اگه عوض کردید و نتیجه گرفتید خوب از همونه اما اگه نتیجه نگرفتید از مغزی سوئیچ هم میتونه باشه و اگه دزدگیر ماجیکار تصویری دارید خرابکاری از اونه. :n06:نقل قول:
Printable View
اگه عوض کردید و نتیجه گرفتید خوب از همونه اما اگه نتیجه نگرفتید از مغزی سوئیچ هم میتونه باشه و اگه دزدگیر ماجیکار تصویری دارید خرابکاری از اونه. :n06:نقل قول:
چشمنقل قول:
ببینید مثلا وقتی دنده 2 میرم از سرعت 20 تا 40 کاملا عادی گاز میخوره ولی وقتی از 40 تا میره بالاتر و دور متور میره بالای 3، 3.5 و ماشین گاز میخوره یه صدای ترتر از موتور میاد در حین گاز خوردن. منظورم از ترتر، مثلا شما فرض کن وقتی ماشین خلاصه و وایستاده، پاتو بزاری رو گاز هی گاز بدی و ول کنی (البته سریع).
همین اتفاق تو دنده 3 تو سرعت 65 وقتی دور موتور بالاست میافته.
کلا زمانی اینجوری میشه که دور موتور بالای 3، 3.5 میره.
البته صداش ضعیفه و باید دقت کرد.
ممنون
سلام با تشكر از راهنمايي شما البته يادم رفت بگم ماشين دزد گير نداره الان دو سه روزي است رله را عوض كردم ديگه اينجوري نشده تا ببينم در آينده چي ميشهنقل قول:
آهااا. متوجه شدم. دیسک و صفحه کلاچ مشکل داره. یا روغن گرفته یا تموم شده و باید عوض شه با حدود 100 هزار تومن پول برو یه نمایندگی یا مکانیکی دیسک و صفحه کلاچو بازدید کنن.نقل قول:
سلام یه سمند دارم چرخ جلو سمت خودم صدا لق لق میده!
وقتی هم که جلوی ماشین رو بادست میدم پایین و بالا همون صدای لق لق میاد.کمک خرابه یا توپی؟ کمک هم هیچ روغنی نزده ماشین هم 90 و 20هزار کارکرد. در ضمن جاده خاکی زیاد رفتم(عشق طبیعت!)
بردم جلو بندی ساز وقت نداشت فقط گفت احتمالا از توپی سر کمکه.
به نظرتون چه مارکی بگیرم؟ ایساکویی؟ یا فک کنم کوفاپ یا امیران؟
امیران 8000 اون کوفا 9200
و ایساکویی 11000
سلام.
یه پژو پارس داریم که یه خورده رنگ سپره جلوش رفته. اندازه دوتا کف دست. امکان رنگ کردنش هست؟ اگه هست حدودا خرجش چه قدر میشه؟ ممنون.
نقل قول:كل جلوبندي رو باز كنين و بازديد كامل انجام بديد چون ماشين شما زياد توي دست اندازه بوده و فشار زيادي به زيربندي اون وارد شده( سمند كه مال آفرود نيست!!!)اون قطعه اي كه تعميركار شما تشخيص ميده ببنديد چون اگر بعدا مشكل پيدا كنه راحت ميگه از قطعه است و نه تعمير من، بنابراين جاي بهانه آوردن رو ازش بگيريد.
سلام دوست عزیز امروز با اینکه تعطیل بود ولی اون جلو بندی سازی که مد نظرم بود باز بود.
ماشین رو بردم و بازدید کرد گفت همه چی سالمه ولی چون باز کرده بود موجگیر کوتاه و اونی که از جعبه فرمون میاد رو و لاستیک چاکدار عوض کرد و پژویی انداخت. توپی سر کمک رو هم گفت اینا شبیه 206 زدند و به هیچ وجه خراب نمیشه!
گفتم حالا که همه چی بازه فنر لول ها رو هم 206 بندازم ارتفاع پایین بیاد که دیگه جاده خاکی نرم! یه جفت فنر لول 206 نو با مارک خاور گرفتم 50 که یارو میگفت ما دست دو شو خودمون میبندیم 30!
در کل صدای ماشین کامل رفع شد ولی رفتم یه جا که خیلی خراب بود برا تست که دوباره یکم صدا میداد.
به این نتیجه رسیدم اصلا صدا از چرخ ها نبوده و هر چی هست داخل کاپوته! چون ماهک ها رو یه مدت پیش عوض کرده بودم احتمال میدم یه چیزی رو اون پشت بد بسته و یا شل بسته که میخوره به بدنه و صدا میده!. چون دقیقا صدا از پشت داشبورد و زیر پای راستم میاد! ولی الان چون ماشین نرم تر شده ضربه کمتر وارد میشه و صدا هم کمتره.
