سلام من ویندوز Xp رو مجددا نصب کردم اوبونتو خذف شد چجوری میتونم به بوت لودر اوبونتو دسترسی داشته باشم یا مجددا نصبش کنم
Printable View
سلام من ویندوز Xp رو مجددا نصب کردم اوبونتو خذف شد چجوری میتونم به بوت لودر اوبونتو دسترسی داشته باشم یا مجددا نصبش کنم
نقل قول:موفق باشی دوست عزیزکد:http://www.ubuntublog.ir/restoring-grub/
قبل از مطرح کردن سوال , پست اول این تاپیک رو مرور کنید !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , سایت phoronix.com امروز ( 26/1/2009 ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از لپ تاپ Lenovo IdeaPad S10 با توزیع Ubuntu 8.10 رو انجام داده که پیشنهاد می کنم حتما بخونید.نقل قول:
در پست قبلیم گفته بود که وبکم این لپ تاپ توی اوبونتو کار نمی کنه ولی ظاهرا این مطلب صجیج نیست ! قسمتی از این مقاله :
Linux Compatibility:
After wiping Windows XP SP3 from the hard disk we proceeded to install Ubuntu 8.10. With Ubuntu 8.10 and the Linux 2.6.27 kernel, everything had appeared to work "out of the box" without any additional configurations. The Broadcom WiFi was working, the integrated web camera had no problems, the audio worked, etc. This is certainly nice to see and makes it an easy process for those looking to rid Microsoft software from their hard drive
ببخشید این چندمین باره که از بچه ها در خواست می کنم می می خوام که wireless دستگام فعال بشه چه کار کنمنقل قول:
Abit PCI-E AirPace Wi-Fi Card مدل wireless من
یه سوال دیگه هم دارم چه طوری می تونم مشخص کنم یه فایل به صورت پیش فرض توسط چه برنامه ای اجرا بشه؟؟؟؟؟
یادم رفت میشه در مورد بالا هم یه توضیحی بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
من میخوام نرم افزار gfxboot رو نصب کنم واسه همین باید با دستور sudo apt-get remove grub گراب رو کاملا" پاک کنم
راهی هست اگه خواستم دوباره گراب رو برگردونم ؟
اگه از فایل menu.lst کپی بگیرم و دوباره برش گردونم سرجاش درست میشه ؟
در تاپیک مودم مطرح کنید بهتر هست.نقل قول:
بله میشه، کافی هست گراب رو مجددا نصب کنید، فایل بکآپ menu.lst رو جایگزین کنید و مراحل تنظیم گراب رو هم انجام بدید.نقل قول:
من می خواستم برنامه netbeans رو نصب کنم که از توی add/remove اسمش رو زدم و بعد از دانلود فایلهاش شروع کرد به نصب کردن که یه جایی رو یه پکیجی گیر کرد و بعد از یه ربع یه اروری داد و ادامه مراحل نصب انجام نشد.بعدش یه پیغام داد که برنامه نصب شده و آیکونش هم توی منو هست ولی کار نمی کنه.می دونم که درست نصب نشده.الان چیکار باید بکنم که این برنامه نصب بشه.از توی synaptic هم دیدم بسته netbeans نصب بود.الان چیکار کنم ؟برم همه پکیج ها رو خودم دانلود کنم و خودم نصبشون کنم یا راه دیگه ای هم هست که سیستم خودش اینکار رو بکنه؟یا دوباره از توی add/remove امتحان کنم.چون موقع نصب کردن با برنامه های دیگه داشتم کار می کردم.
دستور :نقل قول:
sudo apt-get install -f
رو اجرا کنید تا اگر بسته ی ناقصی هست درست بشه.
بعد اگر هنوز مشکل دارید، یک بار برنامه رو پاک کنید و دوباره مراحل نصب رو برید.
این مشکل هم با نسخه شما حل شد ممنون.یعنی برنامه نصب شد فقط توی مراحل لود کردن برنامه یه جایی یه اروری میده که یکی از ماژولها نصب نشده که اونهم موردی نداره.میره توی برنامه.نقل قول:
یه مشکل دبگه هست.من سیستمم قبل از اینکه حتی نصف فضای رم پر بشه از فضای swap کمک می گیره.یعنی وقتی برنامه های بزرگ باز می کنم رم چهل و هفت هشت درصد پر نشده می ره روی swap و نزدیک ۹ درصد روی هارد میریزه که سرعت کار کردنم رو پایین میاره.نمیشه کاری کرد که اون ۹ درصد رو هم تو همون رم نگه داره؟یا اصلا از swap استفاده نکنه.
