ممنون دوست عزیز اما من شنیدم که D3 باگ داره ایا این موضوع صحت داره؟؟ایا شما تا به حال با D3 کار کردید؟؟نقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزیز اما من شنیدم که D3 باگ داره ایا این موضوع صحت داره؟؟ایا شما تا به حال با D3 کار کردید؟؟نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
چه باحال :)
با اجازه اساتید ...نقل قول:
اینکه d3 فرمت های زیادی رو ساپورت می کنه به خاطر سیستم عامل اندروید و پلیر های نرم افزاری قدرت مندی که روی این سیستم عامل وجود داره هست . به نظر من برای مشاهده ویدیو به صورت پرتابل بهترین انتخاب می تونه یه گوشی یا تبلت اندرویدی باشه که دیگه مجبور نباشین اعصابتون رو با لگ یا سخت افزار ضعیف خورد کنید . برای موسیقی می تونید یه پلییر کوچیکتر کووان رو تهیه کنید چون پلیرهاش واقعا از نظر کیفیت صدا فرقی ندارن
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
به نظرتون با در نظر گرفتن اینکه flac بخوام گوش بدم و ویدئو مهم نباشه s9 بهتره یا i10 ؟
اگر قیمت هم مهم نباشه j3 رو توصیه میکنم.نقل قول:
اگر قیمت مهمه i10
ابته تفاوت بین این دو یه تفاوت اندک بین صدای هیس و کیفیت داک داخلی باشه. که این تفاوت بستگی به هدفونتون ممکنه اصلا مشهود نباشه.
ربطی به flac بودن نداره هر دو ساپورت میکنند.
راستش بین این دوتا میخواستم ببینم کدوم بهترهنقل قول:
رم میخورن هیچکدوم از اینا؟
اگر بدون صفحه ی نمایش بخوایم در نظر بگیریم.نقل قول:
همون i10
خیر
a5 هم جهانی شد. سوپر پلیر دیگری هم در راه است :)))))))))))
Z2 هم تا اخر شهریور وارد بازار ایران می شود و با حساب ورود A5 و Z2 باید گفت با دو پلیر رویایی مواجه خواهیم بود،از لحاظ سخت افزاری که تقریبآ مشابه هم هستند به جز اندازه و نوع صفحه نمایش،به نظر من هر کدام که از لحاظ نرم افزاری بهتر بود خرید مناسب تری خواهد بود.نقل قول:
سلام.
الان قیمت Cowon X7 160GB چنده ؟؟؟
اصلاً تو بازار ایران الان گیر میاد ؟؟؟
:11:
سلامنقل قول:
بله موجوده
454000
I10 16g خريداري شد
شديدا راضيم
شما مطمعنید که میان؟!! آخه قرار بود z2 تا آخر خرداد بیاد!!!! ولی به هر حال من یکی که از خدامه زودتر بیان. برتری مهمتره a5 تو باطریشه. تغریبا 2برابر z2. منظور من از سوپر پلیر مدل x9 بود که خیلی باحاله :)
هر چی تلاش میکنم به در بسته میخورم
کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا میشه j3 تهیه کرد؟
اگه شیراز باشه که بهتر، ولی تهران هم اوکیه
ممنون میشم سریعتر کمک کنین
یکی دو روز فقط وقت دارم اگه بخوام از تهران بگیرم
دوستان با i10 هدفون با چه مقدار مقاومت ورودی رو میشه درایو کرد مثلا akg k99 رو میشه درایو کرد
سعی کن هدفونی بگیری که امپدانسش نصف امپدانس درایو پلییر باشه مثلا اگر i10 تا 32 اهم رو درایو می کنه با هدفون های زیر 32 بهتر نتیجه می گیری مثل 16 یا 18 یا 20 اهم . البته این در صورتیه که آمپلی فایر نداشته باشی .نقل قول:
مشکل اینجاست که جایی پیدا نکردم که بگه محصولات کوون چه مقاومتی رو درایو می کنن فقط تو سایتش زده که مثلا 29 میلی وات خروجی با 16 اهم هدفوننقل قول:
حالا مگه هدفون درست حسابی فول سایز ببا 16 اهم امپدانس پیدا میشه از کجا بفهمم؟؟؟؟
شما امپدانس رو در نظر نگیر زیادنقل قول:
بهترین راه حل اینه که به صورت عملی با هدفون استفاده کنی
اونهایی که تو سایتشون میزنن، صرفاً یکسری مثال هستن و نشون دهندۀ حداکثر امپدانس یا حداکثر ولتاژ یا حداکثر جریان پلیر نیستن
اگر هدفون رو گذاشتی رو گوشت و بعد بلندی صدا در حد معقول بود و کیفیت سازها در حد مطلوبی که در نظر داری بود، پس مشکلی نیست
من نمودار xb500 رو دیدم، امپدانسش روی محدوده فرکانسیش ثابت بود و این نشونۀ خوبی برای راحت درایو شدنشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینه که همه جا میگن اول بخر بعد هر چی خواستی تست کن که خاک تو سرشون با این مشتری مداریشوننقل قول:
جایی رو نمی شناسید که بشه چند تا مدلو تست کرد؟؟؟
بله این هدون رو میشه با i10 درایو کرد.نقل قول:
ولی صرفا از لحاظ بلندی صدا
تو لینک پایین علتشو نوشتم.