سلام دوستان، امروز یه مشکلی برام پیش اومد گفتم اینجا مطرح کنم تا راهنماییم کنید.
من یه RD مدل 85 انژکتوری دارم، بعد از چند روز استارت زدم و چند کیلومتری رفتم که یهو همه چراغای هشدار دهنده روشن شد و مجبور شدم ماشینو نگه دارمو خاموش کنم، ظاهرا چون هنوز زد یخ نریختم آب لوله های رادیاتور یخ بسته بود و پاره شده بودن و آب به موتور نمیرسید و تسمه دینامش پاره شده بود، خلاصه با هزار مسیبت تو این روز تعطیل رفتم لوله رادیاتور و تسمه پیدا کردم و آوردم عوض کردم دوباره رادیاتورو پر آب کردم، ولی وقتی خواستم استارت بزنم اصلا استارت نخورد! یه صدای خیلی خفیف خررررررررررر میده!!!!! مدل استارت نخوردنش یه جور دیگست، اینطوری نیست که مثلا ماشین باطری خالی کرده باشه بخوای هولش بدی یا باطری رو شارژ کنی تا روشن شه، فقط صدای خفیف خرررر میده!!
موقعی که داشتم لوله ها رو باز میکردم تا عوض کنم حواسم نبود مقدار زیادی آب ریخت تو دینامش، ممکنه از همین باشه؟ یعنی دینامش سوخته باشه؟ به نظرتون مشکلش چیه؟ هزینه تعمیرش چقدر میشه؟
الان ماشینو چندکیلومتر دورتر از خونه ول کردم به امان خدا، از نگرانی دارم سکته میکنم تو این اوضاع گرونی یکی بیاد ماشین منه بیچاره رو بدزده:n03:
ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.
با این اوصافی که شما میگید موتور قفل کرده. البته امیدوارم اشتباه کرده باشم اما مشخصاتی که میدید فقط همینو میگه مگه اینکه مطمعن باشید موقع استارت موتور می چرخه. :n03:نقل قول:
احتمالا طبق راست ماشینتون مشکل پیدا کرده و باید تعویض بشه.نقل قول:
بله چرا نباشه حدود 30 هم هزینشه اگه نیاز به رنگ کامل نباشه.نقل قول:
سلام مهندس، ممنون از پاسخ گویی شما.نقل قول:
نه موقع استارت موتور نمیچرخه چون صدایی ازش شنیده نمیشه.
حالا باید چیکار کنم؟ مکانیک بیارم بالا سرش؟
سلام دوستان
امروز موقع روشن کردن ماشین بعد از کمی رانندگی احساس بوی سوختگی سیم مانند به مشامم خورد و وقتی بخاری رو زیادتر کردم این بو بیشتر شد
چه مشکلی ممکنه پیش اومده باشه
ماشین 206
ممنون
ماشین رو ببرید زیر دست مکانیک هم بهتره هم خرجش کمتره. احتمالا یه تعمیر موتور کامل نیاز داره. برو بالای 400 تومن. البته بازم امیدوارم اشتباه کرده باشم. شرمنده تو این اوضاع خبر بد بهت میدم. ببخش و مارو حلال کن.نقل قول:
نقل قول:احتمال اين هست كه يكي از دسته موتورها خراب شده باشه، بخصوص دسته گيربكس كه درست همونجايي هست كه شما زير پاي خودتون صدا رو ميشنويد،اون تعميركار بايد دسته موتورها رو هم چك ميكرد، حتما چك بكنين چون ميتونه صدمات زيادي به ماشين و بخصوص پلوسها و سر پلوس وارد بكنه.
سوختگی میتونه از هر جایی پشت داشبرد باشه و همچنین میتونه از بیرون هم باشه. اگه این بو تو یه مقطعی اومده و قطع شده پس از بیرون بوده و جای نگرانی نیست. اما اگه هربار که خودرو روشنه یا بخاری روشنه میاد پس از سیمکشی خودروی شماست.نقل قول:
به مکانیک گفتم . گفت اگه خراب بشه روغن میده! بدون اینکه سینی باز بشه میشه تشخیص داد خرابه یا نه؟ علایم خرابیش چیه؟نقل قول:
احتمال اين هست كه يكي از دسته موتورها خراب شده باشه، بخصوص دسته گيربكس كه درست همونجايي هست كه شما زير پاي خودتون صدا رو ميشنويد،اون تعميركار بايد دسته موتورها رو هم چك ميكرد، حتما چك بكنين چون ميتونه صدمات زيادي به ماشين و بخصوص پلوسها و سر پلوس وارد بكنه.
