خوب اینکه راحلش آسونه یه کد بزار واسه وایرلستنقل قول:
نرم افزار 100% تو بخش نرم افزارها هست اگه نبود درخواست بده برات میزارند-من قبلا داشتم اما شرمنده باور کن پیداش نکردم وگرنه حتما واست میزاشتم
Printable View
خوب اینکه راحلش آسونه یه کد بزار واسه وایرلستنقل قول:
نرم افزار 100% تو بخش نرم افزارها هست اگه نبود درخواست بده برات میزارند-من قبلا داشتم اما شرمنده باور کن پیداش نکردم وگرنه حتما واست میزاشتم
من وایر لس نیستم منظورم ویروس بود
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=78247
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=188275
این 3تا رو پیدا کردم فکر کنم دومی و سومی بهتر باشهکد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=75683
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
نقل قول:
یه کسپر دانلود کن که هیچی حریفش نیست قبلا nod بود اما حالا به گرد پاش هم نمیرسه--آپدیت نکردش بهتر از nod به روزه
سلام
من چنتا سوال آماتوری داشتم:
بنده از اینترنت نداگستر استفاده میکنم:
1)شبانه از ساعت چند شروع و تا چه زمانی هست؟
2)برای شبانه نیاز به یوزر و پس جدا هست؟
3)اطلاعات ترافیک و میزان مصرفم را در کجا مشاهده کنم؟؟(تو سایتش که خبری نبود!!!)
دوستان الان حدود دانلود 128 صبا چنده ؟
واسه اينترنت شبانه صبانت مودم هايي كه خودكار انلاين ميشن رو چجوري راه بندازيم كه رايگان شه؟
مودم که لازم نیست خودکار وصل بشه.
شما باید مودمت دائم وصل و روشن بشه.
فقط تو ستاپ کامپیوترت تعریف کن که سر ساعت روشن بشه و دانلود شروع بشه
درود
کسانی که از پارس آنلاین دارند وضعیتشون چطوره؟
از نظر سرعت توی روز و قطعی و پشتیبانی.
ممنون.
دوستمون که قرار بود تو مرکز سپاهان شهر پیشگامان بگیره گرفت ؟وضعش چه طوره ؟؟
من بعد 3 هفته وضعم که بهتر نشده بدترم شده بازم به تستای 3 دیشبم الان که این وضعمه دانلودمم 15 کیوبایت بیشتر نمیشه سایتم که اصلا باز نمیکنه یا 1 ساعت بعد باز میکنه --این دیگه چه وضعیشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.speedtest.net/result/878200959.png
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تحت مخابرات خرازی هستم و فقط خودش میدن که ۴هفتس نداده بعدش هم،شرکتای دیگه هم نمیدن
شما از کجا میگی شرکتای دیگه نمیدننقل قول:
من خودم شاتل دارم
شرکتای پارس آنلاین
پرنیان نت
نداگشتر
هم سرویس میدن تو مخابرات خرازی
مگه اینکه خطتون مشکل داشته باشه
وضع پارس آنلاینی ها الان چطوره ؟شبانش چی ؟
آقا مودم sy800c نصبش چطوريه
نقل قول:
فکر کنم مرکز خرازی چندتا پیش شماره داشته باشه و رو بعضی پیش شماره ها نشه-مثلا سپاهانشهر تمام پیش شماره هاش رو همه میدند اما رو 653 هیچ کدوم از شرکتا نمیدند
یا بهارستان 680-681 رو بااینکه نوشته میدند-اما اکثر شماره هاشو نمیدند --فکر کنم یه محدودیت هایی رو بعضی خط ها باشه
پیشگامان سیستم اعتبارش رو به مگابایت تغییر داده.یعنی الان مقدار اعتباری که دارید به مگابایت شده.
اینو دیروز یادم رفت بگم که پیشگامان از دیروز تا الان مجانی شده!
نمیدونم دلیلش چیه ولی هرچی دانلود میکنم هیچی کم نمیکنه!
چرا سرعت پیشگامان اومده پایین؟
من با 256 همیشه رو 48 دانلود می کردم.
الان به 30 هم نمیرسه
برا همه همینجوره؟
عزیز شده مثل عید که مجانی شده بود و سرعت اومده بود پایین.نقل قول:
برای من که قبلا 125 بود شده 100 !