اگر رمتون واقعا در ۴۸٪ هست می تونید یکبار امتحان کنید ببینید بدون swap مشکلی برای سیستم پیش می آد یا نهنقل قول:
با دستور:
sudo swapoff -a
حافظه ی swap رو خاموش کنید، اگر مشکلی پیش آمد با دستور:
sudo swapon -a
روشنش کنید، البته شما می تونید مقدار استفاده ی سیستم از swap رو هم کم و یا زیاد کنید.
سیستمم وقتی بالا میاد و کارهای معمولی انجام می دم اصلا روی swap نمیره.وقتی مثلا eclipse رو باز می کنم اینطورری میشه.وقتی سیستمم بالا میاد در حالت معمولی روی سی و دو سه درصده.یه راهی بگید که میزان استفاده از حافظه رو بشه زیاد کرد.مثلا اگر رم سیستمم رسید با ۷۰ درصد اونوقت از swap استفاده کنه.خیلی ممنون که کمک می کنی.نقل قول:
هر چی مقدار متغیر vm.swappiness در فایل sysctl.conf بیشتر باشه , بیشتر از swap استفاده میشه. فکر می کنم که مقدار پیش فرض این متغیر 60 باشه. اگر رم سیستمتون زیاد هست , پیشنهاد میشه که ای مقدار رو به 20 یا 30 کاهش بدید تا بیشتر از رم سیستم استفاده بشه ! با اجرای دستور زیر میتونید مقدار این متغیر رو تعیین کنید:نقل قول:
کد:sudo sysctl vm.swappiness=20
برای اینکه این تغییر دائمی بشه و بعد از هر بار ریست سیستم اجرا بشه , فایل sysctl.conf رو باز کنید:
کد:sudo gedit /etc/sysctl.conf
اگر خط زیر موجود نبود , اون رو به انتهای فایل اضافه کنید:
کد:vm.swappiness=20
حالا فایل رو ذخیره کرده و سیستم رو ریست کنید.
سلام
میشه لطفا بگید چطور باید از ترمینال یوزر خودم رو ادمین کنم ؟ از users and groups نمی تونم چون پسورد root رو قبول نمی کنه و میگه wrong password.(در حالی که توی ترمینال قبول میکنه!) .پسورد یوزرم رو هم میگه access denied
ممنون
می خوام روی یه لپ تاپ اوبونتو نصب کنم بدون اینکه ویندوز اورجینالش بپره
می خوام 8 گیگ از هاردش رو جدا کنم چون فقط یه درایو داره از تو اوبونتو این کار رو انجام بدم خطرش کمتره یا با نرم افزارهای ویندوزی ؟
با نرم افزارهای ویندوز اینکار رو انجام بدید مخصوصا تاکید بر پارتیشن مجیک هست.نقل قول:
سلام علیکم !
به سلامتی بنده برای این که با هر دو تا دسکتاپ یعنی KDE و Gnome کارکنم ! این kubuntu رو هم نصب کردم !
انصافا خیلی چیز بیخودیه !!! LOL !!! من این Gnome رو بیشتر می پسندم ! خب حالا غرض از مزاحمت اینا بود !
اولا چه طوری اینو پاک کنم به طوری که مثل قبل بشه یعنی همون Grub پارسیکس بیاد بالا !!!؟
دوما این خیر ندیده کار عجیبی که کرده اینه ! تا قبل از این ویندوز نمی تونست هاردی رو که لینوکس روش نصب کرده بودم رو بشناسه !(نه اون درایو ! کلا هارد رو نمیشناخت !)
ولی حالا تونسته فایل ها رو برگردونه ! البته یعنی این که توی ویندوز هم اجرا بشه ! می خوام یه جوری این Kubuntu رو بکنم Ubuntu که این تغییر دلچسب هم از توش حذف نشه !
بعد هم سوال دیگم اینه که این سایز تصویر روی توی اوبنتو و کوبنتو و پارسیکس چه طوری باید عوض کنم ؟درسته که این جا مال پارسیکیس نیست ولی واقعا حسش نیست که یه پیغام هم اون بفرستم !
