برای همه این اشکال وجود داره من یکی نتونستم بدونم چرا اینطور میشهنقل قول:
8600 gtنقل قول:
Printable View
برای همه این اشکال وجود داره من یکی نتونستم بدونم چرا اینطور میشهنقل قول:
8600 gtنقل قول:
نکست جنریشن چیه ؟؟؟
زاقعا بازی رو نکست میکنه؟یا الکیه؟
Next-Gen:نسل بعد.نقل قول:
نوعی از فیفا که در اون گرافیک،گیم پلی،فیزیک و... عالی کار شده و برای کنسول های PS3 و XBox360 منتشر میشه.
Current-Gen:نسل حال
که نسبه به نکست در سطح پایینتری قرار میگیره و برای Wii،DS،PS2
نسخه PC چیزی بین نکست و کارنت هست
نسخه موبایل هم که سطح خیلی پایینی داره
یه گروهی اومدن فیفا رو ادیت کردن و فقط یه ذره شبیه نکست کردنش وگرنه بازیو نکست نمیکنهنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی 100 پستگیم مبارک!!!!!!!!!!!!!!!
ن که نصب کردم الکیهنقل قول:
با سلام
من وقتی میخوام وارد باری بشم بصورت تیم انتخاب نمیشه ومن فقط میتونم یکی از بازیکنا را هدایت کنم ولی میخوام کل تیم دستم باشه . کسی میتونه کمکم کنه . ممنون از شما دوستان
باید گزینه تیم)team)رو بزنی.نقل قول:
گفتم که team انتخاب نمیشه ویه پیغامی میده که باید ok را بزنینقل قول:
2 تا گزینه هست یکی Be A Pro یکی هم کیک آف معمولی هست که تیمی هست اگه انتخاب نشه حتما یه اشکالی تو نصب دارید یا کرک مشکل داره دوباره نصب کنید شاید برطرف بشهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز سلام بابت این مشکل در اجرای فیفا 09 ببخشید که دیر شد اخه DVD فیفا 09 رو پیدا نمی کردم ولی الان دوباره گرفتم نصب کردم اجرا هم شد
در ضمن من ویندوز xp سریس پک 3 رو نصب کردم الان هم به خوبی اجرا میشه بازم شرمنده که دیر شد کمک خواستی بگو
موفق باشی
سلام دوستان!
نمی دونم اینو قبلا گفتم یا نه!
اینکه موقع پنالتی وقتیکه دورازه بان هستین دگمه شیفت رو بگیری و نگهداری و با زدن دکمه پائین دروازه بان میشینه و با زدن دکمه بالا دروازه بان دستاشو بالا می بره!
برین امتحان کنید جالب هستش! : دی
یه پچ جدید هم هستش که مربوط به Minikit بوندسلیگای هستش و تمام تیم های لیگ یک بوندسلیگا رو شامل میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود با حجم 1,6 MB :کد:http://www.fifa4fans.de/downloads/screens10/1_bundesliga_minikit_patch1.jpg
کد:http://www.fifa4fans.de/downloads/download_fifatainment.php?id=345
اگه اول پیغامه نوشته Oops! یعنی بازیت Register نشده و باید کرکش کنی.نقل قول:
کرکش تو همین تاپیک هم هست.:10:
next gen در کدوم بازیهای pc به کار رفته؟
فعلا هیچ کدوم از بازیهایی که برای pc عرضه کرده نکست جن نبوده و انتظار نکست بودن بازی جام قهرمانان اروپا هم خیال واهی هست من مطمئن هستم که اولین بازی نکست جن فیفا همون فیفا 10 خواهد بود.نقل قول:
مگه از فیف 10 خبر داری!
خبر کامل نه ولی به احتمال 90% نکست جن خواهد بودنقل قول:
میشه خبرهای که در مورد فیفا 10 رو داری برام بزاری
آره اگه خبری از فیفا 10 داری لطفا برام pm بده.
سلام؛نقل قول:
اتفاقا اگر به صحبتای ea موقع اومدن 08 دقت کنید گفته موتور بازی تا بازی fwc2010 همین خواهد بود پس اگه ea نخواد زیر قولش بزنه میشه گفت تغییر زیادی رو در فیفا 2011 خواهیم دید. حتی اگه نکست نشه بازم بهبود نسبی پیدا می کنه.
