آموزش راه اندازی کوپ تحت شبکه :نقل قول:
پزبوت برای کد پنج (فقط برای حالت مولتی پلیر و به صورت آفلاین) :کد:http://krauser.persiangig.com/CoD5/CoD5.zip
کد:http://www.moddb.com/mods/pezbot/downloads/pezbot-005p-for-world-at-war
Printable View
آموزش راه اندازی کوپ تحت شبکه :نقل قول:
پزبوت برای کد پنج (فقط برای حالت مولتی پلیر و به صورت آفلاین) :کد:http://krauser.persiangig.com/CoD5/CoD5.zip
کد:http://www.moddb.com/mods/pezbot/downloads/pezbot-005p-for-world-at-war
دوست عزیز منظور من بازی دیگه ای از کال آف دیوتی بود .
شاید من نتونستم درست بیان کنم .
سلام اين دسته ايكس باكس كه ميگي گيم پده به كامپيوتر ميخوره؟؟؟نقل قول:
اصلاً دسته ايكس باكس به كامپيوتر ميخوره مگه؟
بله میخوره شما باید ولی این مدل ها یک کیت هم همراهشون هست که جهت اشنایی سیستم با دسته هستش
برم فروشگاه بگم دسته ايكس باكس بده؟ اشتباه نميده يه وقت ؟ آخه مگه ميشه ايكس باكس به پي سي بخوره ؟ عكسي چيزي داره بشه ديد؟
خوب بالاخره بعد از دوسال این بازی رو تموم کردم....
به نظرم از مدرن وارفار خیلی قشنگ تر بود...
سلام آقا من اينجا گير كردم بايد چيكار كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یک بمب به داخل هر سنگر پرتاب و سپس چاشنی انفجار رو فشار بدین. برای انتخاب بمب کلید 5 رو بزنین. برای پرتاب بمب راست کلیک و برای انفجار چپ کلیک کنین.نقل قول:
در صورتی که کمبود بمب داشتین 3 تا کیسه که فقط محل برداشتن بمب هستن در این محوطه قرار داده شده که از همون ها میتونین بمب بردارین.
اين بازي رو ميشه الان توي بازار تهيه كرد يادش بخير چند سال پيش تا تهش رفتم فكر كنم پرچم روسيه رو ميبره بالا اخرش
آقا سلام من يه جايي رسيدم كه دوتا از اين توپ ها رو بايد منفجر كنم وقتي منفجرشون ميكنم ميرم جلوتر يه ساختمون بزرگتره و همينجوري بايد هي تير بزنم به اين آلمانيا كه هر چي هم ميكشمشون تموم نميشن چيكار بايد بكنم ؟؟
نقل قول:
دوست عزیز شما باید 3 تا رو منفجر کنی و فقط 2تاش رو انجام دادی . سومی رو هم بترکون تا رد بشی.
من هر چي گشتم سومي در كار نبودش هر جا رفتم نبود فكر نميكني اشتباه كني؟نقل قول:
همونطو كه تو اين عكس ميبيني ميگه يه چيي رو اينتر كن
دوست عزیز شما باید در نقشه گرد پایین به سمت ستاره حرکت کنید , همانطور که در عکس قبلی نوشته 1 remaining یعنی یه توپ منفجر نشده مونده. بعد می رید جلو و پس از کشتن دشمنای جلوی عمارت دوستتون با اتش پاش می ره جلو و کشته می شه می رین مرحله بعد به امید خدا:31::31::31:
آخه اين توپه كجاشه؟ من هر چي ميگردم نميبينم كه آخه كسي ميدونه؟
اون عکسی که گرفته بودین قبلتر از جایی هست که الانه میگین گیر کردین. واسه همینه ادمو به اشتباه میندازه...نقل قول:
باید خودتون رو سینه خیز تا جایی که میشه ببرین جلو. یعنی برسین به جایی که دیگه امکان پیشرفت نیست. یکمی که بگذره یکی از ستونها سقوط میکنه و راه رو براتون باز میکنه...
باید بری رایشتاگ رو فتح کنی اما خیلی باید نازی بکشی
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
آخرش هم این خدابیامرز که میبینی پرچم رو میذاره بالای رایشتاگ
سلام مرسي از همه دوستان كه كمك كردن تو بازي به من اما چرا اينقدر زود تموم شد بازي اين بازي ميگن آخريش نبوده ظاهراً اين نسخه قديمي بوده خيلي زود تموم شدنقل قول:
آره حیف شد که cd دیگه توی مایه های جنگ جهانی دوم بازی نمیزنه
چرا cod5 توی کنسول پلی 2 با =ی سی فرق داره؟؟؟
الان اين تايپيك ماله آخرين ورژن اين بازيه يا نه؟
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
Call of Duty: Black Ops اين چيه پس؟
ای بابا! شما که جوابتون رو گرفته بودین! :eh:نقل قول:
قبلش سوال کرده بودین که:که منم گفتم: World at War پنجمین بازیه که 2008 منتشر شد.نقل قول:
همچنین تو تاپیک Call of Duty: Black Ops گفته بودین:
که جوابش به این صورت بود: فعلا آخرین بازیه که منتشر شده.نقل قول:
يعني آخريش ميشه نسخه شيشم؟؟؟ نگفتي آخريش ميشه چندومي؟
Black Ops میشه هـفـتــمی.نقل قول:
فرقش چیه؟ شما ÷لی استیشن رو بازی کردی؟نقل قول:
نقل قول:
چه فرقی داره . من این نسخه رو امتحان نکردم .
سلام
من ویندوز سون نصب کردم بعد بازی کال آف 5 زامبی رو نصب کردم و مدهای زامبی رو کپی کردم ولی وقتی میرم تو بازی مدها نیستشون، چیکار کنم مدها رو باید کجا کپی کنم؟
مرسی
عید مبارک
شما می خواهید مود زامبی رو تکی بازی کنید یا مولتی پلیر؟ اگه تکی باشه که بعد یک بار تموم کردن کمپین انلاک میشه حالا احتمالا مودهایی باشه که با ریختنشون از ابتدا مودهای سوروایول اضافه بشه ولی چنانچه می خواهید ناخت در اونتوتن رو بازی کنید یه بار تموم کنید بازی رو بعدش می تونید مود زامبی رو بازی کنید اگه دو تا PC یا بیشتر هم دارید و می خواهید چند نفری بازی کنید این آموزش به دردتون می خورهنقل قول:
مشکل من اینه که مدهای زامبی باز نمیشن من پیشون کردم توی قسمت CoDWaW توی درایو C ولی بازم باز نمیشن
قبلا رو ایکس پی خوب جواب میداد الان نه
خب چه کاریه وقتی روی اکس پی جواب میده بچسپ به ایکس پی دیگه!نقل قول:
نقل قول:
آها یعنی الان کمکم کردی؟!!!
کسی نیست کمک کنه؟!!!
بچه ها این مرحله رو یه راهنمایی میکنید باید چیکار کنم!!
مرحله هفت هست.
Call of Duty - World at War
عکس هم گذاشتم...لطفا کمک.ممنون
regroup with your squad
این پیغام و میده.