نقل قول:
اوه.يعني جوابش 20- نميشد؟ولي فكر كنم همون 0 درست باشه.
نقل قول:
اوه.يعني جوابش 20- نميشد؟ولي فكر كنم همون 0 درست باشه.
این سوال رو معلممون فکر کنم شاید دقیقا مثل خودش قبلا به ما داده بود!!!!!!نقل قول:
نکتش هم این بود که سرعتش 10 هست که رها میشه.(همون بالن)
اگه معلماتون گفتن پس همون درسته.راستي بچه ها مسنجر منم هستم.بايد چي كار كنم؟id اينا....
خوب حالا که همدیگه رو add کردیم بعدش چی؟؟؟؟؟
اگه دوست داشته باشین ID تونو می نویسید اینجا تا سایر بکس add کنن و درباره کنکور و درس و ... با هم می چتیم ! :46: اگه تعداد زیاد بود هم میریم تو کنفرانس ! :31:
همون سرعتش 10 میشد. و جوابشم -20 میشد.حیف که نکتشو نمیدونستم.
به همین خیال باش که تو کنکور مثل تمرین ها سوال طرح کنن(شاید یکی دوتا در هر درس)نقل قول:
نوشته شده توسط javat00
سوال های تجربی چقدر مضحکانه بوده !!!
من تا همین الان داشتم بهشون میخندیدم.فیزیکشون امروز بوده...
وای اگه فردا برای ماها که ریاضی هستیم اینجوری بدن 10 دقیقه ای میدم میرم.
7 تا سوالش عینا عینا سوال تمرین آخر فصل بوده.
نمیدونم تو کنکور هم همینقدر مضحکانه سوال طرح میکنن البته طرح نه کپی از تمرین آخر فصل !!!
همون یکی دوتا هم نیست، همهی معلما همینو میگن، ولی شاید سئوالا رو ندیدن!نقل قول:
به همین خیال باش که تو کنکور مثل تمرین ها سوال طرح کنن(شاید یکی دوتا در هر درس)
(شاید یه سری سئوالات از متن باشه ولی مسئلهای که عین تمرین کتاب باشه نیست)
خوبه فیزیکو آسون گرفته بودن ... خودشون میخواستن همه قبول شن:27:
بچه ها من دیگه نمیخوام بیام اینجا.باور کنین با اینجا اومدن هیچی حل نمیشه.فقط وقت آدم تلف میشه..
چرا داریم از بحث اصلی دور میشیم.کلا ما داریم به حاشیه میپردازیم هممون.
من خودم خیلی نیست اومدم اینجا اما دیگه همینم نمیخوام بیام.
یه جا آقای seprate گفته بود که شما 3 ساعت اینجایین 21 ساعت وقت دارید باید بگم جناب شما که احتمالا یا خود من 10 ساعت شبانه روز رو خوابیم.میمونه 11 ساعت.اگر شما از این 11 ساعت تونستید 3 ساعت بیشتر بخونید نامردم.البته مفید.نه همینجوری بخوابی رو کتاب.تازه موقع درس خوندن هم حواستون به هزار مطلب که تو فرم خوندید پرت میشه ..فلانی گفت این کتاب اون کتاب بخرم...و امثالهم.
در هر حال به نظر من این 2 ماه رو تا قبل عید باید خوب خوند.رشته های ریاضی با شما هستم بیشتر.بترسید از اون موقعی که همه چشمشون به کارنامتون میفته و جز شرمندگی هیچی عایدتون نمیشه.....
من گفتنی هارو گفتم.خود منو از فردا اینجا نمیبینید دیگه تا بعد کنکور.امیدوارم حرفام روتون تاثیر بذاره ..بترسید از اون روز بترسید ......
موفق باشید.
بای تا بعد کنکور ...
سلام
ميخواستم يه موضوعي رو مطرح كنم كه در موردش واقعا به كمكتون نياز دارم
راستش من تا الان در مورد خلاصه برداري و اهميت اون چيزاي زيادي شنيدم.اما همه فقط ميگن خلاصه برداري كن و كسي روش دقيق خلاصه برداري رو توضيح نميده.من خودم سال قبل يه موقع هايي خلاصه برداري ميكردم اما چون با روش درستش آشنايي نداشتم (و الان هم ندارم)هميشه خلاصه هام بيشتر از خود درس ميشد!!!
البته يه مقاله توي آخر كتاب شيمي 3 مبتكران خوندم اما اون هم نتونست زياد بهم كمك كنه.
