نقل قول:
یا خدا... همه با هم همینطوری اند ؟ قرار بود بچه ها جام جهانی رو فتح کنند اینطوریه که همین حالا جام عشق رو بردند بالا سر . فوتبالیست های امروز جاودانه شدند در تاریخ ایران.
نقل قول:
یا خدا... همه با هم همینطوری اند ؟ قرار بود بچه ها جام جهانی رو فتح کنند اینطوریه که همین حالا جام عشق رو بردند بالا سر . فوتبالیست های امروز جاودانه شدند در تاریخ ایران.
درود به شرف بازیکنان و کاپیتان با غیرت تیم ملی که با مچ بند سبز اومده بودن تا نشون بدن با مردم هستن روی هردو دست کاپیتان مچ بند سبز بود....................................درود فقط همینو میتونم بگم...
نصرتي + نكونام + كعبي + كريمي + مهدوي كيا و شجاعي اينطوري بودن :دينقل قول:
گل خوردیم!
ای ول به بچه های تیم ملی با اون مچ بندها که البته مجبورشون کردن نیمه دوم سبزشو در بیارن!
اه..... اميدوارم گل دوم رو هم بزنيم . ما خيلي نياز داريم به اين 3 امتياز
خوردیم:((((((((((((((((
آخیش گل خوردیم
من اولین باره امید وارم ایران ببازه
اگه ببره این دولت به اسم خودش تموم می کنه
ولی واقعا لذت بردم وقتی دیدم کریمی و کعبی و نکونام و مهدوی کیا با دستبند سبز اومده بودند
برای دیدن عکسای مچ بندای کاپیتان ودیگران به سایت عصر ایران برین البته با فشار از بالا مچ بندا تو نیمه دوم نبود تهدید شدن بچه ها....(asriran.com)
:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
داشتیم گل دوم هم می خوردیم که!
مثلا این برهانی چه کاری کرده اووردش تو تیم ؟؟؟؟
اههه ! اخه این عقیلی چه غلطی کرد تو این بازی به جز سوتی دادن ؟؟؟؟ اگه جلال حسینی نبود 10 20 تا خورده بودیم !!
بنظر من عامل این مساوی و احتمالا نرفتن به جام جهانی همونائی هستن که با بعضی دستور ها باعث تخریب روحیه بازیکنا شدن
بازي مساوي تموم شد ايران 1 - كره 1
امشب كره شمالي و عربستان بايد برامون تعين تكليف كنن !
اميدوارم به پلي آف برسيم
خوب بازی تموم شد و مساوی.....
کی ببره می ریم پلی اف ؟؟؟؟
خیلی خوب بازی مینکنن!
البته ما معمولا نیمه دوم خوب بازی نمیکنیم!
دلیل مساوی همون تهدید از بالای بازیکنان به خاطر مچ بندای سبز بوده ...بازیکنی که از نظر روحی تحت فشار باشه مگه میتونه یه بازی رو ببره؟؟؟؟
تشکری ویژه از آقای لالیگا !!!!!!!!!!!
تبریک چند باره به اوساسونا بابت داشتن بازیکنی مث شجاعی
از جلو دروازه توپ رو دور کرد ؟!!!!!
جاان ؟؟؟؟ :دينقل قول:
خیلی خوب بازی مینکنن!
راس می گی ! خیلی بد زد ! همیشه همین جوریه دیگه ! 1 گل می زنیم همین جوری عین خر موقعیت از دست می دیم بعدشم .....نقل قول:
تشکری ویژه از آقای لالیگا !!!!!!!!!!!
تبریک چند باره به اوساسونا بابت داشتن بازیکنی مث شجاعی
از جلو دروازه توپ رو دور کرد ؟!!!!!
جانت بی بلا :دينقل قول:
جاان ؟؟؟؟ :دي
تبریک میگم
امشب هرکی ببره ما سوم میشیم اگه مساوی بشه حذف میشیم ؟!