البته بازم میگم:
اگه ea زیر قولش نزنه
بابا اصلا ea وقتی چیزی میگه باید شایعه حسابش کرد.2 روز بعد همه چی تغییر میکنه.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نوشته شده توسط electronic arts ea [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در مورد فیفا10 خبرهای ناقصی دارم از جمله نکست بودن که فکر کنم باشه بعد اینکه طرفدارای زیادی از نکست نبودن یورو 2008 اظهار نارضایتی کردند ea تصمیم گرفت فیفا 09 رو در عین کارنت بودن به گونه ای گرافیکی طراحی کنه که البته من معتقدم واقعا این کار رو نتونست به خوبی انجام بده . به نظر نمیرسه بازی ucl که احتمالا 3 ماه دیگه قراره منتشر بشه هم نکست باشه و ea همه سورپرایز هاش رو واسه فیفا 10 قرار داده من این احتمالات رو میدم شما فعلا همه این ها رو غیر موثق فرض کنید چون پایه اساسی نداره ولی واقعا قابل پیش بینی هست به قول دوستمون این ea هر روز یه سازی میزنه و واقعا نمیشه یه حرف محکم و قانونمند در مورد این شرکت ارائه کرد. در کل بهتره یک سال دیگه صبر کنیم و امیدوار باشیم بازی محبوب ما از رقیب ژاپنیش عقب نیافته تو زمینه گرافیکنقل قول:
من این پج ng رو که واسه بازی اومده رو نصب کردم ، کلا بد نیست یک سری تغییر تحول به وجود میاره ولی از نظر گیم پلی کوچکترین تفاوتی نداره و در کل اصلا شبیه ng نشده و فقط یه سری چیزها رو عوض کردن
حالا یه مشکل بزرگ که ححل نشه مجبورم فیفا رو دلیت کنم و دوباره نصب کنم پس کمک :
بعد از نصب پج تماشاگرای الدترافورد همشون لباسشون آبی شده انگار همشون طرفدار چلسی شدن ، چکارش کنم این لعنتی رو
من هم وقتی نصب کردم بیخیال شدم و دوباره نصب کردم وقتتو با اینا تلف نکن از تو My Document سیوات رو بردار دوباره نصب کننقل قول:
والا منم نصبش کردم بیخیالش شدم و از نو بازی رو نصب کردم ضمنا" از شما کروزر جان تشکر میکنم واسه مطلب
من که مدتها بود فیفا09 بخاطره منیجر09 کنار گذاشته بودم حالا بعد از پیدا نکردن کرک پشیمون شدم و سخت چسبیدم به خود فیفا09 و خیلی باش حال میکنم
برادرا پس کی پچ لیگ برتر اماده میشه؟؟؟ما منتظریم!!!!
سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی در بازی داشتم
لطفا جواب بدین
من فوتبال رو از طریق جوی استیک بازی میکنم
ولی وقتی وارد بازی میشم و میخوام تنظیمات مربوط به دگمه های جوی استیک رو اجرا کنم
خود به خود بازی مکث میکنه و نمیذاره من تنظیمی رو اجرا کنم
و باید از بازی خارج بشم
ای بابا قرار بود صحنه های جالبی خلق کنین و سیوشو بزارین همه حال کنیم پس چی شد؟ :31:
نه بابا خودم باید شروع کنم :31:
اینم گل طوفانی از xavi :31:
گل قشنگیه ولی از این بهتراشم هست میزارم منتظر باشین :31:کد:http://rapidshare.com/files/180736861/XAVI.rar.html
با این مشکل تا حالا مواجه نشدم ... ولی اگه دسته ات برنامه نرم افزاری داره می تونی روی خود اون برنامه دکمه ها رو تنظیم کنی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول منم این رو میزارم
کد:http://www.megaupload.com/?d=V332U10E
من که نتونستم لینکو باز کنم اگه میشه یه جای دیگه آپ کن مرسی :46:نقل قول:
سلام
میخوام بازی رو بخرم نمیدونم از چه شرکتی بخرم؟
آیا تکین خوبه یا نه؟؟
باشه اینهاشنقل قول:
دوست عزیز من یه جای رو پیدا کردم که فیفا رو بالیگ برتر همراه با ورزشگاه ازادی و منوی فارسی داره میفروشهنقل قول:
آیا تکین خوبه یا نه؟؟
من هم از تکین بازی خریدم خوبه ویکی برای دوستم هم از سایت خودمون گرفتم خوبهکد:http://www.-------------/
باشه اینهاش سالمهنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/180964508/E.zip.html
دوست عزیز من یه جای رو پیدا کردم که فیفا رو بالیگ برتر همراه با ورزشگاه ازادی و منوی فارسی داره میفروشهنقل قول:
آیا تکین خوبه یا نه؟؟
من هم از تکین بازی خریدم خوبه ویکی برای دوستم هم از سایت خودمون گرفتم خوبهکد:http://www.-------------/
لینک رو درست نمیزنه که....نقل قول:
فاصله دار بنویس ببنم برای کجاست؟؟
جای تو باشم ویرایش شده نمی خرمنقل قول:
بالاخره بعد از قرنها بازی رو تونستم اجرا کنم....(از تکین خریدم...ویرایش نشدس ولی خوب دو سی دی هستش...زبان بازی رو فقط انگلیسی گذاشتن)
چندتا سوال داشتم(با کیبورد بازی میکنم)
1. دکمه تکل کدومه؟
2. میخوام تنظیمات دکمههای بازی رو به سبک نسخههای قدیمی فیفا بزارم(مثلا d شوت--s-پاس----a-سانتر وتکل--e سرعت و پاس تو عمق) اگه ممکنه دقیقا بگین هرکدوم چطوری بزارم...
3. بازی یه جوریه...ظاهرا کیفیت گرافیکیش پایینه....با اینکه گرافیک من بالاس...بگین چطوری بازی رو روی بالاترین کیفیت گرافیک اجرا کنم.
4. پچهای مربوط به تیم ملی ایران ولیگ برترو پچهایی که به نظرتون جالب اومده و... رو اگه ممکنه بدین..
تورو خدا ناامیدم نکنید...بعد از چندماه تونستم این بازی رو اجرا کنم...بدجوری تو کفش موندم
راستی این لگ برتر چی شد؟ krauser
1-برو توی تنظیمات (داخل بازی) روی کنترل کیلیک کن بعدا" لیست دکمه ها میاد جلو در سمت راست sliding tackle رو با میل خودت انجام بدهنقل قول:
2-
pass= s
trough ball = w پاس عمقی
cross/long pass= a سانتر
shoot= d
sprint = e سرعت
tigger run =q
pace control = z
cancel/dummy= c
gk charge=shift
sliding tackel = a تکل
standing tackels= s or d با گرفتن این دکمه به سمت بازیکن حریف میره سلیقه خودته انتخاب کن
switch player = q or r سویچ کردن روی بازیکن من خودم ازr استفده میکنم
وقتی میری توی بازی بعد از نصب خودش بازیرو با کیفیت بالا پیش فرض کرده ولی میتونی از داخل بازی my fifa 09 رو انتخاب کنی بعدا" گیم سیتینگ (game setting) بعد از کلیک کردن روی ان صفحاه ای ظاهر میشه با زدن کیو q به منوی میرسی که رزولیشن بازی و سایر تنظیمات بازی در ان کنجانده شده وبا سلیقه خودت انها رو انتخاب کن
برای پچ ها هم نمیدونم از دوستانی که پچ درست میکنند ببپرس مثل کروزر
این فایل رو بگیر ودر پوشه سیو خودت در my decument بعدا" fifa 09 بعدا" پوشه user فیل با نام devdata هست خذفش کن بعد این فایل رو بگیر در همون جا کپی کن بعد از کپی کردن بو تو جای که بازی رو نصب کردید در دایرکتوری بازی پوشه data رو انتخاب کن بعد محتویات پوشه input رو خذف کن بعد بازی رو اجرا کن تمام
کد:http://rapidshare.com/files/181014430/devdata.dat.html
یه سوال دیگه
این بازی مثله PES چیزی مثله BAL نداره؟؟
فکر میکنم خودم که قسمت Be a pro تو همین مایهها باشه ولی خوب خیلی فرق میکنه مثلا ترکیب تیم را خودمون باید بچینیم...
میخوام حالتی باشه که تقریبا مثله BAL تو pes باشه...
اگه کسی توضیحی داره در خدمتم