حالا ميخواستم ببينم دوستان عزيز كه اينجا هستند چطور خلاصه برداري ميكنند كه اون خلاصه برداري مفيد هست؟
روش خلاصه برداري در دروس عمومي با اختصاصي چه تفاوتي داره؟
و كلا هر چيزي كه در اين مورد لازم هست رو توضيح بديد
ممنون
اتفاقا!نقل قول:
اتفاقا من از وقتی با این فروم اشنا شدم حس میکنم یه قدم از بقیه جلوترم چون :
-تو این فروم با کتاب هایی اشنا شدم که عمرا بهترین معلم ها ی شهرمون (اصفهان)اسمشون رو شنیده باشن!!
-تازه جدید ترین اخبار مرتبط با کنکور رو بچه ها سریع میزارن اینجا.
-تازه من روزی یا یه روز در میون میام اینجا حد اکثر 20 دقیقه اونم تو موقع استراحتم.
-تازه وقتی رقیبام رو میبینم که برای یه کتاب له له میزنن و نمیدونن چی بخرن ولی من به موضوع اشراف کامل دارم حال میکنم.
-تازه ما هم از همون روز میترسیم که هر روز میایم اینجا .
اصلا مگه میشه 3 ساعت روزی تو یه فروم موند .(چون مطالب فروم حد اکثر 2-3 ساعت یکبار به روز میشن اونم تو ساعات معینی)
-و در اخر من به شما پیشنهاد میکنم فروم رو ترک نکید و از روز شرمندگی بترسید!
سلام !نقل قول:
خلاصه نویسی کلا روشیه که بستگی به خودتون داره و قطعا خلاصه نویسی شما با من متفاوته !
منم پارسال بعضی وقتها خلاصه نویسی می کردم و واقعا وقتمو هدر می دادم !
یه فرمول کلی نداره که بخوام بهتون بگم ولی باید ببینید تو چه درسی می خواین از این روش استفاده کنین !
نکته مهم اینه که باید وسواس رو کاملا کنار بذارید و فقط به مطالب مهم توجه کنین ! فکر کنین اون مطالبی که می خونید کجاهاش واقعا می تونه یه سوال خوب باشه ! روی هر کلمه خوب خوب فکر کنید و از روی عباراتی که ارزش سوال شدنو ندارن یا میشه با توجه به بقیه قسمتهای متن مفهومشونو درک کرد قاطعانه عبور کنید !
حذف فعل هم فوق العاده مهمه ! به نظر من تاجای ممکن دنبال جمله سازی نباشید و عبارتهای خلاصه شده رو بدون فعل بنویسید ! :46:
مثلا برای درس ادبیات : ( درس سی ام ادبیات پیش دانشگاهی / شکوفه اشک / صفحه 202 )
( با رنگ قرمز قسمتهای مهم رو توی دو بخش مشخص کردم ( البته طبق نظر خودم! ) الف- غیراستاندارد ب - استاندارد )
الف- خلاصه برداری غیراستاندارد
یکی از موفق ترین و برجسته ترین قصیده سرایان معاصر ، محمدرضا رحمانی مشهور به مهرداد اوستاست . اوستا در سال 1308 شمسی در بروجرد متولد شد و در سال 1370 بر اثر سکته قبلی درگذشت . او شاعری آشنا به ادبیات کهن ایران و ادبیات جهان بود . از او می توان به دو اثر تیرانا و پالیزبان اشاره کرد . پس از پیروزی انقلاب اسلامی بخش عمده ی سروده های اوستا به ترسیم و توصیف لحظه های شکوهمند مجاهدت ها و ایثارگری های مردمی و پایداری و حماسه ی هشت سال دفاع مقدس اختصاص یافت . سبک شعری اوستا منتسب به سبک خراسانی است و منتقدان ، او را از پیشاهنگان سبک خراسانی نو می دانند . جز قصیده که شهرت عمده ی اوستا بدان است ، اشعار فراوانی در قالب های گوناگون از او در دست است که گواه عاطفه ی پویا و ذوق بارور اوست . شکوفه ی اشک از نمونه های ارجمند و زیبای شعر اوستاست .
