آخه اينم شد زندگي؟! 24 ساعت پوله برق و مخلفات آخرش اينقد دانلود?~!
تازه ماهي 42 هم بدي!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آخه اينم شد زندگي؟! 24 ساعت پوله برق و مخلفات آخرش اينقد دانلود?~!
تازه ماهي 42 هم بدي!!!
داداش این روزی 1.3 گیگ متوسط دانلود رو حدودا توی چند ساعت داری؟نقل قول:
آیا برای سرویسهایی که محدودیت دانلود دارن هم سرعت همینه ؟نقل قول:
اگه کسی تجربه داره تو مرکز جعفری لطفا راهنمایی کنه
دوست من داتک کلا همینه،حتی توی شهرستانها.نقل قول:
من 512 دارم و سرعت دانلودم حتی شب ها هم روی 64 هست.من تاحالا ندیدم کسی توی
داتک از سرعت گله داشته باشه مگر دوستانی که سرویس مثلا 128 میگیرن و توقع سرعت
دانلود 60 رو دارن!
در 24 ساعت ناقابل!×!:20:نقل قول:
کلا اون دوستان پس نباید سمته داتک بیان! همون 16 مون رو بده بیشتر نخواستیمنقل قول:
برادران ایمانی و اخطاری: بنظر من 512 با قیمت قریب به به 50 چوق که اگه فقط بخوای دانلود کنی 24 ساعته چیزی حدود 5 گیگ میشه نمیصرفه با وجود این که داتک دیگه نامحدود به این قیمت نمیده چون مثلا اگه محدود بگیری از جایی که سرعت بالا داره ولی محدودیت حجمی خواهی دید که همین 5 گیگ در روز رو اگه مجموع دانلود در زمان مجانی و خرید هر گیگ 5 تومان ناقابل با مبلغ پرداختی به داتک برابری خواهد کرد مضافا به این که کامپیوتر مادر مرده 24 ساعته روشن نمیمونه.
اضافه بر سازمان سرعت بسته شده برای دانلود 512 رقم 608 هست که باید تقسیم بر 10 بشه تا عدد 60.8 بدست بیاد که رقم واقعیست.
نقل قول:
چرا تقسیم به ده ؟
تفاوت سرعت سرویس و دانلود به تفاوت بیت و بایت هست که نسبتشون 8 هست.
و اون محدودیت هم مربوط به خط هست که از اونجا تعریف میشه و ربطی به سرعت
فعلی شما نداره چون این سرعت از طریق سرورها و یوزرهای PPPOE تعیین میشه.
مال من اول روی 519 بود و سرویسم 128 و سرعت دانلودم 16 بود ولی وقتی که
تغییر سرعت دادم یادشون رفته بود اونو تغییر بدن و هنوز 519 بود ولی سرعت دانلود
من 64 بود و الان هم که شده 647 باز همون سرعت دانلود من 64 هست.
در کل سرعت دانلود و سرعت کل باهم یکی هست ولی به خاطر اینکه توی دانلود
حجم دریافتی کاملا اهمیت داره از واحد کیلوبایت استفاده میشه.
نشاندهنده ها عموما اشتباه میکنن مثلا همین dumeter با وجود این که نسخه جدیدش بهتره ولی باز بیشتر نشون میده idm که اصلا نمیشه روش حساب کرد و من بتجربه دیدم دان استریم تقسیم بر 10 عدد واقعیه الان این عکس اختلاف بین نرم افزار تورنت و dumeter رو واضح نشون میده.
باید در عمل دید گرچه 4-5 کیلو بایت رقمی نیست.
کلا 512 روزی کامل دانلود بکنید طرفای 5.6 گیگ دانلود میده
ولی مشکل اینجاست که به بنده محدود نمیدن
وگرنه 512 میگرفتم همون 6 ساعته شبونش اندازه همین 24 ساعت دانلود میکردم
ارزونتر هم بود
کامپیوتر هم کمتر تلفات میداد
کلا همون نسبت 8 برای من که تا به حال منطقی بوده و همون قد دانلود داشتم
من هم به این برنامه ها اعتماد نمیکنم.سرعتم ثابت هست و ثبات کامل دارم.نقل قول:
حالا برای محاسبه ی سرعت میشه این کار رو کرد.
شما مبینین توی DU METER توی هر ساعت چقدر دانلود داشتین.مال من هر ساعت 228 مگابایت هست.
