زدم نوشت 310ms و 310
Printable View
زدم نوشت 310ms و 310
نقل قول:......Searchکد:http://www-id.linksys.com
نه ببین جلوی lost چی نوشته اگه نوشته 0%loss مشکلی نیستنقل قول:
ای خدا از دهنت بشنوه!!!!!!!!!!!
آره 0 هست.
حالا اگه عددی جز 0 باشه چی میشه؟
چشمک زدن مودم توی سرعت تاثیری میزاره؟
اگه صفر نباشه یعنی به اندازه همون درصد پینگ یا همون ارسال و دریافت با مشکل مواجعه شده(ريزش بستهها)نقل قول:
نمیدونم با پشتیبانی تماس بگیر
متشکرم از جوابهات دوست عزیز.فعلا" که خوب دانلود میکنه!حالا تا بعد!اما از دوستان اگر کسی مودم مثل مال منو داره(billion5210s)یه راهنمایی بکنه که آیا طبیعیه یا غیر طبیعی!!!!!!!!!؟
مودم لینک سیس همراه با روتر وایرلس و لن چه مارکهاییش رو پیشنهاد میدید؟
می خوام یه خونه دو طبقه رو پوشش بده
برد بیسیم مودم من خیلییییی زیاده....جوری که 300 متر از خونه فاصله داشتم و با گوشیم p990i شروع کردم به اسکن با کمال تعجب پیداش کرد اونم از سه تا شاخص دو تاش پر بود. مودمم WL-600g
من ای دی اس ال خریدم و اسپلیتر داره و گفته که باید به phone set وصل کنی!phone set چیه
سرعت من 256 -3 ماه با دو ماه رایگان و 2 گیگ فضا ماهی 28تومان !خوبه؟
از کجا باید بفهمم که چند مگ دیگه دارم
1. ینی یه سرش به تلفن یه سرش به خط تلفن یه سرش هم به مودم وصل بشهlنقل قول:
line: وصل میشه به پریز تلفن
phone: وصل میشه به گوشی تلفن
adsl ویا شاید هم modem وصل میشه به مودمت
-------------
2. اره خوبه به خصوص اهگه شبانت رایگان باشه
---------
3. بالاخره تو سایت شرکتی که ازش سرویس گرفتی نوشته شده دیگه
من هیمن تیکه اشکال دارم یعنی باید تلفن بیارم بزنم به بخش phone ؟وقتی زدم باید بوق داشته باشه یا نه؟نقل قول:
phone: وصل میشه به گوشی تلفن
راستی چطوری lan بسازم؟
ببخشید سوال های اماتوری میپرسم
ببین عزیز شمانقل قول:
یک سیم برمیداری (البته سیم تلفن):دی بعدش یک سرش را وصل میکنی به قسمت phone موجود روی اسپیلتر و سر دیگرش هم وصل میکنی به دستگاه تلفنتون....
مسلمه که باید بوق داشته باشه وگرنه جطوری میخوای از دستگاه تلفنتون استفاده کنید؟
--------------
شما کامپیوترتون کارت شبکه داره؟نقل قول:
راستی چطوری lan بسازم؟
مودمتون کابل LAN ساپورت میکنه؟؟ یا فقط usb هستش؟
اگه هردو مورد موجوده کافیه کابل لن را به مودم و سر دیگرش را به سیتم وصل کنید
با سلام دوستان من الان چند روزه كه براي نصب اينترنت نيومدن خودم زنگ زدم و گفتم خودم بلدم نصبش كنم گفتن كه خودت بلدي كامپونيت كني . منظور از كامپونيت چيه
مطمئنی گفت کامپونت:18::31::27:نقل قول:
کامپونت چیه!!:18:
احتمالا گفته کانفیگ یا منظورش این بوده خودش هم درست بلد نبوده :31:
کانفیگ هم که همون تنظیمات مودم هست که توی همون اموزش شاتل هست...