ب-خلاصه برداری استاندارد
یکی از موفق ترین و برجسته ترین قصیده سرایان معاصر ، محمدرضا رحمانی مشهور به مهرداد اوستاست . اوستا در سال 1308 شمسی در بروجرد متولد شد و در سال 1370 بر اثر سکته قبلی درگذشت . او شاعری آشنا به ادبیات کهن ایران و ادبیات جهان بود . از او می توان به دو اثر تیرانا و پالیزبان اشاره کرد . پس از پیروزی انقلاب اسلامی بخش عمده ی سروده های اوستا به ترسیم و توصیف لحظه های شکوهمند مجاهدت ها و ایثارگری های مردمی و پایداری و حماسه ی هشت سال دفاع مقدس اختصاص یافت . سبک شعری اوستا منتسب به سبک خراسانی است و منتقدان ، او را از پیشاهنگان سبک خراسانی نو می دانند . جز قصیده که شهرت عمده ی اوستا بدان است ، اشعار فراوانی در قالب های گوناگون از او در دست است که گواه عاطفه ی پویا و ذوق بارور اوست . شکوفه ی اشک از نمونه های ارجمند و زیبای شعر اوستاست .
حتی خلاصه برداری قسمت دوم رو باز هم میشه خلاصه تر کرد !
تو قسمت دوم می بینید همین که یه اشاره ای به دفاع مقدس بشه کافیه و لازم نیست کل جمله رو درنظر بگیرید یا مثلا جمله "اشعار فراوانی .... " عملا فاقد ارزش سوالیه پس بهتره کل جمله در خلاصه نویسی حذف بشه !
باز هم میگم خودتونو بذارید جای طراح سوال و ببینید چه طور میشه از این قسمت سوال طرح کرد !
مثلا تست فرضی " سبک شعری کدام شاعر خراسانی است ؟" نسبتا قابل قبوله پس باید این نکته رو در خلاصه هاتون به طور خاص داشته باشین ولی تست " کدام شاعر بر اثر سکته قلبی درگذشت ؟!" معمولا توی کنکور سراسری به صورت خاص نمی یاد ( من تا حالا تست این تیپی ندیدم ! ) و اگر هم بیاد همراه با چند تا جمله توضیحی اضافه تر می یاد ! پس می تونین تو خلاصتون حذفش کنین ! ( البته من تو خلاصه قسمت دوم آوردمش ! :46: )
به نظر من بررسی تستهای کنکور سال های قبل خیلی به خلاصه نویسی به خصوص تو درسهای عمومی کمک می کنه !
اینم تست کنکور ریاضی 87 در رابطه با مطلب بالا :
عبارت " در بروجرد متولد شد و بر اثر سکته قبلی در سال 1370 درگذشت . آشنا به ادبیات کهن ایران و ادبیات جهان بود . عمده ی سروده های او بعد از انقلاب به توصیف مجاهدت ها و پایداری مردم در دوران هشت سال دفاع مقدس اختصاص دارد ." معرف کیست ؟
الف) سلمان هراتی
ب) نیما یوشیج
ج) علی اسفندیاری
د) محمدرضا رحمانی
مطالب بالا نظر شخصی منه و خوشحال میشم بقیه دوستان هم نظراتشونو بگن !
با توجه به طولانی شدن پست بررسی سایر درسها می ره برای پستهای بعدی تا دوستان اذیت نشن !
موفق باشید ! :11:
چرا من پيدا كردم به موقش درباره كنكور 87 حرفاي زيادي دارم كه حتما ميگمنقل قول:
اگه برنامه ربزي داشته باشي به همه چي ميشه رسيد اين چيزا همش حرفه بگردين مشكل اصلي رو پيدا كنين!!نقل قول:
---------------------------------------------------------
كانونيا خسته آزمون نباشين
امروز پشتيبان ما 15 دقيقه زودتر برگه رو از ما گرفت اعصابم خورده گفت تو نظر سنجي اشتباه نوشتن ازمون تا 11:45 دقيقس
داش سعيد عينك خيلي بت مياد!!
سلام......بچه ها خسته نباشيد ...... كانوني ها چه خبر؟؟؟؟؟ آزمون خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟ من كه هفته بعد هم آزمون دارم (سنجش):41::46:
نقل قول:
وقتي نكات مربوط به يك موضوع را از چندين كتاب استخراج مي كنيم و به طور فشرده در يك دفتر جمع آوري مي كنيم ديگر براي مرور لازم نيست همه اين كتاب ها را ورق بزنيم و مي توانيم با استفاده از يادداشت هايمان آن موضوع را به سرعت و حتي چندين بار دوره كنيم . يادداشت برداري حجم كارها را هنگام مرور كم مي كند و مرور ما را آسان و سريع تر مي كند.