حالا شما برای تبدیل مگا بایت به کیلوبات باید اون رو در 1000 ضرب کنید که میشه 228000 کیلوبایت.
حالا این در یک ساعت هست ولی ما در هر ثانیه رو میخوایم پس باید اون رو به 3600 تقسیم کنید.
پس 228000/3600 = 63.33 که میشه سرعت دانلود.
اینم دقیق ترین روش البته برای سرعت های ثابت.
البته 1000 عدد درستی نیست 1024 درسته یعنی 1 مگ=1024 کیلوبایت 1گیگ:1024 مگابایت الی آخر.
ولی من شخصا به روشن موندن کامپیوتر حساسم تازه بعد از این که برق قیمت نجومی بیاد که عملا قیمت بالاتر هم میره.
نقل قول:
میدونم دوست من ، نمیخواستم دیگه اونقدر دقیق باشه وگرنه اینطوری باز هم بیشتر میشه.
یعنی میشه 223472 کیلوبایت که دقیقا میشه 64.85 کیلوبایت بر ثانیه.
پس یعنی برنامه درست هست.
تو عنوان تاپیک درج شده بود IPW میخواستم بدونم IPW چیه ؟
نقل قول:
سرویس های وایرلس داتک هست دوست من.
سلام،
من اینجا تازه واردم، میخواستم نظر دوستان رو در مورد خرید سرویس ADSL از داتک بپرسم. البته خودم 4 سال پیش از داتک سرویس میگرفتم ولی بیسیم، اونم از روی ناچاری ولی بد نبود 128 با سرعت 15.
اشتراک اینترنت برای یه مدرسه میخوام. تا سه سال پیش از آسیاتک سرویس 512 با 41 گیگ حجم سالیانه میگرفتیم حدود 160 تومن. سرعت دانلودش هم بین 40 تا 60 بود. اما الان جای مدرسه داره عوض میشه و آسیاتک پورت خالی نداره.
دنبال اینترنت حجمی خوب میگردم. 50 گیگ در سال ایده آله ولی میخوام پهنای باند خوب داشته باشه. توی سایت داتک دیدم که دو جور سرویس حجمی داره، معمولی و ویژه. با توجه به اینکه تفاوت قیمت چشمگیره، میخوام بدونم دقیقا تفاوتش چقدره؟ و کلا پیشنهاد میکنید یا خیر؟ اگر ISP دیگه ای سراغ دارید که مناسب حال ما باشه و معرفی کنید ممنون میشم
سرعت دانلود با 512 معمولی و ویژه چقدر هست؟
پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر میکنم
دوستان چرا کار رو سخت میکنید
خیلی ساده ببینید تو هر ساعت چه قد میگیرید دیگه
از تو خوده کانکشن استتوس ویندوز هم به راحتی میشه فهمید بدونه نیاز به برنامه جانبی
مثلا استاندارد دایال اپ ساعتی 21 مگ میگیره 128 ساعتی 57 مگ 256 ساعتی 114 مگ به همین منوال میره جلو
نقل قول:
سلام دوست عزیز.والا من فکر نکنم سرویس ویژه نسبت به بقیه از نظر سرعت فرقی بکنه و فقط توی مقدار ترافیک
نسبت به مدت تفاوت دارند.البته اصلا مطمئن نیستم و امیدوارم دیگر دوستان دقیق بدونند.
