باز هم سلام .
فردا اگه خدا بخواد ، می خوام برم پایتخت ، یه عدد تاچ 64 گیگی ابتیاع کنیم ، برای دوست شفیق مون ... ( کادوی تولد )  :5::10: 
می دونم باید آک باشه ، گارانتی نداره ، الکی تو پاچه ام نکنن ، دیجیتال ، یا کریستال ، یا نگاره بد نیستن و محتویات رو می دونم :
1 _ اگه برای خرید ، لازمه نکته خاص دیگه ای رو رعایت کنم ، بگین ، مثل این که مید این کجا باشه ؟ ( همه چینی ان ؟ ) 
2 _ از کجا بفهمم کدوم فریم ویر نصب هست روی تاج ؟ (a.z.p.z عزیز گفت که پشت اش باید آی تیونز 9.1 به بالا باشه ) آیا جای دیگه ای چیزی قید می شه ؟ ( a.z.p.z  جان ، من نام شریف تون رو نمی دونم ، شرمنده :11: )
3 _ انگار فرست بوت اش در حالت ری استور هست . پس چطوری تست کنم ؟ یا اصلا لازم نیست مته به خشخاش بذارم و تست کنم ؟ 
و سوال آخر این که می شه از آی تاچ به عنوان فلش استفاده کرد ؟ برای جابجایی فایل ؟ اگه جواب نه هست ، آیا بعد از بریک کردن هم نمی شه ؟ 
دوستان کسی موردی به ذهنش می رسه برای خرید ، لطف کنه بگه که استقبال می کنم 
ادیت : دیدی باز یادم رفت . می خواست بپرسم آیا قرار نیست که اپل یه بار آپگرید کنه سخت افزار رو تازگی ؟ یعنی الآن بخریم ، فردا 4g ریلیز نشه یوهو ما رو ضایع کنه ؟ بعد این که اگه پس فردا فرم ویر ریلیز شد ، راحت می شه آپ کرد ؟ یا اون دستگاه هایی که با فریم ویر بالاتر بیان ، مزیت خاصی دارن ( نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ؟ )
فقط این که تا فردا ساعت 4 دوستان ریپلای کنن ، که من 4 می رم سمت پای تخته :31:
مرسی 
یا حق