فکر کنم اگه سایز تصویر این KDE رو درست کنم بازم بشه یه جوری قابل قبولش کرد !
من نمیدونم چی باعث شده که از Kde خوشت نیاد... kde هم گرافیکی تر و هم قدیمی تر از گنوم هست!
حالا که بحث شد میشه بگید کدوم محیط اول اومد kde - Gnome - Xfce ؟نقل قول:
Ahmadra جان من خودم به شخصه گنوم رو واسه این دوست دارم که محیط ساده ای داره سرعتش روی سیستم من نسبت به kde بالاتره
فکر می کنم این که بخواییم یه طرفه جبهه گیری کنیم نامعقول باشه
این جنگ بین گنوم و کی دی ایی همیشه وجود داره دقیقا" مسه استقلال پرسپولیس میمونه :31:
نمی دونم چرا ولی من با Gnome بیشتر حال می کنم ! شاید به خاطر این باشه که اول با اون شروع کردم ! یا شاید هم به خاطر این که تنظیمات صفحهش درست نیست !نقل قول:
ولی به نظرم KDE خیلی شباهت به دکستاپ ویندوز داره ! در حالی که توی Gnome دقیقا احساس می کنم که وارد یه محیط جدیدی شدم ! با این که این جا ها دیدم که همه تعریف KDE رو می کنن ! ولی در عمل زیاد نپسندیدمش ! به هر حال هر کسی سلیقه ای داره ! ولی فعلا که نصبه ! میشه بگین چه طوری این سایزش رو درست کنم ؟
مثلا الان روی سیستم معمولی من و مانیتور من باید 1024*768 باشه تا تصویر درست در بیاد ! این فکر کنم یه درجه بالاتره یعنی : 1088*612 هست می خواستم ببینم چه طوری این سایز رو تغییر بدم ...
هیچ جنگی بین kde و Gnome نیست، هر دو در کنار هم و بدون دخالت به گسترش هم در حال جلو رفتن هستند،آزادی لینوکس همین جا هست، شما سلیقتون به سمت هر کدام از چندین محیط که باشه همون رو انتخاب می کنید، به تعداد نرم افزاری که برای KDE هست برای Gnome هم برنامه هست، ضمن اینکه برنامه ها قابلیت انتقال و استفاده در محیطها رو دارند.نقل قول:
پس جنگی نیست، قدمت هم مهم نیست، که بگیم Kde قدیمی تر هست و یا جدیدتر.
Gnome باید سریعتر باشه، چون با C طراحی شده و این مطلب اگر شما برنامه نویسی انجام می دید و منابع سیستمتون کم هست (مانند من) Gnome بیشک بهتر هست، ولی اگر باز سلیقه شما kde هست بی شک برای شما اون بهترین هست.
اول برای نصب Gnome در kubuntu بسته ی ubuntu-desktop رو با دستور:نقل قول:
sudo apt-get install ubuntu-desktop
نصب کنید.
برای رزولوشن به مسیر زیر برید:
System -> Preferences -> Screen Resolution
اگر رزولوشن درست شما در اونجا نیست یعنی کارت گرافیک شما و یا تنظیمات گرافیکی شما به درستی نصب نشده.
دقیقا همینه. سلیقه ای هست.
سلام
من چندمین باره که این برنامه Vritual Box رو نصب می کنم اولین با Synaptic نصب کردم حالا هم با برنامه Ubuntu Tweak نمی دونم من بد نصب می کنم یا واقعا برنامه مشکل داره، بعد از نصب برنامه درست و حسابی اجرا میشه، اجازه می ده که یه سیستم مجازی جدید درست کنم اما به محض اجرای سیستم مجازی (حتی برای نصب یه سیستم عامل توی اون) خطا میده لطفا راهنماییم کنید:
با توجه به اینکه من تمام بسته های مورد نیازش رو نصب کردم حالا باید کدوم بسته رو نصب کنم چون توی Synaptic که به دنبال VirtualBox Kernel گشتم یه عالمه بسته پیدا کرد که هیچ کدومشون نصب نبودن و نصب همه اونها رو هم بیشتر از ۵۰۰MB بود در حالی که خود این برنامه از ۱۰MB هم بیشتر نیست حالا من باید چی کار کنم خیلی خیلی بهش احتیاج دارم.کد:VirtualBox kernel driver not installed. The vboxdrv kernel module was either not loaded or /dev/vboxdrv was not created for some reason. Please install the virtualbox-ose-modules package for your kernel, e.g. virtualbox-ose-modules-generic..