راس می گی همه ی روحیه ها داغون شده بود ! کعبی در کل 1 2 بار بیشتر نفوذ نکرد توی نیمه ی 2 ! نوری اصلا نبود ! اون یکی کریمی خوب نبود ! نکونام بد شد ! ....نقل قول:
دلیل مساوی همون تهدید از بالای بازیکنان به خاطر مچ بندای سبز بوده ...بازیکنی که از نظر روحی تحت فشار باشه مگه میتونه یه بازی رو ببره؟؟؟؟
بايد دعا كنيم كه امشب يا كره شمالي عربستان رو شكست بده ( با هر نتيجه اي ) يا عربستان كره شمالي رو با اختلاف حد اقل 2 گل شكست بده !
بچه ها بخشي از اون روياي من كه مربوط به تشويق تيم ملي در آفريقاي جنوبي بود از بين رفت !
نیمه اول وقتی مچ بند سبز رو روی دست کریمی دیدم از روی شوق فریاد کشیدم واقعا دمشون گرم. بعد که دیدم دست کعبی و نکونام هم بود واقعا دیگه حال کردم ولی نیمه دوم مثل اینکه از تهران زنگ زدن گفتن آی آی آی این چیه ؟
خب ببینیم تاج مثل بازی قبل که خودشو انداخت جلوی مزدک تا اول با اون مصاحبه کنه و برد تیم ملی را برای فدراسیون نوشت اینجا هم می یاد یا نه
؟؟؟؟؟؟
ارش برهانی هم نشون داد در حد تیم های دسته دو لیگ هم نیست
نصرتی هم یک خراب کاری کرد باعث خوردن گل شد
بجای اینکه تیم را تشویق کنند گفته بودند مچ بند ها را دربیاورند
اگه نریم جام جهانی من ناراحت که نمیشم خوشحال هم میشم
تسلیت
حیف شد
بعد از آبرو ریزی المپیک، بهتر که نرفتیم اصلا
می دونم احتمالش هست بریم، ولی لیاقتشو نداریم
تبریک میگم ....ایران مساوی کرد و گل تحقیر آمیزی رو از جی سون پارک خورد/!!!!
معلوم بود بازیکنا از لحاظ روحی به شدت تحت فشارن ... واقعا برای اینها که فوتبال رو هم سیاسی کردند متاسفم
من دوست دارم كره شمالي بره جام جهاني!! مردمش خوشحال بشن بعد عهدي تيمشون بره جام جهاني! عربستان چه گلي به جمال فوتبال آسيا زده؟نقل قول:
بايد دعا كنيم كه امشب يا كره شمالي عربستان رو شكست بده ( با هر نتيجه اي ) يا عربستان كره شمالي رو با اختلاف حد اقل 2 گل شكست بده !
بچه اینا خیلی تماشاگر های ایرانی را سانسور کردند
کسی عکس ازشون نداره فکر کنم چیزای خوبی بشه پیدا کرد بینشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا که همش از ایرانی ها یک ریشو تبل زن را نشون دادند
باز هم کار به اما و اگر کشیده شد . اما بازی خوبی بود . توی کره 1-1 کردن نتیجه خوبی بود . اگر مچ بند ها سبز در کار نبود الان 3-0 باخته بودیم . ایول به غیرت کریمی . نکونام . مهدوی کیا به خاطررنگ سبز
ما به تعويض هاي قطبي باختيم ؟!
حیف...................
آره من هم فهمیدمنقل قول:
اینا که همش از ایرانی ها یک ریشو تبل زن را نشون دادند
بعد از گل ایران تماشاگرا رو نشون می داد همش تکراری بود و اصلا هم هیچ احساسی نداشتند ، معلوم بود تصاویر تعویض شده است
هم فشار سیاسی هم فشار تماشاگر ها ... هم فشار تیم کره ...کلا تحت فشار بودننقل قول:
معلوم بود بازیکنا از لحاظ روحی به شدت تحت فشارن ...
عقیلی که نفسش بالا نمیومد اصلا
داورشم روی خوشی با ایرانیا نداشت!!!!1
بچه ها دعا کنید...
ای خدا...
ببین این دایی چه گندی به تیم زد.....