نقل قول:
شوخی میکنی ؟من دیشب که وصل شدم ip رو زد My IP Address Location: Esfahan in Iran, Islamic Republic of
ISP of my IP: Rasaneh Esfahan Net
تو گوگل سرچ کردم دیدم ماله ایرانگیته--من اولین شبی بود که بعد از یک ماه تونستم از 1 شب تا 7 صبح با سرعت بین 90 تا 120 دانلود کنم البته از 6 تا 6:25 قطع شد اما توی 35 دقیقه بعد هم 120 داد--عجب سرعتی بود --منم تا تونستم دانلودد کردم میدونی چیه ؟احتمالا از بس زنگ زدمو اعتراض کردم سرعت شما رو گرفتند دادند من
دمشون گرم همیشه مثله دیشب باشه من 3 ماهشو 100 تومنم بگیره بازم شارژ میکنم واقعا عالی بود
1-راستی شما هم که پیشگمان دارید آیا مثل من هی ispتون عوض میشه شبا ؟مثلا با شهراد یه شب با ایرانگیت ؟
2- - چرا بعد یک ماه یه -243,305.26 از قسمت criedit change من کم کردند ؟؟
3- از کجای این صفحه میتونم بفهمم تاحالا چه قدر از 7.5 گیگم کم کرده ؟یا چه قدر پول مصرف کردم؟
من الان توی تب home اینو دارم Current Credit : 6,285.33 UNITS
بعد هم توی credit log
2010-07-17 15:34 -243,305.26
2010-06-24 22:56 -105,000
2010-06-24 12:39 -1
2010-06-24 12:39 410,000
2010-06-24 12:32 1
Totals
ReportTotal Credit Changes: 61,694.74 UNITS
PageTotal Credit Changes: 61,694.74 UNITS
Total Number Of Rows: 5
اینا رو من اصلا نمیفهمم --یعنی چی ؟از کجا بفهمم چه قدر مصرف کردم ؟
فهمیدم چی شده.نقل قول:
داداشم با وایرلس وصل شده بود!!!!
20 تا هم اون داشت می کشید!!!!
آقا این پیشگامان چه حالی داره میده
من که کل اینترنت رو دارم رایگان میگیرم
سرعت از دیشب تا حالا از 100 پایین تر نیومده
هورااااااااااااا
یا هوووووووووووووو
مطمینی رایگانه ؟کسی نیست به ما بگه از کودوم قسمت باید بفهمم در مجمع چه قدر مصرف و چه قدر دارم؟؟؟نقل قول:
آره منم دیشب فکر کنم ساعت 1 و 2 سرعتم روی 80 و اینا بوده
با اینترنت 256
دوستان یکی به من بگه اخه چکار کنم؟
من این شرکته نمایندگیه برام دو تا اکانت درست کرده یکی اخرش یه صفر بیشتر داره اون بدون صفره مال دفعه ی قبلیه که اینترنت گرفته بودم حالا این مشکلی نیست من پول ریختم برام شارژ کنن بعد اون یکی رو شارژ کردن یه من پسوردشو یادم نبود همینجوری ستاره ها که به جا رمزه رو کپی میکردم کانکت میشدم حالا اومدم رمزشو عوض کنم دیگه کانکت نمیشه هرچیم زنگ میزنم میگم پسورد اینو عوض کنید من بتونم کانکت بشم میگن نمیتونیم خرابه و از این حرفا
حالا من با این یکی اکانته که فقط 165.81 یونیت داره( یکی بگه یعنی به تومن چقدر؟) باید سر کنم
هیج جوری نمیشه پسورد درست اون یکی اکانتو پیدا کنم؟
من از دیروز تا حالا حدود 10-15 گیگ مجانی دانلود کردم!! :21:
اما امروز از ساعت 1 دوباره پولی شده بود!! تمام 800 مگابایتم پرید!
مجبور شدم 5000 بدم تا 1 گیگ شارژ کنم. :41:
اما ارزشش رو داشت :27:
من گفتم دانلود میکنم بعد که سیستمشون درست شد یهو کل 7 گیگو ازمون کم میکنند-دیشب هم بعد از 3رور 3شب که سرعت عالی بودو 100kb/s سرعتم بود بازم به سرعت آشغاله خودم برگشتم
دو تا سواله منو اینجا 1000 نفر پیشگامان دارند اما جواب ندادند
1- از کجا بفهمم چند گیگ دیگه اعتبار دارم؟؟؟؟
2-ماله شما هم هی روی شهراد و این چندروزه روی ایرانگیت میفته؟اصلا روی شهراد میرید؟
این 2 تا سوال یک خطم جوابش نیست
بابا سوال 1 که کاری نداره.
یه بار که تو محدوده شبانه کار نکردی مجموع سند و ریسیوت را ببین چقدر بوده و به ازاش چقدر کردیت ازت کم شده.
بعدم ببین چقدر کردیت دیگه برات باقی مونده.
با یه نسبت بندی مقدار مونده برات به دست میاد.
برا من که 256 دارم:
هر 10 گیگ تقریبا 410000 کردیت میشه.