VBox status code: -1908 (VERR_VM_DRIVER_NOT_INSTALLED).
Result Code:
0x80004005
Component:
Console
Interface:
IConsole {1dea5c4b-0753-4193-b909-22330f64ec45}
یه سوال دیگه هم در مورد برنامه Mono وقتی می خوام کدی رو توی اون کامپایل کنم یه خطا می ده:
من شاخه مورد نظر رو هم به صورت دستی درست کردم اما هیچ تغییری ایجاد نشد و همین خطا رو مجدد تکرار کرد از اساتید برنامه نویسی توی لینوکس در خواست کمک دارم در ضمن چه طوری می تونم فرم برنامه ای رو که می نویسم توی این IDE ببینم؟؟؟؟؟کد:Building Solution aa
Building Project: aa (Debug)
Generating CodeBehind members...
Auto-generation of CodeBehind members is disabled for non-partial classes.
Added 1 member to CodeBehind classes. Saving updated source files.
Performing main compilation...
Build failed. Executable not found: /usr/bin/gmcs
لطفا مورد اول رو حتما جواب بدید!!!! :11::11::11::11::11:
بسته ی virtualbox-ose-source رو نصب کردید؟نقل قول:
این بسته ای رو که گفتی نصب کردم اما بازم همون خطا رو میده حالا چه کار کنم؟؟؟نقل قول:
در ضمن ممنون از توجهت
ببینید وقتی که توی Synaptic جستجو می کنم این بسته ها رو با نسخه های متفاوت تکرار می کنه:
توی خود خطا هم در خواست کرده که بسته virtualbox-ose-modules رو نصب کنم اما همه اینها اولشون با همین عنوان شروع میشه حالا من کدوم یکی رو باید نصب کنمکد:virtualbox-ose-modules-2.6.24-16-386 (virtualbox-ose module for linux-image-2.6.24-16-386)
virtualbox-ose-modules-2.6.24-16-generic (virtualbox-ose module for linux-image-2.6.24-16-generic)
virtualbox-ose-modules-2.6.24-16-openvz (virtualbox-ose module for linux-image-2.6.24-16-openvz)
virtualbox-ose-modules-2.6.24-16-rt (virtualbox-ose module for linux-image-2.6.24-16-rt)
virtualbox-ose-modules-2.6.24-16-server (virtualbox-ose modules for linux-image-2.6.24-16-server)
virtualbox-ose-modules-2.6.24-16-virtual (virtualbox-ose module for linux-image-2.6.24-16-virtual)
خوب مشکل حل شد کافیه فقط یه بسته با عنوان virtualbox-ose-modules-generic دقیقا همین عنوان چون چندتا بسته دیگه هم هست که با این عنوان شروع میشن و پسوند دارن و حجمشون هم بالای ۳۰MB این بسته رو توی Synaptic انتخاب کنید به همراه اون یه بسته دیگه هم انتخاب میشه که کلا حجم دانلودتون برابر ۳۲۳.۳KB بعد از نصب به قسمت Users Setting برید و کاربری رو که ازش استفاده می کنید عضو گروه vboxusers کنید بعد یه log out کنید و تمام.
بازم از دوست عزیزم taia ممنون که جواب دادن
اگر ممکنه به سوال دوم هم جواب بدید (توی دوسه تا تایبیک بالاتر گفته شده)
دستور uname -a رو در ترمینال اجرا کنید و ببینید کرنل شما نسخه ی چند هست و بعد بسته ی مربوطه رو نصب کنید.نقل قول:
در مورد سوالتون در مورد mono شما باید بسته ی زیر را با دستور زیر نصب کنید:
sudo apt-get install mono-gmcs
معلومه که سوال دوم منو درست متوجه نشدید من بسته رو نصب کردم و یه برنامه توش نوشتم اما موقع کامپایل اون خطایی رو که گفتم میده می خوام بدونم دلیل اون خطا چیه؟؟نقل قول:
یه سوال کوچک !!!
من یه بازی frozen felbe یا یه همچین اسمی (یه پنگوئنه و با توپ و ایناست بازیش !!!!)