راستی کمک 206 انداختم خیلی اومده پایین و حدود دو انگشت و کمتر بین لاستیک و گلگیر جا هست(چون متورش ef7 هست و سنگین تره بیشتر اومده پایین) مشکلی ایجاد نمیکنه؟ من برای نرم شدن ماشین این کمک رو انداختم و یک هم میخواستم ارتفاع بیاد پایین، که خیلی اومد.:n02:
چي روغن ميده؟ دسته موتور؟؟!!اگر منظورش كمك فنر بوده، كه خودش چك كرده و ديده كه خراب نيست.براي دسته موتورها نيازي به باز كردن سيني نيست و از همون زير يا بالا هم ميشه نگاه كرد و ديد.علامت خراب بودن توي حركت همين چيزهايي هست كه گفتيد، مثل صداي اضافي داشتن توي دست اندازه يا گاهي موقع ترمز كردن حس ميكنين جلوبندي ماشين يه جورايي جدا از خود ماشين حركت ميكنه و جابجا ميشه( اين بستگي به شدت خرابي دسته ها داره)اولين و بيشترين مشكل هم در پاره شدن لاستيك دسته است كه ارتباط بين بوش فلزي كه پيچ از اون رد ميشه، با بخش فلزي دسته، كه با پايه موتور يا گيربكس در ارتباطه، كم يا قطع ميشه و ديگه نميتونه نوسانات و تكانهاي موتور رو بخوبي جذب بكنه.بهتره هميشه از قطعات استاندارد و طراحي شده براي خود ماشين استفاده كنين چون در غير اين صورت مشكلاتي مثل ضربه خوردن زير ماشين توي دست اندازها يا گير كردن لبه تاير با گلگير رو خواهيد داشت.
سلام خدمت همه دوستان
من یه ماهی میشه موتور ماشینم وقتی یه کم گاز میدم صدای جیلینگ جیلینگ میاد مخصوصا موقعی که تازه روشن کردم(نیم ساعت اول) و موقع خلاص بودن ماشین این صدا خیلییی بیشتره اما موقع حرکت و وقتی ماشین گرم میشه صدا کمتر میشه
ماشین مدل 79 هست و 9 ماهه میشه دارمش اینم بگم که ماشین یه کم روغن کم میکنه و میزنه پشت شمع 1
حالا به نظرتون مشکل از موتور میتونه باشه یا نه ؟یکی گفت رینگ شیکونده و بعدا به روغن سوزی و دود آبی میفته
راست میگند یا نمیتونه از موتور باشه ؟خرج تعمیرش بالاست ؟
ای دوستان عزیزم ، به دادم برسید سرسام گرفتم !
من یه پراید 86 دارم. از دیروز تا حالا که روغن عوض کردم وقتی دنده 1 به دو میخوام برم و دور موتور میخواد از 2:5 به 3 بره یه صدای ویز میده و به محض اینکه از دورموتور 3 رد میشه درست میشه.
دنده های دیگه اینجوری نیست .
شما میدونید چه دردی داره ؟
سلام عرض میکنم خدمت دوستان و کارشناسان محترم فروم.نقل قول:
خدا رو شکر مشکل ماشین ماهم برطرف شد، گویا استارتش گیر کرده بود با پیچ گوشتی از داخل کاپوت چندتا ضربه زدم بهش گیرش باز شد و استارت زد.
فقط 20 هزار تومن دادم ضد یخ ریختم :n20:
مهندس جان ممنون از اینکه راهنماییم کردی، خدا رو شکر خرجش 400 تومن به بالا نشد ( شوخی :n07: )
بازم تشکر میکنم و همتون رو به خدای بزرگ میسپارم، امیدارم مشکل همه عزیزان حل بشه.
خدانگهدار..
بچه ها من 405 2000 دارم.داخل شهر در 100 کیلومتر 19 لیتر مصرفشه ولی خارج شهر خیلی خوبه و تقریبا زیر 9.مشکل از چیه؟2 تا مکانیک بردم نتونستن کاری کنن.کاربرات رو شستن ولی تاثیری نداشت.ممنون میشم راهنمایی کنین.
نقل قول:مشخص نيست اينجوري نميشه نظري داد، ميتونه به خيلي چيزها مربوط باشه و حتي نوع صدا رو بايد شنيد تا بشه نظر داد.روغ موتور عوض كرديد يا گيربكس؟و چه نوع روغني ريخت؟آيا سنسور كيلومتر را هم باز و بسته كرد؟صدا دقيقا چه صورتي هست؟ از گيربكس مياد يا صفحه كيلومتر؟اگر يك كليپ از اين مشكل تهيه كنين شايد بشه بهتر نظر داد.