آره منم پریشب با 90 دانلود می کردم ولی دیشب باز برگشته بود به 48نقل قول:
من گفتم دانلود میکنم بعد که سیستمشون درست شد یهو کل 7 گیگو ازمون کم میکنند-دیشب هم بعد از 3رور 3شب که سرعت عالی بودو 100kb/s سرعتم بود بازم به سرعت آشغاله خودم برگشتم
فکر کنم 1.5 برابر سرعت نامی بهت سرعت میده!!!!
زنگ زدم پشتیبانی این دفعه خیلی خوب جواب داد --یکی هست شبا که خیلی هم صداش آرومه اون اصلا جالب نیست حرفه خودشم میزنه
گفت این 2 روزه رایگان بوده گفتم دیگه نمیشه؟گفت چرا احتمالا واسه نیمه شعبان میشه-گفت معلوم نیست اما احتمال داره
واسه ریزکارکرد اینترنت هم گفت دیگه به پولی نیست و وارد صفحه اول که بشید در قسمت Current Credit میزان گیگی که دارید رو زده و دیگه به واحد پولی نیست یعنی من الان 6 گیگ دارم
حالا که من این قدر اطلاعات تخصصی :27: بهتون دادم یکی این سواله بگید (اخه یادم رفت از پشتیبانی بپرسم)
اینکه آیا شما هم روی شهراد میفتید ؟سرعت روی این isp افتضاح نیست؟باز نکردن سایتها و پینگ زیاد ؟
آقا الان کدوم سرویس بهتره؟
سرعت ثابت، شبانه رایگان
آره تو این چند روزه تغییر میکنه.نقل قول:
این آخرین تست منه:
اینم با چیز پی ان!:
فعلا پیشگامان داره سروری میکنه...نقل قول:
من که اساسی دارم حال میکنم
سرعت تغییر نکرده، چرا شایعه درست می کنید، :32::32::32: اگر هم تغییر کرده به این مقدار (که نکرده)
حالا باید شما بیاد بگید :9:!!!!!
بزارید این چند روزه یکم استفاده کنیم...
بازم می گم ، سرعت هیج تغییری نکرده،
نقل قول:
سرعت همون قبلیه -عینه قبل -اما این 3 شب من سرعتم 100 بود و شبی 1.5 گیگ زدم تو رگ
اما دیشب از 40 بالاتر نرفت امروزم از صبح تاحالا 50 یا نزدیکای 50 بود و با پینگ 400 تا 600 اما توی اون 3 شب سرعت روزانه من تا 120-130 هم رفت پس شایعه درست نکردم واقعا کم شده (البته نسبت به اون 3 شب وگرنه اگه بخوایم با یک هفته پیش مقایسه کنیم آره همونه و سرعت تغییری نکرده )
حالا اگه بخوام از نداگستر برم به پیشگامان آیا هزینه اضافی به غیر از شارژ بهم می خوره؟
شرایط خاصی داره یا فقط باید شارژش رو بخرم؟
و یه سوال دیگه اینکه 64k نامحدود پیشگامان رو کسی استفاده کرده؟ چطوره؟
نقل قول:
بله باید هزینه رانژه رو بپردازید 10000 تومان
شرایط خاص که نه واسه 512 باید گواهی اشتغال به تحصیل و 1-2 مگ جوازکسب ببری
درسته.نقل قول:
پس پریشب من با 90 دانلود می کردم.
پریشب با 48
دیشب هم تا صبح با 57
این سرعتا که می گم از حدود 2 شب تا 7 صبح کاملا ثابت بود. یعنی میزان دانلود 2 تا 3 با 6 تا 7 من دقیقا یک اندازه بود
64k نامحدود پیشگامان رو کسی استفاده کرده؟ چطوره؟
و اینکه به صلاح هست که از ندا گستر برم به سمت پیشگامان یا نه؟
برام سرعت ثابت و شبانه رایگان هم مهمه
سلام
من تازه می خوام adsl نصب کنم. نامحدود 64 میخوام. میخواستم ببینم از کدوم شرکت اشتراک بگیرم بهتره؟
سرعت دانلود 64 چقدره؟ مودم خوب چی بگیرم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
پیشگامان به جرات می تونم بگم سرعتش ثابته.
یعنی اگه دانلود بذاری منحنی سرعت ریسیوت روی یک خط صاف پیش میره.
در مورد خوب یا بد بودنش هم حدود 1.5 برابر سرعت نامیت بهت سرعت میده.
گاهیم بیشتر.
یعنی اگه 64 بگیری باید سرعت دانلودت رو 8 باشه قاعدتا
ولی حتما بیشتر از 12 بهت سرعت میده.
حالا من چیکار کنم؟
شیفت کنم برا پیشگامان یا نه؟