با سلام دوستان در قسمت تنظيمات IP در آموزش شاتل نگفته چطور IP را تنظيم كنيم آيا بايد prefrred dns و alternate dns رو از خود شاتل بگيريم اين تنظيمات بايد چگون انجانم شود . لفطا يه توضيح كامل در مورد گزينه هاي اين قسمت بديد
در ضمن حتما بايد IP رو تغيير بديم يا خير چون در آمورزش يك قسمت نوشته براي تغيير IP كارهاي زير را انجام بدهيد
تنهای چیزایی کهباید تغییر بدیننقل قول:
1.vpi و vci (از شرکت بگیر)
2. username
password
بازم از شرکت بگیر
به بقیه چیزا دست نزن
خوب vpi و vci رو كجا بايد وارد كنمنقل قول:
تو تنظیمات مودم بگرد!!
من چه میدونم مودمت چیه؟!
مودم شاتل paradayn بعضي ها ميگن تا مودمو نصب كني ديگه نمي خواد كاري انجام بدي خودش وصل ميشه
سلام دوستان
نظرتون در مورد مودمهاي TP-Link چيه؟
البته هيچ تنظيمي نداره؟
ممنون
مودمت شاتل نیست:دینقل قول:
شرکتی که ازش سرویس گرفتی شاتل هست:دی
مودمت پارادین هست
خوب من تنظیمات این مودم رو اصلا بلد نیستم....
------
ولی اون دوستان هم معمولا زیاد هم اشتباه نگفتن چون vpi ؤ vci به صورت اتومات(اکثر مواقع) تنظیم میشه!!!(بهتره بازم چک کنی)
اگه شما با کانکشن معمولی میخواین وصل بشین یک کانکشن درست کنید(تقریبا همونطوری که برای دایال آپ میساختین فقط موقع ساخت یه جا یه گزینه داره به اسم PPPoE ویا Broadband اونو انتخاب کن(به جای اینکه conect using dialup بزنی)
چون شاتل داری
usernam: شناسه کاربریت تو برگه قرارداد نوشته شده
password: شماره تلفنی هست که باهاش وصل شدی
ممکنه مشخصات linksys wag 54g و linksys wag 200-g رو برای من بذارید؟ من یکی از اینا رو میخوام ولی نمیدونم کدوم بهتره.بردشون رو هم لطفا" برام بنویسید
کارت شبکه چی هست؟نقل قول:
اره مودم من هم lan داره هم usb
من خودم اين مدل را دارمنقل قول:
قيمتش هم مناسبه
مشكلي هم باهاش نداشتم
اونجوری نیمشهنقل قول:
شما کابل لن که داری یه سرش رو وصل کن پشت مودم
بعد ببین پشت کیس کامپیوترت میتونی سر دیگهاش رو وصل کنی یا نه؟
اگه تونستی ینی کارت شبکه داری
اگه نتونستی ینی نداری:دی
(مختصر و مفید)
باسلام خدمت دوستان امروز اينترنتم وصل خدا را شكر . حا لا دوسوال از خدمت شما دارم
1- مودم thyonet چطوره مودم خوبيه
2- من از خروجي اسپلينتر يكي گرفته واسه تلفن و يكي گرفتم واسه مودم حالا مي خوام يه تلفن پيش كامپيوترم بزارم اگه از سيمي كه رفته به مودم ( هموني كه از خزوجي اسپلينتر براي مودم كشيده شده ) يه سيم سرش بزنم وبيارم به تلفن پيش كامپيوتر آيا با اين كار مشكلي پيش نمياد
شما از اون خروجي كه مخصوص تلفن هست بايد استفاده كنينقل قول:
توي لوازم برقي ها سوكت هايي هست كه تبديل مي كنه به دو يا سه سوكت
از اون استفاده كن
مودم هم فرقي نداره چي باشه
همشون يك كار را انجام مي دن
آخه من دوباره بايد از اونجا يه سيم بكشم به پيش كامپيوتر :41:اسپلينتر رو سرراه خط اصلي وصل آخه كه اونجا هم يه تلفن هست . در مورد مودم هم مي خوام بدونم جنسش خوبهنقل قول:
شما يا اسپليتر را در ورودي منزل قرار بديد كه تمام پريز هاي تلفن را پشتيباني كنه
يا اينكه براي هر گوشي تلفن يك اسپليتر بگيريد
سلام
دوستان من از شاتل 64 گرفتم و مودمم هم dlink 322t هست. من تنظيمات مودم رو همونطوري كه بود نصب كردم روي pppoe البته كانكشن براش نساختم و خودش كانكت ميشه (نميدونم اين كار درسته يا نه !) مشكل اينجاست كه مدام بعد از 30 دقيقه كار يكدفعه اينترنت قطع ميشه! و روي تلوزيونهاي شبكه اون پايين يك علامت اخطار مشينه كه ميگه يا ارتباط قطع هست يا محدودت كردن! اسپيلتر هم وصل هست.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
در ضمن سي دي نصب اين مودم خيلي باحاله وقتي يك دوتا next ميزني يكچيز رو زود ميريزه و بعد finish و هيچ چيزي نمياره و معلوم نيست كجا نصب ميشه و آيا اصلا نصب شده يا نه !
