1.وقتی محل نصب رو مشخص میکنم بعد از چند لحضه ارو میده:41:نقل قول:
2.یادم نی خیلی طولانی بود بعد ایکون های بازی هم نمیاد:19:
تولو خدا کمک کنین:40::11:
1.وقتی محل نصب رو مشخص میکنم بعد از چند لحضه ارو میده:41:نقل قول:
2.یادم نی خیلی طولانی بود بعد ایکون های بازی هم نمیاد:19:
تولو خدا کمک کنین:40::11:
کلاینت 1318نصب کردم
این دوتا گزینه کجا میاد؟برنامه جدیدیه یا به کلاینت اضافه میشه؟
خب باید بگی چه اروری میده ......نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری که نمیشه .......
ارور هنگام نصب بازی این نیست ؟؟؟
نقل قول:
> ارور file corrupted رو ميده..؟
به برنامه secman بريد و تو option گزينه دوم رو بزنيد...install root cer...
يا ممكنه ايراد از تاريخه گوشيتون باشه..
ok پتچ نصب شد و اونی که un داشت تیکشو برداشتم کار درستی کردم:46:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
باید اینجوری باشه :نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
وقتي نصبش ميكنيد بهتون 2 تا گزينه ميده: هر بار كه نصب ميكنيد بايد يكيشو انتخاب كنيد
patch ts : كه علامت تريل رو برميداره , ولي بعد از نصب نميتونيد ديگه بازي نصب كنيد...و فقط ميتونيد بازي هاي قبلي رو اجرا كنيد..
Unpatch ts : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...
اها این ارور توی انگیج هنگام لادینگ
there was an error validating your certificate.please make sure that date and time are set correctly in your device
مربوط به تاریخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
البته خطای file is corrupted میده
من تا حالا اینجور اروری ندیدم ......نقل قول:
ولی اینطور که به نظر میاد باید مربوط به تاریخ باشه .......
این گزینه ها مربوط به پچ کلاینت 1345 هست ......نقل قول:
خب وقتی دقت نمیکنید همین میشه دیگه :نقل قول:
تو آموزش نوشته شده بود ........نقل قول:
> ارور file corrupted رو ميده..؟
به برنامه secman بريد و تو option گزينه دوم رو بزنيد...install root cer...
يا ممكنه ايراد از تاريخه گوشيتون باشه..
حالا تالیخ کجا لو باید عوض کنم خود موپایلم یا انگیج؟نقل قول:
راستی تاریخ انگیج کجاست؟
تاریخ گوشیو باید درست کنی ..... انگیج که تاریخ نداره .....نقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Clock > Settings > Date
از مسیر بالا .......
روی این گزینه هم زدم و تازیخ گوشی هم به جلو و عقب تغییر دادم ولی مشکل باقی است
یعنی در واقع گزینه به install root certificate تغییر می کنه درسته؟
درست شد مجید جان:40: ممنون از شما و همه دوستانی که مارو یاری کردن:11:نقل قول:
شما كلاينت 1318 دانلود كرديد...پچ رو نصب كرديد...اينستال روت سرتيفايد هم زديد..گوشي رو ريست هم كرديد...نقل قول:
بازي رو از اينجا دانلود كرديد...با فرمت ngage. و به e/:ngage منتقل ميكني و موقع نصب فايل كاراپتد ميده؟ تاريخ گوشيتون هم درسته؟
اره تمام کار ها را مطابق اموزش انجام دادم و بازی رو هم از همین جا گرفتم که خودتون گذاشته بودید تاریخ گوشیم هم درسته.
اشکال از بازی می تونه با شه من بازی Capcom : Resident Evil Degeneration Cracked-BiNPDA را دانلود کردم؟
قاعدتاّ نمی تونه از بازی باشه...نقل قول:
شما یه بار گوشی رو فرمت کن و همه ی مراحل رو به ترتیب یه بار دیگه انجام بده انشاالله درست می شه...
گوشیتو که خیلی وقت نیست فرمت کردی حالا هم این کارو بکن...:10::46:
پارسا هم همين مشكل روداشت كه يهو حل شد...ميتوني از خودش پرسي...نقل قول:
پست احمد جان هم درسته...
میخوام روی ان73 نصب کنم وقتی همه سوال های کلاینت رو جواب دادم میگه انیبل تو اینستال !!!!
چه کار کنم؟؟؟؟
installserver رو درست جاگذاري كردي؟ تاريخ درسته؟ يه فرمت بكن...73 خيلي راحت روش نصب ميشه..نقل قول:
دوستان من دو تا سوال داشتم كه اگه اساتيد پاسخ بدن ممنون مي شم. .من تمام بازيها ي N GAGE 2 رو نصب كردم و همشون به درستي بدون هيچ اشكالي اجرا مي شن.فقط هنگامي كه از بازي ها خارج مي شم.مي نويسه exit with an error به نظر شما مشكل از چيه؟ و اين خطا چيه؟ سوال دوم هم در مورد save بازيهاست .چطوري بازيها رو save كنم.در ضمن گوشي من n98 8g هستش و كلاينت اين بازيها روش از قبل نصب بود.ورژنش هم 1.01 هستش.بعدش هم patch ي كه بازيها رو از حالت trial در مي آره رو هم نصب كردم و بازيها فول شدن.