نقل قول:ماشين شما نياز به سرويس كاربراتور داره.تعمير و سرويس كاربراتور كار هر كسي نيست و بايد حتما پيش تعميركار كاربراتور كه واقعا وارد باشه ببريد تا بطور كامل باز، شستشو، تعمير و تنظيم بشه.كاملا مشخصه ژيگلورهاي اون مشكل داره، بخصوص ژيگلور دور آرام و شتاب.
سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگفت دسته موتور اگه خراب شه روغن میده!
ببخشید منظورم از کمک همون فنر لول بود که اشتباه نوشتم کمک!
برا تعویض دسته موتور کجا باید برم؟ جلو بندی ساز میتونه تعویض کنه یا باید مکانیک باشه؟
سلام. اقا من یه 405 88 دارم..... امروز صبح که ماشینو روشن کردم دنده اصلا تکون نمیخورد........ دیشب ماشینو رو دنده 1 خاموش کردم تا امروز صبح که میخواستم روشن کنم دیدم دنده اصلا تکون نمیخوره و خلاصم نمیشه.... کلاچ گرفتم و ماشینو روشن کردم بازم درست نشد....... بعد از 10 دقیقه که ماشین روشن بود دیدم درست نشد و ماشینو خاموش کردم.... ولی همین که خاموش کردم دنده درست شد.......
گوش شیطون کر مشکلی داره؟؟؟؟
سلام دوستان . ضدیخهایِ ایران باید آب بهش اضافه بشه یا خودش آب داره ؟
نقل قول:دسته موتور هيچ ارتباطي با روغن موتور نداره، چون اصولا كار اون فقط جلوگيري از ورود لرزشهاي موتور به بدنه و البته عكس اين مطلب، يعني جلوگيري از وارد شدن ضربات شديد اتاق به مجموعه موتور و گيربكس هست.دسته هاي موتور در خودروها عمدتا تشكيل شده از بخش خارجي فلزي كه بوسيله پيچ به موتور و گيربكس و شاسي متصل شده، و بخش داخلي اون كه از جنس لاستيك فشرده و قطوري ساخته شده و در داخل اون يك بوش فلزي كه محل عبور پيچ اتصال به پوسته گيربكس يا سيلندر موتور هست.هيچگونه روغني در اونها استفاده نشده و ارتباطي با روغن موتور يا گيربكس ندارند، شايد منظورش چيز ديگه اي بوده.اول بايد دسته هاي موتور و گيربكس رو بازديد كنن، و در صورت خرابي تعويض بشه. معمولا مكانيكها اين كار رو انجام ميدن چون نياز به دقت و انجام يك سري كارهاي پيش از بازكردن و نصب هست كه اونها بهتر بلد هستند.
نقل قول:به احتمال زياد ماهكهاي گيربكس مشكل پيدا كردن كه اين توي پژو و سمند خيلي چيز رايجي هست.اگر در اين مورد اطلاع نداريد به مكانيك وارد مراجعه كنين و ازش بخواهيد تا ماهكها رو بازديد و در صورت نياز تعويض بكنه،ماهكها بيرون از گيربكس هستن و در واقع لينكهايي براي انتقال حركت شيفتر دنده ( دسته دنده) به دوشاخه گيربكس هستن و تعويض اون چندان وقتي نميگيره.
نقل قول:جناب محمداگر منظور شما آب رادياتورهاي جديدي باشه كه توي بازار ايران آمده و معمولا رنگ سبز غليظي نسبت به نمونه هاي قبلي دارن، خير.اونها نيازي به اضافه كردن آب رادياتور ندارن چون خودشون در واقع همون آب رادياتور هست كه مقدار مواد نگهدارنده اونها بيشتر شده و البته بعد از هر دو يا سه بار سر ريز كردن آب رادياتور بايد يك بار هم از مواد ضد جوش/يخ/زنگ استفاده بشه تا درصد مواد نگهدارنده در حد بالايي بمونه و از رسوب و زنگ زدگي و البته يخ زدگي در مناطق سردسير جلوگيري بشه.اما اگر منظورتون همين ضد يخ/ رسوب معمول توي بازار باشه كه بصورت يك ليتري توي قوطي ارائه ميشه، بله اونها رو بايد با آب رادياتور مخلوط كرد، چون استفاده تام از اونها و بصورت خالص نه تنها سودي نداره بلكه باعث خوردگي بسيار شديد موتور و بقيه اجزاء ميشه.