داریوش جان کلا خواستیم یه عدد دقیق در عمل بدست بیاد :10:نقل قول:
گرچه حق با علیست ولی داریوش هم حق داره :31:
ویندوز ویستا که تازه اومده بود من پارس داشتم با آپلود زیاد یادمه اولین باری که گذاشتم تو رپید آپلود بشه سرعت 20-25 تا بیشتر از همیشه نشون میداد آقا من یه ذوقی کردم که نگو ولی بعدش دیدم فایلهایی که گذاشته بودم آپلود و باید تموم میشد تموم نشده واسه همین تایم گرفتم واسه یه 100 مگی دیدم در یکساعت 90 مگ آپلود شد یعنی همون که همیشه بود ولی dumeter و خود کانکشن خیلی بیشتر نشون میدادن و جالبه که پارس هم همونو کم میکرد در صورتی که واقعا اونمقدار مصرف نمیشد آخرش ول کردم برگشتم xp
آخه ترافیک نمیتونه اینقدر تاثیر داشته باشه! تفاوت قیمت بسیار چشمگیر مثلا 512 معمولی یکساله 116 هزار تومن، ولی ویژه 730 تومن :18:نقل قول:
به نظر میاد که سرعت ویژه بالاتر باشه، کسی میدونه؟
منم پرسییدم سرعتا فرقی ندارن ویژه و معمولی
فقط ویژه ترافیک بیشتر داره
من امروز زنگ زدم دوباره. اول از همه گفت که توی مراکز مخابراتی با شماره 2 و 8 اصلا سرویس حجمی معمولی نمیدیم! فقط سرویس نامحدود یا حجمی ویژه ارائه میدیم. از همینجا تا حدودی حدس زدم که چرا قیمت حجمی ویژه ها اصلا قابل قیاس با معمولی نیست :5: برای اینکه یه عده مجبور بشن و بگیرن. و به نظر من سرویس نامحدود آرت4 شاتل، سرویسهای حجمی ویژه داتک رو دامینیت میکنه به شدت! چون سرعتش روی 70 و پایدار هست با قیمت کمتر! در حالیکه کارشناسان داتک حرف از 50 تا حداکثر 60 میزنند.نقل قول:
اون کسی که با من صحبت میکرد، در جواب سوال من که چرا اینقدر اینا گرون هستن، اولش اظهار بی اطلاعی کرد، بعدش گویا از یکی دیگه پرسید و برگشت گفت این ویژه ها 1 به 4 هستن!!! :23:
خلاصه اینکه داتک به درد ما نخورد و شاتل هم که گرون بود، ناچار دارم از لایزر میگیرم! خدا کنه که خوب باشه :20:
ای بابا
کلا مرکز مخابراتی ما هم مثله شماست
همین مشکل رو دارم
جالب اینجاست که تازه از شاتل اوایل تابستون بعد از گزشت 9 سال!!! تماس گرفتند که یه پورت آزاد شده
منم گفتم اینو 3 ماه شارژ کردم یه جوری تخفیفی چیزی بدید نگه دارید تا این هم تموم شه
قبول نکردن که نکردن
کلا همه چیشون زورکیه وگرنه اکثر کسایی که دارن نه از قیمت راضین نه از سرعت
بچه ها کابلی چیزی بریده یا انتن های داتک ناک اوت شدن که من چنین رکوردی رو بدست اوردم امروز؟
برای اولین بار تو ipw سرعت اپلودم از دانلودم بیشتر شده....به دایل اپ هم گفت زکی:27:
هنوز خیلی جا داره که رکورد پینگ 2500 میلی ثانیه ام رو بشکونه...:27:
ماشالله ، عجب رکوردی ، نمی خوای شیرینی بدی ؟ :دینقل قول:
جلل الخالق!!!
چی شد که همچین شد برادر؟
منم سرعتم جالب نیست 2 روزه×! نمیدونم چی شده باز
هنوز رکورد های قبلی ام رو نشکسته....:31:نقل قول:
پینگ بالای 2500 رسید و یا اپلودم بالای 0.10 رسید ان موقع بیا بگیر:21:
نمی دونم .....از امروز صبح برای من اینجوری شده.........الانم چک کردم همچنان پینگ بالا هست و سرعت بعضی دقایق بالاست و بعضی مواقع از دایل اپ جا می مونه......بزار ببینم فردا چطوری است....نقل قول:
پ ن:
اینترنت اخرش چی گرفتی شما؟ipw یا wimax یا adsl ؟
کی؟ من برادر؟
من همون adsl هست 256 رو 3-4 ماهه به زور کردم 128
الان بهتر شد سرعت عصری نیم ساعت قطع شد برام بعد خوب شد!