سوال پرسیدما
فکر کنم بعد نصب یه کانشکن روی دسکتاپت میسازهنقل قول:
داخلش یوزرنیم و پسورد را وارد کن
خوب دوست عزیز شما اصلا وصل میشی؟
یعنی بعد از 30 دقیقه وصل بودن این مشکل پیش میاد؟
ببین زمانی که علامت اخطار میاد یعنی دسترسیت محدود شده و سرعت تا حدی پایینه که عملا نمیتونی هیچ کاری بکنی!
مودمتو روشن خاموش که بکنی درست میشه:دی
دلیلش هم احتمالا نویز زیاد خط تلفنه که مشکل از سیم کشی داخلی ساختمانه!
ولی به هر حال با پشتیبانی تماس بگیر اونا بهتر راهنماییت میکنن:
پشتیبانی مرکزی شاتل : 02122620053
با سلام
من مودم linksys am300 دارم و اشتراکم هم از لایزر هست
جدیدا" هر یک ربع سرعت میاد پایین و به صفر میرسه و اینترنت قطع میشه و بعد از چند دقیقه دوباره درست میشه به نظرتون مشکل از کجاست ؟
من سه چهار ماهه اشتراک دارم ولی الان حدود سه هفته هست این مشکل رو دارم !
مشکل از کجاست ؟
شاتل كه چون مودمم تحت حمايتش نيست جواب سلام ما رو هم نميده !!نقل قول:
اما به هر حال درستش مي كنم ...
بعدش دوست عزيز به نظرت باحال نميش هر نيم ساعت بيام و خاموش روشن كنم ؟؟:11:
سلام بروبچز ...
یه سوالی :
این مشکله یمی از دوستامه ...
دوستم مودم billion داره .... خب .... میخواد به دوکامپیوتر وصل کنه ....با lan که مشکلی نیست ... وصل شده....
ولی وقتی usb میزنه ، میخواد مودم رو بشناسونه ، وسط راه میگه مودمو روشن کن ، در حالیکه مودم روشنه ؟ چه کنه؟
با تشکر از همگی
حرف شما درست.من کارت شبکه هم دارم.چیزی به نام local area conection وجود نداره!ولی من وقتی گوشیم را به کامپیوتر وصل میکنم lan را کامپیوتر میسازه!!!نقل قول:
من مودمم Billion هست...
با پورت Lan به پی سی خودم وصل هستم و میخوام با پورت usb به یک پی سی دیگه مودم را نصب کنم، ولی دی حین نصب و شناسوندن مودم با usb وسط یه پیغامی میاد که مودمت را وصل کن، منم مودمم وصله، چندباری هم خاموش و روشن میکنم مودم را تا بلکه IQش جواب بده و مودم را بشناسه، ولی نمیشناسه...
از یکی از دوستان کمک گرفتم گفت شاید ورودی usb ت مشکل داشته باشه، ولی اونم امتحان کردم، با همه ی ورودی ها...!
حالا چه کنم؟
واقعا" کسی نیست که بتونه کمک کنه ؟!نقل قول:
آره خیلی باحاله..نقل قول:
بعدش دوست عزيز به نظرت باحال نميش هر نيم ساعت بيام و خاموش روشن كنم ؟؟
بخصوص وقتی مودمت سوخت باحال ترم میشه:دی
من برای لایزر میخوام یکبار برای همیشه 602 بگیرم .
کسی اینجا از بروبچ لایزر دار هست برای نصب بتونه کمک کنه ؟
604 چنده ؟