همیت الان از ایران استودیو اومدم k99 و m35 رو تست کردم هیچ کدوم درایو نمیشد k99 صداش کم بود و اون یکی اصلا صداش در نمیومدنقل قول:
احتمالا دستگاهتون روی تنظیمات اروپاستنقل قول:
یا شایدم گوشتون ضعیفه
من با i9 هدفون m50 رو هم درایو کردم دیگه m35 و k99 که جای خود دارند. مخصوصا k99 که حساسیت خیلی بالایی داره.
من k99 رو قبول دارم چون خودم هم امتحانش کردم صدا خیلی کمه . اما اm35 نباید مشکلی داشته باشه چون من مدل مشابهی بهش دارم که به راحتی درایو می شه مدل SJ55نقل قول:
قیمت m50 رو کسی نداره ؟
ولی من برعکسشو شنیدمنقل قول:
k99 نسبت به m35 صداش بیشتر بود ولی هر دو پایین بودن شایدم ایراد از اون هدفونا بود چون برای تست بودن
دوستان یه X7 دست 2 خریدم
فکر کنم دستگاه تنظیم اروپاست
صداش به نسبت پلیر خیلی کمه
چطوری میتونم برش گردونم؟
اطلاعاتم میپره؟
تو تنظیماتش هست.
اگه نتونستی پیدا کنی آخرین ورزن فرم ویر رو دانلود کن بریز اولش میپرسه انتخاب میکنی و....
من تو یه فروم خارجی خوندم،که I10 رو میشه ریست کرد،بعد موقعی که زبان دستگاه رو میپرسه بزاریش روی Korea ،اونوقت محدودیت صداش از بین میره
هنوز رو دستگاه خودم امتحان نکردم ببینم جواب میده یا نه
والا تو تنظیماتش چیزی نیستنقل قول:
فایل آپدیت رو طبق روال سایتش ریختم ولی موقع نصب اصلا چنین چیزی نمیپرسه.
اصلا هیچی نمیپرسه.
وقتی فایلهای آپدیت رو میریزم و خاموش روشن میکنم مینویسه Updating firmare
بعد یه سری کارا میکنه و خاموش میشه (فکر میکنم درس آپدیت نمیشه)
ریست سخت افزاری کنم کل اطلاعات میپره؟
به کامپیوتر وصلش کننقل قول:
برو تو فولدر system
فایل PARAM رو پاک کن
از usb قعطش کن
دستگاهو روشن کن
زبانتو انتخاب کن
بعدش برای europe setting گزینه ی no را انتخاب کن.
چون تا خالا روی x7 تست نکردم از این فایله یه کپی بگیر بزار رو کامپیوترت که اگه انجام نشد بزاریش سر جاش.
1 دنیا ممنون محمد جاننقل قول:
درست شد :31:
پسر چه صدایی داره
میخاد هدفونو از وسط نصف کنه :8:
خواهش میکنمنقل قول:
فقط مراقب گوشت باش.:46:
اتفاقا من با صدای متوسط رو به پائین گوش میدمنقل قول:
معمولا رو 20 تا 25 میذارم
از 37 تا 40 صداش صدا لگاریتمی میره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یه فول سایز درس درمون بگیرم ببینم چن مرده حلاجه :دی
راستی همه مدلهای cowon فولدری پخش می کنن؟
ارهنقل قول:
همشون این قابلیت رو دارد.
بچه ها کسی اینو تست کرده
Cowon iAudio E2 MP3 Player
میخوام ببینم کیفیت صداش چطوره خوب بیس میزنه ؟ سبک من رپ و متال هست
به نسبت بقیه ی پلیر های کووان ضعیف تره و نبود صفحه ی نمایش واقعا ازارتون میده اگر هم بودجتون رو بالاتر ببرین و i9 رو تهیه کنید خیلی بهتره. اگر نه توصیه میکنم به فکر برند سونی باشیننقل قول:
چرا الان دو ساله که واسه آی نه فریمور نیومده ، حالا جدا از اینکه دوستان میگن خوب مشکل سخت افزاری نداره که فریمور نیومده !
خوب نرم افزاری رو میگم ، امکانات اضافه کنند ، یو آی سی اضافه کنند ، هزار تا کار بکنن ... !
چرا راک باکس کاری نمیکنهههههه ؟!
چون اونا قراره روی i10 اضافه بشهنقل قول:
به همون دلیلی که ویندوز دیگه بعد از sp3 چیزی نداد
در مورد راک باکس هم که کلا رابطه ی این دوتا مثل دوتا رقیبه
جت افکت و راک باکسو میگم.
اره بیسش عالیه. رو mach 3basse بزار خوبه خوبه. من هم اینو دارم هم shuffele اپل رو داشتم. این خیلی خیلی بهتره. کیفیت صداش عالیه بلندیشم خیلی خوبه(یکم بیشتر از معقول) ولی از ایراداتش نداشتن ریپیت و این که تفاوتی بین دکمه های صدا کمو زیادکردن با ترک عقب جلو کردن وجود نداره که باید عادت کنی. درکل من ازش رازیم. اما اگه پول بیشتری داری c2 خیلی جموجورو خوشگله(تمای خوبی داره) i9هم خوبه. یاعلینقل قول: