كد پستي؟ واسه كجا كد پستي از شما ميخواد؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
كد پستي؟ واسه كجا كد پستي از شما ميخواد؟؟؟؟؟نقل قول:
موقع ثبت نام کردن........
شما می تونید 11111 رو وارد کنید و قبل از اینکه چک بشه سریع sign up رو بزنید ( با کشور ایران ) یا اینکه عراق رو انتخاب کنید ( در این صورت کدپستی نمی خواد ) و بعد از اینکه آی دی رو ساختید می تونید تغییر بدید و ایرانش کنید .نقل قول:
مطمئنيد كد پستي هست؟؟ شايد كد كشور هست؟؟؟نقل قول:
منظورشون postal code هست .نقل قول:
آره - ايران رو انتخاب كن و بعد 00098 بزن.
آقا یاهو بازم بستس؟
نه بازس :31:نقل قول:
آقا یاهو بازم بستس؟
پس چی شد یهو یاهوی من دیروز قطع شد
به Isp هم زنگ زدم گفت از طرف ما نیست شاید مخابرات قطع کرده
شایدم دیروز رعد و برق زده قطعش کرده :دی
سلام من نميتونم با مسنجرم عکس يا موسيقي ارسال کنم يا بگيرم البته حجم خيلي پايين رو هم ميگيره هم ميفرسته با اين مشکل چکار کنم :41:
سلام چه جوري سوالم رو اينجا بنويسم؟
ISP تو عوض کن . اگه درست نشد . چیزای دیگه رو بررسی کن . من که دارم استفاده می کنم . Isp : شاتل
چه کد پستی رو..؟نقل قول:
بزن هندنقل قول:
کد پستی : 123456
نه دوست من ؛ به همین راحتی که Isp عوض نمی کنه... بعدشم اگر بخوای عوض کنی یه هفته باید معطلی بکشی...نقل قول:
شما باز تست کن ...!
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
ZIP code :12345
نقل قول:
اصلا اعتباری به ترنسفر یاهو نیست . شما فایلت رو تو یکی از سایت های آپلود مثل :
آپلود کن و خلاص . سرعت آپلود هم رو سرور یاهو کمتر از سایتهای دیگس .کد:www.up.--------.com
ببخشید که از نقل قول استفاده نکردم و این باعث سوتفاهم شده .نقل قول:
من به دوستمون که گفته بود مسنجر کار نمی کنه گفتم که Isp رو عوض کنه . با دایل آپ کانکت بشه .
در مورد zip code هم هر چی بزنید قبوله . فقط باید بزاریش واسه آخر کار همون لحظه که وارد کردی enter رو بزن قبل از اینکه چک کنه . اگه نشد شما یه کشور دیگه که کد نمی خواد (عراق ) رو انتخاب کن و انجام بده . بعد از ساخت آیدی می تونی کشور رو عوضش کنی .
عزیز جان ! بازم این که یاهوی آدم کار نکنه دلیل نیمشه شما فک کنین باید Isp فوری چینج بشه..!نقل قول:
1001 راه هست که شما می تونین تست کنین که چرا بالا نمیاد.. فک کنم بهترین راه این باشه که شما
عوض کردن Isp رو بذارین واسه خان ِ آخر..!
سلام
تو ورژن 10 چرا از ویس و وب نمیشه استفاده کرد ؟یعنی غیر فعاله...:13:
من الان از ورژن 9 استفاده میکنم..ولی وقتی از IM میخام استفاده کنم لود نمیشه..و ارور میده ... unable to loading سرعتم بد
نیست...
مشکل از کجاس ..؟:13:
براي نشون دادن وب اول پنجره کسي که ميخواي وب نشون بدي رو باز کن بعد برو قسمت Actions بعد More Actions و بعد Invite to View My Webcam رو انتخاب کننقل قول:
براي ويس هم بعد از رفتن به قسمت Actions بر روي Invite to Conference کليک کن
اون که غير فعاله Video Call و Voice Call هست که ايران فعال نيست.
ممنون، ولي ميخوام به طور آنلاين و همزمان فايل رو بفرستم در همين حال که فايل رو سند کردم طرف مقابل همون موقع بتونه دريافت کنهنقل قول:
از این نرم افزار استفاده کن :نقل قول:
LimeWire Pro v5.4.8 Retail
کد:http://bindownload.com/archives/1389/01/22/limewire-pro-v5-4-8-multilingual-retail.php
سلام به همگی. دو تا سوال
یک این که چت روم های ایرانی رو چه طوری تغییر بد؟
دو این که میشه کاری کرد چت روم های یاهو فارسی رو بهم نشون بده؟؟
دوست عزيزم متاسفانه منظور سوالاتت رو نفهميدم! :31:نقل قول:
سلام من میخواهم کسی با من بچته!
irmx2010
دوستان مدتی هست هر کاری میکنم آواتارم عوض نمیشه !! هر عکسی میزارم اون گوشه سیاه میشه !!!
مشکل از کجاس ؟
منظورم اینه که میخوام چت روم هایی که خودش نمایش میده فارسی و برای ایران باشن. الان همه رو غیر فارسی نشون میده.
یا اینکه یه چت روم ایرانی معرفی کنین.
W هایی که جلوی روم ها مینیویسه یعنی چی؟
کسی نیستت:20:نقل قول:
چت روم های ایران در یاهو!
1) yahoo categories ------------------>regional ------------------>asia ------------------>asia global chat
yahoo categories ------------------>cultures & community ------------------>countries and cultures ------------------>persian chat (2
دوستان یه سوال داشتم و اون اینکه
سایتی هستش که با دادن آیدی فردی از از زمان اخرین لاگینش در یاهو مسنجر خبر بده
بصورت تاریخ روزش و ساعت
؟؟؟
نقل قول:
جواب ؟؟؟؟ سایتی هستش ؟
سلامنقل قول:
من یه سایت میشناسم که باید توش عضو شی و در اون زمان آنلاین بودن رو نشون میده...یعنی مثلا یهID رو
Addمیکنی و از زمان Add کردن هر زمان اون فرد On باشه مدت زمان On بودنش و تاریخش رو نشون میده مثلا
مینویسه 3ساعت قبل...ولی باید کمتر از 24 ساعت دوباره چک شه چون اگه بیشتر از 24 ساعت اون آی دی چک
نشه غیر فعال میشه ودوباره بعد از چک کردن فعال میشه و بدی دیگه ای هم که داره اینه که invisible بودن رو
میزنه :46:offline...
کد:http://www.myspytool.com
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2773233&postcount=65
نقل قول:
4 سال پیش این سایت رو دیده بودم..
اما فک نکنم معتبر باشه ؛ اون موقع هر چی تست کردم نشد..!
الانو نیمدونم..
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
نقل قول:
فک نمی کنی بری تو روم بهتر باشه دوست من..؟
نقل قول:
واسه منم یه مدت مشکل داشت ..ولی الان راحت میرم چک میکنم و مشکلی نداره :46:
نقل قول:
اگه این طوره که خیلی خوبه... راستش دیگه حوصله نداریم واسه این کارا..!
بچه ها راهی هست که بفهمیم یه نفر چند تا ایدی داره که باهاشون آن میشه
نقل قول:
فقط یه راه داره ؛ اونم که بری پشت سیستمش و از ریجستری بفهمی..