سلام چرا سراغ فیلیپس نمیری؟ واقعا" عالیه و قیمتش هم مناسبه