فوايد يادداشت برداري:
1-افزايش تمركز و دقت
2-افزايش يادگيري
3-كاهش حجم مطالب
4-مرور آسان و بيشتر
5-افزايش قدرت حافظه
معمولا وقتي موضوعي را براي اولين بار مي خوانيم فكر مي كنيم همه جملات و نكات آن مهم اند و بايد همه ي آن را يادداشت كنيم .اما با گذشت زمان و مرور بيشتر آن موضوع شناخت ما از آن بيشتر مي شود تا حدي كه متوجه مي شويم كه كدام نكات آن درس پر اهميت و كدام يك كم اهميت ترند.به همين دليل بهتر است هنگام خواندن يك مطلب جديد به جاي يادداشت برداري نكات مهم آن را علامت گذاري كنيم و در مرورهاي بعدي كه شناخت بهتري از آن پيدا كرديم از مطلب يادداشت برداريم .ضمنا به گونه اي يادداشت برداريد كه خودتان بتوانيد آن را بخوانيد!!!!!
در اوايل كار چون در فن يادداشت برداري مهارت كافي نداريم نوشته هاي ما پرحجم و زياد خواهد بود.بهتر است هنگام دوره هاي بعدي آن موضوع يادداشت هاي خود را تجديد كنيم و آنها را اصلاح كنيم.يعني جملات و راه حل هاي كوتاه تر را جايگزين نوشته هاي قبلي خود كنيم و هم چنين نكته هاي نامربوط و كم ارزش را از مجموعه ي يادداشت هاي قبلي حذف كنيم.
يادداشت هاي پراكنده ي يك درس ارزش زيادي ندارند و كمكي به ما نمي كنند پس بهتر است يادداشت برداري خود را به طور منظم انجام دهيم تا مجموعه مطالب گردآوري شده از يك درس به صورت يك خلاصه ي كامل و قابل استفاده باشد به طوري كه ما را از مراجعه مجدد به كتاب هاي خوانده شده بي نياز كنند.
علامت گذاري و خط كشي كتاب هم روش بسيار مؤثري براي افزايش تمركز و دقت است .اين كار ما را نسبت به خواندن معمولي بسيار فعال تر و تيز تر مي كند .فراموش نكنيد كه علامت گذاري و خط كشي نوعي يادداشت برداري پراكنده است.
در موارد زير اولويت با يادداشت برداري است:
*مفاهيمي كه مستقيما در كتاب اشاره اي به آن نشده است .
*چند مطلب پراكنده اما مرتبط كه بايد در يك جا نوشته و جمع بندي شوند.
*جملاتي از كتاب كه مي توان آنها را ساده تر نوشت.
در موارد زير از خط كشي و علامت گذاري استفاده كنيد:
*جملات مهمي از كتاب كه اگر بخواهيد آنها را خلاصه كنيد بايد تمامشان را بنويسيد.
*اگر در يادداشت برداري تبحر نداريد و يادداشت برداري شما كند و وقت گير است.
*اگروقت كافي براي يادداشت برداري نداريد.
فراموش نكنيد كه يادداشت برداري به خاطر نوشتن مؤثر تر از خط كشي است ولي استفاده از هر دو روش مي تواند ايده آل باشد.
براي يادداشت برداري از هر درس مي توان از روش هاي مختلفي استفاده كرد به عنوان نمونه در درس دين و زندگي مي توانيم زير كلمات كليدي آن خط بكشيم يا با علامت فلش كلمات كليدي را به يكديگر وصل كنيم.
در ابتداي كار خلاصه نويسي شما يا طولاني است و يا آنقدر خلاصه است كه مي بينيد بسياري از نكات را در آن جا انداخته ايد.نا اميد نشويد مهارت شما در خلاصه نويسي اولا به تمرين زياد و ثانيا به ميزان يادگيري مطالب بستگي دارد .هر چه فنون شما در مطالعه بيش تر باشد خلاصه هاي درس شما كوتاه تر خواهد شد.
منبع:كنكورت را قورت بده (انتشارات كتاب سبز):40:
سريع تايپ كردن هم نعمتي است. :8::5::31:
سلام آزمون کانون رو چیکار کردین؟
من:45: ناراحتم آخه خراب کردم.:41:
منم خرابیدم یعنی به قولی ری...م :31: فعلا که درصدام روی سایته تا عصر کارنومه وگیریمنقل قول:
ادبيات پيشدينوزندگيزبان پيشرياضي پيشقافيه و عرقافيه و عرعربي پيشدعربي پيش -تاريخشناسجغرافيا پيعلوم اجتمافلسفه پيش 1808625260035 76
ببین اصلا به چیزهامم( ینی منطورم خیالاتمه ) نیست :31: تازه من پشت کنکوریم قبول نشه باس برم همالی دولت :20::31: با عرض احترام به اونجنابان(دولتو میگم!)