یه سوال
من وقتی شیشه رو پایین میارم یه صدایی میده
بالا بر شیشه برقیه ماشین هم 405
مشکلش از چی میتونه باشه؟
سلام . مشخص نکردین چه صدائی اما یا از شیارهائی هست که شیشه در اون حرکت میکنه و پر از خاک و شن شده و صدا میده که باید با حوصله و حوله ی مرطوب تمام شیارها رو و لاستیک خاکگیر پایین پنجره رو تمیز کنین تا شیشه نرم و بی صدا بالا پائین بشه و روش هم خش نمیافته از ذراتِ شن . اگر هم از داخل در صدا میده باید تودری رو باز کنین و به قرقره های شیشه بالابر و شیارهائی که قرقره ها توش حرکت میکنه حسابی گیریس بزنین . هم بی صدا و نرم میشه هم عمرش چند برابر میشه . به قسمتهای متحرک قفل و دستگیره هم گیریس بزنین تا نرم کار کنه و طول عمر باعزت خدا بهش بده :)نقل قول:
راستش هیچ کدومو نمیدونم.از چه قسمتهایی فیلم بگیرم؟نقل قول:
تعمیرکاری که بردم یه مدرک خیلی گنده تو مغازش زده و یادمه یه چیز خیلی بالایی بود.یعنی اگه درست کنم شتاب ماشین پایین میاد؟نقل قول:
سلام. دوستان بنده یک سورن موتور ملی بنزینی دارم. 40000 تا هم کارکردشه. جدیدا یه ایرادی پیدا کرده. صبح موقع روشن کردن ماشین به سختی روشن می شه. یعنی چندین بار باید استارت بزنم. بعدش هم هی درجه گاز بالا پایین میره. هی ریپ می زنه بعد گاز عادی می شه. اما در طول روز همون بار اول که استارت میزنم خیلی نرم و راحت روشن میشه. تنظیم موتور هم کردم فایده نداشت. کسی می دونه چطوری این مشکلو حل کنم؟
اگر دوباره از اون تعويض روغني بپرسيد كه چه كاري براي ماشين شما انجام داده و چه روغني رو براي كدام قسمت تعويض كرده بهتره، همينطور ازش سوال كنين علت اين صدايي كه گفتيد چيه؟ چون اون كنار ماشينه و بهتر ميتونه متوجه بشه( اگر عمدا يا سهوا خرابكاري خاصي نكرده باشه!!)
از يه نفر بخواهيد رانندگي كنه و شما هم كنار اون باشيد و از كيلومتر و دنده و كلا وضعيت موجود يك كليپ بگيريد و بخصوص صداي مورد نظر رو سعي كنين توي كليپ قابل شنيدن باشه تا شايد بشه كمكي كرد.
كاربراتور ماشين نياز به سرويس داره، شما كاري به مدرك نداشته باشيد، اصل بر تجربه كافي و مهارت شخصه، من مكانيك بيسواد سراغ داشتم كه دهها نفر تعميركار دوره ديده بايد پيشش شاگردي ميكردن..اگر سرويس درست و دقيق انجام بشه، مشكلات خودروي شما در مورد شتاب و مصرف و روشن شدن و...حل خواهد شد.
در مورد موتور سورن ملي، علائم به نوعي بر مشكل داشتن استپر موتور هست، البته با دياك بهتر مشخص ميشه.خيلي از اون تنظيم موتوري ها واقعا اين كاره نيستن و دقيقا نميتونن عيب ماشين رو بفهمن، بايد كسي كه واقعا اينكاره است رو پيدا كنين.
سلامنقل قول:
فقط زمستون ها اینجوریه ؟
اگر بله از شمعها هست به احتمال زیاد . یا الکترودهاش خیلی بازه یا برای ماشینتون مناسب نیست ( پایه کوتاه - پایه بلند )
نوع بنزین هم مهم هست .
تنطیم بودن زمان جرقه هم خیلی مهمه .
اگه دریچه گاز خودرو برقیه و سیمی نیست اولین چیزی که میشه بهش شک کرد پمپ بنزینه اما در طول روز هم پیش میاد. اگه فقط صبح ها مشکل دارید شمعها و دریچه گاز باید چک بشه.نقل قول:
405 ای بی اس دار وقتی ترمز میکنی یه صدایی میده انگار یه چیزی داره کشیده میشه و بعد متوقف میشه.
بعضی وقتام ناگهانی ترمز میزنی انگار ترمز به یک نخ وصله و اصلا کارایی نداره.
ممنوننقل قول:
این صدایی که من میگم فقط موقع پایین آوردن شیشه هست
وقتی که بالا میبره اصلا صدا نداره