ما که سر در نیاوردیم از کارشون
ولی میگم برادران این وایمکس ایرانسل به نظر بد چیزی هم نمیاد ها! مخصوصا اگه استفاده کم دارید 64 اش اصلا مجانیه!×! فقط 100 تومن پوله مودم میدید
بچه ها هم دارن راضین
از من به تو نصیحت داریوش جاننقل قول:
اگه دوست داری هرچی مو تو بدنت داری سفید شه و اعصابت هم داغون شه از ایرانسل اینترنت بگیر
وقتی اینترنت EDGE اعصاب خورد کن باشه وای به حال وایمکسش
من خودم نداشتم اما دیدم کسانی رو که مثه یه حیوان 4پا از گرفتن ایرانسل پشیمون بودن
ممنون برادر
نه من که نمیخوام بگیرم چون برای دانلود نامحدودش از این داتک گرون تره
ولی گفتم برای کسایی که در حد وبگردی استفاده میکنن بد نیست
من که دیشب خاموش کردم تا امروز صبح....سرعتش برگشته ولی هنوز پینگش مشکل داره..... ولی از انجایی که کار من زیاد با پینگ نیست مشکلی ندارم.( مخصوصا که کلا ipw پینگ رو ندیدم بیاد زیر 400 و معمولا بین 400 تا 600 هست.):13:نقل قول:
نقل قول:
و همچنین باسه مناطقی که adsl پوشش نمیده.......نقل قول:
به هر حال باز بسته به استفاده کننده اش داره که چه جور نیازی داره....:13:
امروز پینگ منم زیاد شده:13:
دیشب بهتر بود.
سلام...
برا من پینگ صبجای زود بهتره ! یعنی 9 صبح مثلا. ولی باز راضی کنندس ! سرعتم که بگو 0.1 بیشتر از 16 نمیشه !!!
یعنی خود خود 128 دیگه !!!
ببخشید اگر حرفی که میخوام بزنم یه مقدار از هدف اصلی تاپیک فاصله داره، اما فکر کردم چون قبلا خودم توی همین تاپیک یه جمله رو گفتم (در حالی که واقعا بهش ایمان داشتم، اما حالا میخوام اون حرفو پس بگیرم)، فقط جهت آگاه سازی اذهان، لازمه که گفته بشه...
من نمیدونم که چه به سر اوضاع همیشه نابسامان اینترنت این مملکت داره میاد... به سلامتی و میمنت، کیفیت سرویسهای پرسرعت :13: اینترنت، بعد از صبانت و... و امروز نوبتی هم باشه نوبت شاتل، داره به شدت افت میکنه.نقل قول:
سرویسهای شاتل قبلا محدودیت ترافیکی داشت، اما حالا نامحدود شده!!! (مثلا:2:)
سرویسهای شاتل قبلا سرعت بالایی داشت، اما از امروز سرعتهاش واقعــــی شده!!! یعنی اگه قبلا با 80کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردیم، از امروز... اگه خیلی خوش شانس باشیم... باید با 30 ک/ثانیه دانلود کنیم!!!
به این ترتیب... حرفی که قبلا زدم رو پس میگیرم.
من همچنان به دنبال یه سرویس پرسرعت میگردم :14: که فقط پهنای باند متوسط 45-50 داشته باشه، فقط همین!
شاتل که از انتخابام حذف شد 100%
لایزر شنیدم پشتیبانی بسیار ضعیفی داره، اما اگر ناچار بشم شاید مجبور بشم که برم سراغش
پارس آنلاین، صبا، سپنتا، آسیاتک توی مرکز مخابراتی ما سرویس نمیدن. :44:
من موندم و داتک :40:
میخوام از شما کاربران داتک 2 تا سوال صادقانه بپرسم...
1. اونایی که سرویس 256 داتک دارن، خداوکیلی رینج سرعت دانلودشون در بازه زمانی 8 صبح تا 4 بعد از ظهر چقدر هست؟ مینیمم، میانگین، ماکسیمم؟
2. پشتیبانی داتک رو در چه حد ارزیابی میکنید؟ آیا اگر مشکلی برای من پیش بیاد، که با احتمال اندکی هم به مشکلات داخلیم مربوط باشه (مثلا تنظیمات شبکه)، میتونن منو راهنمایی کنند یا نه؟
پیشاپیش از راهنمایی های شما دوستان سپاسگزارم :11:
سرویس لابزر هم فکر کنم 2 روزی میشه واقعی شده ... یعنی اون حالی رو که قبلا رو دان میدادند دیگه نمیدن...اوضاش خراب شد.نقل قول:
سرویسهای شاتل قبلا سرعت بالایی داشت، اما از امروز سرعتهاش واقعــــی شده!!! یعنی اگه قبلا با 80کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردیم، از امروز... اگه خیلی خوش شانس باشیم... باید با 30 ک/ثانیه دانلود کنیم!!!