با سلام. اقا گوشی من n81 8 G هستش. این قسمتی که میگید باید فایل ها رو توش کپی کنیم رو من نمیدونم چه جوری باید توی گوشیم پیداش کنم و برم . مثلا c:\private\10202be9
با سلام گوشی من n96 هست. اون نرم افزار اجرای بازی های n-gage رو از سایت n-gage واسه گوشیم گرفتم. ولی وقتی میخوام بازی های n-gage رو نصب کنم مثلا بازی های توی این سایت رو ارور میده (file is corrupted) لطفا راهنمایی کنین.
ممنون باشه امتحان می کنم
ولی من دوباره نصبش کردم همون خطا میده
آخه مشکل اینجاست که از بعد از آپدیت دیگه هک نمیشه
مشکلم برطرف شد.یک بازی دیگه دانلود کردم رو با هم ریختم توی فولدر مربوطه ومشکل برطرف شد و دو بازی نصب شد . از راهنمایی هاتون بسیار ممنونم.
هر کار میکنم Patch روی گوشی من (N78) نصب نمیشه .. بازی هم که میریزم Error میده میگه فایلش خرابه باید Delete بشه (از همینجا دانلود کردم) اساتید باید چیکا کتم ؟؟؟
مرســـــــــــــ ی
با x-plore اینکارو انجام بده ......نقل قول:
دقت کن که 4 گزینه اول تو تنظیمات x-plore تیک خورده باشن ....
هگام نصب patch چه اروری میده ؟؟نقل قول:
تاریخ گوشیتون درسته ؟؟؟نقل قول:
بازی هم که میریزم Error میده میگه فایلش خرابه باید Delete بشه
Install Root Cer رو از برنامه secman زدید ؟؟؟
دوست عزيز شما بايد كلاينت 1.10 "1345" رو نصب كنيد...از تو تاپيك آموزش....اين باگ ها بر طرف ميشه..نقل قول:
سيو ها همدر موردش تو پست دوم همون تاپيك توضيح داده شده...
اون پچ هم فقط آرم تريل رو برميداره...با اون يا بدون اون هم بازي ها كاملند...
شما بايد تاريخ گوشي رو چك كنيد...همينطور Install root cer... رو در برنامه SecMan زده باشيد..نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من 6120 دارم و هرکاری میکنم دیگه نمیتونم گوشی رو هک کنم . قبلا با برنامه secman 1.0 اینکارو میکردم ولی جدیدا هرکاری که میکنم باز هم موقع نصب برنامه ها ارور میده و میگه که برنامه ها باید ساین بشن.
حتی از روش جدید هم که توی صفحه اول همین تاپیک هستش استفاده کردم ولی باز هم نشد.
در مورد خود برنامه n-gage که اصلا نصب نمیشه .
کسی میتونه کمکم کنه؟
چرا نمیتونی هکش کنی ؟؟؟ جدیدا" گوشیتو آپدیت نکردی ؟؟؟نقل قول:
اگه میتونی گوشیتو مستر ریست و بعدش n-gage نصب کن ......
1. گوشی رو ریست کن و دوباره امتحان کننقل قول:
بازی هم که میریزم error میده میگه فایلش خرابه باید delete بشه
2. شاید فایل درست دان نشده باشه...(این بلا سر من اومده)
3. نمیدونم!
سلام....
من گوشی رو هک و طبق مراحل گفته شده انجام دادم .....
بازی ها فول شدند اما نمیدون چرا تو system rush وقتی مرحله 2 رو اجرا میکنم corrpt data file میده!!!
گوشیم n78 است...
كي ميشه همه ياد بگيرن تو تاپيك مشكلات مطرح كنند....(فكر كنم تا اون موقع 7 تا كفن پوسوندم...:31:)نقل قول:
اون پچي كه تو تاپيكش هست رو نصب كردي؟:19:
سلام
گوشی من 5700 ههست ..
هر کاری کردم نتونستم از مرحله نصب کلاینت جلو تر برم ..
ورژت 1318 رو که میخوام نصب کنم .، اگر ساین نشده باشه ارور ساین میده اگر هم ساین شده باشه ارور required access not granted میده ..
تمام مراحل قبلی رو هم به دقت و درست انجامدادم ..
چیکارش کنم ؟
گوشیتو که هک کردی ....... آره ؟؟؟نقل قول:
فایل installserver رو جاگذاری کردی ؟؟؟
( اگه میخوای یه مستر ریست بکن و بعدش تمامیه مراحل رو انجام بده ، راحت نصب میشه ..... خودم رو 5700 نصب کردم ..... )
رو n78 کدوم بازی ها درست جواب میدن؟؟؟