ولی شوخی به بغل من دیگه واسه آزمون بعدی میخام بابای کاظم رو دربیارم:27: پیش بینی می شود اینجانب 120 ساعت در عرض 2 هفته مطالعه شود :20:
درصدای من خوبه ولی زیستو ..................:(
این هم فاجعه ی علمی این قرن :دی درصدای من!
ادبیات پیش 18
دین و زندگی 0
زبان 8
ریاضی 6 (تقلب!)
قافیه عروض 1 25
قافیه عروض 2 26
عربی پیش 0
تاریخ 35
اجتماعی 76
مگه شما انسانی بودی ؟
یه توصیه :
این قدر اینترنت نیا :دی
سجاد جان هم كه با كانون مصاحبه كرده !!!!!
چشممون روشن!! فقط نميدونم چرا با مجله دبيرستاني ها مصاحبه كرده!!
سجاد کیه ؟نقل قول:
سجاد فولادي قلعه نفر اول كنكور 87نقل قول:
توی مجله ی امروز که دادن دستمون؟
اووووووو واقعا؟نقل قول:
داش سعيد عينك خيلي بت مياد!!
آزمون انگار آسون بود اما یه حالی بود حالا هم نمیتونم بگم چی میشه اما درصدام خوبه کی میاد آخه؟
نه تو قسمت اشتراك مجله عكسشو زدننقل قول:
بله واقعا!!!نقل قول:
رتبه ها رو زدن
مال من که درصدام خوب بود نمی دونم چرا اینقدر رتبم بد شده :(
شما چی طور؟
سلامنقل قول:
اون مصاحبه با مجلهی مدرسمون (سروش) بود که قلمچی بدون اطلاع من اون رو چاپ کرده! خودم دیروز صبح که مجله توی یکی از مدارس اومده بود فهمیدم. بزودی حالگیری اساسی ازشون میکنم!!
کارنامرو چطوری میزارین رو سایت؟!
ببخشيد شما؟!!!!!نقل قول:
مرجع ضمیر خودمم.نقل قول:
بوسيله print screen كه روي كيبرده!نقل قول:
سلام
من هم خراب کردم...
تو اختصاصی ها گسسته و تحلیلی رو خراب کردم تو عمومی زبان....
فیزیک رو هم یه جورایی آره...
سهیل جان سلامنقل قول:
ایشون سجاد فولادی هستند..
یعنی به عبارت دیگه: طرف خودشه!!
رفتم دیدم کارنامه ها اومده گفتم کارنامه رو بزارم شاید آخرین باری باشه که کارنامه میزارم شاید هم نه!!! آخه برادرم کامپیوتر رو دیگه به کل ازم گرفت!!! قبلا هر هفته 1 ساعت بهم می داد ولی الان دیگه به کل ازم گرفت تا بعد کنکور!!!!شاید برم از کافی نت کارنامه بزارم اونم فقط هر دو هفته یک بار...اینم کارنامه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها واسه ازمون بعدي همه مبحثاي پايه رو ميخونيد؟من فكر نكنم برسم يك سري از اختصاصيارو بخونم.ولي عمومي رو تمام تلاشمو سعي ميكنم بكنم.اخه ديگه نميرسيم خيلي بخونيمشون
اینم مال من
روی 10 زیست حدود 60 رتبه افتادم از دوستم عقب چرا ؟
اینم درصدام
شیمی ها رو اون 86 درصد زده بود ولی من هر دورو 100 زدم
اون زمینش رو فقط 81 زده و زیست رو 80 :(
چرا مگه 10 درصد زیست چرا اینجوری میکنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بابا ای ول دکی جون!!!:11:
اینم کارنامه ی من.گسسته رو بخونیین 87 و ضمیمه ی شیمی رو 90 .نمی دونم چرا من انقدر زیاد اشتباه وارد پاسخ نامه می کنم
کد:http://i43.tinypic.com/2cz6kjr.jpg
قابل توجه کنکوری ها!:40:
یکی از دوستان لطف کرده یه گروه درست کرده برای کنکوری ها!
هرکی دوست داره می تونه بیاد درخواست بده :46:
ممنون:11:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=636