خب این مهم نیست ! فرمتش tar. باید باشه ! ولی bz2 هم شاید باشه ! من قبلا این فایل ها رو با دبل کلیک نصب می کردم ! ولی حالا نمیشه !
یعنی وقتی که روش دبل کلیک می کنم می ره برای extrat کردن فایل ! تو فایل باز شده هم یه فایل install هست که وقتی روش کلیک می کنم اتفاقی نمی افته ! فرمت خاصی هم نداره !!!
میخواستم ببینم این بازی رو چه طوری باید نصب کنم ؟
بابا اینجا که ویندوز نیست عزیزم@! :دی
واسه این کار باید فایل رو مثلا بیار تو قسمت پارتیشن home/. سپس با دستور زیر در حالی که در ترمینال هستی از حالت آرشیو درش بیاری >>
برای tar.gz
tar xvzf package.tar.gz
برای tar.bz2
tar xvjf package.tar.bz2
سپس cd به محل باز شده آرشیو...
configure/.
make
make install
بابا پارسیکس خودش برنامه داره !
مسئله ای توی extrat کردنش نیست ! دقیقا مثل winrar توی ویندوز فایل رو باز می کنه ! فکر می کنم باید از اون دو تا دستور آخری استفاده کنم !
اگه extract کردینش(باید این کارو انجام بدهید؛ چه با اون دستور ها چه برنامه دیگه مثل ark) بعد(در کنسول یا ترمینال) اگه فایل ./configure داشت که اون سه مرحله رو اجرا کنید؛ در غیر اینصورت تایپ کنید ./install یا ./setup(هر کدومو که داره)
در مورد نصب کردن بسته های سورس قبلا بحث شده
فهرست رو ببین
من امروز يه فايل ايميج از سايت ubuntu.com دانلود كردم و اوبونتو رو نصب كردم و مشكلي هم نبود از تو خود ويندوزم نصبش كردم
البته بعد از نصب ازم يوزر وپسورد خواست كه هر چي زدم قبول نميكرد
حالا مشكل اصلي اينجاست كه الان توي ويندوز XP كه قبل از نصب لينوكس به شبكه و اينترنت وصل ميشدم ديگه به اينترنت و اصلا شبكه وصل نميشه
هر كاريشم بگين كردم ارور ميده: the network cable is unplugged
اعصابمو خراب كرده از صبح تا حالا
تر و خدا يكي كمك كنه فقط نگين كابلو چك كنم ....
مشکل شما بیشتر مربوط می شه به انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی چون مطرح کردید، راه حل های ممکن اینهاست:نقل قول:
1. نصب مجدد TCP/IP در ویندوز xp
2. دانلود آخرین درایور برای ویندوز xp از سایت زیر و یا هر جای دیگر:
کد:http://www.broadcom.com/support/ethernet_nic/downloaddrivers.php
آخه اين مشكل بعد از نصب ubuntu به وجود اومده هر كاري كردم نشد restore كردم هزار بار با تنظيملت شبكه ور رفتم نشد
حالا ايني كه شما گفتي ميشه يه خورده بيشتر راهنايي كني من محل كارم هستم و متاسفانه اينترنت خيلي برام مهمهنقل قول:
1. نصب مجدد TCP/IP در ویندوز xp
فكر نميكردم يه سهل انگاري اينقدر برام گرون تموم بشه
برای همین می گم اونجا مطرح کنید بهتر هست چون من و دوستان زیاد دانشی در مورد اون نداریم فقط می تونم به شما صفحه ی زیر را معرفی کنم:نقل قول:
کد:http://support.microsoft.com/kb/299357
taia جان در كمال تعجب وقتي درايورش رو آپديت كردم اتصال برقرار شد و همه چي درست شد ، نميدونم چطور تشكر كنم
آخه من ديدم چند نفر تو فارومهاي خارجي اين مشكل رو داشتن ولي هيچ راه حل مناسبي هيچ جا داده نشده بود و اين مشكل عجيب باقي مونده بود ديگه گفتم كي از اينجا بهتر
خوب حالا كه تا اينجا اومدم(فك كنم اولين بارمه اومدم تو انجمن لينوكس) منو هدايت كنين به لينك مناسب براي نصب اولبونتو در كنار ويندوز...