جواب سوالاتون:نقل قول:
1-من الان حدود فقط 1 سال و نیمه که سرویس 512 نامحدود داتک دارم(در کل من نزدیک 3 ساله از داتک اینترنت دارم).چه روز چه شب چه نیمه شب چه قبل نیمه شب چه عصر و.... هر موقع که دارم دانلود میکنم سرعتم روی 63.8 کیلوبایت ثابت هست.مینیموم و ماکسیمم و میانگین همین عدده
2-توی این چند سالی که از داتک سرویس داشتم به مشکل خاصی نداشتم که بخوام بزنگم بهشون.اما در کل جدیدا یه سری زن آوردن تو پشتیبانی که خیلی گاگولن اما مرداشون هنوز هم خوبن.قدیم که همه مرد بودن خداییش بهترین پشتیبانی رو داشت اما هنوز هم که هنوز مرداشون بد نیست
اگرم شما به مشکلی برخوردین اگه شب که مرداشون هستن بزنگی بهتره
فکر کنم از این صادقانه تر دیگه نمیشد:46:
1. بستگی به منطقتون داره برادر، اگه مثله ما باشه تو اون ساعات اداری هم زیره 30 اینا نمیاد ولی ممکنه تو بعضی مناطق تا تو رونج 20 کیلوبایت در ثانیه هم بیاد البته لحظه اینقل قول:
میخوام از شما کاربران داتک 2 تا سوال صادقانه بپرسم...
1. اونایی که سرویس 256 داتک دارن، خداوکیلی رینج سرعت دانلودشون در بازه زمانی 8 صبح تا 4 بعد از ظهر چقدر هست؟ مینیمم، میانگین، ماکسیمم؟
2. پشتیبانی داتک رو در چه حد ارزیابی میکنید؟ آیا اگر مشکلی برای من پیش بیاد، که با احتمال اندکی هم به مشکلات داخلیم مربوط باشه (مثلا تنظیمات شبکه)، میتونن منو راهنمایی کنند یا نه؟
در کل روزی 2.5 گیگ دانلود رو ولی باید داشته باشید که استاندارد برای 256 کیلوبیت هست
2. داخلی باشه که اصلا انتظاره کمک خاصی نداشته باشید فقط میپپیچونن ولی تا یه حد راه اندازی کمک میکنن
درکل از هیچی بهتره ولی طبقه معموله ایران کافی نیست
برای مرکز مخابرات جعفری دارم تلاش میکنم که بگیرم.نقل قول:
موضوع اینه که من داشتم از شاتل میگرفتم، همه مدارکم هم آماده کردم، حتی پیک هم قرارداد و اینا رو آورد ولی چون امضای دو نفر لازم بود برای برگه های قرارداد، این شد که امروز پول ندادیم به پیک، مونده برای فردا صبح (حکمتی بوده گویا!)
من اصلا برام حجم دانلود مهم نیست. فقط میخوام وقتی 5 نفر همزمان خواستن توی اینترنت سرچ بکنن، نیان به من بدبخت قُر بزنن که چرا اینترنت قطعه!!!:19:
الان شاتل برای یک سال 256 (یعنی آرت3) داره 480 هزار تومن میگیره، بعلاوه 70 تومن بابت مودم، یعنی رسما 550 تومن پیاده شدیم. من خودم توی خونه 320 (یعنی آرت4) دارم! که دو روزه سرعتش از 80 رسیده به 30 (پالیسی جدید شاتل)! منم که خبر ندارم توی مرکز مخابراتی جدید چه سناریویی داره این شاتل (چون گویا هر جا سرعت یه جوره!!! ولی در کل داغون یا به عبارتی واقعــــی شده)
از طرفی داتک هم فقط به این مرکز مخابراتی یا نامحدود میده، یا 256ویژه یا 512ویژه. 256 ویژه اگر بخوایم با شاتل مقایسه کنیم، قیمتش برای یک سال 370 تومن درمیاد. 370 کجا.... 480 کجا؟!
اگر شما جای من بودین چیکار میکردین؟:19::19::19:
حالا شما شانس آوردی 256 ویژه میده
برای ما که فقط 512 ویزه میده و نامحدود
به نظرم بگیر همون 256 ویژه رو
این پینگ داتک جدیدا چرا اومده پایین!؟ گندشون بزنن! قبلنا خیلی بهتر بود. جدیدا خیلی میره رو اعصاب فکر کنم داتک رو با مخابرات عوض کنم بهتر باشه. ها؟؟!
عجیبه ...!!!نقل قول:
منم 128 دارم و همیشه با 16 دان میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی
از speed test تست میگیرم مثه شما 13 نشون میده.
کلا مثه اینکه این سایته با 128 مشکل داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]